Dodaj do ulubionych

oddam wilka....

IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 02.07.02, 12:35
w dobre rece, mily gajowy wskazany:)
Obserwuj wątek
    • apf Re: oddam wilka.... 02.07.02, 12:51
      Gość portalu: czer.kap napisał(a):

> w dobre rece, mily gajowy wskazany:)

messjo, to już ci się znudziłem?

• Gość: messja Re: oddam wilka.... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 02.07.02, 13:10
        juz?????????:) a czy kiedykolwiek twierdzilam, ze zaczales mnie interesowac?:)

apf napisał(a):

> Gość portalu: czer.kap napisał(a):
        >
        > > w dobre rece, mily gajowy wskazany:)
        >
        > messjo, to już ci się znudziłem?
        >

• ja_nek Re: oddam wilka.... 02.07.02, 13:20
          Człowiek zaczyna mieć nadzieję na Jej zainteresowanie, a tu takie sprowadzenie na
          ziemię.
          Ech, kobiety, hihi.
          • Gość: messja Re: oddam wilka.... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 02.07.02, 14:10
            czlowiek moze miec nadzieje, ale przeciez nie powiem publicznie kto mnie zaczyna
            interesowac:)

ja_nek napisał(a):

> Człowiek zaczyna mieć nadzieję na Jej zainteresowanie, a tu takie sprowadzenie
            > na
            > ziemię.
            > Ech, kobiety, hihi.

• apf Re: oddam wilka.... 02.07.02, 14:26
              Gość portalu: messja napisał(a):

> czlowiek moze miec nadzieje, ale przeciez nie powiem publicznie kto mnie
              > zaczyna interesowac:)

Publicznie oświadczam, że messja jest interesująca, chciaż czasami przynudza
              strasznie:)
              • Gość: messja Re: oddam wilka.... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 02.07.02, 14:30
                tja:)))))))))))))))) zwlaszcza, kiedy mowie, ze jeszcze nie zaczales mnie
                interesowac:)))) baaaaaaaaardzo obiektywna opinia:)

apf napisał(a):

> Gość portalu: messja napisał(a):
                >
                > > czlowiek moze miec nadzieje, ale przeciez nie powiem publicznie kto mnie
                > > zaczyna interesowac:)
                >
                > Publicznie oświadczam, że messja jest interesująca, chciaż czasami przynudza
                > strasznie:)

• apf Re: oddam wilka.... 02.07.02, 14:41

> tja:)))))))))))))))) zwlaszcza, kiedy mowie, ze jeszcze nie zaczales mnie
                  > interesowac:)))) baaaaaaaaardzo obiektywna opinia:)

Nie mów mi kobieto, że oczekujesz tanich i stereotypowych komplementów?

Zresztą, po tym jak chcesz "mnie" oddać gajowemu, wywnioskowałem, że hehehe,
                  chyba nie oddaje się cudzej własności, tylko coś co uważa się za swoje.

Tak więc, wygadałaś się, publicznie mi się tu nie chcesz oświadczyć, ale
                  podświadomie powiedziałaś "mój", przestraszyłaś się i chcesz mnie oddać do
                  odstrzału:)
                  • Gość: messja Re: oddam wilka.... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 02.07.02, 16:31
                    :)))))))))))) dobre:) jak uloze podobna historie, to tez ja tu wam opowiem:))))

apf napisał(a):

>
                    > > tja:)))))))))))))))) zwlaszcza, kiedy mowie, ze jeszcze nie zaczales mnie
                    > > interesowac:)))) baaaaaaaaardzo obiektywna opinia:)
                    >
                    > Nie mów mi kobieto, że oczekujesz tanich i stereotypowych komplementów?
                    >
                    > Zresztą, po tym jak chcesz "mnie" oddać gajowemu, wywnioskowałem, że hehehe,
                    > chyba nie oddaje się cudzej własności, tylko coś co uważa się za swoje.
                    >
                    > Tak więc, wygadałaś się, publicznie mi się tu nie chcesz oświadczyć, ale
                    > podświadomie powiedziałaś "mój", przestraszyłaś się i chcesz mnie oddać do
                    > odstrzału:)

