malinka48 10.03.05, 20:03 i jak ma być duży przyrost naturalny?,jak nie widać wiosny?.Ani się rozebrać i pokazać co nie co,coby jaki przystojniak zgwałcił:))jesuuuuu mam dosyć tych majtek z nogawkami:(( nikt nikogo,tak do końca nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maliniak Re: masz czerwona okres, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:23 rozrodczy też ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: masz czerwona okres, 10.03.05, 20:27 hehehe maliniak chyba jednak kochasz sie we mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: masz czerwona okres, 10.03.05, 21:00 Ładne majtki masz.....to co się dziwisz ze chłopaki szaleją.....szczególnie te nogawki to szok...;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak Re: dzieci spać już, ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak Re: masz czerwona okres, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:07 ciągnie wilka do lasu, albo las do wilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No tak do rymu Re: Jasny gwint... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:11 Ładne majtki masz ale brzydką twarz, takie ładne majtki, takie ładne majtki... w pralce zimna woda, trochę majtek szkoda....to taki cover Czerwonych Gitar, bez urazy Malinko48, wciąż jestem Twoim Fanem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 10.03.05, 22:15 Albo.....Jest w majtkach twych kolor nieba z moich stron....to też Czerwone Gitary....;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak Re: prędzej w tych majtkach może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:28 byc kolor czerwony - ale dzieci o tym nie wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 10.03.05, 22:46 No żadnych świętości już nie znają, nawet Czerwonych Gitar sie czepiają ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 10.03.05, 23:12 kwasna_cytryna napisała: > No żadnych świętości już nie znają, nawet Czerwonych Gitar sie czepiają ;PP czerwone majtki i "Czerwone gitary" są jak najbardziej do.... pary:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 10.03.05, 23:18 Pary, gary, inne czary czasem nawet i towary, lecz .... nie Czerwone gitary !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 10.03.05, 23:26 dla niektórych gości "Czrewone gitary" nie są oznaką ..świętości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 10.03.05, 23:30 W tym przypadku nie chodzi o gości, ale o wspomnienia młodości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 10.03.05, 23:57 wspominając młodośc odczuwamy radość ale nie kazdy tak samo ją czuje dlatego inaczej to okazuje.... dla kogoś zmianki o Niemenie są w cenie a znajdzie sie i narrator co wielbi Irene Santor a krzyku co sie zowie zrobi ktoś dy zagrają "Skldowie" a dla nie jednego wszyscy sąmarni oprócz "Niebiesko czrni" a i doliczyłem sie osób siedem co uwielbia "dwa plus jeden" i tak bym mógł wywiczać do ana koleżnko umiłowana:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 07:23 Samowolny, odkryleś poetycką stronę swej natury, Bylebyś nie dostał bury, Bo tak to już jest na świecie ze cudzy talent innych gniecie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 07:40 Witam pięknie i miłego dnia Pani zyczę.;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 07:45 Szacuneczek dla Pana z samego rana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 07:51 Widzę,ze jak sikoreczka z rana szczebioczesz....;DDDDDD To dobry znak....dzien będzie udany.;DDDDDD .. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 07:53 Powaliles mnie na kolana takim stwierdzeniem ... Toż podobno zaden mezczyzna takiego szczebiotu nie lubi :PPPP A może to kolejny stereotyp do obalenia ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 08:16 Ja mam własną filozofię życia i patrzenia mna pewne sprawy......;))))) Mnie sie szczebiocik podoba.....dlatego piszę...)))) MAsz rację.....wiele stereotypów funkcjonuje jedynie dlatego ,ze nikt ich nie weryfikuje.......przechodzą niejako z pokolenia na pokolenie a niekiedy ze stanem faktycznym nie mają nic wspólnego....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:42 Znaczy lubisz, jak sikoreczka lub słowiczek kręci się po domu z rana, taka kobietka kochana ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:44 Pewnie ,ze tak ...nawet specjalnie zakarmiam miejsce,aby osiagnąć oczekiwany efekt........;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:48 caruzzo napisał: > Pewnie ,ze tak ...nawet specjalnie > zakarmiam miejsce,aby osiagnąć oczekiwany > efekt........;DDDDDDD caruzzo paśniki masz porostawiane ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:48 Zdradzisz sekret jaka jest przynęta ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 11:03 Oj nie wymagaj tego ode mnie......;DDDD Ale czytałem kiedys taka poradę dla męzczyzn..... "spojrz niekiedy na swoją żonę okiem sąsiada".. jakie to proste i skuteczne,prawda?....DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 11:14 Wiesz, to całkiem mądra porada :)) Ale wydaje mi się, że wiele też zależy od tego, co dzieje sie za zamknietymi przed sąsiadem drzwiami. Tam niestety czasem króluje lenistwo i rutyna. I ani kobieta nie jest od tego wolna, ani męzczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 12:49 Dlatego nalezy rutyny unikać........;DDD I być wrażliwym na wszelkie inspiracje.... to daje dobre efekty..DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 15:56 Ja myslę, że mimo najszczerszych chęci, nie da się uniknąc rutyny. Ale zawsze można ją sobie uprzyjemnić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 15:59 Zupełnie sie z Tobą zgadzam.....ale trzeba byc otwartym na wszelkie nowinki że tak powiem "w tym temacie".....DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 17:01 Nowinki, mowisz ??? :))) Zależy co masz na mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 17:06 Mam na myśli "to" i "owo" a najcześciej "owo".......;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 17:08 znaczy to "owo" jest tym, o czym skromność białogłowy publicznie rozprawiać nie pozwala ??? :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 17:16 Pani....trafniej określić tego nie można...DDD Twoja roztropność jest zadziwiająca...;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 17:21 Sama się dziwię, żem roztropność takową wykazała :))) Nauczycieli widać dobrych miałam, co dyskrecji w sprawach onych nauczyć mnie raczyli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 11.03.05, 17:36 To wielka cnota Pani......rzadko dziś spotykana......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 22:22 No coz, kazda epoka ma swe charakterystyczne oblicze; w dzisiejszej widze wiecej wad niz zalet, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 07:17 Witam......;))))) Niestety masz rację.... kłopoty ekonomiczne zle wplywają na ludzi,często wręcz wynaturzają..;DDDD panuje nerwowa atomsfera,brak wzajemnego zrozumienia... coraz częsciej ludzie zamykają się duchowo przed innymi...;DDDD Dla mnie tak sytuacja jest obca i chora.... zle sie czuję w takim otoczeniu.;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 09:43 Witaj :) nie sądzę, żeby to były tylko kłopoty ekonomiczne. Odnoszę wrażenie, ze zmienił się raczej cały system wartości i nastąpiła jego polaryzacja, całkiem jak w polityce :PP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 09:48 Zgadza się ale....ale niedobory ekonomiczne sprawy zaostrzają i pogarszają relacje międzyludzkie.... a w konsekwecji i caly sytem wartosci...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 10:30 Czym innym jest dążenie do zaspokojenia podstawowych potrzeb człowieka i rodziny (to zabrzmiało jak z poprzedniej epoki troche :)), a czym innym dążenie za wszelką cenę do osiągnięcia przede wszystkim do znaczącego statusu materialnego. To troche tak jak zabijanie zwierzat dla zaspokojenia glodu i zabijanie dla samego zabijania Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 13:22 A dlaczego niby "zaspokojenie podstawowych potrzeb człowieka i rodziny".....miałoby się kojarzyć negatywnie i z poprzednią epoką....;..... Bieda i głod sa jednakowe we wszystkich ustrojach.. a nawet w tym gorsze....bo biedny nasłucha się jedynie opowiesci o pomocy a z reguły mało co dostanie..;DDDDD A zabijanie zwierząt podzieliłbym tak.... dla zaspokojenia głodu i zabijanie dla zysku..uzyskania trofeum.. czy zwyczjnego snobizmu.....bo tak wypada............; Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Jasny gwint... 12.03.05, 16:30 oj tygrysku :))wywody jak na uczelni:).Zawsze ludzie robili coś,wyłącznie dla swoich potrzeb,czy to egoistycznych,czy to z potrzeby:)).Ja uwielbiam futra ,czy to znaczy ,że jestem okrutna????? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 16:38 w futrze....to okrutna i piękna....DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:00 Po prostu Cruella de Mon :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:08 Jak sama siebie przeczytalam to zwyczajnie skojarzylo mi sie to co napisałam z językiem poprzedniej epoki :PP A tak a propos to zastanawiające jest, że jedni mówią, że w poprzedniej epoce żyło się byle jak, bez wolności i perspektyw. A czy dzisiaj tak naprawde, żyje sie lepiej, wolno i z perspektywami ? Pewnie ogląd tej sytuacji jak zawsze zależy od punktu siedzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:27 Prawie nic się nie zmieniło....odbli z lewej strony na prawą.....tylko biedy przybyło i to znacznie....DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:33 O nie, zmienilo sie, przedtem wiekszość miala mniej wiecej tak samo, teraz przybylo tych co maja gorzej, przybylo tez tych co maja lepiej, ale za to ciagle brakuje jak to sie mawia ... klasy sredniej :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:36 Ci co mają to faktycznie stanowią kilka procent ludnosci....sredniej lasy nie ma,tu masz rację a reszta jest biedna........;DDDD Strefa biedy wzrosła niewspołmiernie......(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:41 Smętkujemy coś, oj smętkujemy , jasny gwint :PP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:43 Nieraz to pomaga.......poźniej lepiej sie docenia poprawę i dobry nastroj....DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:49 Ale żeby aż tak na Forum Romantycznym smetkowąć to sie w głowie nie mieści ;PPP Winno być smętkowanie romantyczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:51 jeszcze troche i moglibysmy się popłakac jak bobry.....a to juz zahacza o romantyzm.;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:56 Na frasunek dobry trunek ;PPP I potem też można jak bobry sie poryczec :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 22:59 mam w barku...i tak na niego patrzę.nie ma sumienia się napić.....a moze przydałoby sie to zrobic...DDDDDD A dlaczego pani Cytryna jest kwasna....czyżby to niekorzystny wpływ zycia/..... Cytryna jest zawsze kwasna. jak cukier słodki......DDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:03 też mam w barku, ale nie cytrynówkę, tylko wiśniówkę :))) Kwaśna z rozmysłem :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:11 A ja preferuje trunki bezbarwne.....;DDDD a ja jestem z rozmysłem słodki........ciekawe jaki byłby winik syntezy....;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:15 No tak..jest cięzka woda , woda zycia, teraz dojdzie słodka woda (a moze wóda);;;;;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:19 niestety nie, literek likierku samowolny zabral ze sobą, dla narodu spragnionego nic nie zostawił :pP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:22 a Ty jestes z tych samych rejonów co samowolny?.....DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:23 O ile znam się na czytaniu między wierszami, to zdaje się , że tak :))) Ale głowy za to nie dam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:26 Czyli na południe od edenu......;;;;;;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:28 Tam gdzie ptaki ciernistych krzewów :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:32 ja na pólnoc od edenu natomiast rezyduję;;;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:38 Niedźwiedzi wprawdzie u mnie nie ma....... ale ja jestem i biały i niedźwiedź......DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:41 To do aury obecnej pasujesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:45 Mniej więcej.....duzo nie odstaję....DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 23:49 Tylko się w śnieżycy nie zgub ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 13.03.05, 00:03 ja jestem w bojach zahartowany...... nie bedzie tragedii.....niedziiedziowi dostoję..a co dopiero jednnej Damie..DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Jasny gwint... 11.03.05, 11:19 Caruzo...w tej poradzie jest metoda. Ale ja bym trchę zmienił... "spójrz niekiedy na swoją sąsiadkę jak na swoją żonę"...i tu się może okazać, że w tej metodzie jest szaleństwo, a może w tym szaleństwie jest metoda....:)))) A na koniec zostaje nam się tylko wczuć w rolę sąsiada...ten to sobie może o nas dopiero pomyśleć...:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 11.03.05, 11:44 tak..nie da ci ojciec nie da ci matka tego co moze dac ci sąsiadka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Jasny gwint... 11.03.05, 09:14 Samowolny, na Boga!!! zapomniałaeś Mietka Foga...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 11.03.05, 09:42 racja larix ..juz sie poprawiam...:))) a jak mnie najdzie jakaś trwoga to słucham Mieczysława Foga... Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Jasny gwint... 11.03.05, 09:54 Pamięć ludzka bywa krótka... Przecież śpiewa jeszcze "Suflerowa budka"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:40 Może być też i Jan Kiepura, którego glos odegna kazdego gbura :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:45 Mda też nastała wśród młodzieży trędu pop-kulturowego, Co by rapować teksty Jerym Przyborowego...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:47 powodem powstania w Empiku kolejkowego ogonka był fakt że na płycie śpiewa Ordonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Jasny gwint... 11.03.05, 10:58 A jak spiewaja Beatlesi, to towarzystwo się biesi ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Jasny gwint... 10.03.05, 22:10 malinka48 napisała: >jesuuuuu mam dosyć tych majtek z nogawkami:(( przyłączam sie do twojego protestu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oswojony Re: Jasny gwint... 12.03.05, 08:34 U mnie jest cieplo czasami temp przekracza 28...hihi...zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 08:38 Gdzie jest tak ciepło.....w majtkach?...DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Jasny gwint... 12.03.05, 12:44 i zrobili z moich majtek Haiti:)))oki jadę tam,ale bez majtek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jasny gwint... 12.03.05, 16:46 Malina, pierwszy raz jestem ZA! ;) malinka48 napisała: > i jak ma być duży przyrost naturalny?,jak nie widać wiosny?.Ani się rozebrać > i pokazać co nie co,coby jaki przystojniak zgwałcił:))jesuuuuu mam dosyć tych > majtek z nogawkami:(( > nikt nikogo,tak do końca nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 12.03.05, 16:51 To pewnie będzie wydarzenie sezonu.....;DDDDD Coby tylko nie przeoczyc....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jasny gwint... 13.03.05, 18:18 możesz zbierać to do mojej teczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jasny gwint... 13.03.05, 18:20 A co mianowicie zbierać do panny teczki? Odpowiedz Link Zgłoś