Gość: miły z Wrocławia Re: co słychać we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:00 a witam serdecznie, zaczyna być mglisto, ale miło no i wreszcie zaczyna mi się weekend i w końcu naprawdę kilka wolnych dni. a jakie palny na wolny czas? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 10.11.05, 15:04 Też Cię witam, miło, ze się odezwałeś. Moje plany... Jeszcze mało konktetne. Jak na razie mam zaplanowny tylko piatek, a co do soboty, niedzieli jeszcze nie wiem. Małgoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły z Wrocławia Re: co słychać we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:09 idę na imieniny, jutro Marcina, możne będzie można poruszać nóżką... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 10.11.05, 15:09 Aktulnie jeszcze w pracy czy już w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły z Wrocławia Re: co słychać we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:15 jeszcze w pracy ale już zupełnie na luzie... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 10.11.05, 15:18 ja też i tez się obrobiłam z moimi rzeczami została mi tylko wizytacja pewnego pubu ale tylko wizytacja bo impreza pracowa będzie za jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 10.11.05, 15:29 a co u Ciebie z sobotą i niedzielą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły z Wrocławia Re: co słychać we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 16:42 Małgosiu jesteś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 14.11.05, 09:35 Witam Cię Gościu, w czwartek wyszłam wcześniej, bo musiałam zobaczyć knajpę na imprezę pracową, i stąd mnie o tej godzinie już nie było w pracy, a poza pracą nie mam dostępu do internetu. A co tam u Ciebie? pozdrawiam ciepło Malgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły z Wrocławia Re: co słychać we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:21 witam jak było na imprezie pracowniczej? konsolidacja firmy? a jak w wolne słoneczne dni minoł czas? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 14.11.05, 12:38 impreza dopiero będzie, ja jestem organizatorem, więc musiałam znaleźć knajpkę i już wybrałam. Impreza będzie kameralana, bo tylko 11 sztuk, ale mam nadzieję, ze się uda, tym bardziej, że troche za nia jestem odpwiedzialna. A dni, no cóż słońca u nas nie było, więc troche mgliście i ciepło przeszły mi te dni. Nic szczególnego nie udało się zrobić, może w następny weekand będzie lepuej. A jak tam na imieninach? pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły z Wrocławia Re: co słychać we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:39 hm... imieniny rozpoczełem w czwartek w pracy , a skończyły się w niedzielę hihi weeken cudowny , mrożno ale bardzo bardzo słonecznie , byłem na koncercie Ani Dąbrowskiej, pożniej pokaz Capueiry, kolacja u znajomych. weeken miły. hej z tą odpowiedzialnością to jest tak że i tak ktos bedzie niezadowolony , ale poczekaj jak bedzie działac czarodziejka to już pójdzie z góry... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 14.11.05, 14:06 no to całkiem sympatycznie,trochę Ci zazdroszczę!;) no wiem, że każdego się podczas takiego spotkania nie da zadowolić jednak mimo wszystko trzeba taką imprezę przygotować, chociażby zamówić coś do picia;) Ale nastawiam się pozytywnie, powinno być ok. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły z Wrocławia Re: co słychać we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:47 zapraszam do rozmowy, priv jest open... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 14.11.05, 15:49 no to o czym porozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia724 Re: co słychać we Wrocławiu 15.11.05, 09:28 Hej, co tam dzisiaj we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś