aesteria 22.09.05, 15:15 U sąsiadki go nie ma ! Co robić ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: Szukam męża. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:20 Cieszyć się,że zaginął i korzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.facet Re: Szukam męża. 22.09.05, 15:28 uff, jeszcze jedna z klubu poszukiwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
aesteria Re: Szukam męża. 23.09.05, 09:57 Wieczorem przyszedł kolega męża . Postanowił mi pomóc w poszukiwaniach . Taki uczynny z niego człowiek ! Szukaliśmy wszędzie : za łóżkiem, w łazience, w kuchni, w salonie pod dywanem... Całą noc szukaliśmy . I nie ma go ! Co robić ???! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: Szukam męża. 23.09.05, 10:07 a gdzi był widziany ostatnim razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
aesteria Re: Szukam męża. 23.09.05, 13:33 Ostatnio ? Na zakręcie ... A to ruchliwa ulica jest . Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: Szukam męża. 23.09.05, 13:38 może ktoś pomoże tobe przejsc na druga strone?? Odpowiedz Link Zgłoś
aesteria Re: Szukam męża. 23.09.05, 14:36 Ja juz tam byłam . I nie wiem gdzie wtedy był on . Może jednak skręcił w przeciwną stronę ? I co teraz mam zrobić ? Szukać ? Nie szukać ? Czekać ? Nie czekać ? Pytać jego koleżanek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Szukam męża. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:35 Poszukaj na innym Forum. Chybago namierzyłem .....a ty korzystaj z okazji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
frankhestain Re: Szukam męża. 23.09.05, 22:21 powieksz sobie cycki to sam wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Szukam męża. 25.09.05, 00:02 Sprawdź u sąsiada. A tak swoją drogą po co Ci mąz? Sąsiad nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
aesteria Re: Szukam męża. 26.09.05, 09:11 O tym nie pomyslałam ! Sąsiad już był u mnie, pomagał mi szukać męża . Ale może jest z mężem w zmowie i mąż w tym czasie przebywa u niego w mieszkaniu i pije piwo przed telewizorem gdy ja biegam w tym czasie po okolicy zamartwiając się gdzież to mężulo sie podziewa ?? Koniecznie muszę to sprawdzić . Właściwie to sąsiad może by wystarczył ... Ale przecież muszę wiedzieć gdzie jest mąż ! Bo jak inaczej ? No jak ??!... Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Szukam męża. 26.09.05, 11:35 Zastanów się. Jeśli sasiad jest pod ręką a męża nie ma, to może jednak lepszy wrócel w garści niż słowik na dachu. No chyba, że rzeczywiście mąż mąż jest u sąsiada. Z sąsiadką :-) <Żart> - Droga sąsiadko, sama nie wiem już co robić, mój mąz zawsze przychodził z pracy o 16-tej, a tu już 19 a Jego niema. On na pewno ma inna kobietę. - Pani sąsiadko, pani to zawsze od razu najgorsze. A może zwyczajnie wpadł pod tramwaj? </Żart> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam męża. IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.05, 12:01 moze jest u sasiada? Odpowiedz Link Zgłoś
majama65 Re: Szukam męża. 26.09.05, 14:57 A szukasz męza swojego czy cudzego. Mogę być ja? Jestem męzem swojej zony... Odpowiedz Link Zgłoś
aesteria Re: Szukam męża. 27.09.05, 12:13 Dziękuje . Ale takiego juz mam . Sąsiad też jest mężem swojej żony . Ciasno by wam było . A ja szukam tego męża który mi się zgubił . Gdzieżżeś poszedł , no gdzie ????!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajna123 Re: Szukam męża. 27.09.05, 17:20 Ale Jestes Zaborcza O matko :-)) Opanuj Sie Jak Kocha To Wroci :-) Moj Jest Grzeczny Na Szczescie :-) Ale To chyba Dlatego Ze Jest Moim Mezem Od 2-och Miesiecy:-) I dlatego Ze Bedziemy Miec Dzidziusia :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś