Dodaj do ulubionych

Wszyscy poza nielicznymi wyjatkami

19.09.02, 13:03
Wszyscy poza nielicznymi wyjatkami na FT to
popierdolone osobniki, którym sie wydaje, że
należa do elity błehehehehehehehee
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Wszyscy poza nielicznymi wyjatkami 19.09.02, 13:08
      spadaj do mamusi marudzić batonie!!:)
      może ci Snickersa kupi!
      • shrek_ Tygrys 19.09.02, 13:11
        daj spokój, po co wdajesz sie w dyskusje?
        • tygrysek_ Re: Tygrys 19.09.02, 13:13
          bo głupota mnie wkurwia!!:)
          • apf Re: Tygrys 19.09.02, 14:09
            tygrysek_ napisał:

> bo głupota mnie wkurwia!!:)

twoja własna?
            • tygrysek_ Re: Tygrys 19.09.02, 14:18
              nie, między innymi takich cepów w ciemie bitych jak ty batonie!:)
              • apf Re: Tygrys 19.09.02, 14:42
                tygrysek_ napisał:

> nie, między innymi takich cepów w ciemie bitych jak ty batonie!:)

wow, twoja elokwencja wręcz poraża, synku. Oceniasz innych, próbujesz obrazić,
                sprowokować ... przylazłeś ty za mario2 by w jego cieniu popisywać się.

Łatwość z jaką formułujesz oceny negatywne świadczy o tym, żeś cham i prostak.
                • Gość: gość Re: Tygrys IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 15:15
                  apf napisał:

> wow, twoja elokwencja wręcz poraża, synku. Oceniasz innych, próbujesz
                  obrazić,
                  > sprowokować ... przylazłeś ty za mario2 by w jego cieniu popisywać się.
                  >
                  > Łatwość z jaką formułujesz oceny negatywne świadczy o tym, żeś cham i prostak.
                  >
                • Gość: ada Re: Tygrys IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 19:15
                  malo powiedziane ,poprostu nie odpowiada sie na takie posty
                • tygrysek_ Re: Tygrys 20.09.02, 07:54
                  stary po raz trzeci mam ci to wyjaśniać?? naprawde taki ciemniak z ciebie???
                  a kiedy jeden z was bezpodstawnie oskarżył i obraził Saqqarke to wszystko było
                  kurwa ok tak??,..on mógł nie znając jej sądy wydawać???
                  i to mnie wkurwiło!, dlatego niektórzy stąd mają u mnie już do końca przejebane!
                  z resztą ja nie wydaje sądów, pisze o was to co każdy widzi!:)

nie , nie kryje sie w cieniu mario!, twoja opinia conajmniej rozśmiesza!, każdy
                  z nas mógłby tu samodzielnie skopać dupsko każdemu z was!:)

• belami1 Re: Poczekaj bo dostałem sraczki 20.09.02, 08:04
                    i piszę bucu z kibla.

Belami
                    • tygrysek_ Re: Poczekaj bo dostałem sraczki 20.09.02, 08:15
                      sraczke to ty masz cały czas idioto, ale umysłową!!:)
                  • belami1 Re: Tygrysek żenująco grozi od rana na FR 20.09.02, 08:16
                    Tygrysek napisał
                    stary po raz trzeci mam ci to wyjaśniać?? naprawde taki ciemniak z ciebie???
                    a kiedy jeden z was bezpodstawnie oskarżył i obraził Saqqarke to wszystko było
                    kurwa ok tak??,..on mógł nie znając jej sądy wydawać???
                    i to mnie wkurwiło!, dlatego niektórzy stąd mają u mnie już do końca przejebane!
                    z resztą ja nie wydaje sądów, pisze o was to co każdy widzi!:)

nie , nie kryje sie w cieniu mario!, twoja opinia conajmniej rozśmiesza!, każdy
                    z nas mógłby tu samodzielnie skopać dupsko każdemu z was!:)

No malutki robaczku, masz rację ty nie stoisz w cieniu Maria, żeby tam stać
                    trzeba mieć inteligencję a w twoim móżdżku jej brak
                    No chodź baby zaraz natłuszczę swojego kutasa i zerżnę ci dupsko a póżniej
                    jeszcze kilku twoim znajomkom. Tylko podetrę se dupsko, po sraczce i dam ci to
                    zlizywać. To będzie numer z orientu cwelu jebany.

Belami
                    • belami1 Re: Widzisz Samanta 20.09.02, 09:02
                      to chyba napaść twojego ulubieńca na spokojnych ludzi?

Belami
                      • tygrysek_ Re: Widzisz Samanta 20.09.02, 09:11
                        idź sie wysrać stary bo ta sraczka za bardzo ci doskwiera!!:)
                        twoja głupota już wręcz razi!!:)
                        • Gość: Belbo Re: Widzisz Samanta IP: 195.116.222.* 20.09.02, 11:06
                          zmienianie swiata zacznij od siebie kociaku..
                  • apf Re: Tygrys 20.09.02, 09:25
                    tygrysek_ napisał:

> stary po raz trzeci mam ci to wyjaśniać?? naprawde taki ciemniak z ciebie???
                    > a kiedy jeden z was bezpodstawnie oskarżył i obraził Saqqarke to wszystko
                    było
                    > kurwa ok tak??,..on mógł nie znając jej sądy wydawać???
                    > i to mnie wkurwiło!, dlatego niektórzy stąd mają u mnie już do końca
                    przejebane
                    > !
                    > z resztą ja nie wydaje sądów, pisze o was to co każdy widzi!:)
                    >
                    > nie , nie kryje sie w cieniu mario!, twoja opinia conajmniej rozśmiesza!,
                    każdy
                    >
                    > z nas mógłby tu samodzielnie skopać dupsko każdemu z was!:)

Z całym szacunkiem dla Saqqarki, ale robisz jej tu bydło i obciach, twoja
                    histeryczna reakcja na umiarkowaną w swej ostrości polemikę oraz wprowadzenie
                    odpowiedzialności zbiorowej - próbowałes "nas" obrazić i za to skopię ci dupę
                    szczekający tygrysie albo rozwalę pancerfaustem :)
                    • tygrysek_ Re: Tygrys 20.09.02, 09:35
                      następny romantyk - kretyn!!:)
                  • Gość: Belbo Re: Tygrys IP: 195.116.222.* 20.09.02, 10:58
                    bedziesz nas bil.. o jak fajnie:)
                    • ja_nek Re: Tygrys 20.09.02, 12:06
                      Tiger ty to masz słownictwo.... Z Belamim tworzycie niezły duet. Ale idźcie się
                      zabawiać gdzie indziej:) nie na oczach wszysztkich:)
                      Nikt nikogo tu nie przekona, każdy widzi swoje racje, każdy z zewnątrz oceni je
                      sam.
                      A racje gdzies nikną w potoku... a własciwie rynsztoku.

Dajcie spokój
                      Janek
                      • tygrysek_ Re: Tygrys 20.09.02, 12:37
                        Janku,..napisałem już gdzieś wcześniej że ze wzgledu na ciebie i Twoją troskę o
                        Romantike nie będę już tutaj z tymi pajacami gadał i tak zrobię!:)

pozdr. - tygrysek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka