Gość: null IP: *.polkomtel.com.pl 03.10.01, 15:08 Czy to prawda, że tylko mężczyźni myślą o seksie? Napewno wśród kobiet są też takie, które lubią zabawę w te klocki bez zobowiązań... Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latarnia Re: Rozmowy o seksie 03.10.01, 15:54 Ja kocham, ubóstwiam rozmowy o seksie. Uwielbiam nie tylko mówić, ale i działać... Mężczyźni nie mają na to monopolu, bo z kim mogliby uprawiać to, co tak lubią? No, chyba, że jest się erotomanem samotnikiem - to jest dopiero nieszczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia Re: Rozmowy o seksie 03.10.01, 15:55 A, jeszcze jedno Null, co mają do seksu zobowiązania, bo nie bardzo chwytam? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia Re: Rozmowy o seksie 04.10.01, 10:30 Biszkopciku, spytaj mamy, czy można Ci tu zaglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Rozmowy o seksie IP: *.*.*.* 03.10.01, 16:46 lubię myśleć, a czemu nie ? A rozmawiać najbardziej w łożku ze swoim partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Rozmowy o seksie 04.10.01, 08:41 Kiedy to jest opowieść jakaś pozbawiona pikanterii. Fantazje erotyczna na forum - totalnie obce osoby i unoszący się zapach pożądania to co innego....................................... Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: Rozmowy o seksie 04.10.01, 09:24 najbardziej pożądam dobrą klawiaturę! moja jest do chrzanu i chyba ją zdradzę z inną! zacina się w najważniejszych momentach... nie mam wpływu na to czy zechce zadziałać czy nie, odmawia współpracy ,albo robi co innego choć naciskam to co trzeba:)) może moje słowa do niej nie przemawiają albo jej nie satysfakcjonują (a takim uczuciem i przywiązaniem ja darzyłem). Teraz zacząłem wychodzić do lokali za pieniądze(internet-cafe itp). Mam wyrzuty jednak ,że nie uzywam mojej starej. Kumpel mówi ,że to przejdzie i ,że zauważył iz rozglądam sie za innymi w pasażach se sprzętem komputerowym(patrzę na niezłe "sztuki" na wystawach itp itd) Pamiętam że jak zdobyłem moją "małą" to od razu się podłączyłem... Tworzyliśmy niezły network... a teraz .... tylko wspomnienia(właśnie w tym momencie ją zdradzam z inną a w dodatku czarną, ta ostatnia należy do pewnego laptopa IBM 600X) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Rozmowy o seksie IP: 194.181.183.* 04.10.01, 09:41 biszkopcik napisał(a): > najbardziej pożądam dobrą klawiaturę! > > moja jest do chrzanu i chyba ją zdradzę z inną! > zacina się w najważniejszych momentach... > nie mam wpływu na to czy zechce zadziałać czy nie, > odmawia współpracy ,albo robi co innego choć naciskam to co trzeba:)) > może moje słowa do niej nie przemawiają albo jej nie satysfakcjonują > (a takim uczuciem i przywiązaniem ja darzyłem). > Teraz zacząłem wychodzić do lokali za pieniądze(internet-cafe itp). > Mam wyrzuty jednak ,że nie uzywam mojej starej. > Kumpel mówi ,że to przejdzie i ,że zauważył iz rozglądam sie za innymi w > pasażach se sprzętem komputerowym(patrzę na niezłe "sztuki" na wystawach itp > itd) > Pamiętam że jak zdobyłem moją "małą" to od razu się podłączyłem... > Tworzyliśmy niezły network... > > a teraz .... > > tylko wspomnienia(właśnie w tym momencie ją zdradzam z inną a w dodatku czarną, > > ta ostatnia należy do pewnego laptopa IBM 600X) ja jestem od lat przywiazany do mojej starej klawiatury ale uwielbiam pocwiczyc tez na innych klawiaturach, ot tak dla urozmaicenia i poznania nowinek technologicznych. niezle sa klawiatury koreanskie (dosc plastycznie sie oddaja palcom) i poludniowoamerykanskie (wystukuja to co chcesz zanim o tym pomyslisz). jesli chodzi o wspomniane przez ciebie czarne klawiatury - to mam o nich niestety jak najgorsze zdanie - wygladaja zachecajaco ale dosc tepe w uzytkowaniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia Re: Rozmowy o seksie 04.10.01, 10:29 Nic nie było o fantazjach erotycznych - było o rozmowie. Nie musi być pikantna, ale może nie być pozbawiona pikanterii. Nie chodzi o ekshibicjonizm, a o wymianę kilku zdań i poglądów - może jesteś za malutki na takie rozmowy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś