Dodaj do ulubionych

Bezwstydny flirt

12.09.05, 20:13
Nie wierze, że nie ma już urokliwych kobiet skłonnych do bezwstydnych flirtów
i romansów z przystojnym i inteligentnym facetem. Jestem z Poznania... :)
Obserwuj wątek
    • reggula Re: Bezwstydny flirt 12.09.05, 20:17
      Sa ich TABUNY.
      Lec na forum Mezczyzna.
    • Gość: balbina Re: Bezwstydny flirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:50
      oczywiście,że są.Bezwstydne,urocze z tym czymś...To te kobiety (i ci
      mężczyźni),którzy przez całe życie byli rozpieszczani przez płeć przeciwną,żyli
      w poczuciu ,że się podobają i z lekkością motylka(nic na siłę),swoim
      uśmiechem,spojrzeniem,słowem obiecywali,że kiedy się do nich zbliżysz poczujesz
      zawrót głowy,za którym zatęsknisz,gdy zniknie za rogiem ulicy...
      • Gość: lubie flirtować Re: Bezwstydny flirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:42
        Bezwstydny?
        Lepiej flirtować niż się puszczać że tak brzydko sie wyrażę.
        Coraz mniejej mężczyzn potrafi flirtować. Większość to ponuracy który zaczynają
        znajomość od łóżka.
        • Gość: balbina Re: Bezwstydny flirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:47
          Aby się puścić nie trzeba fantazji i zgadzam się z Tobą,że flirt to zupełnie co
          innego.Do tego trzeba czegoś więcej niż(brzydko mówiąc)ściągnąć majtki:)))))
          • roxis Re: Bezwstydny flirt 12.09.05, 22:17
            W porównaniu do innych gó..arzy o płytkim umyśle, ja mam troche oleju w
            głowie. Nie interesują mnie sprawy "łóżkowe". Mam się czym innym pochwalić niż
            tym co nosze w spodniach.
          • Gość: Motyl flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 12.09.05, 22:33
            Balibino z lekkoscia motyla lece do Ciebie by przez moment spojrzec Ci w oczy,
            popatrzec w nie, przeczytac mysli z nich i zawstydzic sie.....
            • strzelec0001 Re: flirt z Balbinka 13.09.05, 09:42
              to sobie odpwiedziałeś
            • Gość: Balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:59
              Motylku kto Ci dał skrzydła,tkane z pzezroczy górskich mgieł?Jeżeli Twoje
              spojrzenie jest takie jak tekst,to już po mnie:)
              • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 13.09.05, 18:15
                Skrzydel dodala mi Mysl Twoja Balbino, szeptane mysli Twoje, i moje zapomnienie
                • Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:20
                  Romantyczny,ginący gatunku motyli-Motylku!Na pewno masz duszę poety i wiesz co
                  szeptać i jak,by długo powracać do tej chwili szeptania z Tobą...
                  • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 13.09.05, 21:32
                    Wiec wracam na polany szeptow, i spragniony czekam zrodla opetania, gdzie w
                    dloniach Twych schowany , piescic mogl bede od srodka palce Twoje
                    • roza771 Re: flirt z Balbinka 14.09.05, 15:30
                      No niezle!! Bardz romantycznie Nam się zrobiło!!
                      • Gość: alexia Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 14.09.05, 17:33
                        moze wiecej ..... wiecej prosze
                    • Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:17
                      Bez wahania wyciągam dłoń,by poczuć pieszczotę ledwie muśnięcia,które
                      wstrząśnie całą mą duszą i zburzy porządek dotychczasowego świata.
                      • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 14.09.05, 19:20
                        otworzylas Dlonie Swe dajac mi wolnosc, lecz wolnosci ja nie wezne zniewolony
                        zapachem skory Twej, i kolorem lekko rozchylonych ust mej Pani
                        • Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:35
                          A usta są nieme.Cóż one wiedzą o tym co serce chce powiedzieć?Oczy?One tak,są
                          zwierciadłęm tajonych pragnień i odczuć.A skóra?Tak,ona jedna zna tę tęsknotę
                          do rąk rozkoszy bliskości...
                          • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 14.09.05, 20:58
                            Zanurze sie wiec w wlosy nie patrzac w oczy Twoje , poslucham Twych palcow ,
                            To one mi powiedza , gdzie znajde granice Ziemi i stanu Twej niewazkosci, w
                            ktorej oderwana lekko od Ziemii unosisz sie miedzy mna a niebiem, oddzielona
                            szybszym oddechem
                            • Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:14
                              Po strunach włosów mych spływa melodia słów Twoich,która zachwytem wypełnia me
                              skronie,przyspiesza puls i odurza jak zapach róż w upalne południe.
                              • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.09.05, 01:12
                                usmiechy pijane slowem wymienisz na jedno spojrzenie, ktore ogrodem rozkoszy
                                sie stanie. napoisz mnie Twym pragnieniem, dasz nicosci owoc grzeszny.I stane
                                sie zapachem rozy, uwiedzonym brakiem przyzwoitosci mysli Twych, jeszcze
                                spiacych, a juz zwodzacych,,,,
                                • quickly No I co Balbina z Motylem! 16.09.05, 01:27
                                  To ma byc niby ten bewzstydny filrt?
                                  Ja piernicze, co sie na tym swiecie zaczyna wyrabiac...

• Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:18
                                  Przez ogród uniesień podążę za Tobą,by usłyszeć rytm Twego oddechu,gdy otworzy
                                  się przed nami siódme niebo rozkoszy,ostatnia brama piekieł
                                  • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 17.09.05, 15:32
                                    wchodzac w ostatnia brame piekiel, zespoleni cialo z cialem, nawilzajac usta
                                    niekonczacym sie pocalunkiem, lakomo ssajac piersi Twoje wchodze w wieksze
                                    otchalnie potepienia. Gine ale nie z pragnienia.... lecz pragnienia wiecej
                                    • Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:59
                                      Więc pragnij mnie więcej,aż do szaleństwa,do zatracenia.Spadając w
                                      nicość,dostaniemy skrzydeł i wzlecimy wysoko jak para aniołów odrodzonych z
                                      popiołu
                                      • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 17.09.05, 20:15
                                        W popiele nagosc nasza przykryta, brudna mokra lydka moja schwytana przez Twe
                                        rece, gdy mialem juz odejsc, bo ty chcesz wiecej i wiecej....
                                        ponownie nieskromnosc przeszla przez me cialo,gdy udami Twymi objety, wszedlem
                                        w otchlan wilgotna pragnieniem
                                        • Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:40
                                          Ale wiem,że świtać zaczyna...Zawsze pojawia się rysa i słowo "odchodzę" jak
                                          pierwsza chmura na błękitnym niebie,która zwiastuje łzy jak deszcz meteorów.I
                                          Ty gaśniesz w mej duszy jak najjaśniejsza z gwiazd,gwiazdy też wieczne nie
                                          są...Więc jeszcze tylko poszukam stęskniona ust jedwabnych Twoich,by zatrzymać
                                          wspomnienie.Nie obejrzę się przez ramię,byś nie dojrzał prawdy w moich
                                          oczach. "I zostaniesz tak w tej podróży mego świata największą ozdobą na te
                                          cztery pory jesienne..."
                                          • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 19.09.05, 16:49
                                            nie chce umierac w pamieci Twojej. Nie usmiercaj mnie wiec w myslach, nie
                                            zasuszaj miedzy kartkami wspomnien. Pozwol mi zdobic Twoje ogrody, motylim
                                            lotem, i zapros od czasu do czasu, do bram raju Twoich piersi,do pieszczoty
                                            brzucha, do westchnienia ud Twoich.
                                            • Gość: balbina Re: flirt z Balbinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:39
                                              Czy naprawdę wierzysz,że mógłbyś zniknąć z moich myśli?Nie,ponieważ Twoje słowa
                                              uwiodły moją duszę i odtąd zawsze już będziesz najpiękniejszym Motylem w
                                              tajemniczym ogrodzie mych pragnień.Jeśli czekać potrafisz,kiedyś Cię tu
                                              odnajdę...
                                              • Gość: Motyl Re: flirt z Balbinka IP: *.sbc.com 19.09.05, 21:11
                                                nie musisz mnie szukac bo ja jestem, bede...
                                                wiec otworz tylko drzwi nie tylko mysli Twoich...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka