Dodaj do ulubionych

Janek po raz 100

IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 23:55
a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego Janka i nie wierze w to
ze jest tak cudowny
Obserwuj wątek
    • ja_nek Re: Janek po raz 100 18.09.02, 01:23
      Jasne, gdybym powiedział, że mój ulubiony kanał TV to Polsat Sport, a potem
      zaczął rzucać wokół błotem, to byłoby to bardziej wiarygodne. i jakie naturalne.
      Wiesz co? Nie potrafisz mnie zaszufladkować, bo nie pasuję Ci do stereotypu.
      Cóż.... mówię, co myślę. Jedni mnie lubią, niektórzy nie. Nie potrzebuję się
      kreować, nikomu nadskakiwać, ani pisać niestworzonych rzeczy dla efektu. Może
      to co uważam jest staroświeckie, naiwne, nadszarpywane przez brutalne życie,
      ale nie zamierzam przestać wierzyć w to co mówię.
      Bo można przechodzić przez życie i nie wstydzić się za siebie i swoje
      postępowanie.

Pozdrawiam
      Janek
    • Gość: Frene WIARA CZYNI CUDA IP: *.cb.open.net.pl 18.09.02, 06:37
      Gość portalu: ada napisał(a):

> a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego Janka i nie wierze w to
      > ze jest tak cudowny

O wierze podyskutuj na forum RELIGIA...

Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli...
    • Gość: maryjo2 Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 07:12
      "I po co rzucać perły przed wieprze,
      Pomyje dla nich o wiele lepsze"
      • Gość: Olrunn Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.szeptel.net.pl 18.09.02, 07:17

Janek może być nawet po tysiąckroć :)
        • Gość: mario2 Odp...ta sie od Janka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 08:11
          Jesli kto ma ochote na meska wymiane zdan- to ja sluze.
          Janek jest moim przeciwienstwem. Zarowno on jak i ja mamy swoich wrogow i
          przyjaciol.
          Nejsmieszniejsze jest, ze potrafimy sie jakos dogadac. Szczegolnie w realu :o)
      • krizia Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. 18.09.02, 09:53
        A mowilam? Bylbys do rzeczy, gdybys przestal ujadac jak pinczerek. Jak
        przestales, zaraz cos madrego napisales...:)

Zaraz znowu zaczniesz, jak znam zycie. I zacznij, mnie to ani ziebi, ani grzeje.
        • Gość: mario2 Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 10:28
          czytaj nicki dyslektyku!
          • krizia Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. 18.09.02, 10:38
            Najwyrazniej nie znasz znaczenia wyrazu "dyslektyk", skoro tak bezpodstawnie
            nim szafujesz.

Myslalam, ze maryjo2 to Twoje alter ego.
            • Gość: mario2 Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 11:13
              krizia napisała:

> Najwyrazniej nie znasz znaczenia wyrazu "dyslektyk", skoro tak bezpodstawnie
              > nim szafujesz.

**** To ty czytasz i nic z tego nie rozumiesz!

Dysleksja, zaburzenia w umiejętności czytania na skutek zmian w ośrodkowym
              układzie nerwowym. Jest to łagodna postać aleksji, zwana również aleksją
              wzrokową.

Chory ma trudność w zrozumieniu prostych zwrotów czy zdań pisanych (w postaci
              lżejszej – tylko długich, złożonych zdań). Dysleksja może występować tylko pod
              postacią przymusu czytania na głos (co ułatwia zrozumienie tekstu) czy
              powolnego czytania.

Łagodna dysleksja z towarzyszącą często dysgrafią występuje u dzieci, powodując
              trudności w nauce, a także kłopoty wychowawcze.

> Myslalam, ze maryjo2 to Twoje alter ego.

*** Myslenie tez nie jest twoja mocna strona!
            • maryjo2 Re: Fraszka Sztaudyngera, bardzo 'a propos. 18.09.02, 11:48
              krizia napisała:
              > Myslalam, ze maryjo2 to Twoje alter ego.
              A gdzie tam! Ja jestem baba z krwi i kosci i nic mi nie wisi miedzy nogami!
    • apf Re: Janek po raz 100 18.09.02, 08:40

> a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego Janka i nie wierze w to
      > ze jest tak cudowny

