kusy999 23.08.02, 21:33 To romantyczny samotnik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monik Re: Wodnik IP: *.neobee.net 23.08.02, 21:34 a jakie sa wodniczki????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Wodnik IP: *.proxy.aol.com 23.08.02, 21:37 Gość portalu: monik napisał(a): > a jakie sa wodniczki????? romantyczne samotniczki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Wodnik IP: *.neobee.net 23.08.02, 21:40 samotniczki od czasu do czasu romantyczne tez, chwilami. na codzien probuja/probuje:) byc racjonalne. cholerka, czasami nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wodnik IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 21:57 Wszystkich mozna kochac i romantycznych samotnikow tez , a poniewaz kusy chce byc traktowany jak pies to nie ma sprawy - ale miska tylko raz dziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Wodnik IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.08.02, 23:08 Samotnik - to prawda. Ale nie romantyczny, raczej racjonalny. Kusy - nie na Twoim przykladzie to pisze, na zupelnie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Wodnik 24.08.02, 15:21 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Samotnik - to prawda. NAWET WE DWOJE ZAWSZE SAM Ale nie romantyczny, TU SIE MYLISZ ZLOTKO I TO BARDZO raczej racjonalny. TWARDO STAPAJACY PO ZIEMI Kusy - nie na Twoim przykladzie to pisze, na > zupelnie innym. NO JAKBY INACZEJ CO BY MI SZPILE WBIC W DUPSKO A CZY JA WODNIK JESTEM Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Wodnik 25.08.02, 23:10 Taaak, jasne, jestem hetera i uwielbiam wbijac szpile. A to Twoja nadinterpretacja, Kusy i w ogole to zaraz znowu zrobie "chlip" i tym razem bedziesz mnie musial pocieszac, a nie dolowac. HA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Wodnik IP: *.pl 25.08.02, 23:13 Kusy, dziadu zakompleksiony! Strugaj szczura, póki jeszcze denka od butleki jesteś w stanie utrzymać na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Wodnice to samotnice 26.08.02, 11:07 Boze bron, zeby uwazac iz romantyczne. realistki az do bolu rowniez w TYCH sprawach, w milosci wszystko rozkladaja na czesci pierwsze, raczej analiza niz pojscie na zywiol. jesli chodzi o sex... hm, powiem jedno: lubia experymentowac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
biomass Re: Wodnik 26.08.02, 11:29 Hej, ja tez jestem Wodnikiem (Aquariusem) :) To znaczy ze mam się zaliczyć do tej grupy? Bio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Wodnik - Szuwarek? IP: 217.153.4.* 26.08.02, 13:41 kusy999 napisał: > To romantyczny samotnik. Taki prawdziwy? To w nadwislanskim grodzie mieszkaja jeszcze Wodniki? Czyzby nadeszla Era....? Odpowiedz Link Zgłoś