Dodaj do ulubionych

Szukam Pana z Krakowa 25-35l:)

IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:01
Ja 23lata, studiuje,
Obserwuj wątek
    • mis1967 Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 19.05.05, 12:24
      Wyskoczyłem poza nawias 38, szkoda! Tylko cel tych poszukiwań niejasny, uwieść
      chcesz, zjeść chcesz i przucić chcesz
      • Gość: świadek mimo woli Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:45
        mis1967 napisał:
        > zjeść chcesz ...

przecież nie napisała, że jest smokiem wawelskim ;-)
        • paraglider Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 19.05.05, 12:47
          > przecież nie napisała, że jest smokiem wawelskim ;-)

Co wcale nie musi oznaczać, że nim nie jest. :)
          • Gość: świadek mimo woli Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:49
            bardzo logiczne - a czy są jakieś podejrzenia?
            (ciekawe, co studiuje)
            • paraglider Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 19.05.05, 13:04
              > bardzo logiczne - a czy są jakieś podejrzenia?

Są, ale w zasadzie pomijalne. Musi być jest albo brzydka, albo bardzo ładna.
              Tylko brzydkie mają problemy ze znalezieniem kogokolwiek (z wiadomych powodów).
              Podobna rzecz ma się w przypadku bardzo ładnych. Faceci się ich po prostu
              boją ;)

> (ciekawe, co studiuje)

Psychologie?

Podpisano - brzydki (bo też szuka) :D
              • Gość: świadek mimo woli Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:11
                > > (ciekawe, co studiuje)
                >
                > Psychologie?

Ja obstawiam raczej AGH z uwagi na powalającą lakoniczność wypowiedzi...
                • bellima co za czasy :DD 19.05.05, 13:17
                  dziewczyna sie oferuje a chlopcy siedza i plotkuja jak stare baby zamiast sie
                  brac do roboty!?:DD
                  • Gość: świadek mimo woli Re: co za czasy :DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:21
                    trzeba jakoś sarenkę wywabić z kniei :)
                  • paraglider Re: co za czasy :DD 19.05.05, 13:57
                    > zamiast sie brac do roboty!?:DD

Od jutra mam urlop, więc do niczego nie mam zamiaru się zabierać ;-P
                    Do roboty w szczególności... Poza tym na razie staramy się... ykhm... wymacać
                    grunt, bo nie wiadomo, czy to faktycznie nie smoczyca :)
                    • bellima Re: co za czasy :DD 19.05.05, 14:57
                      ta! , do roboty...? do przyjemności proszę pana ..do przyjemności!:DD
                      początki są przecież na ogół miłe dopiero potem goni taka do orki na ugorze...

a poza tym to macane pieczywo należy zakupić! mam nadzieje, że panowie o tym
                      pamiętają??!!:DDDDDDDDDDDDDD
                      • Gość: Nya Re: co za czasy :DD IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:56
                        Dzieki belissima! Trudno godnie rozegrać partyjkę szachów mając do dyspozycji
                        same konie:)
                        • Gość: Nya Re: co za czasy :DD IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:57
                          Paraglider, jak na razie prowadzisz, więc zrób mały dakamuflage, sil vous plais
    • mateusz.rak Re: Szukam Pana z Krakowa 25-35l:) 24.05.05, 08:13
      Witaj Nya,

Także studiuję w Krakowie, jestem od Ciebie starszy. Nieskromnie sądzę, że mam
      więcej aututów niż koledzy grupowicze, którzy tutaj wypowiadają się, co podlega
      weryfikacji którą możesz poczynić. Proszę Nya, zostaw swój kontakt pod adresem:
      liwiusz_amoniusz@interia.pl. Dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka