dzamon 23.07.02, 14:37 Czy Ty mi specjalnie maile puszczasz czy masz jakiegos poteznego wirusa? Juz dzis od Ciebie dostalem 5 maili z zalacznikami, cos jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: APF 23.07.02, 14:58 dzamon napisał: > Czy Ty mi specjalnie maile puszczasz czy masz jakiegos poteznego wirusa? Juz > dzis od Ciebie dostalem 5 maili z zalacznikami, cos jest nie tak dziwne, bo ja też od ciebie dostaję goldfish'a w zasadzie to jest problem adminów pocztowych w domenie gazeta.pl, bowiem, odbieram pocztę przez stronę www, więc (o ile się nie mylę) nie ma możliwości rozsyłania się wirusów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakassia Re: APF 23.07.02, 15:41 zeby bylo smieszniej, ja dostaje od jednego i od drugiego z Was, caly czas te maile! Ponoc nawet sama cos wysylalm, o dziwnych porach! krasnoludki! Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: APF------>WIRUSY!!!!! 23.07.02, 20:46 kasiakassia napisała: > zeby bylo smieszniej, ja dostaje od jednego i od drugiego z Was, caly czas te > maile! Ponoc nawet sama cos wysylalm, o dziwnych porach! krasnoludki! Potwierdzam, jw.! Idźcie na onet mks vir i usuńcie sobie te świństwa. Ciekawe co to za dowcipniś (krasnoludek??) wysyła :-(((( dostałby w zęby to by mu przeszło :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzamon JAK COS KOMUS WYSLALEM 24.07.02, 13:10 To przepraszam, przestalem kontrolowac swoja skrzynke, zaczela zyc swoim zyciem. (zalacznikow lepiej nie otwierac...) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakassia Re: JAK COS KOMUS WYSLALEM 24.07.02, 13:13 dzamon napisał: > To przepraszam, przestalem kontrolowac swoja skrzynke, zaczela zyc swoim > zyciem. hahahahahahhahahahahahahhahah, dobre sobie:))))))))) > (zalacznikow lepiej nie otwierac...) -> dokładnie! > pzdr! juz sie nie gniewam:))))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś