Gość: Jagis IP: *.pl 21.08.02, 18:43 Jestem rozpuszczona przez innego w miarę zamożnego Pana. Jestem całkiem, całkiem, po 30-tce. Uda mi się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagis Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: *.pl 21.08.02, 18:44 I jeszcze musi pokochać, bez tego ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Szukam w miare zamożnego Pana 21.08.02, 19:54 Taka stara baba i jeszcze w sponsoring się bawi,nic nie odłożyłaś jeszcze? oj będzie trudno, bo 20-stki to mocna konkurencja. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: *.pl 21.08.02, 21:41 Ale super wyglądam i wcale nie o sponsoringu myslę tylko o stałym związku, a przyzwyczajenie to przyzwyczajenie. Poza tym po co szukać biednego? przecież jest tylu zamoznych. Ja zwyczajnie piszę czego chcę, a nie jak reszta panienek, która udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: *.pl 21.08.02, 21:48 Piszcie proszę na adres zamozny@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam w miare zamożnego Pana 21.08.02, 23:39 Ma Ciebie kochać i mieć pieniądze, zapomniałaś o ulubionej marce limuzyny, willi i platynowej karcie kredytowej. Kiedy czytam takie listy jak Twój, to mi się niedobrze robi. A tak marginesie: tu takiego jelenia nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 08:16 ja_nek napisał: > Ma Ciebie kochać i mieć pieniądze, zapomniałaś o ulubionej marce limuzyny, > willi i platynowej karcie kredytowej. > Kiedy czytam takie listy jak Twój, to mi się niedobrze robi. > A tak marginesie: tu takiego jelenia nie znajdziesz. Ja_nku niestety mylisz się. Ona wyraża wprost to czego one wszystkie pragną - materialnego raju na ziemi - mówi prawdę i nie jest obłudna. Poza tym jest siebie świadoma, bo stawia warunki. Może to oburzać świętojebliwych, że mowa i o miłości i o pieniądzach, ale nie o płatnej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 08:35 I znowu Apf piszę prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. Panny takie są, ostatnio na wakacjach taka super brunetka z fajną dupą i piersiami umawiała się z jakimiś dwoma kolegami, pojechali do kina w maluchu, zaraz potem laskę robiła robiła jeszcze komuś innemu, temu trzeciemu w audi. Takie są kobiety, dlatego nie warto je kochać i kosztują kupę szmalu. Belami wita znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 11:24 Nie wszystko złoto co się świeci. Jak ktoś sobie taką wybiera, to niech potem nie jęczy, że poleciała potem na lepszy model limuzyny i na większą chałupę. I potem krzyk, jakie to baby wredne. Jak kobieta leci leci na parametry materialne to już jest handel. I nie ma to nic wspólnego z miłością. Otworzyć tylko i drzwi i wynocha. handluj gdzie indziej. Miłość nie wynika z lustracji majątkowej tylko jest poza tym. Albo ja jestem stuknięty, albo Wy macie porąbaną wizję świata. Są takie dziewczyny jak mówicie, ale są i inne. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 11:53 Masz racje Janek sa dziewczyny i ............. Ale kazda z nich ma jakies marzenia i kazda z nich pragnie dla swojego potomstwa jak najlepiej, wiec w pewnym sensie tez szukaja dobrego kandydata, ale nie afiszuja sie z takimi pogladami. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus1 Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 11:58 jak to dobrze, że nie muszę szukać zamożnego pana. Sama umiem zarobić na swoje przyjemności. Janek coś do Ciebie poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Janek, nie badz taki moralista... 22.08.02, 12:09 Przeciez Janis nie pisze o milosci, tylko o wspolnym, milym spedzaniu czasu... Chetnie sam bym sie do niej zglosil, ale niespytalem jeszcze o zdanie zony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Janek, nie badz taki moralista... IP: *.pl 22.08.02, 14:14 A czy o wszystko musisz się żony pytać? Bądź mężczyzną i podejmij sam decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 12:22 Chyba pomylilas fora, Jagis. Tu jest romantycznie, tu o pieniadzach sie nie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 12:25 Hm. Zastanowił mnie ten apel. Ok, zero obłudy i fałszywej skromności. Ale kurczę... no mówcie, co chcecie - tak nie można. Jagis pisze: jestem laska, chce dzianego gościa, bo się przyzwyczaiłam do luksusu i potrzebuję żeby te pieniądze mnie kochały. Kasa i cudze oddanie - oto potrzeby Jagis. Ona za to prezentuję fajna pupcię. Nie ma co, fajnie jest. No po prostu nic tylko się cieszyć, że ludzie potrafią szukać szczęścia w ten sposób. Idę na piwo z tego wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 12:34 Ejże :-) Czy wy każdy post tak śmiertelnie poważnie traktujecie? Przecież jagis tam już kolki ze śmiechu dostała :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 12:41 Oj, Ellen, chyba nie sądzisz, że w środku roboty zwykłam chodzić na piwo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:00 acha, w ogóle lepiej się tu nie przyznawać, że się chodzi na piwo, Pom, bo jeszcze Cię posądzą o "znikającą kobiecość", ekh ekhm... Kobieta może co najwyżej likierek sączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: *.pl 22.08.02, 14:09 Oj tak tylko likierek. I jeszcze wg co niektórych panów sprzątać i stać przy garach. Drodzy Panowie-ci oburzeni. A czy żona to nie szuka w mężu sponsora. prosze spojrzeć na to z tej strony. Każdego 30 lub 10 krzyczy o kasę, a jak jej nie dostaje to się obraża i twierdzi, że ja "głowa boli". Ja nie szukam męża tylko przyjaciela, a że z kasą? A co robić z takim bez kasy? Siedzieć w domu i sie po trzech miesiącach sobą znudzić? Takie życie. A że potrzeby duże... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:07 Wiesz Kusy, jednak żyjemy w cywilizowanym świecie. Skoro od mężczyzn żąda się, żeby nie uganiali się za babami i nie rozsiewali wszędzie swych genów pod pretekstem podtrzymywania gatunku, skoro mamy panować nad hormonami, to i od kobiety można żądać, żeby nie patrzyła na faceta, jako tego, który ma przynieść upolowanego niedźwiedzia do domu. Jak się żąda cywilizowanego podejścia trzeba zacząć od siebie drogie panie. A o interes gniazda dba się wspólnie, a nie w pojedynkę. Jeśłi nawet autorka wątku zrobiła dowcip, to warto o tym powiedzieć, co się o czymś takim sądzi. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 14:09 Janku, Ty, jak zwykle, zawsze na miejscu i okolicznościowo.:) Ale do twarzy Ci z tym.:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 62.233.204.* 22.08.02, 14:07 W temacie powinnaś podać widełki w jakich mieści się w miarę zamożny Pan. Precyzyjne określenie targetu wiele ułatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: *.pl 22.08.02, 14:13 Najpierw poczekam na listy, a potem wybiorę to co najlepsze. Tak jak w biurze matrymonialnym. Juz pare zgłoszeń mam. I nikt sie nie oburza tak jak tutaj. Uważają, że to normalna propozycja, oni tez są samotni i nie maja kiedy znaleźć tej drugiej połowy. Internet to super pomysł na szukanie nowej znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:13 Dzamon zajrzał w swój wyciąg z konta i rozważa, czyby się nie nadał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 14:17 Kurcze, a ja durna niedawno odrzuciłam interesującą propozycję wyjazdu do Toskanii z kimś, kto kaską obraca sporą i patrzy na mnie jak w obrazek. W dodatku zamieniłam to na plecak i podróż PKP. Czy jestem idiotką, czy mi się tak wydaje?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do Pom IP: *.pl 22.08.02, 14:22 Gość portalu: Pom napisał(a): > Kurcze, a ja durna niedawno odrzuciłam interesującą propozycję wyjazdu do > Toskanii z kimś, kto kaską obraca sporą i patrzy na mnie jak w obrazek. W > dodatku zamieniłam to na plecak i podróż PKP. > Czy jestem idiotką, czy mi się tak wydaje?:))) Idiotką moze nie, bo uważam, że musi Ci sie ten ktos podobać. Ale mam nadzieje, że nie pojechałaś z innym pod namiot na Mazury i zrobiłaś to co mogłas w Toskanii. Pomysl o tym od tej strony. Życie jest krótkie i trzeba je przeżyć super (dla oburzonych uważam, że moja propozycja jest uczciwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Do Pom IP: 62.233.204.* 22.08.02, 14:28 To chyba Hamurabbi był, że oko za oko, ząb za ząb. Jagis dokłada dupe za pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja to bylo smieszne:) 22.08.02, 16:18 Gość portalu: Dzamon napisał(a): > To chyba Hamurabbi był, że oko za oko, ząb za ząb. Jagis dokłada dupe za > pieniądze :) rotfl:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do Pom IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 14:34 Gdybym zrobiła na Mazurach to, co mogłabym zrobić w Toskanii, byłabym skończona idiotką. Oczywiście, życie jest bardzo krótkie. Z tym, że korzystanie z niego to nie tylko dyskretne trzaśnięcie drzwiami luksusowego auta i kolacja w urokliwym zameczku. A tym bardziej, jeśli jest to korzystanie w towarzystwie z mezczyzny należącego do innej kobiety. Jeśli jesteś czystą, żywą hedonistką - ok. Szkoda tylko, że po drodze kogoś jednak ranisz. Nie chcę rozpętywać dyskusji nt. sami tego chcą, nie biorę nic na siłę itd. wyraziłam tylko swoje skromne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do Pom IP: *.pl 22.08.02, 14:41 A kto mówi o tym, żeby kogoś po drodze ranić. Czemu myslisz o żonatych, przeciez jest wielu samotnych fajnych facetów. No chyba, ze ten co chciał jechac do Toskanii był żonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do Pom IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 14:47 Był. Co z tego, że mieszka sam od paru lat. Ale jest żonaty i koniec. Wspomniałam zaś o ranieniu innych i braniu co nie Twoje wobec Twojej odpowiedzi na post Serwera_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do Pom IP: *.pl 22.08.02, 14:51 Nawet nie przypuszczałam, że taką wojnę tutaj wywołam. Nie oto mi chodziło. Ale wydaje mi się, ze kilka osób może byc już winnych (może bez pieniędzy, ale z garbem na plecach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do Pom IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 14:57 Nie czuje sie jak na wojnie, po prostu rozmawiam. I nie pietnuję bo to, co robisz w zyciu jest Twoja prywatną sprawą i w zupełnie innym kosmosie niż mój. Choć nie powiem, chciałabym zakochać się w atrakcyjnym zamoznym mezczyźnie, w dodatku hojnym. Czemu nie? Ale póki co biorę swój plecak i żyje po swojemu. Nie wiem, czego Ci życzyć, bo i bez moich zyczeń doskonale sobie poradzisz. Zarówno z mężczyznami, kalkulatorem jak i własnym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
zamozny Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:17 Tylko niech sie pośpieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:32 Rozumiem, że od sprzątania będzie służąca, żebyś sobie paluszków nie pobrudziła. Wybacz ironię, ale nie mogę się powstrzymać. Żona nie powinna w mężu szukać sponsora, ale PARTNERA, z kórym dzieli obowiązki w związku. A myciem garów czy gotowaniem jak sądzę można się podzielić. Ale Ty szukasz sposobu jak najlepiej sprzedać swe walory, niekoniecznie intelektualne. Za 5 lat wymienią Cię na nowy model i tyle będziesz miałą ze swego podejścia. Bo Twój post wymienia na pierwszym miejscu zamożność, a to "w miarę", to listek figowy, żeby tak nie drażniło. Wiesz jak mężczyźni nisko cenią kobiety o takim podejściu? Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 14:40 Oni ich nie muszą cenić, żeby je... Ale Bohaterka naszego wątku ma jeszcze inne, znacznie wyższe wymagania - chce miłości. Bordzo drogo siebie wyceniła... chce walorów pienieżnych i duchowych. Ciekawe, kto jej to da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do Janka IP: *.pl 22.08.02, 14:46 A zobacz w swoim najbliższym otoczeniu (znajomi, sąsiedzi, rodzina) czy nie jest tak. Czyżbys się obawiał, a może to Ty należysz to tego gatunku facetów i własnie dlatego tak Cie to oburzyło. Moze to własnie twoja zona gania ze scierka od kuchni do pokoju i ciągle Cie prosi o kasę? Mam nadzieję, ze nie. Ale popatrz wokół siebie co sie dzieje. Kiedys mój znajomy stwierdził, że zony to najdroższe dziwki swiata. I chyba cos w tym jest. Miłość szybko przemija, a potem zazwyczaj ł,ączą nas dzieci i niestety kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do Janka 22.08.02, 16:29 to nie ironia: autentycznie mi cie zal, jesli tak naprawde uwarzasz.... twoj swiat jest b. ograniczony:( > A zobacz w swoim najbliższym otoczeniu (znajomi, sąsiedzi, rodzina) czy nie > jest tak. Czyżbys się obawiał, a może to Ty należysz to tego gatunku facetów i > własnie dlatego tak Cie to oburzyło. Moze to własnie twoja zona gania ze > scierka od kuchni do pokoju i ciągle Cie prosi o kasę? Mam nadzieję, ze nie. > Ale popatrz wokół siebie co sie dzieje. > Kiedys mój znajomy stwierdził, że zony to najdroższe dziwki swiata. I chyba cos > > w tym jest. Miłość szybko przemija, a potem zazwyczaj ł,ączą nas dzieci i > niestety kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do janka IP: *.pl 22.08.02, 14:49 40-tki też są fajne, nie znasz takich? Jak mają pieniadze to lepiej wyglądaja od niejednej 20-tki Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 16:25 > Za 5 lat wymienią Cię na nowy model i tyle będziesz miałą ze swego podejścia. > Bo Twój post wymienia na pierwszym miejscu zamożność, a to "w miarę", to listek > > figowy, żeby tak nie drażniło. > Wiesz jak mężczyźni nisko cenią kobiety o takim podejściu? > ja wiem:) tak samo jak kobiety cenia mezczyzn, ktorzy szukajac partnerki koncentruja sie na wieku i wymiarach:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam w miare zamożnego Pana 23.08.02, 08:19 ja_nek napisał: > Żona nie powinna w mężu szukać sponsora, ale PARTNERA, z kórym dzieli obowiązki w związku. A myciem garów czy gotowaniem jak sądzę można się podzielić. > Ale Ty szukasz sposobu jak najlepiej sprzedać swe walory, niekoniecznie > intelektualne. Ja_nek niestety pierdolisz jak połamany, albo jak ślepy o kolorach mówisz, nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz, a dobrymi intencjami to piekło jest wybrukowane. Z tego co i jak piszesz wynika wprost, że nigdy jeszcze nie miałeś własnej żony. Małżeństwo to taka instytucja, w której nie wolno mówić wprost i nazywać po imieniu, że małżeństwo to udomowione kurestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 62.233.204.* 22.08.02, 14:25 Aha, pewnie, że normalna propozycja - jak masz pieniądze to mogę być Twoja na stałe. Absolutnie normalna. Nie widzę w tym nic dziwnego. Skąd takie podejrzenia? Tylko jak to się nazywa? Chyba nazwę jakąś dziwną ma, nie? Pom, moim zdaniem rządzisz :) Aha, a do wyciągu nie zajrzę. Widełek nie ma, jeszcze się okaże, że jestem bardzo zamożny i zostanę odrzucony. Po co mi takie upokorzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:44 dzamonie drogi, Twoje oburzenie i ironia są niezrozumiałe gdy ma się na uwadze Twój anons, w którym szukasz "ładnej i miłej pani umiejącej piwo zębami otwierać" :-) skoro Tobie wolno w konwencji żartu zamieszczać ogłoszenia (tak je odebrałam) to pozwól na to i Jagnis, zamiast zionąć jadem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: 62.233.204.* 22.08.02, 14:47 Pozwalam. Pozwalam sobie także komentować. Jadem jeszcze nie zacząłem zionąć. Wszystko przede mną. Pozdrawiam takoż. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:47 Tak Dzamon, przecież widzisz, że kolejka się ustawiła, nawet wyciągu nie da się pokazać, bo zadepczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Czemu się tak denerwujecie? IP: *.pl 22.08.02, 14:53 czemu się tak denerwujecie, ja tylko sie pytam. Z głodu nie umieram. Odpowiedz Link Zgłoś
dzamon Re: Czemu się tak denerwujecie? 22.08.02, 14:55 Ja się nie denerwuję, nie pochlebiaj sobie, ja się tylko głośno zastanawiam czy warto by się spotykać z dziewczyną myślącą jak Ty. Albo ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dzamon Re: Szukam w miare zamożnego Pana 22.08.02, 14:53 Taka to pożyje... Taki tłok... Pozazdrościć... Jeszcze z jakieś 5 lat taki tłok... A potem sama będzie wyciąg pokazywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do dzamona IP: *.pl 22.08.02, 14:59 Widziałam Twoją propozycje w innym temacie. Ile Ty masz lat? 17, 20? Chyba nie więcej. A oto co ja bede robic za 5 lat niech Cie głowa nie boli. Myślę, że bede wyglądac jeszcze lepiej niż teraz, bo szukanie zaprocentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Do dzamona IP: 62.233.204.* 22.08.02, 15:07 Oj, lepiej już nie będziesz wyglądać. Raczej coraz gorzej, raczej coraz gorzej... Ile mam lat? Jak dla Ciebie mogę mieć 17. Albo 20. Albo 36. Albo 57. Albo 11. Wybierz sobie. Aha, ciekawe czym szukanie zaprocentuje. Mam parę ciekawych koncepcji na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do dzamona IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 15:11 Stawiam na depresanty popijane brendą średniej jakości.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do dzamona IP: *.pl 22.08.02, 15:12 Stać mnie bedzie na usunięcie zmarszczek i kurzych łapek. Jakies cztery operacje plastyczne i co tam jeszcze jestes w stanie sobie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Do dzamona IP: 62.233.204.* 22.08.02, 15:22 Chyba będziesz musiała w kurniku pracować, żeby cie było stać na usuwanie kurzych łapek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do dzamona IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 15:25 To już lepiej w drobiarni. Konserwy też tam robia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Do dzamona IP: 62.233.204.* 22.08.02, 15:29 Ale czy tam są kurze łapki? Ale czy tam są kurze łapki?!?!?!?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do dzamona IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 15:31 Moja odpowiedź brzmi: są tam kurze łapki. W dodatku je tam usuwają! Mielą i robie z tego parówki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: Do dzamona IP: 62.233.204.* 22.08.02, 15:38 Jagnis, słyszysz? Chodź, Pom znalazła dla Ciebie fuchę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do dzamona IP: *.pl 22.08.02, 15:39 To jest pomysł, poszukać takiego z kurnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do dzamona IP: *.pl 22.08.02, 15:40 To jest pomysł, poszukać takiego z kurnikiem. Chyba dam hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do dzamona IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 15:43 Drobiarze teraz dobrze stoją. Lepiej niż ci od wołowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do dzamona IP: *.pl 22.08.02, 15:53 Właśnie. Albo takiego ze strusiami, ten to dopiero ma jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do dzamona IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 15:56 Strusie to Lepper hoduje. Reflektujesz? Do tego gość na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAGIS Re: Do dzamona IP: *.pl 22.08.02, 16:05 Ma mały mózg, to może sie bawi w duże ptaki (nie znam tematu). Ale to nie ten typ, przede wszystkim za stary i wstyd sie gdzies pokazać. Do tego żonaty. Odpada. Szukaj dalej. Ale cos w typie Kwasniewski. Chociaż przystojny i inteligentny (tylko nie łącz mnie z polityka błagam) Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Do Jagis. Przepraszam... 22.08.02, 14:58 Przepraszam Jagis, jakos tak mi od razu odcielas, a niepotrzebnie... Zartowalem wlasciwie tylko z kolegi Ja_nka, ktory mi tu smeci i moralizuje... Doceniam tez Twoja prostolinijnosc. Nie, nie, o niektore sprawy nie pytam zony... Problem tylko w tym, ze nie mieszkam w kraju... A i bywam nieczesto... W jakiej czesci kraju Ty mieszkasz ? Jak sie bedziesz kiedys nudzic, to wrzuc mi cos na skrzynke... - Blondzia jestes, czy brunia ? I jeszcze kilka podobnych szczegolow... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do Jagis. Przepraszam... IP: *.pl 22.08.02, 15:02 Poczytaj początek. Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Re: Do Jagis. Przepraszam... 22.08.02, 15:07 Czytalem Jagis, czytalem... Zarowno deklaracje, jak i zalacznik... - Ale o slubie tam nie bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do sewer IP: *.pl 22.08.02, 15:19 A czy ja gdzies pisałam o slubie? nawet słowem nie wspomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Do Jagis 22.08.02, 15:41 Przypuszczam, ze Ci faceci/chlopaki wypisuja to raczej nie z obludy, a z zazdrosci... Niestety musze juz konczyc te mila zabawe. Jestem w pracy i pora sie zajac praca... Jak zaznaczylem w poprzednim emailu, jezeli kiedys zechcesz, odezwij sie prosze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Kłopoty bogactwa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 15:11 W związku z tak atrakcyjną ofertą wpadłem w zakłopotanie. Drodzy przyjaciele z Romantiki proszę was o radę. Problem wygląda tak: Jestem taki dziany że nie potrafię nawet zgrubsza określić ile mam kasy, jednak od pewnego czasu wychodzi mi to bokiem gdyż dręczą mnie głębokie pytania w temacie - życie. Pytania które wynikają właśnie ze stanu posiadania. Właśnie jestem w trakcie wymiany poprzedniego modelu lali do przytulania itp na nowszy. Obecny model jest już trochę jakby zmechacony i nieskolko sflaczały. Po za tym nie ma funkcji: "mute", "twist to open", "nogi szerzej", zacięła się jej taśmą z beznamiętnym nagraniem - "ale ja ciem kocham misiu" i ciągle coś jej cieknie z obiektywów wbudowanych w czole. Gdy kupowałem to cudo działało znacznie lepiej, nie było przecieków i głos też był jakiś inny, choć czasami oprogramowanie się jak gdyby zawieszało i trzeba było ją parę razy pierd.. żeby zaskoczyła. Problem polega na tym że nie wiem czy wystawić ją na śmietnik, czy też komuś wydzierżawić za przystępną ceną. Bo w końcu głośniczek można jej zatkać jakąś starą skarpetą, na głowę naciągnąc jakąś woalkę wcześniej zatykając przecieki z oczu always'em. I będzie prawie jak nowa, w każdym razie zdatna w dalszym ciągu do użytku. Drugi problem w tym iż nie wiem czy zdecydować się na nowy model na własność, czy też (jak mi mądrzy przyjaciele radzą)jedynie w razie potrzeby wypożyczać jakiś jeden ... albo i kilka jednocześnie z nowszych modeli dostepnych w powszechnie znanych wypożyczalniach. Przyjaciele twierdzą, że ta druga opcja jest bardziej ekonomiczna i zdrowsza. Odpada kłopot z przechowywaniem, konserwacją, serwisem, przegladami, naprawami bieżącymi. W dodatku nie brudzi, nie zajmuje przestrzeni,nie zajdzie ..... ))) za daleko w szkodę, nie hałasuje, nie zrzedzi, nie ma okresowych przestojów na konserwację i się nie opatrzy. Dodatkowym argumentem jest fakt, że taka polityka powoduje powszechną zazdrość kolegów z posiadania za każdym razem innego atrakcyjnego modelu. A co Wy byście zrobili na moim miejscu ??? )))))))))))))))))))) oak(nassis) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Do Oas IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 15:21 Gość portalu: Jagis napisał(a): > Książek nie piszesz? .... a jak myslisz. Na czym dorobiłem się fortuny ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do Oak IP: *.pl 22.08.02, 15:43 złotówka z ksiązki, kiepska fortuna. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen zebrało misie 22.08.02, 15:21 a ja powiem tak: abstrahując od tego, czy jagis robi sobie jaja czy naprawdę szuka dzianego przyjaciela wniosek mi się nasuwa następujący - straszliwa nietolerancja się tu szerzy to już nie można przyznać się publicznie do tego, że się jest zepsutym i ma się muchy w nosie i właśnie to się w sobie lubi najbardziej? lepiej rączki w małdrzyk, buzia w ciup, składać płomienne deklaracje o czystości duszy a robić dokładnie na odwrót? dlaczego tak niektórych, że palcem nie pokażę, kole w oczy jedna rozpuszczona dziewczyna? a niech sobie szuka bogatego frajera, założę się, że znajdzie Może się to części z nas nie podobać, ale żeby od razu psy na niej wieszać? Ellena - wcielenie tolerancji, hyhy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzamon Re: zebrało misie IP: 62.233.204.* 22.08.02, 15:26 A to już jest temat na zupełnie inną bajkę... ;) Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: zebrało misie IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 15:30 Eeee tam. Kto jej zabronił szukac? Nie szuka, jak jej z tym do twarzy, ale juz nie można sobie grzecznie jaj porobić z czyjegoś wyrachowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: a misie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 15:31 ... zebrało na refleksję, że skoro już transakcja finansowa, to zyjemy w takich czasch, że przy złomowaniu starego modelu, dostajemu upust na nowszy. A i wypozyczalni Ci u nas dostatek. Chce zamożnego niech ma .... powodzenia z serca całego. ... zaś ten tekst powyżej, to jedynie taka mała antycypacja (zupełnie bezpodstawna)))) ... takie sobie wróżenie z fusów... przepraszam to siem wiecej nie poftuży. Nie mam nic przeciwko szczerości tej Pani, tyle tylko że SZCZERZE dopisałem jak ja widzę taki kontrakt. Jest popyt to i podaż znajdzie miejsce dla siebie, z tym że każda transakcja zawierana jest na jakichś warunkach. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do Oak IP: *.pl 22.08.02, 15:36 No własnie. A czy Ty pytałeś o warunki, albo ktokolwiek inny kto wypowiada sie tutaj? Chyba nie udało mi sie tego przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Do Oak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 15:47 Gość portalu: Jagis napisał(a): > No własnie. A czy Ty pytałeś o warunki, albo ktokolwiek inny kto wypowiada sie > tutaj? Chyba nie udało mi sie tego przeczytać. Pani wybaczy już wstępne mnie przeraziły. Ja nie mam wbudowanej funcji "love on/Love off". Więc nie spęłnię warunku że "pokocha" (patrz dopisek do głównej wypowiedzi). Niestety nawet gdyby sytuację odwrócić, tzn. ty byłabyś zainteresowana kupnem, ja nie potrafię włączyć tej funcji na podstwie liczby zer na czyims koncie. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Do Oak IP: 2.4.STABLE* 22.08.02, 15:50 Oak, bo Ty się w ogole na życiu nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do Oak IP: *.pl 22.08.02, 15:51 Pewnie, że najpierw trzseba sobie w oczka popatrzeć. Ale potem musi pokochać, bez tego ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: zebrało misie IP: *.pl 22.08.02, 15:31 Droga Ellen, nie mam much w nosie i też ciezko pracuje jak widac. Pracuje również w normalnej pracy, co nie znaczy, że mam wszystko wydawać i nie korzystać z tych co daja. Większość panienek udaje do slubu grzeczne, a potem zaczynaja dopiero ciągnąc jak juz gdzies pisałam. Zacytuje jeszcze raz mojego przyjaciela: "żony to najdroższe kurwy swiata". Uważam, że jak sie zrobi bilans to chyba jest tak rzeczywiscie: 1. mieszkanie 2. ciuchy 3. dzieci 4. kosmetyki 5. jedzenie 6. wczasy 7. inne zachcianki 8. rodzinnne imprezki Poilicz sobie ile to kosztuje, a czy ja piszę, że aż tyle chcę. Może wywołałam burzę, ale myśle, ze sie opłacało ponieważ widac ile jest obłudy. Każda dziewczyna (albo jej rodzice) chce wyjść dobrze za mąż. A ja nic o slubie nie wspominam. Niech się chociaż jedna przyzna, że chce biedaka. Gdzieś w duchu mysli o tym co ja, tylko nie chce głośno o tym mówić. Każdy chce dobrze wyglądać i nie martwic sie o jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Jagis... 22.08.02, 15:57 ... już Cię polubiłam za odwagę mówienia otwarcie o swoim zepsuciu i swoich zachciankach, nie psuj mi tej frajdy wmawiając nam, że spełniasz obywatelski obowiązek pracując dla Ojczyzny jak my wszyscy :-) Albo się jest luksusową damą do towarzystwa, albo solidną urzędniczką; mieszanki nie wyglądają wiarygodnie. A co do obłudy panującej wśród populacji ludzkiej już się wypowiedziałam. Wielka jest, nie zna granic i ze świecą szukać kogoś kto mówi i robi jedno i to samo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do Ellen IP: *.pl 22.08.02, 16:10 A kto tu mówi o urzędniczce. Czy ta ma czas na pisanie takich bzdur jak ja tutaj. Cięzko pracuje. Są inne fajne zawody. I ma sie czas na dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: zebrało misie 22.08.02, 16:01 Oczywiście że twoje wpisy to prowokacja, strugasz twardą kobietę, ale to tylko poza. Oczywiście że kobiety szukają albo zamożnych, albo przystojnych, faceci też jeżeli będą za kimś się oglądać to za szczupłą laseczką a jeżeli nie mają kasy to i też zerkną przychylnym wzrokiem na pasztet bogatych rodziców. Świat od zawsze kręcił się i kręci wokół pieniędzy i seksu a miłość to taki wyraz używany w wierszach pisanych przez poetów po balangach z kurewkami i wódką. A propos kurewek jeżeli mam być szczery dla mnie utrzymanki czy też panienki bawiące sięw sponsoring to kurewki, tyle że bardzo ale to bardzo luksusowe. Belami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Nie ustosunkujecie się??? Co jest? IP: *.pl 22.08.02, 16:13 Gość portalu: Jagis napisał(a): > Droga Ellen, nie mam much w nosie i też ciezko pracuje jak widac. Pracuje > również w normalnej pracy, co nie znaczy, że mam wszystko wydawać i nie > korzystać z tych co daja. > Większość panienek udaje do slubu grzeczne, a potem zaczynaja dopiero ciągnąc > jak juz gdzies pisałam. Zacytuje jeszcze raz mojego przyjaciela: "żony to > najdroższe kurwy swiata". Uważam, że jak sie zrobi bilans to chyba jest tak > rzeczywiscie: > 1. mieszkanie > 2. ciuchy > 3. dzieci > 4. kosmetyki > 5. jedzenie > 6. wczasy > 7. inne zachcianki > 8. rodzinnne imprezki > Poilicz sobie ile to kosztuje, a czy ja piszę, że aż tyle chcę. > Może wywołałam burzę, ale myśle, ze sie opłacało ponieważ widac ile jest obłudy > . > Każda dziewczyna (albo jej rodzice) chce wyjść dobrze za mąż. A ja nic o slubie > > nie wspominam. Niech się chociaż jedna przyzna, że chce biedaka. Gdzieś w duchu > > mysli o tym co ja, tylko nie chce głośno o tym mówić. Każdy chce dobrze > wyglądać i nie martwic sie o jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Jagis daj pokój 22.08.02, 16:22 Jesteś najgorszym z możliwych typów forumowiczów, jesteś misjonarzem. Twoja misja to walczyć z obłudą, daj sobie luz znajdź facia o którym pisałaś w #1 wpisie i daj nam spokój. Jeżeli masz jakieś problemy osobiste na co wskazuje umieszczanie swoich rodziców i małżeństwa to udaj się do psychologa i nie nawracaj tutaj ani nie lecz kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: do Belami IP: *.pl 22.08.02, 17:08 Jakich moich rodziców i małżeństwa. Zatkało Cię. fajnie jest nabijać sie z kogoś? A was zatkało. Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Jagis daj pokój 22.08.02, 17:12 ???? belami, mowisz jak rozsadny czlowiek:) belami1 napisał: > Jesteś najgorszym z możliwych typów forumowiczów, jesteś misjonarzem. Twoja > misja to walczyć z obłudą, daj sobie luz znajdź facia o którym pisałaś w #1 > wpisie i daj nam spokój. > Jeżeli masz jakieś problemy osobiste na co wskazuje umieszczanie swoich > rodziców i małżeństwa to udaj się do psychologa i nie nawracaj tutaj ani nie > lecz kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do Jagis IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 18:57 Nie wczytywałam się wprawdzie we wszystkie wypowiedzi, ale odnoszę wrażenie, że Ty sugerujesz, że tak naprawdę to wszystkim kobietom zależy w życiu przede wszystkim na tym, by znaleźć jak najbardziej nadzianego faceta, tyle, że nie potrafią, czy też nie chcą się do tego przyznać i tylko Ty jesteś tak odważna, że mówisz o tym wprost...Jagis, przecież to bzdura!!! Nie wiem czy próbujesz w ten sposób usprawiedliwić się, czy też masz jakiś inny cel, zresztą to już nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do Jagis 22.08.02, 19:17 Jeśli mówisz Jagis, że żona to najdroższa k.... świata, to znaczy, że się usprawiedliwiasz. I chcesz uchodzić za niegorszą od potencjalnej żony. I Kasia ma tu rację z tym usprawiedliwianiem. Tylko, że będziesz co najwyżej panienką do łóżka. Zamozny, zepsuty facet będzie mógł mieć takich na pęczki. Jak mu się znudzisz, to Cię rzuci i zajmie lepszą zgrabniejszą. Aż czas Ci leci na niekorzyść, najlepsze latka masz już za sobą, a z lalką po operacji plastycznej nie każdy będzie chciał sypiać. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: do Janka IP: *.pl 22.08.02, 19:33 Przede wszystkim czemu wszyscy tak poważnie. Ponadto dlaczego mi ma sie nie znudzic ten facet, tylko ja jemu. A na koniec ktos juz napisał wczesniej, że sobie robie jaja. Jestem facetem. Ma 34 lata. Żyje właśnie z taką lalką, której pomagam finansowo i wszyscy sa szczęśliwi. Ona równiez. A to o zonie to moja opinia. Moja narzeczona jest tego samego zdania. Zrobiłem z was idiotów? Trudno. Dowodzi to, ze tylko dwie osoby nie dały sie nabrac. Wiem jednak, ze biedna by była dziewczyna, która sie rzeczywiscie do tego przyzna. Znam wielu facetów, którzy utrzymują swoje narzeczone, bo one zarabiaja po 800- 1500 złotych i nie stać je na wiele fajnych rzeczy, które chciałyby mieć. A dlaczego nikt nie spojrzy na to z mojej strony, tzn. że sprawia mi przyjemnośc dzielenie się z fajna laską tym co mam niekoniecznie biorąc ją za żonę. teraz duzo dziewczyn chce byc wolnymi, a nie kurami domowymi. I ja to cenię. ponadto nie uważam, żeby dziewczyna, której pomagam była kurwą lub dziwką. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za szybki odzew. Ale obłudni jestescie straszni. Każda z Was zazdrości koleżance, która ma lepszy ciuch, lub lepszy samochód. A każdemu z Was podobają sie fajne dziewczyny, nawet te 30-kilku letnie, które super wyglądają. Oj niejeden w myślach zdradził żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGIS Re: DO WSZYSTKICH IP: *.pl 22.08.02, 19:35 Przede wszystkim czemu wszyscy tak poważnie. Ponadto dlaczego mi ma sie nie znudzic ten facet, tylko ja jemu. A na koniec ktos juz napisał wczesniej, że sobie robie jaja. Jestem facetem. Ma 34 lata. Żyje właśnie z taką lalką, której pomagam finansowo i wszyscy sa szczęśliwi. Ona równiez. A to o zonie to moja opinia. Moja narzeczona jest tego samego zdania. Zrobiłem z was idiotów? Trudno. Dowodzi to, ze tylko dwie osoby nie dały sie nabrac. Wiem jednak, ze biedna by była dziewczyna, która sie rzeczywiscie do tego przyzna. Znam wielu facetów, którzy utrzymują swoje narzeczone, bo one zarabiaja po 800- 1500 złotych i nie stać je na wiele fajnych rzeczy, które chciałyby mieć. A dlaczego nikt nie spojrzy na to z mojej strony, tzn. że sprawia mi przyjemnośc dzielenie się z fajna laską tym co mam niekoniecznie biorąc ją za żonę. teraz duzo dziewczyn chce byc wolnymi, a nie kurami domowymi. I ja to cenię. ponadto nie uważam, żeby dziewczyna, której pomagam była kurwą lub dziwką. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za szybki odzew. Ale obłudni jestescie straszni. Każda z Was zazdrości koleżance, która ma lepszy ciuch, lub lepszy samochód. A każdemu z Was podobają sie fajne dziewczyny, nawet te 30-kilku letnie, które super wyglądają. Oj niejeden w myślach zdradził żonę. I jeszcze jedno, dostałem 12 ofert. Żadna z tych osób nie była na forum. Chyba dam koleżance namiar, może znajdzie fajnego zamożnego faceta. Wcale nie są starzy. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: DO WSZYSTKICH IP: *.litepiccadilly.com 22.08.02, 20:02 powiem nieskromnie, ze domyslalam sie iz to "podpucha"... nawet dzisiaj rano, mowilam to komus przez telefon:) dlaczego? bo zadna 30-letnia kobieta nie jest tak glupia, by sadzic, ze "uroda i temperament" "ustawia" ja na cale zycie:) a tym bardziej, by sie do tego przyznac:) a co do zazdrosci, to moze i masz racje, wszyscy chcemy ladnie wygladac, jedzic dobrymi samochodami, sypiac z atrakcyjnymi partnerami itp.:) tylko, ze... nie kazda dziewczyna sprzeda sie dla ladnej bluzki, nie kazdy facet, ktory podziwia piekna kobieta, jest bez zasad:) kimkolwiek jestes, kobieta, mezczyzna itp.:) nie wiele chyba masz do zaoferowania drugiej osobie, dlatego wcale nie zazdroscze twojej/mu parnerce/owi:)))))))))))))))))) Gość portalu: JAGIS napisał(a): > Przede wszystkim czemu wszyscy tak poważnie. > Ponadto dlaczego mi ma sie nie znudzic ten facet, tylko ja jemu. > A na koniec ktos juz napisał wczesniej, że sobie robie jaja. Jestem facetem. Ma > > 34 lata. Żyje właśnie z taką lalką, której pomagam finansowo i wszyscy sa > szczęśliwi. Ona równiez. A to o zonie to moja opinia. Moja narzeczona jest tego > > samego zdania. > Zrobiłem z was idiotów? Trudno. Dowodzi to, ze tylko dwie osoby nie dały sie > nabrac. > Wiem jednak, ze biedna by była dziewczyna, która sie rzeczywiscie do tego > przyzna. > Znam wielu facetów, którzy utrzymują swoje narzeczone, bo one zarabiaja po 800- > 1500 złotych i nie stać je na wiele fajnych rzeczy, które chciałyby mieć. > A dlaczego nikt nie spojrzy na to z mojej strony, tzn. że sprawia mi > przyjemnośc dzielenie się z fajna laską tym co mam niekoniecznie biorąc ją za > żonę. teraz duzo dziewczyn chce byc wolnymi, a nie kurami domowymi. I ja to > cenię. ponadto nie uważam, żeby dziewczyna, której pomagam była kurwą lub > dziwką. > Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za szybki odzew. Ale obłudni jestescie > straszni. Każda z Was zazdrości koleżance, która ma lepszy ciuch, lub lepszy > samochód. A każdemu z Was podobają sie fajne dziewczyny, nawet te 30-kilku > letnie, które super wyglądają. Oj niejeden w myślach zdradził żonę. > > I jeszcze jedno, dostałem 12 ofert. Żadna z tych osób nie była na forum. Chyba > dam koleżance namiar, może znajdzie fajnego zamożnego faceta. Wcale nie są > starzy. > > > > > > ----------------------------------------------------------------------------- -- > - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: DO messja IP: *.pl 22.08.02, 21:03 A ja uważam, że niejedna kobieta po 30, a nawet po 40-tce może mies super temperament i wyglądac ekstra. Znam wiele takich kobiet, i wiele z nich korzysta własnie tak z życia jak napisałem. I uważam, że mają racje, przynajmniej nie są obłudne i wiedza czego chca nie biadoląc na zły los. Twierdza, ze co będzie po 50 nie obchodzi je teraz. Do tego czasu zdążą odłożyc swoje. A swoją drogą nie wiedziałem, ze był to aż tak interesujący temat, żeby opowiadac o tym innym przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Gratulacje, naprawde... 22.08.02, 21:18 Gratulacje, naprawde. Tez tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do Jagis IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 21:26 Jagis, dla mnie to nie ma znaczenia czy jesteś kobietą, czy mężczyzną, bo nie chodzi o konkretną osobę, tylko o pewną postawę. To Twoja sprawa jak żyjesz, co jest dla Ciebie ważne, nie rozumiem tylko na jakiej podstawie twierdzisz, że inni są obłudni i tak naprawdę to chcieliby żyć wg opisanej przez Ciebie koncepcji...moim zdaniem niczego takiego tym wątkiem nie udowodniłeś/aś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: do Kasi IP: *.pl 22.08.02, 22:24 A przeczytałaś wszystkie odpowiedzi. Jesli tak lub nie to przesledź je od początku do końca i stwierdzisz to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Gratulacje, naprawde... IP: *.pl 22.08.02, 22:27 Cieszę się, ze od początku chociaż Ty jeden popierasz mnie.Ale uważaj, bo zaraz tłum bab przesledzi cie i powie, ze zdradzasz żone i tak dalej. Biedne te wszystkie kobietki, które juz sie zakochały na stałe. Mam wrażenie, ze zazdroszczą troche takiej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: DO messja IP: *.litepiccadilly.com 22.08.02, 21:32 alez, ja nie mam nic przeciwko prostytucji, ba uwazam nawet, ze to uczciwa i ciezka praca...:)))) tylko tyle, ze kobiety kolo 30-tki, poprostu nie wypisuja takich glupot o sobie, bo wiedza, ze uroda jest przemijajaca i z wiekiem nalezy uczyc sie tez korzystac i z intelektu:) tylko 17-tki mysla, ze beda wiecznie mlode i atrakcyjne...:) Gość portalu: Jagis napisał(a): > A ja uważam, że niejedna kobieta po 30, a nawet po 40-tce może mies super > temperament i wyglądac ekstra. Znam wiele takich kobiet, i wiele z nich > korzysta własnie tak z życia jak napisałem. I uważam, że mają racje, > przynajmniej nie są obłudne i wiedza czego chca nie biadoląc na zły los. > Twierdza, ze co będzie po 50 nie obchodzi je teraz. Do tego czasu zdążą odłożyc > > swoje. > A swoją drogą nie wiedziałem, ze był to aż tak interesujący temat, żeby > opowiadac o tym innym przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: DO messja IP: *.pl 22.08.02, 22:23 ty i tak masz swoje zdanie i nikt cie do niczego nie przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: DO WSZYSTKICH IP: *.pl 22.08.02, 22:37 W sumie to żałuje, że nie pociągnąłem tego tematu jeszcze trochę. Chyba byscie mnie zlinczowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: DO WSZYSTKICH 22.08.02, 23:57 Brzydzę się osobami, które są z kimś dla jego / jej pieniędzy. I nie zmienia tego fakt, na ile jest to powszechne. Ale każdy robi co chce. Nie wiem do jakiego gatunku facetów mnie zaliczyłeś, ale nie mam żony. Pomagasz jej finansowo. Wybacz sarkazm, ale Ty jesteś filantrop, powiedz prosto z mostu, że ona chadza z Tobą do łóżka, a ty dajesz jej swa kartę kredytową i tyle. po co te wzniosłe o słowa o pomocy i "dzieleniu się tym co masz". Rzeczywiście, Sewer_ jest czego gratulować. Że zrobił podpuchę? Że ma żonę, z którą nie chce być naprawdę blisko i z którą jest ze względów jakichśtam, a właściwie to fikcja? Jest tu czego gratulować, że musi sięgać po dziewczyny, bo w związku nie dostaje miłości, albo sam już nie kocha? Dla mnie to raczej smutne, że trzeba szukać namiastek za pieniądze. Bo chyba miało być inaczej? i nie tak pokręcone (tu bez sarkazmu). Może i smęcę i moralizuję, trudno, mam pewne zasady. Naprawdę myślisz, że wielu zazdrości Ci, że masz kogoś na boku, kogo utrzymujesz? nawet jakby wyglądała jak Laetitia Casta, to można tylko się zastanowić dlaczego nie możesz mieć jej całej z sercem włącznie, czemu jesteś w związku, który nie daje Ci czegoś, czego szukasz na zewnątrz, z utrzymanką. Bo jeśli kantujesz kochajacą Cię żonę, to jesteś po prostu kawał drania. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: DO WSZYSTKICH 23.08.02, 08:22 Ja_nek niestety pierdolisz jak połamany, albo jak ślepy o kolorach mówisz, nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz, a dobrymi intencjami to piekło jest wybrukowane. Z tego co i jak piszesz wynika wprost, że nigdy jeszcze nie miałeś własnej żony. Małżeństwo to taka instytucja, w której nie wolno mówić wprost i nazywać po imieniu, że małżeństwo to udomowione kurestwo. A wyrażany przez ciebie brak tolerancji dla osób, które żyją inaczej bardzo źle świadczy o tobie, toż to hipokryzja i drobnomieszczństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: DO WSZYSTKICH 23.08.02, 08:35 Janku, ja natomiast uwazam podobnie jak Ty, jestes naprawdę madrym facetem, facetem z którego nalezy brać przykład mysle tu oczywiście o Twoim sposobie myslenia. Własciwie nie mam juz nic do dodania. I jeszcze jedno, ja przyjmuje taka zasade: "Jeżeli bedac w małżenstwie szukasz innej drogi pocieszenia, to masz problem. Decydujesz się być juz z tą kobetą, to po prostu badz i ciesz się tym, zdarzaja się jednak i takie chwile ze masz juz wszystkiego dosyć, a w szczególnosci kobiety z która jesteś. OK masz do tego prawo, ale najpierw zakoncz ten zwiazek a pózniej baw sie nawet i do upadłego z innymi panienkami, po co meczyc ta która kiedys powiedziała tak". Ale to jest tylko moje zdanie, moja zasada, tóra wyznaję i która polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Do Veny. - To kwestia filozofii... 23.08.02, 10:54 To kwestia filozofii zyciowej. Ja uwazam, ze malzenstwo, to przede wszystkim odpowiedzialnosc. Za dzieci, ale rowniez i za zone. To, ze zona mi za malo daje i jest marudna w zadnym razie nie moze byc powodem do rozwodu. I tyle... Niektore panienki, z ktorym na boku odrabiam niekiedy lozkowe zaleglosci, tez mnie namawiaja do rozwodu... - Ale uwazam, ze licza po prostu, ze moze z ktoras z nich sie ozenie... Odpowiedz Link Zgłoś
messja To kwestia moralnosci 23.08.02, 11:30 niektorym odpowiedzialnosc za partnera nie przeszkadza, kiedy jest im to wygodne, odzielac od tego zaufanie, lojalnosc, intymnosc itp... grarulacje jesli i twoja zona tak mysli i mam nadzieje, ze nie mialbys jej za zle, gdyby i ona "odrabiala zaleglosci" w tej dziedzinie "na boku":) sewer_ napisał: > To kwestia filozofii zyciowej. > Ja uwazam, ze malzenstwo, to przede wszystkim odpowiedzialnosc. > Za dzieci, ale rowniez i za zone. > To, ze zona mi za malo daje i jest marudna w zadnym razie > nie moze byc powodem do rozwodu. I tyle... > > Niektore panienki, z ktorym na boku odrabiam niekiedy lozkowe zaleglosci, > tez mnie namawiaja do rozwodu... > - Ale uwazam, ze licza po prostu, ze moze z ktoras z nich sie ozenie... Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Do Messjii 23.08.02, 11:50 Tak, czyli Ty tez bys wolala, abym zostawil zone i dziecko, tylko dlatego, ze mi za malo daje! (jak radzi mi kochanka). -Nigdy tego nie zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do Messjii 23.08.02, 12:02 nie pisalam co bym wolala, a co sadze o zdradzie malzenskiej i podwojnej moralnosci:) a gdybym miala tobie radzic to: poswiec wiecej uwagi zonie, zamias szukac "na boku", wiekszosci kobietom przechodzi ochota na sex, kiedy w zwiazku brakuje znacznie wazniejszych rzeczy: czulosci, zrozumienia, troche romantyzmu... kiedy sa zaprpacowane, zabiegane, przemeczone, kiedy mezczyzna przestaje widziec w nich piekna, atrakcyjna kobiete, o ktorej wzgledy wciaz trzeba sie starac, a dostrega tylko robot do wykonywania obowiazkow malzenskich.... pomysl o tym... kiedy ostatnio kupiles zonie kwaity? kiedy zaproponowales, zebyscie gdzies, tylko we dwoje wyszli? kiedy powiedziales jej ostatnio, ze jest piekna, i ze wiele dla ciebie znaczy? czy powiedziales jej kiedykolwiek, ze jestes szczesciarzem, ze zechciala za ciebie wyjsc? zacznij w niej dostrzegac nie tylko matke dzieciom, gospodynie domowa i partnera do zaspakajania twoich potrzeb sexulanych, a moze ona zacznie widziec w tobie mezczyzne:) sewer_ napisał: > Tak, czyli Ty tez bys wolala, abym zostawil zone i dziecko, > tylko dlatego, ze mi za malo daje! (jak radzi mi kochanka). > > -Nigdy tego nie zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Re: To wszystko jest, skarbie... 23.08.02, 12:12 My sie naprawde kochamy i zapewniam Cie, ze to wszystko jest... Ale mojej zonie wystarczy raz, gora 2 razy w tygodniu po pol godzinki. A mnie duzo wiecej... - To jest roznica temperamentow, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: To wszystko jest, skarbie... IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 13:02 sewer_ napisał: > My sie naprawde kochamy i zapewniam Cie, ze to wszystko jest... > Ale mojej zonie wystarczy raz, gora 2 razy w tygodniu po pol godzinki. > A mnie duzo wiecej... > - To jest roznica temperamentow, po prostu... nie wierze, a "skarbie" zostaw dla zony, bo w tym kontekscie, brzmi perioatywnie... jesli jest to tylko kwestia roznicy temeramentow, to mozna cos z tym zrobic... poczynajac np. chociazby od szczerej rozmowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Re: Nie do Mesji... Do pozostalych... 23.08.02, 14:13 Nie do Messji. Do pozostalych forumowiczow. Nie chce juz tej biednej Messji katowac i byc przez nia katowanym, zwlaszcza, ze obraza sie na tego mojego "SKARBA". Roznicy temperamentow erotycznych NIE DA SIE zaglaskac rozmowami, ktorych prowadzilem juz dziesiatki... Jezeli jedna osoba lubi na sniadanie, jajecznice z 5 jaj, a druga z jednego, to nie ma tu co "usredniac". Kazdy musi dostac swoja porcje i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Nie do Mesji... Do pozostalych... IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 14:19 nie obrazilam sie, bez przesady:) i dobrze juz dobrze, nie bede sie wiecej mieszac do waszych klopotow z jajami, ale przestrzegam przed rozwiazywanie problemow za pomoca kochanki, moze sie okazac w koncu, ze kazdemu z zainteresowanych jajecznica stanie w grdle:))))) p.s. nie chce cie katowac, idz juz wiec i nie grzesz wiecej:))))))))))) sewer_ napisał: > Nie do Messji. Do pozostalych forumowiczow. > > Nie chce juz tej biednej Messji katowac i byc przez nia katowanym, > zwlaszcza, ze obraza sie na tego mojego "SKARBA". > > Roznicy temperamentow erotycznych NIE DA SIE zaglaskac rozmowami, > ktorych prowadzilem juz dziesiatki... > > Jezeli jedna osoba lubi na sniadanie, jajecznice z 5 jaj, a druga z jednego, > to nie ma tu co "usredniac". Kazdy musi dostac swoja porcje i tyle... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Do Messjii IP: 217.153.4.* 23.08.02, 12:14 Messja, b dobrze powiedziane. Podoba mi sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja do monki IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 13:05 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Messja, b dobrze powiedziane. Podoba mi sie :) no widzisz? a ty mnie do ksiazek wysylasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagis Re: Do Sewera IP: *.pl 23.08.02, 18:53 A wiesz, że od początku podejrzewałem, że zdradzasz zonę. Tylko zastanawia mnie dlaczego do mnie nie napisałeś na adres, który podałam. Czyżbys tylko zdradzał, a dziewczyna nic z tego nie ma? Stary, nie badź sknera, bo Cie polubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do Sewera 23.08.02, 20:48 Gość portalu: jagis napisał(a): > A wiesz, że od początku podejrzewałem, że zdradzasz zonę. Tylko zastanawia mnie > > dlaczego do mnie nie napisałeś na adres, który podałam. > Czyżbys tylko zdradzał, a dziewczyna nic z tego nie ma? Stary, nie badź sknera, > > bo Cie polubiłem. "podalam", "polubilem"... ciekawe jakiej jestes plci:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Do Apfa. - To jeszcze gorzej !... 23.08.02, 10:46 Apf idziesz w dobrym kierunku, ale malzenstwo jest jeszzce czyms gorszym, niz to co napisales. "platna panienka" daje zawsze, gdy jej zaplacisz... A do domu mozesz regularnie przynosic pensje, nie pic, nie palic... - A zona i tak, da Ci wtedy, kiedy bedzie miala dobry humor i kiedy ja paznokiec nie bedzie bolal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: DO WSZYSTKICH IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 13:16 apf napisał: > Ja_nek niestety pierdolisz jak połamany, albo jak ślepy o kolorach mówisz, nie > masz zielonego pojęcia o czym mówisz, a dobrymi intencjami to piekło jest > wybrukowane.> > Z tego co i jak piszesz wynika wprost, że nigdy jeszcze nie miałeś własnej > żony. Małżeństwo to taka instytucja, w której nie wolno mówić wprost i nazywać > po imieniu, że małżeństwo to udomowione kurestwo. >to idiotyczny argument - nie trzeba brac slubu, by miec pojecie czym rozni sie partnerstwo "sposoringu":) nie wiem jak wygladalo twoje malzenstwo, moze wlasnie tak jak mowisz... (skoro wam nie wyszlo:) ale nie kazde wyglada podobnie... sa rozne malzenstwa, jak rozni sa ludzie, ktorzy sie pobieraja... to wogole nie podlega dyskusji:))))) > A wyrażany przez ciebie brak tolerancji dla osób, które żyją inaczej bardzo źle świadczy o tobie, > toż to hipokryzja i drobnomieszczństwo. gdzie widziales brak tolerancji? i hipokryzje???? janek ma prawo wyrazac opinie na temat pewnych postaw, nie jest to brak tolerancji, tylko zwykle wartosciowanie... wszyscy wartosciujemy, co wcale nie znaczy, ze komus zabraniamy, postepowac inaczej, niz nam sie wydaje za sluszne... (wszystko oczywiscie w pewnych granicach) pozwol, ze zadam ci prywatne troche pytanie: chcialbys spotykac sie z dziewczyna wiedzac, ze jedyne co ja w tobie interesuje, to twoje pieniadze?:) > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: DO WSZYSTKICH 23.08.02, 08:26 Gość portalu: Jagis napisał(a): > W sumie to żałuje, że nie pociągnąłem tego tematu jeszcze trochę. Chyba byscie > mnie zlinczowali. Nie, bo ja stanę w twojej obronie, olać głosy świętojebliwych, masz kobieto prawo żyć tak jak lubisz, bez obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: DO WSZYSTKICH IP: 2.4.STABLE* 23.08.02, 08:35 Apf, nie popadaj w skrajności. Isnieją tylko dwa bieguny - świętojebliwi i wyrachowani? Nie wiem, czego Ty chcesz bronić, ale większość tu piszących broni tego, by nie uznawać za norme zjawiska, że ktoś cycka facia z kasy nadstawiając mu dupę, w dodatku robi ze swego wyrachowania sztandar i macha przed nosem tym, którzy nie uznaja takiego stylu zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: DO POM IP: *.pl 23.08.02, 19:02 Co Ty piepszysz, jakie cycka z kasy. To ja decyduję ile i kiedy. Sprawia mi przyjemność robienie prezentów i pomaganie finansowo. Widzę za to wdzięcznośc. Postaraj sie spojrzec z innej strony, tzn. czy nie jest tej osobie potrzebna ta pomoc. Pisząc ten temat nie myslałem o dziewczynach kurewkach, tylko o normalnych osobach. A to, ze ona potem nabiera pewności siebie, bo ma pieniądze to jest normalne i należy sie tylko cieszyc, że wyciąga sie kogos z kompleksów i beznadziejności. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: DO POM 23.08.02, 20:47 ty to masz dobre serce, az mnie wzruszyles:)))))))) Gość portalu: Jagis napisał(a): > Co Ty piepszysz, jakie cycka z kasy. To ja decyduję ile i kiedy. Sprawia mi > przyjemność robienie prezentów i pomaganie finansowo. Widzę za to wdzięcznośc. > Postaraj sie spojrzec z innej strony, tzn. czy nie jest tej osobie potrzebna ta > > pomoc. Pisząc ten temat nie myslałem o dziewczynach kurewkach, tylko o > normalnych osobach. A to, ze ona potem nabiera pewności siebie, bo ma pieniądze > > to jest normalne i należy sie tylko cieszyc, że wyciąga sie kogos z kompleksów > i beznadziejności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: DO MESSJA IP: *.pl 23.08.02, 22:14 Cieszę się, że mi sie to udało Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: DO MESSJA 25.08.02, 11:28 Gość portalu: Jagis napisał(a): > Cieszę się, że mi sie to udało jak nam sie tak dobrze rozmawia, to moze i mnie pomozesz wyciagnac sie z kompleksow i beznadziejnosci... przeciez niczego nie oczekujesz w zamian wiec, chetnie podam ci nr konta:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf upppps.. 23.08.02, 08:33 Zacząłem czytać od końca i nieuważnie i nie zauważyłem, że Jagis ma jaja. Prowokacja, ale Ja_nek i tak się z tobą nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Tak sobie poczytalam... IP: 217.153.4.* 23.08.02, 08:36 ... niewtracajac sie wczesniej, bo nie uwazam sie za upowazniona do oceniania czyjegos postepowania. Ale niezle sie rozbawialam na koniec, gdy wyobrazilam sobie miny tych potencjalnych facetow, ktorzy odpowiedzieli na Twoja oferte @ a pozniej przeczytali zakonczenie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Tak sobie poczytalam... 23.08.02, 12:36 Owszem Apf nie miałem żony i się do tego nie spieszę. Ja własnie jestem przeciwko jakiemukolwiek k.......twu, sponsoringowi, czy jak to nazwiesz. Wkurza mnie chodzenie panienek na łatwiznę w stylu: dam ci łóżko, a ty mi życie na poziomie. Gdzie tu ambicja i szacunek dla samej siebie? A dorabianie ideologii, że małżeństwo to to samo, jest nieporozumieniem. Bo jeśli ktoś łapie kogoś dla kasy i pozycji to oczywiste, że niczym to się nie różni od handlu. A jeśli już o małżeństwie: dwoje ludzi ma być partnerami, nie muszą mieć jednakowej pozycji, ani identycznie zarabiać, bo to się nie zdarza. Ale postawa roszczeniowa wykorzystywania i "brania ile mozna" ("zapewnij mi życie na poziomie kotku") to włąśnie sponsoring, którego nienawidzę. Nie jestem nietolerancyjny, tylko się głęboko nie zgadzam z pewnymi postawami. Ale jak napisałem wczesniej, każdy żyje jak chce. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Tak sobie poczytalam... IP: *.pl 23.08.02, 19:07 Oj, żebys Ty kiedys nie musiał byc sponsorowany przez żonę, którą życze Ci znaleźć z twoimi pogladami. która baba wexmie takiego palanta, który albo nie smierdzi groszem, albo jest chytry. Masz poglądy starej baby. człowieku popatrz wokół siebie i zobacz co sie na tym swiecie dzieje. Kobiety juz nie chca idiotów i chytrych (czytaj "oszczędnych"). Chyba, ze nie mają dwóchg zębów z przodu, albo są grube jak beczki i nikogo nie mogą sobie znaleźć, a matka ciągle gada, żeby wyszła za mąż. Człowieku zmien poglądu bo nikt Cię nie zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Skończyłeś już 23.08.02, 19:10 to spuść wodę,bo śmierdzi i wracaj do kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tak sobie poczytalam... 23.08.02, 20:54 a nie prawda: chodz mam wszystkie zeby i nie jestem gruba jak beczka, (o czym moze zaswiadzyc, zaraz, chyba 10 osob:)) nie mam nic przeciwko "idiocie" i "chytremu", jesli to oznacza mezczyzne, ktory nie bedzie kupowal mojego zainteresowania:) Gość portalu: Jagis napisał(a): > Oj, żebys Ty kiedys nie musiał byc sponsorowany przez żonę, którą życze Ci > znaleźć z twoimi pogladami. która baba wexmie takiego palanta, który albo nie > smierdzi groszem, albo jest chytry. > Masz poglądy starej baby. człowieku popatrz wokół siebie i zobacz co sie na tym > > swiecie dzieje. Kobiety juz nie chca idiotów i chytrych (czytaj "oszczędnych"). > Chyba, ze nie mają dwóchg zębów z przodu, albo są grube jak beczki i nikogo nie > > mogą sobie znaleźć, a matka ciągle gada, żeby wyszła za mąż. > Człowieku zmien poglądu bo nikt Cię nie zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Do messja IP: *.pl 23.08.02, 22:17 Ale ten list nie był do Ciebie tylko do kogos wczesniej (chyba janka). A co do zmiany płci, to moze jestem obojnakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Do messja IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 22:26 Gość portalu: Jagis napisał(a): > Ale ten list nie był do Ciebie tylko do kogos wczesniej (chyba janka). > A co do zmiany płci, to moze jestem obojnakiem 1)wiem i odpowiadalam w swoim imieniu:) 2)trudno ci gratulowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Do Jagis-a 24.08.02, 02:24 O moje powodzenie nie trzeba się martwić. Wiesz Jagis, ja nie chciałbym nigdy imponować majątkiem. Jeśli któraś będzie mnie kochać, to nie ze względu na to co mam. I to właśnie mi chodzi. A Ty nigdy tego nie będziesz wiedział, po co i dlaczego kobieta jest z Tobą. Jeśli Ci wystarcza opłacany seks z superładną panienką, to Twój wybór. Ale powiem Ci i nie obraź się, ale masz niewysokie oczekiwania. Ja bym się z Tobą nie zamienił, choć w to nie uwierzysz. Bo ja gardzę płaceniem za bycie z kimś. Dla mnie byłoby upokarzające, gdybym musiał zapłacić za noc. Musisz za to płacić? Ciebie żonatego, jaka weźmie na poważnie? Da Ci seks, uśmiechnie się za ten plastikowy pieniądz o nazwie Visa czy MasterCard. Załatwi coś dla siebie, a chłopa sobie też znajdzie, tylko wolnego, bo Ty już jesteś zajęty. Może to co mówię dla Ciebie jest bzdurne i staroświeckie, ale dla mnie liczy się coś zupełnie innego niż dla Ciebie. Mamy inne hierarchie potrzeb i wartości. Nie zależy mi na kobietach pokroju Twojej kochanki i wolę być od takich jak najdalej. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, choć mamy inne spojrzenie na te sprawy Janek Odpowiedz Link Zgłoś
kajosan Re: Szukam w miare zamożnego Pana 24.08.02, 10:21 Gość portalu: Jagis napisał(a): > Jestem rozpuszczona przez innego w miarę zamożnego Pana. > Jestem całkiem, całkiem, po 30-tce. Uda mi się? Hahahahaahhaahhaahahahahah Nie ma to jak dobrze sie ubawic z rana, od razu caly dzien jest lepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
1aneta Re: Szukam w miare zamożnego Pana 24.08.02, 15:33 Jagis TY ZWYKLA DZIWKA JESTES. Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Nie zdradzam zony, Jagis... 24.08.02, 15:59 Musze Cie zmartwic, Jagis. Nie zdradzam zony. Zone zdradza tylko ten, kto obiecywal jej przedtem wiernosc... A ja, w czasie slubu, slowa: i "bede Ci wierny", taktownie pominalem. Obiecalem mojej drogiej malzonce natomiast, ze do konca pobytu na tym padole jej nie opuszcze... I zamierzam tego dotrzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukujacy Re: Nie zdradzam zony, Jagis... IP: *.lara.on.ca 24.08.02, 22:39 Zarabiam tyle co wasz Kwach -oczekuje propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Nie zdradzam zony, Jagis... 25.08.02, 00:53 Gość portalu: Poszukujacy napisał(a): > Zarabiam tyle co wasz Kwach -oczekuje propozycji. moze byc nr mojego konta?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Nie zdradzam zony, Jagis... IP: *.pl 25.08.02, 12:09 Widzę, że mamy coś wspólnego. Poglądy. Napisz na priw: zamozny@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Nie zdradzam zony, Jagis... 25.08.02, 12:18 Gość portalu: Jagis napisał(a): > Widzę, że mamy coś wspólnego. Poglądy. Napisz na priw: zamozny@gazeta.pl chcesz sie umowic?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Do messja IP: *.pl 25.08.02, 20:14 To chyba nie był do Ciebie list i nie powinno Cie to obchodzić. Prawda ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do messja 26.08.02, 19:31 Gość portalu: Jagis napisał(a): > To chyba nie był do Ciebie list i nie powinno Cie to obchodzić. > Prawda ?????????????????????? no juz dobrze, jesli sie wstydzisz, nie musisz odpowiadac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j34 Kobiety są plugawe jak cały ten pokręcony świat. IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.02, 10:33 Powinno się je wysłać do Talibów.Tam jest ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Kobiety są plugawe jak cały ten pokręcony świ IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 10:59 Gość portalu: j34 napisał(a): > Powinno się je wysłać do Talibów.Tam jest ich miejsce. teraz rozumiem dlaczego zonie szkoda bylo wody, kiedy sie goliles:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j34 Re: Kobiety są plugawe jak cały ten pokręcony świ IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.02, 18:10 > teraz rozumiem dlaczego zonie szkoda bylo wody, kiedy sie goliles:))))))) Cos Ci sie pomieszało - chyba teraz rozumiecz czemu wysyłam ja do talibów.Ano wlasnie dlatego ze tak leca na kase-ze zgarnely by wszystko,a ktos inny nie moze sie ogolic-bo szkoda pieniedzy na wode. Odpowiedz Link Zgłoś
mersalia_one Re: Kobiety są plugawe jak cały ten pokręcony świ 25.08.02, 20:13 JAgis LUDZIE POWINNI SIĘ MIERZYĆ DUSZAMI, A NIE....KIESZENIAMI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagis Re: Kobiety są plugawe jak cały ten pokręcony świ IP: *.pl 25.08.02, 20:16 Ładne. Tylko nie na te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mersalia_one Re: Kobiety są plugawe jak cały ten pokręcony świ 25.08.02, 20:22 Gość portalu: Jagis napisał(a): > Ładne. Tylko nie na te czasy. Przede wszystkim na te... :) Warto też z innej strony spojrzeć na człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j34 Re: Kobiety są plugawe jak cały ten pokręcony świ IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.02, 21:14 mersalia_one napisała: > LUDZIE POWINNI SIĘ MIERZYĆ DUSZAMI, > A NIE....KIESZENIAMI !!! ŚWIĘTE SŁOWA - ALE NIESTETY JAK NA RAZIE MIERZĄ SIĘ NA KIESZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Szukam w miare zamożnego Pana IP: *.pl 25.08.02, 20:26 Proponuję dogadać się z jakimś bankiem i robić za przenośny bankomat. Powodzenie u panów z gotówką murowane! Odpowiedz Link Zgłoś