Dodaj do ulubionych

I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI???

08.10.05, 22:31
Najlepiej nie kochać i mieć świety spokój! Nie jest się zazdrosnym nie tęskni
się i można trzeźwo myśleć! Nie trzeba sie rozwodzić ani płacic alimentów!
Dajcie sobie spokój z tą miłością! Idźcie lepiej zarabiać pieniądze zwiększać
PKB i umacniac potęgę zachodniej cywilizacji! Do roboty lenie! Zapomnijcie o
kwiatkach, czułych słówkach i upojnych nocach po co to wam?!
"Kto miłości nie zna ten żyje szczęśliwy, ten noc ma spokojna i dzien
nietęskliwy"
Obserwuj wątek
    • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 22:33
      Może masz rację ze nie trzeba kochac..ale bez milosci człowiek nie ma prawa
      egzystencji;((uwierz mi!!!
      • dupa_pawiana Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 22:34
        Czyżbyś była zwolenniczką eutanazji?
        • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 22:36
          Nie wiem..Kochać trzeba i nie udawaj ze Ciebie to nie dotyczy;((.Nie uwierze;((
          • dupa_pawiana Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 22:37
            Błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli, czy jakos tak
            • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 22:39
              To że akurat Ci się nie udalo nie przekreślaj wszystkiego..Jesteś z pewnościa
              młody i nie przesadzaj ze to już koniec;((
              • dupa_pawiana Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 22:41
                Jak to nie przekreśla??? Nic już nie ma ciemność dookoła...
                • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 22:45
                  Bo Ty ją widzisz..nie możesz nie kochać to nie jest ludzkie..Nie wmawiaj sobie
                  tego..ja tez ostatnio nie mam milych chwil ale wierzę w miłosc;))
                  • dupa_pawiana Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:07
                    Wiec może nie jestem człowiekiem??? Nietzsche mówił żeby nie kochać aby nie
                    okazywać słabości przecież kiedy kochamy nic nie chroni nas przed bólem
                    • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:09
                      Nie wierz w to..kto nie kocha umiera..a Ty z pewnością chcesz życ i
                      kochać..jesteś mlody i napewno znajdziesz milośc ..Uwierz w to!!!
                      • dupa_pawiana Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:10
                        Ale kto by mógl pokochać czlowieka który posługuje się takim nickiem;)
                        • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:22
                          Nie ukrywam ze Twój nik daje dużo do myślenia..ale jest fajny ..wiesz wyobrazam
                          sobie dupkę pawiana..znałam pewien kawał..powiem ci go jak sobie przypomnę;)
                          więc posluchaj..Leci zajączek przez łaką..spotyka go bocian i mowi:Hej zając co
                          ty tak uciekasz..a zając ..wiesz na naszą łake wpadła izba skarbowa i uciekam
                          jak ja się wytłumacze..ja futro,zona futro ,dzieci futro..a bocian na to ..no
                          tak ja tez uciekam..ja domek ..zona domek ..dzieci domek..No i uciekli do
                          cieplych krajów..No i uciekili...W ciepłych krajach spotyka bociana pawian i
                          mowi:Hej bociek co Ty tak wczesnie ..a bociek na to :To ty nie wiesz ze na
                          naszą łąkę wpadła izba skarbowa..ja wycieczke do cieplych krajow ,zona
                          wycieczkę do cieplych krajow,dzieci do cieplych krajow i ucieklem..jak ja się
                          wytłumaczę..a pawian pyta:Hej bociek a jaki to ten twoj kraj..A bociek
                          mowi:Polska?A pawaian na to:Hej to twoj kraj w sam raz dla mnie Twoj .Ja z gołą
                          dupa..zona z gołą dupą..dzieci z goła dupą ;))))
                          • dupa_pawiana Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:30
                            Cieszę sie więc że pobudzam Twoje neurony! A kawał całkiem fajny:)
                            • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:32
                              calkiem..mogłes sie postrać i powiedziec ze świetny:))A ja sie tak
                              namęczyłam..aby było wesoło;))
                              • dupa_pawiana Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:40
                                Wspaniałosć jego jaśnieje wciąż w mych myslach pozostawiając umysł mój w
                                promieniach słońca rozkoszy nieskończonej skąpanym Może być?
                                • kobietafatalna2 Re: I CO WAM PRZYSZŁO Z TEJ MIŁOŚCI??? 08.10.05, 23:42
                                  jakieś to zwile..napisz ze po ludzku...napisałam Ci na priva ..może łaskawie
                                  odpiszesz..człowieku bez serca...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka