amber1333 26.07.05, 23:29 mnie dopadl. Nic mi sie nie chce.Nic mnie nie cieszy. Nie mam z kim pogac, posmiac sie, podroczyc... Jeszcze tak bardzo zle mi nie bylo. Oj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_sleeper Re: totalny marazm 30.07.05, 15:09 Skąd ja to znam... Może z autopsji ;) mnie czasem zdaje się, że kolejny dzian przeżyję tylko siłą rozpędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: totalny marazm IP: *.ct.gemini.ntplx.com 30.07.05, 16:44 Ile wy macie lat? Od kiedy jestesnie na emeryturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xelibri Re: totalny marazm IP: *.tkchopin.pl 30.07.05, 19:52 wyjdz wieczorem na spacer w centrum miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
amber1333 Re: totalny marazm 31.07.05, 23:23 Hmmmm moze na emeryturze jeszcze nie jestem :)Zreszta podobno wesołe jest zycie staruszka...Wyjśc wieczorem w centrum miasta, to byłby juz masochizm. Patrzeć na te wszystkie pary trzymające sie za ręce.... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
the_sleeper Re: totalny marazm 03.08.05, 11:41 na emeryturze nie jestem, nie jest jeszcze ze mną zą tak źle ;) po prostu czasami dopada mnie stan kiedy mam ochotę olać wszystko bo wydaje mi sie że i tak nic nie ma sensu. na szczęscie nie jest to stan permanentny (inaczej wylaliby mnie z pracy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: totalny marazm 03.08.05, 13:48 a na doła nic się nie poradzi - po prostu trzeba z niego jakoś wyjść... tylko jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
amber1333 Re: totalny marazm 03.08.05, 15:37 W pracy zawsze sie cos dzieje, wiec nie mam czasu roztkliwiwać sie nad soba. Wieczorem jest najgorzej.Trzeba zapełnic wieczory i bedzie dobrze :) Pozdrawiam wszsytkich piszących tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: totalny marazm IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.05, 16:04 a tych, ktorzy jeszcze tu nie pisali tez? to milo poczuc sie pozdrowionym:-))) ja w totalnym marazmie nosze glowe wysoko i ciagle kombinuje, jak tu uwolnic sie od tej niemocy. ostatnio, niestety nie udaje sie...;-( juz od kilku miesiecy sytuacja jest nie do zniesienia;-( milego popoludnia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś