roxis 12.09.05, 20:13 Nie wierze, że nie ma już urokliwych kobiet skłonnych do bezwstydnych flirtów i romansów z przystojnym i inteligentnym facetem. Jestem z Poznania... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggula Re: Bezwstydny flirt 12.09.05, 20:17 Sa ich TABUNY. Lec na forum Mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Bezwstydny flirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:50 oczywiście,że są.Bezwstydne,urocze z tym czymś...To te kobiety (i ci mężczyźni),którzy przez całe życie byli rozpieszczani przez płeć przeciwną,żyli w poczuciu ,że się podobają i z lekkością motylka(nic na siłę),swoim uśmiechem,spojrzeniem,słowem obiecywali,że kiedy się do nich zbliżysz poczujesz zawrót głowy,za którym zatęsknisz,gdy zniknie za rogiem ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie flirtować Re: Bezwstydny flirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:42 Bezwstydny? Lepiej flirtować niż się puszczać że tak brzydko sie wyrażę. Coraz mniejej mężczyzn potrafi flirtować. Większość to ponuracy który zaczynają znajomość od łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Bezwstydny flirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:47 Aby się puścić nie trzeba fantazji i zgadzam się z Tobą,że flirt to zupełnie co innego.Do tego trzeba czegoś więcej niż(brzydko mówiąc)ściągnąć majtki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Bezwstydny flirt 12.09.05, 22:17 W porównaniu do innych gó..arzy o płytkim umyśle, ja mam troche oleju w głowie. Nie interesują mnie sprawy "łóżkowe". Mam się czym innym pochwalić niż tym co nosze w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 12.09.05, 22:33 Balibino z lekkoscia motyla lece do Ciebie by przez moment spojrzec Ci w oczy, popatrzec w nie, przeczytac mysli z nich i zawstydzic sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:59 Motylku kto Ci dał skrzydła,tkane z pzezroczy górskich mgieł?Jeżeli Twoje spojrzenie jest takie jak tekst,to już po mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 13.09.05, 18:15 Skrzydel dodala mi Mysl Twoja Balbino, szeptane mysli Twoje, i moje zapomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:20 Romantyczny,ginący gatunku motyli-Motylku!Na pewno masz duszę poety i wiesz co szeptać i jak,by długo powracać do tej chwili szeptania z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 13.09.05, 21:32 Wiec wracam na polany szeptow, i spragniony czekam zrodla opetania, gdzie w dloniach Twych schowany , piescic mogl bede od srodka palce Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
roza771 Re: flirt z Balbinka 14.09.05, 15:30 No niezle!! Bardz romantycznie Nam się zrobiło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexia Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 14.09.05, 17:33 moze wiecej ..... wiecej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:17 Bez wahania wyciągam dłoń,by poczuć pieszczotę ledwie muśnięcia,które wstrząśnie całą mą duszą i zburzy porządek dotychczasowego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 14.09.05, 19:20 otworzylas Dlonie Swe dajac mi wolnosc, lecz wolnosci ja nie wezne zniewolony zapachem skory Twej, i kolorem lekko rozchylonych ust mej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:35 A usta są nieme.Cóż one wiedzą o tym co serce chce powiedzieć?Oczy?One tak,są zwierciadłęm tajonych pragnień i odczuć.A skóra?Tak,ona jedna zna tę tęsknotę do rąk rozkoszy bliskości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 14.09.05, 20:58 Zanurze sie wiec w wlosy nie patrzac w oczy Twoje , poslucham Twych palcow , To one mi powiedza , gdzie znajde granice Ziemi i stanu Twej niewazkosci, w ktorej oderwana lekko od Ziemii unosisz sie miedzy mna a niebiem, oddzielona szybszym oddechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:14 Po strunach włosów mych spływa melodia słów Twoich,która zachwytem wypełnia me skronie,przyspiesza puls i odurza jak zapach róż w upalne południe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.09.05, 01:12 usmiechy pijane slowem wymienisz na jedno spojrzenie, ktore ogrodem rozkoszy sie stanie. napoisz mnie Twym pragnieniem, dasz nicosci owoc grzeszny.I stane sie zapachem rozy, uwiedzonym brakiem przyzwoitosci mysli Twych, jeszcze spiacych, a juz zwodzacych,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
quickly No I co Balbina z Motylem! 16.09.05, 01:27 To ma byc niby ten bewzstydny filrt? Ja piernicze, co sie na tym swiecie zaczyna wyrabiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:18 Przez ogród uniesień podążę za Tobą,by usłyszeć rytm Twego oddechu,gdy otworzy się przed nami siódme niebo rozkoszy,ostatnia brama piekieł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 17.09.05, 15:32 wchodzac w ostatnia brame piekiel, zespoleni cialo z cialem, nawilzajac usta niekonczacym sie pocalunkiem, lakomo ssajac piersi Twoje wchodze w wieksze otchalnie potepienia. Gine ale nie z pragnienia.... lecz pragnienia wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:59 Więc pragnij mnie więcej,aż do szaleństwa,do zatracenia.Spadając w nicość,dostaniemy skrzydeł i wzlecimy wysoko jak para aniołów odrodzonych z popiołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 17.09.05, 20:15 W popiele nagosc nasza przykryta, brudna mokra lydka moja schwytana przez Twe rece, gdy mialem juz odejsc, bo ty chcesz wiecej i wiecej.... ponownie nieskromnosc przeszla przez me cialo,gdy udami Twymi objety, wszedlem w otchlan wilgotna pragnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:40 Ale wiem,że świtać zaczyna...Zawsze pojawia się rysa i słowo "odchodzę" jak pierwsza chmura na błękitnym niebie,która zwiastuje łzy jak deszcz meteorów.I Ty gaśniesz w mej duszy jak najjaśniejsza z gwiazd,gwiazdy też wieczne nie są...Więc jeszcze tylko poszukam stęskniona ust jedwabnych Twoich,by zatrzymać wspomnienie.Nie obejrzę się przez ramię,byś nie dojrzał prawdy w moich oczach. "I zostaniesz tak w tej podróży mego świata największą ozdobą na te cztery pory jesienne..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 19.09.05, 16:49 nie chce umierac w pamieci Twojej. Nie usmiercaj mnie wiec w myslach, nie zasuszaj miedzy kartkami wspomnien. Pozwol mi zdobic Twoje ogrody, motylim lotem, i zapros od czasu do czasu, do bram raju Twoich piersi,do pieszczoty brzucha, do westchnienia ud Twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:39 Czy naprawdę wierzysz,że mógłbyś zniknąć z moich myśli?Nie,ponieważ Twoje słowa uwiodły moją duszę i odtąd zawsze już będziesz najpiękniejszym Motylem w tajemniczym ogrodzie mych pragnień.Jeśli czekać potrafisz,kiedyś Cię tu odnajdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 19.09.05, 21:11 nie musisz mnie szukac bo ja jestem, bede... wiec otworz tylko drzwi nie tylko mysli Twoich... Odpowiedz Link Zgłoś