Gość: ada IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 23:55 a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego Janka i nie wierze w to ze jest tak cudowny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: Janek po raz 100 18.09.02, 01:23 Jasne, gdybym powiedział, że mój ulubiony kanał TV to Polsat Sport, a potem zaczął rzucać wokół błotem, to byłoby to bardziej wiarygodne. i jakie naturalne. Wiesz co? Nie potrafisz mnie zaszufladkować, bo nie pasuję Ci do stereotypu. Cóż.... mówię, co myślę. Jedni mnie lubią, niektórzy nie. Nie potrzebuję się kreować, nikomu nadskakiwać, ani pisać niestworzonych rzeczy dla efektu. Może to co uważam jest staroświeckie, naiwne, nadszarpywane przez brutalne życie, ale nie zamierzam przestać wierzyć w to co mówię. Bo można przechodzić przez życie i nie wstydzić się za siebie i swoje postępowanie. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene WIARA CZYNI CUDA IP: *.cb.open.net.pl 18.09.02, 06:37 Gość portalu: ada napisał(a): > a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego Janka i nie wierze w to > ze jest tak cudowny O wierze podyskutuj na forum RELIGIA... Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 07:12 "I po co rzucać perły przed wieprze, Pomyje dla nich o wiele lepsze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olrunn Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.szeptel.net.pl 18.09.02, 07:17 Janek może być nawet po tysiąckroć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Odp...ta sie od Janka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 08:11 Jesli kto ma ochote na meska wymiane zdan- to ja sluze. Janek jest moim przeciwienstwem. Zarowno on jak i ja mamy swoich wrogow i przyjaciol. Nejsmieszniejsze jest, ze potrafimy sie jakos dogadac. Szczegolnie w realu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. 18.09.02, 09:53 A mowilam? Bylbys do rzeczy, gdybys przestal ujadac jak pinczerek. Jak przestales, zaraz cos madrego napisales...:) Zaraz znowu zaczniesz, jak znam zycie. I zacznij, mnie to ani ziebi, ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 10:28 czytaj nicki dyslektyku! Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. 18.09.02, 10:38 Najwyrazniej nie znasz znaczenia wyrazu "dyslektyk", skoro tak bezpodstawnie nim szafujesz. Myslalam, ze maryjo2 to Twoje alter ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 11:13 krizia napisała: > Najwyrazniej nie znasz znaczenia wyrazu "dyslektyk", skoro tak bezpodstawnie > nim szafujesz. **** To ty czytasz i nic z tego nie rozumiesz! Dysleksja, zaburzenia w umiejętności czytania na skutek zmian w ośrodkowym układzie nerwowym. Jest to łagodna postać aleksji, zwana również aleksją wzrokową. Chory ma trudność w zrozumieniu prostych zwrotów czy zdań pisanych (w postaci lżejszej – tylko długich, złożonych zdań). Dysleksja może występować tylko pod postacią przymusu czytania na głos (co ułatwia zrozumienie tekstu) czy powolnego czytania. Łagodna dysleksja z towarzyszącą często dysgrafią występuje u dzieci, powodując trudności w nauce, a także kłopoty wychowawcze. > Myslalam, ze maryjo2 to Twoje alter ego. *** Myslenie tez nie jest twoja mocna strona! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. 18.09.02, 11:48 krizia napisała: > Myslalam, ze maryjo2 to Twoje alter ego. *********** A gdzie tam! Ja jestem baba z krwi i kosci i nic mi nie wisi miedzy nogami! Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Janek po raz 100 18.09.02, 08:40 Gość portalu: ada napisał(a): > a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego Janka i nie wierze w to > ze jest tak cudowny Hehehehe, też czasami jak czytam Janka to chce mi się rzygać, ale Janek jest z "innej bajki" i w piekle swych uczuć chce tkwić - jego cyrk i jego małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Janek po raz 100 IP: *.u.mcnet.pl 18.09.02, 09:10 jest takze z innej niz moja bajki, ale co z tego? czy to ma od razu oznaczac, ze nie jest prawdziwie cudowny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mersalia Re: Janek po raz 100 IP: *.net.autocom.pl 18.09.02, 10:31 Janek jest jedyny w swoim rodzaju(jak każdy z nas)i o czym tu dyskutować :)) Jest jaki jest-wspaniały człowiek i tyle.Jednym odpowiadają Jego spostrzeżenia,a drugim nie...Ale kogo to obchodzi? Ja z miłą chęcią dowiaduję się co Janek na dany temat ma do powiedzenia :))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 10:50 wiesz co?, jak już poczytasz Jankowe mądrości to weź mu na koniec do buzi!!!:) Janek napewno siem ucieszy i będzie przynajmniej wiedział że jego wypociny nie poszły na marne!!!:) ..w końcu po to je tu wypisuje!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 10:52 widzisz zawsze oceniamy innych tak jak bysmy sami postepowali.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:05 przy waleniu konia to wymyśliłeś mędrcze????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 11:09 I znow zaprezentowales to o czym pisalem.. Milej zabawy ( samemu) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:18 chyba juz za dlugo sie siusiakiem bawisz bo coraz to bardziej niesamowite tezy wymyślasz!!!!:) ..puść go już i wracaj do pracy koniobijku!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 13:00 tygrysek.. idz pluc gdzie indziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Janek po raz 100 IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.10.02, 23:11 Gość portalu: belbo napisał(a): > widzisz zawsze oceniamy innych tak jak bysmy sami postepowali.. rotfl:) przepraszam, ze sie smieje dopiero dzisiaj, ale dzis dopiero go spostrzeglam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mersalia_one Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:25 tygrysek_ napisał: > wiesz co?, jak już poczytasz Jankowe mądrości to weź mu na koniec do buzi!!!:) > Janek napewno siem ucieszy i będzie przynajmniej wiedział że jego wypociny nie > poszły na marne!!!:) > ..w końcu po to je tu wypisuje!!!:)) > > oh,po co od razu do buzi ? :))))Oj tygrysku,tygrysku... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:33 no jak chcesz to możesz mu pozwolić od razu sie przelećieć!!:) ..Twój wybór babe!!:) ..Janek będzie tym bardziej ucieszony i powymyśla jeszcze mądrzejsze mądrości!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 13:02 Cholernie mu zazdroscisz.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:17 jak skurwysyn!!!!, kiedy sobie wyobraże co ponętne usta mersalki robią z jego sisiakiem zamiast z moim to mnie taka zazdrość bierze że kurwa mać jezzzzzzuuuuuu!!!!!!!!!!!! ...mersalka kom tu mi babe!!!!!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
bellami PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH NIE DO ODRZUCENIA 18.09.02, 11:09 ...uprawiajcie więcej seksu to zdrowsze a jak sie zabezpieczycie to nie bedzie i mdłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 12:07 No i widzisz Janek, Ciebie po prostu nie ma. Takie coś nie ma prawa istnieć w dzisiejszym świecie ))). Jakiż cudny i wyrazisty przykład rdzennie polskiej bezinterosownej zawiści ludzkiej. odniosłeś nazwijmy to umownie "sukces", zostałeś zuważony i pochwalony. Od tej chwili masz przewalone. Tu się nie lubi tych, którym się udało, powiodło*** /***wpisać sobie dowolnie wygodną nazwę/ pozdrawiam i współczuję. oakie - kynikos ---------------------------------------- "... i wśród serdecznych przyjaciół, psy zająca zjadły" ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) 18.09.02, 12:18 Ja lubię Polsat Sport i nawet mam go na kablówce,a kto nie oglądał wczoraj jak Liverpool dał dupy Sevilli i pięknej akcji Aimara ten kiep. Polacy lubią strugać niewiniątka i być katolickimi obłudnikami tak podpowiada staranne katolickie wychowanie jakie większość owieczek dostaje gratisowo od KK. Ostatnio chyba WPROST napisał że 13 % facetów i 11 % kobiet przyznaje się do zdrady, takiej obłudy w sosie katolickim już dawno w tym kraju nie podawano. No cóż każdy chce wypaśćjak najlepiej jedni w anonimowej ankiecie a inni na forze Romantici. Belami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 12:23 Tyle sie przyznaje, bo akurat nie sa obludni. Ile sie nie przyznaje i dlaczego? W tym przypadku najbardziej obludny jest KK, ktory wszem i wobec wmawia, ze 95% Polakow to katole. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) 18.09.02, 12:57 Fakt, ale jak widać żeby przyznać się do zdrady w anonimowej ankiecie trzeba mieć jaja. 95 %? pozostaje życzyć KK 100 % owczarni, owieczek do strzyżenia nigdy za wiele. Belami Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:17 Ja w ogole nie rozumiem celu tworzenia takich watkow. To jest tylko pozywka dla krwiopijcow. Co gorsza, taki bezsensowny watek rosnie w pokazna piramidke, a konca nie widac. Jesli nie podoba Wam sie czyjes postepowanie czy sposob bycia, zachowajcie to dla siebie, w koncu jakies normy zachowania obowiazuja, rowniez na forum. Na pewno kazdy ma tu swoje sympatie i antypatie, ale nie trabi o tym na prawo i lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Janek po raz 100 IP: *.biaman.pl 18.09.02, 13:37 Ech tygrysku tygrysku... daj pyska :)))) i powiedz co tam u Ciebie za oknem, pada deszczyk? :) Pozdrawiam Mada Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:53 a Ty kto kobieto???,...Mersalka miala siem moim siusiakiem bawić!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Janek po raz 100 IP: *.biaman.pl 18.09.02, 15:43 a Ty znow swoje :)))) ja tam wcale sie nie chcę bawić!,jeszcze by mnie ktoś o coś posadził ;), a że mnie nie znasz to fakt, więc miło mi.:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 19.09.02, 07:22 milo Ci?????, tak bez zabawy????:) Odpowiedz Link Zgłoś
mersalia_one Re: Janek po raz 100 18.09.02, 18:01 tygrysek_ napisał: > a Ty kto kobieto???,...Mersalka miala siem moim siusiakiem bawić!!!:) Tygrysku pluszaty...odczep sie od Mersalki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Janek po raz 100 19.09.02, 07:23 nie chcesz sie pobawic??, przeciez tak to lubisz!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Janek po raz 100 IP: *.biaman.pl 18.09.02, 13:31 Mozna pisac o wszystkim,myśle, ale biorac poprawke na kulture. Mnie o wiele lepiej sie czyta/ slucha rozsadnych zyciowych wypowiedzi niż dziecinnie przesadnych odzywek, ktore sie w watku pojawiły.No ale forum to przeciez wolność słowa, oby tylko odpowiedzialnośc za nie była konkretna osobowa. Pozdrawiam Mada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Janek po raz 100 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 13:43 krizia napisała: > Ja w ogole nie rozumiem celu tworzenia takich watkow. To jest tylko pozywka dla > > krwiopijcow. Co gorsza, taki bezsensowny watek rosnie w pokazna piramidke, a > konca nie widac. > > Jesli nie podoba Wam sie czyjes postepowanie czy sposob bycia, zachowajcie to > dla siebie, w koncu jakies normy zachowania obowiazuja, rowniez na forum. Na > pewno kazdy ma tu swoje sympatie i antypatie, ale nie trabi o tym na prawo i > lewo. *** pokazac ci watki na ktorych postepowalas w sposob dokladnie taki sam, jak teraz postepujesz? Jestes bardzo zaklamana istota! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:44 Gość portalu: ada napisał(a): > a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego Janka i nie wierze w to > ze jest tak cudowny No tak, jak ktos jest za dobry to od razu wydaje sie podejzane i nalezy go zjesc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Janek po raz 100 IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 19:39 mniam z wyjatkiem tego sosu bylo smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Janek po raz 100 19.09.02, 00:24 lady_in_red napisała: > Gość portalu: ada napisał(a): > > > a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego > Janka i nie wierze w to > > ze jest tak cudowny > > No tak, jak ktos jest za dobry to od razu wydaje sie > podejzane i nalezy go zjesc.... ale przedtem wymolestować porządnie:) Odpowiedz Link Zgłoś