Gość: ada IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 22:04 ...i sie nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: I've been waiting IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 22:07 ...moj aniołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: I've been waiting IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.08.02, 22:39 Keep waiting. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: I've been waiting 30.08.02, 23:47 Gość portalu: ada napisał(a): > ...i sie nie moge doczekac spoko, ja też czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: I've been waiting - apf IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.02, 17:17 apf ostatnio czuje twoj oddech na moich plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: I've been waiting - apf 31.08.02, 18:27 Gość portalu: ada napisał(a): > apf ostatnio czuje twoj oddech na moich plecach. nie zazdroszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: I've been waiting 31.08.02, 20:49 Gość portalu: ada napisał(a): > ...i sie nie moge doczekac a czy ktoś na mnie czeka? chlip, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: I've been waiting 02.09.02, 08:51 czarna_pantera_102 napisał: > a czy ktoś na mnie czeka? chlip, chlip tak, szarywilk i czarnyadam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: I've been waiting IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.02, 22:25 Za wielkim morzem ty za wielka woda ja jak dobry boze nam nie pomozesz to zgobia sie serca dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: I've been waiting IP: *.acn.waw.pl 01.09.02, 15:06 Gesi za woda.. kaczki za woda.. uciekaj dziwczyno bo ci poboda.... ( troche folkloru wam sie przyda) Odpowiedz Link Zgłoś
duzychlop Re: I've been waiting 02.09.02, 10:21 Gość portalu: ada napisał(a): > Za wielkim morzem ty > za wielka woda ja > jak dobry boze nam nie pomozesz > to zgobia sie serca dwa. Ada, nie martw sie. Teraz bedzie nowa loteria wizowa (3500 miejsc dla Polakow)i mozesz probowac dolaczyc do swojego meza na emigracji, jezeli nie uda mu sie zalatwic Ci zaproszenia przez znajomych. Good luck:) Odpowiedz Link Zgłoś