Hehehehe, też czasami jak czytam Janka to chce mi się rzygać, ale Janek jest
      z "innej bajki" i w piekle swych uczuć chce tkwić - jego cyrk i jego małpy.
      • krizia Re: Janek po raz 100 18.09.02, 09:55
        Trywializujesz jak zwykle;)
    • Gość: monia76 Re: Janek po raz 100 IP: *.u.mcnet.pl 18.09.02, 09:10
      jest takze z innej niz moja bajki, ale co z tego? czy to ma od razu oznaczac,
      ze nie jest prawdziwie cudowny?
      • Gość: Mersalia Re: Janek po raz 100 IP: *.net.autocom.pl 18.09.02, 10:31
        Janek jest jedyny w swoim rodzaju(jak każdy z nas)i o czym tu dyskutować :))
        Jest jaki jest-wspaniały człowiek i tyle.Jednym odpowiadają Jego
        spostrzeżenia,a drugim nie...Ale kogo to obchodzi?
        Ja z miłą chęcią dowiaduję się co Janek na dany temat ma do powiedzenia :)))
        Pozdr.
        • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 10:50
          wiesz co?, jak już poczytasz Jankowe mądrości to weź mu na koniec do buzi!!!:)
          Janek napewno siem ucieszy i będzie przynajmniej wiedział że jego wypociny nie
          poszły na marne!!!:)
          ..w końcu po to je tu wypisuje!!!:))

• Gość: belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 10:52
            widzisz zawsze oceniamy innych tak jak bysmy sami postepowali..
            • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:05
              przy waleniu konia to wymyśliłeś mędrcze????:)
              • Gość: Belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 11:09
                I znow zaprezentowales to o czym pisalem..
                Milej zabawy ( samemu)
                • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:18
                  chyba juz za dlugo sie siusiakiem bawisz bo coraz to bardziej niesamowite tezy
                  wymyślasz!!!!:)
                  ..puść go już i wracaj do pracy koniobijku!!!!:)
                  • bellami AHA, ZDROWIEJ JAK ROBICIE TO CO NAJMNIEJ W 2 OSOBY 18.09.02, 11:23

• Gość: belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 13:00
                    tygrysek.. idz pluc gdzie indziej..
            • Gość: messja Re: Janek po raz 100 IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.10.02, 23:11
              Gość portalu: belbo napisał(a):

> widzisz zawsze oceniamy innych tak jak bysmy sami postepowali..

rotfl:)
              przepraszam, ze sie smieje dopiero dzisiaj, ale dzis dopiero go spostrzeglam:)
          • mersalia_one Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:25
            tygrysek_ napisał:

> wiesz co?, jak już poczytasz Jankowe mądrości to weź mu na koniec do
            buzi!!!:)
            > Janek napewno siem ucieszy i będzie przynajmniej wiedział że jego wypociny
            nie
            > poszły na marne!!!:)
            > ..w końcu po to je tu wypisuje!!!:))
            >
            >

oh,po co od razu do buzi ? :))))Oj tygrysku,tygrysku... :)))
            • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 11:33
              no jak chcesz to możesz mu pozwolić od razu sie przelećieć!!:)
              ..Twój wybór babe!!:)
              ..Janek będzie tym bardziej ucieszony i powymyśla jeszcze mądrzejsze
              mądrości!!:)
              • Gość: Belbo Re: Janek po raz 100 IP: 195.116.222.* 18.09.02, 13:02
                Cholernie mu zazdroscisz.. :)
                • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:17
                  jak skurwysyn!!!!, kiedy sobie wyobraże co ponętne usta mersalki robią z jego
                  sisiakiem zamiast z moim to mnie taka zazdrość bierze że kurwa mać
                  jezzzzzzuuuuuu!!!!!!!!!!!!
                  ...mersalka kom tu mi babe!!!!!!!:)

tygrysek...

• bellami PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH NIE DO ODRZUCENIA 18.09.02, 11:09
      ...uprawiajcie więcej seksu
      to zdrowsze
      a jak sie zabezpieczycie
      to nie bedzie i mdłości
    • Gość: oak Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 12:07
      No i widzisz Janek, Ciebie po prostu nie ma. Takie coś nie ma prawa istnieć w
      dzisiejszym świecie ))).
      Jakiż cudny i wyrazisty przykład rdzennie polskiej bezinterosownej zawiści
      ludzkiej. odniosłeś nazwijmy to umownie "sukces", zostałeś zuważony i
      pochwalony. Od tej chwili masz przewalone. Tu się nie lubi tych, którym się
      udało, powiodło***

/***wpisać sobie dowolnie wygodną nazwę/

pozdrawiam i współczuję.
      oakie - kynikos
      ----------------------------------------
      "... i wśród serdecznych przyjaciół, psy zająca zjadły" )))))
      • belami1 Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) 18.09.02, 12:18
        Ja lubię Polsat Sport i nawet mam go na kablówce,a kto nie oglądał wczoraj jak
        Liverpool dał dupy Sevilli i pięknej akcji Aimara ten kiep.
        Polacy lubią strugać niewiniątka i być katolickimi obłudnikami tak podpowiada
        staranne katolickie wychowanie jakie większość owieczek dostaje gratisowo od KK.
        Ostatnio chyba WPROST napisał że 13 % facetów i 11 % kobiet przyznaje się do
        zdrady, takiej obłudy w sosie katolickim już dawno w tym kraju nie podawano.
        No cóż każdy chce wypaśćjak najlepiej jedni w anonimowej ankiecie a inni na
        forze Romantici.

Belami
        • Gość: mario2 Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 12:23
          Tyle sie przyznaje, bo akurat nie sa obludni. Ile sie nie przyznaje i dlaczego?
          W tym przypadku najbardziej obludny jest KK, ktory wszem i wobec wmawia, ze 95%
          Polakow to katole. !!!
          • belami1 Re: Janek po raz 100 (kto da więcej ?) 18.09.02, 12:57
            Fakt, ale jak widać żeby przyznać się do zdrady w anonimowej ankiecie trzeba
            mieć jaja.
            95 %? pozostaje życzyć KK 100 % owczarni, owieczek do strzyżenia nigdy za wiele.

Belami
    • krizia Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:17
      Ja w ogole nie rozumiem celu tworzenia takich watkow. To jest tylko pozywka dla
      krwiopijcow. Co gorsza, taki bezsensowny watek rosnie w pokazna piramidke, a
      konca nie widac.

Jesli nie podoba Wam sie czyjes postepowanie czy sposob bycia, zachowajcie to
      dla siebie, w koncu jakies normy zachowania obowiazuja, rowniez na forum. Na
      pewno kazdy ma tu swoje sympatie i antypatie, ale nie trabi o tym na prawo i
      lewo.
      • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:18
        idź w pizdu babo!!!!:))))
        • Gość: Mada Re: Janek po raz 100 IP: *.biaman.pl 18.09.02, 13:37
          Ech tygrysku tygrysku... daj pyska :)))) i powiedz co tam u Ciebie za oknem,
          pada deszczyk? :)
          Pozdrawiam Mada
          • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:53
            a Ty kto kobieto???,...Mersalka miala siem moim siusiakiem bawić!!!:)
            • Gość: Mada Re: Janek po raz 100 IP: *.biaman.pl 18.09.02, 15:43
              a Ty znow swoje :)))) ja tam wcale sie nie chcę bawić!,jeszcze by mnie ktoś o
              coś posadził ;), a że mnie nie znasz to fakt, więc miło mi.:) Pozdrawiam
              • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 19.09.02, 07:22
                milo Ci?????, tak bez zabawy????:)
            • mersalia_one Re: Janek po raz 100 18.09.02, 18:01
              tygrysek_ napisał:

> a Ty kto kobieto???,...Mersalka miala siem moim siusiakiem bawić!!!:)

Tygrysku pluszaty...odczep sie od Mersalki :))))
              • tygrysek_ Re: Janek po raz 100 19.09.02, 07:23
                nie chcesz sie pobawic??, przeciez tak to lubisz!!:)
      • Gość: Mada Re: Janek po raz 100 IP: *.biaman.pl 18.09.02, 13:31
        Mozna pisac o wszystkim,myśle, ale biorac poprawke na kulture.
        Mnie o wiele lepiej sie czyta/ slucha rozsadnych zyciowych wypowiedzi niż
        dziecinnie przesadnych odzywek, ktore sie w watku pojawiły.No ale forum to
        przeciez wolność słowa, oby tylko odpowiedzialnośc za nie była konkretna
        osobowa.
        Pozdrawiam Mada
      • Gość: mario2 Re: Janek po raz 100 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 13:43
        krizia napisała:

> Ja w ogole nie rozumiem celu tworzenia takich watkow. To jest tylko pozywka
        dla
        >
        > krwiopijcow. Co gorsza, taki bezsensowny watek rosnie w pokazna piramidke, a
        > konca nie widac.
        >
        > Jesli nie podoba Wam sie czyjes postepowanie czy sposob bycia, zachowajcie to
        > dla siebie, w koncu jakies normy zachowania obowiazuja, rowniez na forum. Na
        > pewno kazdy ma tu swoje sympatie i antypatie, ale nie trabi o tym na prawo i
        > lewo.

*** pokazac ci watki na ktorych postepowalas w sposob dokladnie taki sam, jak
        teraz postepujesz? Jestes bardzo zaklamana istota!
    • lady_in_red Re: Janek po raz 100 18.09.02, 13:44

> a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego
      Janka i nie wierze w to
      > ze jest tak cudowny

No tak, jak ktos jest za dobry to od razu wydaje sie
      podejzane i nalezy go zjesc....
      • Gość: ada Re: Janek po raz 100 IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 19:39
        mniam z wyjatkiem tego sosu bylo smaczne
      • apf Re: Janek po raz 100 19.09.02, 00:24
        lady_in_red napisała:

> Gość portalu: ada napisał(a):
        >
        > > a mi sie chce wymiotowac ta uczuciowoscia szanownego
        > Janka i nie wierze w to
        > > ze jest tak cudowny
        >
        > No tak, jak ktos jest za dobry to od razu wydaje sie
        > podejzane i nalezy go zjesc....

ale przedtem wymolestować porządnie:)