dawid1511 07.11.05, 16:59 mam pytanko czy ktos by chciał uprawiac sex z kims z rodziny czekam na powazne pomysły dawajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toytoyek Re: sex w rodzinie 07.11.05, 17:24 Tak, ja z żoną jak już będę ją miał, bo dopóki nie będę to pozostaje mi poza rodziną. Jak najbardziej poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: sex w rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:32 To może na początek zacznij z żoną z innej rodziny, w końcu nie ważne czyja, ważne ,ze z rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
toytoyek Re: sex w rodzinie 07.11.05, 17:40 Jak rozumiem to rada dla Dawida, gościu, bo ja akurat tu rad nie szukam na tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: sex w rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:46 Ale żony szukasz, to weź czyjąś na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
toytoyek Re: sex w rodzinie 07.11.05, 17:48 Żony jako takiej nie szukam, wniosek błędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: sex w rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:53 Ale ja nie mówiłam o jako takiej ,tylko konkretnie o czyjejś:) Cos Ty taki śmiertelnie powazny,przecież ja żartuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toytoyek Re: sex w rodzinie 07.11.05, 17:54 No ja tam nie wiem, jakoś mnie jesiennie nastroiło i się poważny zrobiłem popołudniowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: sex w rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:06 Ja to się poważna nigdy nie zrobie i to jest moja największa zaleta:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: sex w rodzinie 07.11.05, 18:18 W albumie starych rodzinnych fotografii mam zdjęcie mojego pra-pra-pra Dziadka. Matko, że też więcej nikogo w rodzinie nie obdzieliło taką urodą. Ponoć był bardzo inteligentny, miał księgarnię i antykwariat. Lubił polowania z psami. Super facet. Nie zważałabym na to, że jest moim dalszym krewniakiem i próbowałabym poderwać. Jak nic. No ale mocno w czasie minęlismy się. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: sex w rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:24 Poza tym cokolwiek by piszący tu nie mówili, temat wzbudza ich zainteresowanie skoro tu weszli:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: sex w rodzinie 07.11.05, 18:30 Miałam pewne obawy w związku z pewnym kims, czyje wpisy nalezy ładować do kosza jak najszybciej. Ale temat jest zabawny, więc ucieszyłam się z tej pomyłki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: sex w rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:47 Zabawny? Jak bardzo trzeba być zdemoralizowanym ,żeby przestępstwa wydawały się zabawne?!! Odpowiedz Link Zgłoś
valesulttte Re: sex w rodzinie 07.09.25, 07:41 Sex randki - tonzes.com/sexdatingpl.htm przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chawert Re: sex w rodzinie IP: *.211.167.74.getinternet.no 13.03.15, 11:56 Zawsze podniecalo mnie to sex w rodzinie ! Moimi pierwszymi doswiadczenimi byly moje starsze siostry mialem z nimi ex czesto w wieku od 16 az skonczylem 22 Obecnie jetsem zonaty mam 47 lat i podnieca mnie corka juz od dawna jak juz miala 12 podgladalem macalem jak spala ,masturbowalem sie na nia itd ale rok temu wszystko sie zmienilo obecnie mamy stosunki zadowolenie obopolne ,ona chetnie to robi ze mna zony nie mam juz od 11 lat tak ze mieszkamy tylko my i nikt nam nie przszkadza ona ma juz niedlugo 17 lat wyrasta na piekna kobiete wysoka zgrabna blondynka z piersiami C70 chcialbym zeby to trwalo dlugo :Ale czy napewno?Jeszcze nie tak dawno kobiety wychodzily za maz w wieku 13/14 lat bylo pozwolone zwiazki z najblzszym kuzynem itd Wyzotow sumienia nie mam jak mowilem ona i ja lubimy to poprobuj zobaczysz jak smakuje taki sex dla mnie jest barzo podniecajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: sex w rodzinie IP: *.web.vodafone.de 14.03.15, 14:40 najpierw piszesz, że obecnie jesteś żonaty, a dalej, że żony nie masz już od 11 lat. bzdura jakaś Odpowiedz Link Zgłoś