kaya_ja 06.07.05, 09:21 GÓRY papierów i MOŻE w przyszłym roku wakacje - świetny tekst :) mnie to czeka w tym roku a Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: Góry i Morze 06.07.05, 09:30 a mnie czeka urlop jak co roku bo kto przez rok uczciwie pracuje to urlop go zasłiżony oczekuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Góry i Morze 06.07.05, 09:31 a ja postawilem sprawe stanowczo :D dziecko ma miec wakacje wyjazdowe, czyli z rodzicami i moga mnie zwolnic albo w d... pocalowac, a ja jade i koniec. nie zwolnili :D, w d... nie pocalowali :(, ale jade Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Góry i Morze 06.07.05, 09:48 z tym całowaniem to ja raczej wyskoczyć nie mogę:) ze zwolnieniem też raczej nie :) może uda mi się uprosić o jakiś tydzień to wtedy biwak koniecznie bo zapomniałam już jak smakuje zupa z paczki z igłami sosnowymi i jaki twardy jest sen w lesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Góry i Morze 06.07.05, 10:03 ja jade pod namiot ale jak nie pada to i tak wiekszośc nocy śpie w hamaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Góry i Morze 06.07.05, 10:05 to nie dla mnie a robale!!! namiot cienki ale zawsze jakoś ochrona przed robalami brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Ja właśnie walczę z tą górą... 06.07.05, 09:48 ...a do wakacji już tylko kilka dni ! Urlop mam już zatwierdzony więc się cieszę :) Tobie Kaja wymarzonych i cudownych wakacji życzę, jak nie w tym to w następnym roku ! Takich pieknych, szalonych wędrówek, np. po górach - z noclegami w schroniskach lub namiotach, no i oczywiście z obowiązkowym spaniem w śpiworze ;))) Pozdrawiam przedurlopowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Ja właśnie walczę z tą górą... 06.07.05, 10:02 dzięki za życzenia będę walczyć dzielnie o to spanie w śpiworze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Góry i Morze 06.07.05, 10:31 Witajcie Pracusie:) Mam podpisany urlop na 21 słońc! Co prawda muszę jeszcze trochę gór spraw przekopać, ale perspektywa miła:) Życzę Wszystkim miłego wypoczynku! Wszystko jedno, długi czy krótki, oby przyniósł oderwanie od codzienności:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Góry i Morze 06.07.05, 10:50 m_alinko aż na 21 słońc? toż po takiej nieobecnosci szef może zastanowic sie że jak przez tyle czasu dał sobie rade bez ciebie to po co zatrudniać?:))) ja stosuje zasade ..krucej ale częściej:))) wtedy nie czekam z utensknieniem na ten jedyny urlop:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Góry i Morze 06.07.05, 11:03 21 dni!!!!!!! powaliłaś mnie na dobre m_alinko Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Góry i Morze 06.07.05, 11:13 a to rozumiem..zaległości urlopowe to rzecz święta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Góry i Morze 06.07.05, 11:13 hehe, nawet szefostwu nie przyjdą do głowy takie pomysły:) A to dlatego, że szefostwo również ma w tym czasie urlop i na pewno nie będzie mu się chciało o mojej przydatności wspominać;) Odpowiedz Link Zgłoś