• apf Re: oddam wilka.... 03.07.02, 10:29

> :)))))))))))) dobre:) jak uloze podobna historie, to tez ja tu wam opowiem:))))

ale długo się zastanawiasz, czekam i czekam, ile można czekać?
                      • Gość: messja Re: oddam wilka.... IP: 193.132.126.* 03.07.02, 11:53
                        apf napisał(a):

>
                        > > :)))))))))))) dobre:) jak uloze podobna historie, to tez ja tu wam opowiem
                        > :))))
                        >
                        > ale długo się zastanawiasz, czekam i czekam, ile można czekać?

nie wiem, poczekamy: zobaczymy:)
                        • apf Re: oddam wilka.... 03.07.02, 12:18

> nie wiem, poczekamy: zobaczymy:)

"niektórzy czekali jakby życie całe,
                          niektórzy by teraz zaistnieć"

Poczekam, nawet sto lat.

• Gość: messja Re: oddam wilka.... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 14:02
                            poniewasz zaden sliczny mlody i smukly gajowy nie zglosil sie po wilka, a
                            wlasciwie poniewaz ZADEN!!!!! (te wykrzykniki to do panow, ktorym tutaj powinno
                            byc wstyd:) gajowy nie zglosil sie po wilka, czerwony kapturek i wilk zalozyli
                            spolke z.o.o. ktorej celem bylo wykrywanie knujojadow...
                            po wykryciu knujojada wilk przyklada go sobie do piersi i zaglaskuje:)

apf napisał(a):

>
                            > > nie wiem, poczekamy: zobaczymy:)
                            >
                            > "niektórzy czekali jakby życie całe,
                            > niektórzy by teraz zaistnieć"
                            >
                            > Poczekam, nawet sto lat.
                            >

• apf Re: oddam wilka.... 03.07.02, 14:11

> poniewasz zaden sliczny mlody i smukly gajowy nie zglosil sie po wilka, a
                              > wlasciwie poniewaz ZADEN!!!!! (te wykrzykniki to do panow, ktorym tutaj powinno
                              >
                              > byc wstyd:) gajowy nie zglosil sie po wilka, czerwony kapturek i wilk zalozyli
                              > spolke z.o.o. ktorej celem bylo wykrywanie knujojadow...
                              > po wykryciu knujojada wilk przyklada go sobie do piersi i zaglaskuje:)

ale tylko wtedy przytulam się i zagłaskuję knujojada, jeśli różnimy się płcią:)

wilk i czerwony kapturek zajeli się interesem, nie potrzebne im sakramenty:))
                              • Gość: messja Re: oddam wilka.... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 14:14
                                amen.

do wilka:
                                zajmij sie dobrze knujojadem, to moze wiecej nam nie bedzie juz psul watkow:))

apf napisał(a):

>
                                > > poniewasz zaden sliczny mlody i smukly gajowy nie zglosil sie po wilka, a
                                > > wlasciwie poniewaz ZADEN!!!!! (te wykrzykniki to do panow, ktorym tutaj po
                                > winno
                                > >
                                > > byc wstyd:) gajowy nie zglosil sie po wilka, czerwony kapturek i wilk zalo
                                > zyli
                                > > spolke z.o.o. ktorej celem bylo wykrywanie knujojadow...
                                > > po wykryciu knujojada wilk przyklada go sobie do piersi i zaglaskuje:)
                                >
                                > ale tylko wtedy przytulam się i zagłaskuję knujojada, jeśli różnimy się płcią:)
                                >
                                > wilk i czerwony kapturek zajeli się interesem, nie potrzebne im sakramenty:))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka