Dodaj do ulubionych

Hej Venka!!:))

04.11.02, 08:48
jestes????

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 09:19
      tygrysek_ napisał:

> jestes????

Hej, jestem co słychac???, oj widzę ze nowy watek znowy otworzyłes, nono
      • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 09:27
        ano założyłem!:))), 4 you only!:)))
        ..a po weekendzie ...cóz troche rozleniwiony jezdem a Ty???:)))

tygrysek...
        PS>....wwwwwwwwwwrrrrrrrrrr..!:))
        • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 09:42
          > ano założyłem!:))), 4 you only!:)))

Merci

> ..a po weekendzie ...cóz troche rozleniwiony jezdem a Ty???:)))

Ja tez jakoś tak sie dziwnie sie czuje, a wczoraj wieczorem było jeszcze
          dziwniej. Rozpaliłam w całum mieszkaniu malutkie swieczki, pusciłam muzyczke i
          zatracałam sie w samotnosci, tak bardzo potrzebnej każdemu z nas.
          Fajnie w takich chwilach uswiadamiasz sobie wiele rzeczy, potrzebne one sa

dzieki za warczenie, nie ochrypłes jeszcze???????hihi
          • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 09:47
            alez Venko!!! pewnie że nie ochrypłem!!:)), jestem twardym Tygrysem!:)))

..a ja sie w sobote zatracałem...w alkoholu bo kumpel impreze robił!:))hehe...
            ..ale wypiłem 1 kieliszka za Twe zdrówko!:)))

tygrysek...
            • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 10:21

> ..ale wypiłem 1 kieliszka za Twe zdrówko!:)))

Oj, oj czym ze wielmozny Tygrysie zasłuzyłam na to abys za mnie pił ten jeden
              raz???
              • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 10:29
                oj Venko, Venko! jak to czym!??:)), tym że jesteś taka dobra, romantyczna,
                wrażliwa, wesoła.... i w ogóle fajna!:)))

tygrysek...

• vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 10:44
                  tygrysek_ napisał:

> oj Venko, Venko! jak to czym!??:)), tym że jesteś taka dobra, romantyczna,
                  > wrażliwa, wesoła.... i w ogóle fajna!:)))

No, no nie przesadzaj , nie znasz mnie!!!!!to po pierwsze

a po drugie: jestem tez zaborcza, uparta, daze do celu za wszelka cene
                  i ostatnio staje sie coraz mniej ufna
                  • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 11:04
                    ..rzeczywiście może nie znam cie Venko,... ale takie wrażenie o Tobie odniosłem
                    czytając Twoje posty,... wiec mam nadzieje że zbytnio nie przesadziłem,...

..to wcale nie sa wady,...

tygrysek...

• vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 12:08
                      tygrysek_ napisał:

> ..rzeczywiście może nie znam cie Venko,... ale takie wrażenie o Tobie
                      odniosłem
                      > czytając Twoje posty,... wiec mam nadzieje że zbytnio nie przesadziłem,...

DZIEKUJE, MIŁE TO CO POWIEDZIAŁES
                      >
                      > ..to wcale nie sa wady,...

No dobra,już dobra nie bede Ci pyskowac.........a Ty masz jakies wady rozrywany
                      Tygrysie???
                      • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 12:41
                        mam mnóstwo wad Venko:),... niestety....

a dlaczego rozrywany???,... nie rozumiem..

tygrysek...
                        • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 12:59
                          tygrysek_ napisał:

> mam mnóstwo wad Venko:),... niestety....

.........powiedz, no powiedz, chociaz ze trzy

> a dlaczego rozrywany???,... nie rozumiem

..........oj gdzies tam Tygrysie zauważyłam ze jestes rozrywanym facetem i tak
                          napisałam

pozdrawiam
                          • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 13:15
                            hmmmmm... ze trzy...no dobra... jestem nazbyt szalony, porywczy, może i troche
                            dziki.... działam pod wpływem chwili, impulsu...i mówie zawsze to co myśle...

a gdzie ty to Venko detektywko wyczytałaś...???:)))

tygrysek...

• vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 13:28
                              tygrysek_ napisał:

> hmmmmm... ze trzy...no dobra... jestem nazbyt szalony, porywczy, może i
                              troche
                              > dziki.... działam pod wpływem chwili, impulsu...i mówie zawsze to co myśle..

................oj, ale z Ciebie zimny dran, hihi zartuje oczywiście, z tych
                              trzech cech jedna całkowicie pokrywa sie z moja, wiesz co to jest - zawsze
                              mówie to co mysle, czasami milcze tylko, ale zalezy mi bardzo na szczerosci i
                              tego oczekuje od swojego partnera i od siebie, nie cierpię kłamczuchów

> a gdzie ty to Venko detektywko wyczytałaś...???:)))

............ales ciekawski, nic Ci nie powiem bo głupio to bedzie wygladac i
                              tak niepotrzebnie Ci to powiedziałam, to ze gdzies zauwazłam
                              • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 13:58
                                a ja uwazam za swoją największą wade to że w większości przypadów działam pod
                                wpływem uczuć, serca a nie rozumu...ale coż...taką Tygryski mają naturę...

...dobrze nie będę już pytał więcej!:))
                                ..ale miło mi że coś tam o mnie czytasz!:))

tygrysek...
                                • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 14:18
                                  tygrysek_ napisał:

> a ja uwazam za swoją największą wade to że w większości przypadów działam pod
                                  > wpływem uczuć, serca a nie rozumu...ale coż...taką Tygryski mają naturę...

A ja ostatnio wystrzegam sie uczuc, czasami sobie mysle ze na razie nie sa mi
                                  potrzebne, moze tak jest lepiej????

ps.naposz mi o co chodzi z Messja???, co sie miedzy wami dzieje ze az tak na
                                  siebie reagujecie, jezli mozesz

• tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 14:35
                                    ..a ja mysle że tylko uczuć nalezy słuchać...bo potem można być nieszczęśliwym

..a nic...delikatnie mówiąc nie lubie jej...
                                    ..naraziła mi sie kiedyś i tyle....
                                    ..a ona zamiast trzymać siem ode mnie z daleka to jeszcze pcha tyłek gdzie nie
                                    trza....
                                    ..tylko że jak ja jej coś odpisze to potem leci do admina na mnie nakablować..
                                    ..i tak sie kończy messji "wojna"...
                                    więc nie bede juz jej odpisywał bo nie jezd tego warta!:))

tygrysek...
                                    • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 14:52
                                      > ..a ja mysle że tylko uczuć nalezy słuchać...bo potem można być nieszczęśliwym

.........jak słuchasz serduszka to pózniej tylko płaczesz, wiecznie nie
                                      kochasz, pózniej jest przywiazanie, rozmowa, że z ta druga osoba jest Ci
                                      dobrze, to ze razem sprawia wam przyjemnisc robienie wiele rzeczy............to
                                      jest najwazniejsze, a jeżeli przy tym jest jeszcze miłosc, oj to juz jest
                                      pełnia szczescia

> ..tylko że jak ja jej coś odpisze to potem leci do admina na mnie nakablować..
                                      > ..i tak sie kończy messji "wojna"...

powiedz mi a po co Messja leci i mówi, bo wybacz ale ja tego nie rozumiem,
                                      dobrze może głupia jestem, ale po prostu nie rozumiem
                                      • messja Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 18:52
                                        a ty co bys zrobila, gdyby ktos obsypywal cie wulgaryzmami?
                                        podziekowalabys i poprosila o jeszcze?

vena111 napisa?a:

> > ..a ja mysle z˙e tylko uczuc´ nalezy s?uchac´...bo potem moz˙na byc´
                                        nieszcze˛s´l
                                        > iwym
                                        >
                                        > .........jak s?uchasz serduszka to pózniej tylko p?aczesz, wiecznie nie
                                        > kochasz, pózniej jest przywiazanie, rozmowa, z˙e z ta druga osoba jest Ci
                                        > dobrze, to ze razem sprawia wam przyjemnisc robienie wiele
                                        rzeczy............to
                                        >
                                        > jest najwazniejsze, a jez˙eli przy tym jest jeszcze mi?osc, oj to juz jest
                                        > pe?nia szczescia
                                        >
                                        > > ..tylko z˙e jak ja jej cos´ odpisze to potem leci do admina na mnie
                                        nakablow
                                        > ac´..
                                        > > ..i tak sie kon´czy messji "wojna"...
                                        >
                                        > powiedz mi a po co Messja leci i mówi, bo wybacz ale ja tego nie rozumiem,
                                        > dobrze moz˙e g?upia jestem, ale po prostu nie rozumiem
                                        • tygrysek_ Re: spływaj kretynko!!!!!!! 05.11.02, 07:19
                                          ..z tobą gadać ni warto bo zaraz do admina polecisz pieprzona kablaro!!!!
                                        • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 08:26
                                          > a ty co bys zrobila, gdyby ktos obsypywal cie wulgaryzmami?
                                          > podziekowalabys i poprosila o jeszcze?

Hej Messja, wiesz co mysle ze spróbowała bym znależc jakas droge rozwiazania,
                                          nie kazdy atakuje tak od razu, cos kiedys musiało sie stac miedzy wami i tylko
                                          Ty i Tygrysek wiecie co to było.

pozdrawiam
                                          • messja Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 16:02
                                            vena111 napisała:

> > a ty co bys zrobila, gdyby ktos obsypywal cie wulgaryzmami?
                                            > > podziekowalabys i poprosila o jeszcze?
                                            >
                                            > Hej Messja, wiesz co mysle ze spróbowała bym znależc jakas droge rozwiazania,

jaka? ignorowanie chamstwa wobec ciebie, czy zejscie na poziom tego chamstwa?:)
                                            pamietam jak sie wypowiadalas na temat takich sytuacji i wiem, ze raczej nie
                                            puscilabys nikom plazem chamstwa:)

> nie kazdy atakuje tak od razu, cos kiedys musiało sie stac miedzy wami i
                                            tylko
                                            > Ty i Tygrysek wiecie co to było.

przykro mi, ale sie mylisz. nie znam tygryska osobiscie i jago ataki na moja
                                            osobe na Romantica nigdy w zaden sposob nie byly przeze mnie sprowokowane.
                                            latwo to sprawdzic w wyszukiwarce - jesli nie wierzysz. poza tym, sam tygrysek,
                                            poza tym, ze mnie ne lubi, nie potrafi wiele wiecej powiedziec na uzasadnienie
                                            swojego chamstwa:)
                                            nie daje ci to do myslenia?:))))
                                            a zreszta, nie bede cie przekonywac - jesli ci sie milo z nim rozmawia, to nie
                                            moja sprawa...
                                            (choc troche cie nie rozumiem)
                                            pozdrawiam
                                      • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 07:24
                                        witaj Venko!!:))))

..a niewarto sobie messja zawracac głowy!:), ona juz jezd skończona!:))

..co u Ciebie???, jak humorek i nastrój z rana????:))
                                        ..wszystko jezd ok!????:)))

tygrysek...
                                        PS..apropos tego serca jeszcze,...może i masz racje, ale co to za związek
                                        jeżeli jezd z przyzwyczajenia, przywiazania a nie z miłości i pragnienia !!???

• vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 08:31
                                          Witaj Tygrysie,
                                          u mnie super, bo nie wiem w co rece włzyć, hihi chodzi oczywiscie o prace.

.....a serducho, no cóz - skomplikowane narzedzie, wiec i ja czasami nie
                                          rozumiem "jego " zachowania. Jedno jest pewne po 10 latach miłosci juz nie ma
                                          ( ale to sa tylko moje rozwazania, bo moze do tej pory nie spotkałam takiego z
                                          ktorym mogła bym..............no wiesz co)
                                          • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 08:52
                                            witaj Venko!:))))

no właśnie!!! może nie spotkałaś....

tygrysek...
                                            PS..po co w ogóle do messji piszesz???, szkoda na nią czasu!:)
                                            • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 09:34

> no właśnie!!! może nie spotkałaś....
                                              ..............bo jesli bym spotkała, to była bym z nim i była bym
                                              najszczesliwszym człowieczkiem na swiecie, fruwała bym w chmurach, bawiła sie
                                              kwiatami i takie tam rzeczy..........a teraz jestem tez szczesliwa ale nie ma
                                              unoszenia sie w miłosnym zatraceniu, rozumiesz co chce przez to powiedziec,
                                              pewnie tak

> PS..po co w ogóle do messji piszesz???, szkoda na nią czasu!:)

Tygrysie, no co Ty, nie mów tak, Messja ma wiele wad ale jestem tez pewna ze i
                                              ma wiele zalet, trzeba to tylko znależc. Ja naprawde nie wiem co było miedzy
                                              wami, ale nie bron mi pisac do niej........i tak nie posłucham Cie, znam Messje
                                              osobiscie i mi nic nie zrobiła, wiec nie widze sensu przestania z nia rozmawiac.
                                              ok????
                                              • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 10:50
                                                ależ Venko!! ja Ci wcale nie zabrania z nią gadac!!:))
                                                ..tylko pytalem czy nie szkoda Ci cennego czasu na Nią!!:))))
                                                ..dla mnie ona jezd nic nie warta!!
                                                ani jako przyjaciel ani jako wróg!!!
                                                zwykła kablara, kapuś i tyle!!!
                                                zaczepia a potem ucieka kablować!! tak sie nie robi...
                                                po cholere wcina swoje 3 grosze do nas skoro zaraz podwinie kiece i spieprzy do
                                                admina!!!!!

cholera już sie zdenerwowałem,....przepraszm...t jezd właśnie ta moja
                                                wada,..emocje biorą góre nad rozsądkiem...

tygrysek...
                                                • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 11:17
                                                  Nie chce abys sie denerwował, nie ma takiej potrzeby, no co Ty Tygrysie.

To powiedz mi tylko jaki sens jest to robic, to co Messja robi, dlaczego,
                                                  powiedz mi Tygrysie i juz nie bede pytała.

Juz sie nie denerwuj!!!!ok???

• tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 11:26
                                                    oj Venko!:)) juz nie będe!:))), a jeszcze jakbyś siem do mnie uśmiechnęła to
                                                    juz w ogóle będe spokojny!:))

..nie wiem Venko dlaczego ona siem pcha tutaj,...może lubi sie kłocić, może nie
                                                    chce dać za wygraną,...może czuje sie dotknięta,...nie może zapomnieć.... chyba
                                                    przez to, ale skoro już zaczyna te wojne to niech kończy a nie leci do admina
                                                    zaraz jak je sie napisze ostrzejsze słowa!!!

ale oki,..juz jezdem spokojny!:))

buziaczki dla Ciebie i wwwwwwwwwwwrrrrrrrr...!!:))

tygrysek...

• vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 11:38
                                                    > oj Venko!:)) juz nie będe!:))), a jeszcze jakbyś siem do mnie uśmiechnęła to
                                                    > juz w ogóle będe spokojny!:))

chcesz wiec masz:-):-):-):-):-)

Wiesz co i nie chce juz rozmawiac na temat Messji, ktos zaufany napisał mi tak
                                                    naprawdę o co w tym wszystkim chodziło, co sie tak naprawdę stało i zrobiło mi
                                                    sie troche smutno z powodu zachowan pewnch osób......no nic wiem ze ten ktos
                                                    tutaj zaglada i pisze wiec .....jeszcze raz wielkie dzieki dla CIEBIE

.......i nie chce już rozmawiac o Messji, ok???
                                                  • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 11:47
                                                    dzięki Venusiu za usmiech promienny!:)) tego mi trzeba dzisiaj!:))

..ja cały czas mówiłem zeby nie gadac o messji więc ciesze siem podwójnie!:))

..a co tam u Venki w pracy??? idzie robótka jakoś??:)))
                                                    ..a serce dalej niespokojne, stęsknione za czymś czego jeszcze nie wie??:)))

tygrysek...

• vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 13:04
                                                    > dzięki Venusiu za usmiech promienny!:)) tego mi trzeba dzisiaj!:))

..........no no, przesyłasz buziaczki, mówisz coraz zdrobnialej, hihi cos sie
                                                    chyba szukuje, jak myslisz?????

> ..ja cały czas mówiłem zeby nie gadac o messji więc ciesze siem podwójnie!:))

..........nic juz nie mówie, koniec tematu na temat Messji

> ..a co tam u Venki w pracy??? idzie robótka jakoś??:)))
                                                    > ..a serce dalej niespokojne, stęsknione za czymś czego jeszcze nie wie??:)))

..........pracy jak cholera, siedze teraz nad projektem juz drugi dzień i
                                                    wreszcie konczę, allllleeeelllluuuuujjjjjaaaaa!!!!!!!!!!

Wiesz co zaciekawiłes mnie swoja ciekawościa o moje serce??? powiedz mi
                                                    dlaczego chcesz wiedziec czy tesknie, oj alem ciekawa
                                                  • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 13:42
                                                    hmmmm...Venko..czy coś sie szykuje, nie wiem,.....może!:))),
                                                    ...ale buziaczki przesyłam i warcze dla ciem bo Ciebie lubie!!:)))

...ja też mam troche pracy dziś..:((

..pytam siem bom okrutnie zatroskany o dobre i romantyczne serduszko Venki!:)),
                                                    czy wszystko z nim w porzadku??, czy juz zaleczone troszke?:), czy radosne
                                                    znowu jezd?, czy zaczyna znowu tęsknić za tym czyms nieznanym,
                                                    szalonym?......:)),...czy momentami bije znowu szybko jakby niecierpliwie
                                                    tak....? : )))))

tygrysek...
                                                  • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 13:52
                                                    > ...ale buziaczki przesyłam i warcze dla ciem bo Ciebie lubie!!:)))
                                                    ..................oj, co ja tu czytam, hihi i merci

> ..pytam siem bom okrutnie zatroskany o dobre i romantyczne serduszko
                                                    Venki!:)),
                                                    .................z moim serduszkiem jest naprawde wszystko w porzadku, nie
                                                    widze na nim zadnych ranek, ani pekniec ani naciec wiec chyba wszystko dobrze,
                                                    a to co spada na nas niespodziewanie z reguły niespodziewanie odchodzi i to nie
                                                    boli aż tak strasznie mocno, ale uczy. Niestety ja uczę sie co chwile i mam
                                                    nadzieje że te moje nauki nie pójda na marne ze kiedys zaowocują czym na co
                                                    warto jest czekac
                                                  • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 14:08
                                                    ..no wię żeby Ci milutko było jeszcze raz buziaczki gorące przesyłam!:)))

..wiesz..z tym sercem to różnie bywa u różnych ludzi.... jedni je mają tylko po
                                                    to by krew pompowało , a drudzy do wielu jeszcze innych rzeczy...
                                                    ..tylko że ci pierwsi z reguły są rzadziej podatni na wszelkie
                                                    jego "schorzenia"... a ci drudzy cześciej cierpią....
                                                    ...ale myślę że warto być tym drugim jednak bo przynajmniej czujesz że tam w
                                                    środku masz coś jeszcze , coś więcej niż tylko pompke do krwi, a uczucia w
                                                    Tobie są wtedy napewno bardziej wyczuwalne , tak jakbys mogła niemalże dotykac
                                                    je rękami!!:))))

tygrysek...

• vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 14:38
                                                    > ..no wię żeby Ci milutko było jeszcze raz buziaczki gorące przesyłam!:)))

.............hihi, czy Ty nie przesadzasz z tymi buziakami

a moje serducho, no cóz jest z nim wszystko dobrze, ale chyba na razie nie
                                                    potrzebuje zadnych uniesien, chyba nie mam na to czasu, ani ochoty.
                                                    Za bardzo wierze i ufam temu drugiemu, za bardzo chce aby było dobrze i
                                                    przegrywam .....wiec na razie nie chce ruszać mojego serca, niech sobie bije
                                                    tak jak teraz to robi
                                                  • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 14:53
                                                    hihi..a jeszcze kilka postów w góre pytałaś czy coś sie czasem nie szykuje!:))))
                                                    kto wie, kto wie.... serce nie sługa jak to mówią!:))))

..wiesz...buziaków nigdy za wiele!!!:)) prawda!???
                                                    ..więc cmooooookkkkkk!!!!! prosto w policzek!:)))

..do jutra Venko!:))

tygrysek...
                                                  • vena111 Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 15:19

> hihi..a jeszcze kilka postów w góre pytałaś czy coś sie czasem nie
                                                    szykuje!:)))

.........ano pytałam, ale to nie znaczy że chce...............oj ales dociekliwy

> ..wiesz...buziaków nigdy za wiele!!!:)) prawda!???
                                                    > ..więc cmooooookkkkkk!!!!! prosto w policzek!:)))

.........dzieki za nie, ale juz wiecej tego nie rób bo całą mnie wycalujesz

• tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 06.11.02, 07:49
                                                    witaj Venusiu!!:)))),...buziak z rana dla Ciebie!!;))
                                                    ..ja tez nie powiedziałem że chce,...ale napisałem że nigdy nie wiadomo co sie
                                                    zdarzyć może!:)))

..co tam dziś u Ciebie??:))

tygryseek...

• messja Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 16:17
                                                    vena111 napisała:

to chyba ten ktos wie wiecej ode mnie:))))
                                                    a ja z przyjemnoscia sie dowiem, bo jak dobrze zrozumialam ktos za moimi
                                                    plecami plotkuje na moj temat.
                                                    mam wiec serdeczna prosbe do ciebie veno: jesli powod dla ktorego jest ci
                                                    przykro jest w jakikolwiek sposob zwiazany ze mna, prosze wyjasnij mi to.
                                                    jesli nie tu, to na priv. znasz mnie dobrze i wiesz, ze nie brak mi odwagi, ani
                                                    otwarosci by wyjasniac sprawy. licze na to samo z twojej strony.
                                              • messja Re: Hej Venka!!:)) 05.11.02, 16:07
                                                vena111 napisała:

>
                                                > > no właśnie!!! może nie spotkałaś....
                                                > ..............bo jesli bym spotkała, to była bym z nim i była bym
                                                > najszczesliwszym człowieczkiem na swiecie, fruwała bym w chmurach, bawiła sie
                                                > kwiatami i takie tam rzeczy..........a teraz jestem tez szczesliwa ale nie ma
                                                > unoszenia sie w miłosnym zatraceniu, rozumiesz co chce przez to powiedziec,
                                                > pewnie tak
                                                >
                                                >
                                                > > PS..po co w ogóle do messji piszesz???, szkoda na nią czasu!:)
                                                >
                                                > Tygrysie, no co Ty, nie mów tak, Messja ma wiele wad ale jestem tez pewna ze
                                                i
                                                > ma wiele zalet, trzeba to tylko znależc.

dziekuje ci. tez mysle, tez mysle, ze oprocz wielu wad masz pewno i wiele
                                                zalet:))))
                      • messja Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 13:30
                        >
                        >
                        > No dobra,już dobra nie bede Ci pyskowac.........a Ty masz jakies wady >
                        Tygrysie???

rotfl:)))
                        messja
                        • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 13:55
                          messja daruj sobie!! kablaro pieprzona!!
                          co?? znowu chcesz zacząć a potem do mass polecisz kablować???
                          zresztą już drugi raz.
                          nie bende więc sie z tobą wdawał w to bo nie jesteś tego warta.
                          na to zeby być Tygrysa wrogiem tez trzeba sobie zasłużyć.
                          a ty jesteś zerem, jesteś niczym.
                          bo to co zrobiłaś jezd godne politowania.

tygrysek...
                          ..i pamiętaj messja...kto mieczem wojuje od miecza zginie, a kto nie zginie od
                          miecza ten umrze na krzyżu.

• kry-tyk Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 14:02
                            a co ci zrobila? szczekasz jakbys wscieklizne zlapal, a ona nawet do ciebie sie
                            nie odezwala:)))

tygrysek_ napisał:

> messja daruj sobie!! kablaro pieprzona!!
                            > co?? znowu chcesz zacząć a potem do mass polecisz kablować???
                            > zresztą już drugi raz.
                            > nie bende więc sie z tobą wdawał w to bo nie jesteś tego warta.
                            > na to zeby być Tygrysa wrogiem tez trzeba sobie zasłużyć.
                            > a ty jesteś zerem, jesteś niczym.
                            > bo to co zrobiłaś jezd godne politowania.
                            >
                            >
                            >
                            > tygrysek...
                            > ..i pamiętaj messja...kto mieczem wojuje od miecza zginie, a kto nie zginie
                            od
                            >
                            > miecza ten umrze na krzyżu.
                            >
                            >
                            • tygrysek_ Re: Hej Venka!!:)) 04.11.02, 14:13
                              nie wtąrcaj sie kretynie!! ona wie o co chodzi! suflera jej nie trzeba!!
                              • saqqara Tiger, no naprawde 05.11.02, 10:38
                                litosci nie masz nad nami, zadajesz sie z niektorymi osobami (nie bede
                                pokazywac palcem na msssss...bleble;))) bo to nieladnie) i psujesz sobie humor
                                a potem niektore panie cierpia bo fochy strzelasz;))

ja Cie prosze, rozmawiaj z ludzmi, ktorzy dorastaja Ci do piet, oki?:)))
                                • tygrysek_ Re: Tiger, no naprawde 05.11.02, 10:44
                                  oki Saqqaruś!:)) juz nie bende!:)))
                                  • saqqara Re: Tiger, no naprawde 05.11.02, 10:58
                                    no! zuch chopak:)))
                                • kry-tyk no naprawde 05.11.02, 17:46
                                  saqqara napisała:

> litosci nie masz nad nami, zadajesz sie z niektorymi osobami (nie bede
                                  > pokazywac palcem na msssss...bleble;))) bo to nieladnie) i psujesz sobie
                                  humor
                                  > a potem niektore panie cierpia bo fochy strzelasz;))

ty jestes ta cierpiaca pania? strzelil w ciebie fochami?
                                  wiedzialem, ze to cham:)

>
                                  > ja Cie prosze, rozmawiaj z ludzmi, ktorzy dorastaja Ci do piet, oki?:)))

siebie masz na mysli? tez obrazasz wszystkich dookola bez powodu?
                                  dlaczego nie przeniesiecie sie z tym w bradziej odizolowane miejsce?:)
                                  • tygrysek_ Re: no naprawde 06.11.02, 07:46
                                    spieprzaj na łąke krytyku zasrany!!!:)
                                  • saqqara Kry-tyk 06.11.02, 08:36
                                    porozmawiam z Toba jak przestaniesz miec problemy z okresleniem wlasnej plci.

kry-tyk napisała:

> wiedzialem, ze to cham:)
                                    • kry-tyk Re: Kry-tyk 06.11.02, 12:21
                                      saqqara napisa?a:

> porozmawiam z Toba jak przestaniesz miec problemy z okresleniem
                                      wlasnej plci.
                                      >
                                      >

nie, dziekuje. nie chce z toba rozmawiac.
                                      (niech cham z chamem sie brata - pogadaj z tygryskiem:)
                                      • saqqara Re: Kry-tyk 06.11.02, 13:34
                                        dziwne, ze nie chcesz, bo skoro cham z chamem bratac sie powinien to pasujesz
                                        tu jak ulal(a).
    • vena111 Re: Hej Tygrysie!!:)) 06.11.02, 08:32
      Jestem, jestem jak zwykle kupe, hihi mam pracy ale jestem
      .............a serducho no cóz nigdy nic nie wiadomo

i wasnie przypomniało mi sie takie powiedzonko:
      SERCE NIE SŁUGA....i cos w tym jest

pozdrawiam z rana i dzieki za buziaki
    • vena111 Messja.... 06.11.02, 08:37
      Rzeczywiście Messjo zrobiło mi sie smutno dlatego ze ktos mi powiedział
      rzeczywiście jak było, nie wiedziałam jak to sie zaczeło, ze wszyscy tak sie
      dziwnie zachowuja w stosunku do Ciebie, teraz juz wiem i obiecuje ze napisze Ci
      co o tym myśle ........moze nawet przekopiuje tekst tego kogos ale potrzebuje
      JEGO zgody, wiec jak..........tajemniczy nieznajomy a znajomy dla mnie bedziesz
      to czytał, a wiem ze tak, to napisz mi czy moge to Messji przekopiowac.

pozdrawiam
      • tygrysek_ Re: Messja.... 06.11.02, 08:54
        ależ Venusiu!! toż ja Ci właśnie to powiedzenie wczoraj cytowałem!:)))
        ..ale znam jeszcze jedno o miłości.... troche demoniczne ale chyba
        prawdziwe,...niestety....

"Love is a razor and we walk on line of that silver blade...
        She's a devils doughter and her eyes red from blood of innocence.."

tygrysek...

• vena111 Tygrysku.... 06.11.02, 09:06
          > "Love is a razor and we walk on line of that silver blade...
          > She's a devils doughter and her eyes red from blood of innocence.."

Alez ja lubie demoniczne powiedzonka, kojarza mi sie z wariacka miłoscia,
          wariackim zyciem i wariackim seksem, hihi........jezli dobrze pamietam to razon
          oznacza bombe zdalnie kierowana.....a miłoscia chyba kierowac nie wolno.....ale
          powiedzonko jest super!!!!

ps.przepraszam ze Cie powtarzam, to hihi z nadmiaru pracki
          • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 06.11.02, 09:24
            ale ja uwielbiam to Twoje hihi Venko,... to takie zalotne i kobiece jezd!!:)))

..a to słowo to razor,... a znaczy ono brzytwa,...
            ...czyli w wolnym tłumaczeniu jest tak:
            "Miłość jest brzytwą, a my chodzimy po lini jej srebrnego ostrza..."

..to dzisiaj też pracy dużo masz???

tygrysek...
            • vena111 Re: Tygrysku.... 06.11.02, 12:04
              > ale ja uwielbiam to Twoje hihi Venko,... to takie zalotne i kobiece jezd!!:)))
              ...........uważaj abys sie nie zakochal Tygrysie, przez to moje ....hihi

> ..to dzisiaj też pracy dużo masz???
              ...........bardzo, bardzo ale niedługo to sie skonczy

Co dziś porabiasz, co u Ciebie, co w serduchu- jest ktoś teraz????
              • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 06.11.02, 12:46
                hihi.... a co tam!! raz Tygryskowi smierć!:)))))

a co in my heart pytasz...
                still restless....więc....

still I stand all alone
                have my mind turned to stone
                have my heart filled up with ice
                to avoid its breakin' twice...

tygrysek...
                PS..lubie to Twoje hihi...:)

• tygrysek_ Re: Tygrysku.... 06.11.02, 12:53
                hihi.... a co tam!! raz Tygryskowi smierć!:)))))

a co in my heart pytasz...
                still restless....więc....

still I stand all alone
                have my mind turned to stone
                have my heart filled up with ice
                to avoid its breakin' twice...

tygrysek...
                PS..lubie to Twoje hihi...:)

• vena111 Re: Tygrysku.... 06.11.02, 13:29
                  ale to smutne..........nie jest Ci smutno,

wiesz co ogladałam dzisiaj rano tak w przelocie Kubusia Puchatka i widziałam
                  Cie tam, hihi fajny z Ciebie Tygrysek

ps.tylko sie nie przyzwyczajaj za bardzo do mojego hihi......bo bedzie z Toba
                  niedobrze
                  • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 06.11.02, 13:51
                    nie no! smutno mi nie jezd bo Ty siem ciagle śmiejesz!:)))

no bo ja jezdem fajnym Tygryskiem!!!!:))
                    watpiłaś w to!!??

tygrysek...
                    PS..dlaczego będzie ze mną niedobrze?? , nie strasz Tygryska...buuu...

• vena111 Re: Tygrysku.... 06.11.02, 14:02
                      > nie no! smutno mi nie jezd bo Ty siem ciagle śmiejesz!:)))
                      .............no to dobrze

> no bo ja jezdem fajnym Tygryskiem!!!!:))
                      > watpiłaś w to!!??
                      ..............no nie, ale nie wiedziałam że umiesz skakac na ogonie, hihi,
                      fajnie to dzisiaj w bajeczce robiłeś

> PS..dlaczego będzie ze mną niedobrze?? , nie strasz Tygryska...buuu...
                      ..............juz nie bede, to Twoje buuuuu - tez fajne
                      • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 06.11.02, 14:18
                        a chyba już Ci kiedyś na początku pisałem że brykanie na ogonie to jezd to co
                        Tygryski lubią najbardziej!!!:))), w ogóle Tygryski postrzelone som troche!!:))

..to buuuuu... też lubisz???:)), wwwwwrrrrrrrr..!!:)

a ja za to lubie to Twoje hihi,...! :)))

tygrysek...

• vena111 Re: Tygrysku.... 06.11.02, 14:47
                          buuuuuuu fajnie brzmi, juz widzę jak usta sie przy tym ukladaja, hihi
                          • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 06.11.02, 14:58
                            a Tygrysek ma bardzo fajne usta!!!:)))))

do jutra Venko!:))

tygrysek...

• vena111 Re: Tygrysku.... 06.11.02, 15:14
                              > a Tygrysek ma bardzo fajne usta!!!:)))))

........O CO ZA CHWALIPIETA

> do jutra Venko!:))

........pa Tygrysie
                              • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 07.11.02, 07:14
                                cześć Venko!:)),..dzisiaj jestem ostatni dzień......

buźka na dzień dobry!!:))

tygrysek...
                                • vena111 Re: Tygrysku.... 07.11.02, 12:33
                                  tygrysek_ napisał:

> cześć Venko!:)),..dzisiaj jestem ostatni dzień......
                                  ...................hej dlaczego?????????????????????

> buźka na dzień dobry!!:))
                                  ...................dzieki za całusa, hihi

• tygrysek_ Re: Tygrysku.... 07.11.02, 12:42
                                    oj Venusiu! ales siem późno pojawiła dzisiaj!,..a Tygrysek czekał..:))))

..a dlatego że jutro mnie nie będzie w ogóle w pracy...
                                    ..więc dopiero we wtorek siem zobaczym, ..ale dobre i to!!!:))))

nie ma za co Venko!:)),..cmooookkkk!!!:))))

tygrysek...

• vena111 Re: Tygrysku.... 07.11.02, 13:57
                                      tygrysek_ napisał:

> oj Venusiu! ales siem późno pojawiła dzisiaj!,..a Tygrysek czekał..:))))
                                      ............dzieki że czekałes, a ja od rana ciezko pracowałam i dalej to
                                      robie , wybacz, że dzis tak ze mną jest, ale chyba sie nie gniewasz???co???

> ..więc dopiero we wtorek siem zobaczym, ..ale dobre i to!!!:))))
                                      ...........ale bedziesz we wtorek i to ważne, hihi

> nie ma za co Venko!:)),..cmooookkkk!!!:))))
                                      .........oj dzieki, dzieki hihi
                                      • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 07.11.02, 14:11
                                        och Venka Venka!!! te Twoje hihi są super!!!!:)))

..pewnie że siem nie gniewam!!:)))
                                        ..ale jutro mnie nie ma więc 4 dni siem widzieć nie bendziem...buuuu....
                                        ..ale we Wtorek od rana bende na ciebie czekał!:))

..wwwwwwwrrrrrrrr...!!!!:)

tygrysek...

• Gość: vena111 Re: Tygrysku.... IP: 62.233.167.* 07.11.02, 14:26
                                          tygrysek_ napisał:

> och Venka Venka!!! te Twoje hihi są super!!!!:)))
                                          ........no dobra to juz przestane to robic, chcesz???

........oj cos czuje ze juz za vena tesknisz, hihi
                                          • tygrysek_ Re: Tygrysku.... 07.11.02, 14:40
                                            ależ nie przestawaj Venko ja to uwielbiam!!!:)))..hihi

..no pewnie że już zaczynam tęsknić!!! bardzo!!!!:)))

tygrysek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka