Gość: Nya IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:01 Ja 23lata, studiuje, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mis1967 Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 19.05.05, 12:24 Wyskoczyłem poza nawias 38, szkoda! Tylko cel tych poszukiwań niejasny, uwieść chcesz, zjeść chcesz i przucić chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek mimo woli Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:45 mis1967 napisał: > zjeść chcesz ... przecież nie napisała, że jest smokiem wawelskim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paraglider Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 19.05.05, 12:47 > przecież nie napisała, że jest smokiem wawelskim ;-) Co wcale nie musi oznaczać, że nim nie jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek mimo woli Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:49 bardzo logiczne - a czy są jakieś podejrzenia? (ciekawe, co studiuje) Odpowiedz Link Zgłoś
paraglider Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 19.05.05, 13:04 > bardzo logiczne - a czy są jakieś podejrzenia? Są, ale w zasadzie pomijalne. Musi być jest albo brzydka, albo bardzo ładna. Tylko brzydkie mają problemy ze znalezieniem kogokolwiek (z wiadomych powodów). Podobna rzecz ma się w przypadku bardzo ładnych. Faceci się ich po prostu boją ;) > (ciekawe, co studiuje) Psychologie? Podpisano - brzydki (bo też szuka) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek mimo woli Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:11 > > (ciekawe, co studiuje) > > Psychologie? Ja obstawiam raczej AGH z uwagi na powalającą lakoniczność wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bellima co za czasy :DD 19.05.05, 13:17 dziewczyna sie oferuje a chlopcy siedza i plotkuja jak stare baby zamiast sie brac do roboty!?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek mimo woli Re: co za czasy :DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:21 trzeba jakoś sarenkę wywabić z kniei :) Odpowiedz Link Zgłoś
paraglider Re: co za czasy :DD 19.05.05, 13:57 > zamiast sie brac do roboty!?:DD Od jutra mam urlop, więc do niczego nie mam zamiaru się zabierać ;-P Do roboty w szczególności... Poza tym na razie staramy się... ykhm... wymacać grunt, bo nie wiadomo, czy to faktycznie nie smoczyca :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: co za czasy :DD 19.05.05, 14:57 ta! , do roboty...? do przyjemności proszę pana ..do przyjemności!:DD początki są przecież na ogół miłe dopiero potem goni taka do orki na ugorze... a poza tym to macane pieczywo należy zakupić! mam nadzieje, że panowie o tym pamiętają??!!:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nya Re: co za czasy :DD IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:56 Dzieki belissima! Trudno godnie rozegrać partyjkę szachów mając do dyspozycji same konie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nya Re: co za czasy :DD IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:57 Paraglider, jak na razie prowadzisz, więc zrób mały dakamuflage, sil vous plais Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.rak Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 24.05.05, 08:13 Witaj Nya, Także studiuję w Krakowie, jestem od Ciebie starszy. Nieskromnie sądzę, że mam więcej aututów niż koledzy grupowicze, którzy tutaj wypowiadają się, co podlega weryfikacji którą możesz poczynić. Proszę Nya, zostaw swój kontakt pod adresem: liwiusz_amoniusz@interia.pl. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś