maruda4 19.09.02, 13:03 Wszyscy poza nielicznymi wyjatkami na FT to popierdolone osobniki, którym sie wydaje, że należa do elity błehehehehehehehee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Wszyscy poza nielicznymi wyjatkami 19.09.02, 13:08 spadaj do mamusi marudzić batonie!!:) może ci Snickersa kupi! Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Tygrys 19.09.02, 14:09 tygrysek_ napisał: > bo głupota mnie wkurwia!!:) twoja własna? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys 19.09.02, 14:18 nie, między innymi takich cepów w ciemie bitych jak ty batonie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Tygrys 19.09.02, 14:42 tygrysek_ napisał: > nie, między innymi takich cepów w ciemie bitych jak ty batonie!:) wow, twoja elokwencja wręcz poraża, synku. Oceniasz innych, próbujesz obrazić, sprowokować ... przylazłeś ty za mario2 by w jego cieniu popisywać się. Łatwość z jaką formułujesz oceny negatywne świadczy o tym, żeś cham i prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tygrys IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 15:15 apf napisał: > wow, twoja elokwencja wręcz poraża, synku. Oceniasz innych, próbujesz obrazić, > sprowokować ... przylazłeś ty za mario2 by w jego cieniu popisywać się. > > Łatwość z jaką formułujesz oceny negatywne świadczy o tym, żeś cham i prostak. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Tygrys IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 19:15 malo powiedziane ,poprostu nie odpowiada sie na takie posty Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys 20.09.02, 07:54 stary po raz trzeci mam ci to wyjaśniać?? naprawde taki ciemniak z ciebie??? a kiedy jeden z was bezpodstawnie oskarżył i obraził Saqqarke to wszystko było kurwa ok tak??,..on mógł nie znając jej sądy wydawać??? i to mnie wkurwiło!, dlatego niektórzy stąd mają u mnie już do końca przejebane! z resztą ja nie wydaje sądów, pisze o was to co każdy widzi!:) nie , nie kryje sie w cieniu mario!, twoja opinia conajmniej rozśmiesza!, każdy z nas mógłby tu samodzielnie skopać dupsko każdemu z was!:) Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Poczekaj bo dostałem sraczki 20.09.02, 08:04 i piszę bucu z kibla. Belami Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Poczekaj bo dostałem sraczki 20.09.02, 08:15 sraczke to ty masz cały czas idioto, ale umysłową!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Tygrysek żenująco grozi od rana na FR 20.09.02, 08:16 Tygrysek napisał stary po raz trzeci mam ci to wyjaśniać?? naprawde taki ciemniak z ciebie??? a kiedy jeden z was bezpodstawnie oskarżył i obraził Saqqarke to wszystko było kurwa ok tak??,..on mógł nie znając jej sądy wydawać??? i to mnie wkurwiło!, dlatego niektórzy stąd mają u mnie już do końca przejebane! z resztą ja nie wydaje sądów, pisze o was to co każdy widzi!:) nie , nie kryje sie w cieniu mario!, twoja opinia conajmniej rozśmiesza!, każdy z nas mógłby tu samodzielnie skopać dupsko każdemu z was!:) No malutki robaczku, masz rację ty nie stoisz w cieniu Maria, żeby tam stać trzeba mieć inteligencję a w twoim móżdżku jej brak No chodź baby zaraz natłuszczę swojego kutasa i zerżnę ci dupsko a póżniej jeszcze kilku twoim znajomkom. Tylko podetrę se dupsko, po sraczce i dam ci to zlizywać. To będzie numer z orientu cwelu jebany. Belami Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: Widzisz Samanta 20.09.02, 09:02 to chyba napaść twojego ulubieńca na spokojnych ludzi? Belami Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Widzisz Samanta 20.09.02, 09:11 idź sie wysrać stary bo ta sraczka za bardzo ci doskwiera!!:) twoja głupota już wręcz razi!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Widzisz Samanta IP: 195.116.222.* 20.09.02, 11:06 zmienianie swiata zacznij od siebie kociaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Tygrys 20.09.02, 09:25 tygrysek_ napisał: > stary po raz trzeci mam ci to wyjaśniać?? naprawde taki ciemniak z ciebie??? > a kiedy jeden z was bezpodstawnie oskarżył i obraził Saqqarke to wszystko było > kurwa ok tak??,..on mógł nie znając jej sądy wydawać??? > i to mnie wkurwiło!, dlatego niektórzy stąd mają u mnie już do końca przejebane > ! > z resztą ja nie wydaje sądów, pisze o was to co każdy widzi!:) > > nie , nie kryje sie w cieniu mario!, twoja opinia conajmniej rozśmiesza!, każdy > > z nas mógłby tu samodzielnie skopać dupsko każdemu z was!:) Z całym szacunkiem dla Saqqarki, ale robisz jej tu bydło i obciach, twoja histeryczna reakcja na umiarkowaną w swej ostrości polemikę oraz wprowadzenie odpowiedzialności zbiorowej - próbowałes "nas" obrazić i za to skopię ci dupę szczekający tygrysie albo rozwalę pancerfaustem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Tygrys IP: 195.116.222.* 20.09.02, 10:58 bedziesz nas bil.. o jak fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Tygrys 20.09.02, 12:06 Tiger ty to masz słownictwo.... Z Belamim tworzycie niezły duet. Ale idźcie się zabawiać gdzie indziej:) nie na oczach wszysztkich:) Nikt nikogo tu nie przekona, każdy widzi swoje racje, każdy z zewnątrz oceni je sam. A racje gdzies nikną w potoku... a własciwie rynsztoku. Dajcie spokój Janek Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys 20.09.02, 12:37 Janku,..napisałem już gdzieś wcześniej że ze wzgledu na ciebie i Twoją troskę o Romantike nie będę już tutaj z tymi pajacami gadał i tak zrobię!:) pozdr. - tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś