duszka2 12.05.06, 20:25 na to i na tamto...nie przyjmuję, nie odpowiadam, medytuję o niczym ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona334 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 20:27 To jeszcze wylacz internet, by zamkniecie bylo pelne. Ale klucza nie wyrzucaj, moze bedziesz chciala sie kiedys otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 20:31 Duszka2, a Ty nigdy sie nie pochwalilas jak ladnie wygladasz (jak urodziwa jestes). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:37 No Ty Młody chyba też nie wyśpiewałeś na forum peanów o swej urodzie:) A może nie pamiętam? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 20:47 Ja, tak zagadalem dla zabawy i widac ze chwycilo. Hahahaha PS. A Ty Lola chcials sie troche zapoznac w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:53 Jak zwykle niepoprawny:) Oczywiście mówimy o temacie Twojej niewątpliwej urody.Prawda??? Właściwie i tak to ie ma znaczenia,przecież nie uroda jest ważna w kwestii sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:01 Gość portalu: lola napisał(a): > Jak zwykle niepoprawny:) > Oczywiście mówimy o temacie Twojej niewątpliwej urody.Prawda??? > Właściwie i tak to ie ma znaczenia,przecież nie uroda jest ważna w kwestii > sympatii. Lola, niestrasz. Napewno jestes ladna, ale brzmi jak bys nie miala jej. Uroda jest wazna, bo swiadczy jak dbany o siebie. Niechcialas bys przymykac oczu np. na otylosc, ktora jest zalezna od braku odmawiania sobie przyjemnosci jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:02 Musze wybyc na 1 godzine. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Zamykam się w sobie IP: *.27-151.libero.it 12.05.06, 20:37 Po co ten dramatyczny koniec, daj sie duszy(ce) poniesc!!! Jesli sie upierasz, to Ci udziele frezji zapachu, ramion meskich (do wyboru) rozmachu i odrobine piasku... na samoprzysypanie sie. ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:37 najgorsze co moze byc, to zamkniecie sie w sobie potem zgnusnienie, apatia i dolek! Nie pozwol na to sobie, nie warto!duzo kosztuje, wstretnie smakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:42 Duszko Droga,czasem trzeba się właśnie zamknąć w sobie,opuścić rolety,zawinąć się w koc i nie dzielić swoich myśli z nikim. Człowiek od czasu do czasu musi pobyć sam,by potem mógł współistnieć... Pobuntuj się,a potem wracaj z uśmiechem do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:46 sam ze soba na sam to co innego niz zamknac sie w sobie, izolowac sie nie jest dobrze co innego wsluchac sie w siebie albo nawet zawiesic na chwile w niemysleniu ... relaksujaco wplywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:51 Przypomina mi się obraz F.Khnopffa,którego polski tytuł brzmi dosłownie jak słowa Duszki"Zamykam się w sobie",a oryginalny:"I lock my door upon myself"... Stan o jakim pisze Duszka,nie jest niczym odosobnionym.Po prostu czasem przychodzi taka chwila,że nie chcemy być w centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Zamykam się w sobie IP: *.27-151.libero.it 12.05.06, 20:53 milosc sobie plynie po cyfrowej linie, zawies sie choc na chwile, bedzie mniej konkurencji... :) A wiosna, kurcze sie pcha, w ten damski wyz demograficzny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:56 Dopiero konkurencja daje poczucie własnej wartości.Jest niezwykle pożądana,bez niej zwycięstwo ma mdły smak... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 20:58 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Dopiero konkurencja daje poczucie własnej wartości.Jest niezwykle pożądana, bez niej zwycięstwo ma mdły smak... eee tam... wprawdzie - co nagle - to po diable lecz co za trudno - to niezdrowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:00 Do mnie to mówisz??? Za trudno? Nie znam takich pojęć:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:08 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Za trudno? > Nie znam takich pojęć:) To sprobuj zrozumiec Terie Wzglednosci Eisteina :) Ja nie znam pojecia, ze cos/ktos moze byc za latwy... Prostota (gdy nie jest prostactwem) zawsze jest cnota i zaleta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:17 Prostota powiadasz...?:) Czyżby? To rzeczywiście mamy po drodze,bowiem i ja wierzę w prostotę, klasykę stylu... W prostę słowa,bez przeintelektualizowanych akrobacji. Tak nam po drodze,a jednak...jakby w innej bajce:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:19 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Tak nam po drodze, a jednak...jakby w innej bajce:) Gdybysmy grali ciagle w tej samej bajce, to scena moglaby sie okazac za mala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:36 Rzeczywiście to jest dość ekscytujące i na pewno jakaś w tym jest rozrywka jeśli raz będziesz Księciem dla Śnieżki,raz dla Kopciuszka,potem dla Brunhildy:) Księżniczkom baśniopisarze nie zostawili takiego wyboru:(Muszą kochać księcia takiego jaki się pojawi. Phi..Nie chcę być księżniczką... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:41 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Phi..Nie chcę być księżniczką... Kopciuszek moze sie przenicowac w ksiezniczke, ale ksiezniczka nie moze stac sie na powrot kopciuszkiem... Taki to - nas kobiet - trudny los :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:55 Kochana Gosiu muszę Ci powiedzieć,że to zależy od tego czy Kopciuszkowi przewróciło się w głowie od dobrobytu,czy nie... Jeśli lubi mozolną pracę ,to chętnie powróci do grochu Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 22:03 Nie jestem tak mocny w Bajkologii jak Gosia, lecz nigdy nie slyszalem, by ksiezniczka, gdy mlody i piekny ksiaze zginal w bitwe w obronie Krolestwa, zechciala powrocic do swojej chatki, sloma krytej... Przewaznie rozglada sie za kolejnym Ksieciem :))) Dobranoc Ci - kopciuszkowa Panno. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 20:57 Gość portalu: delusa napisał(a): > zawies sie choc na chwile, bedzie mniej konkurencji... Tego bym nie doradzal. Petla moze sie zacisnac i bedziesz winna zejscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:33 nie wiem czy to chwilowe wyciszenie czy na dłużej..o petli nie ma mowy. Jest taka chwila , z konieczności, niemocy...czasem bycie w ciagłym biegu więcej kosztuje, moze trzeba spojrzec z boku... Te ciagłe wahania pomiedzy subiektywizmem a tym co obiektywne...tym co ważne a co nie wazne... Chyba mam kryzys wszelki...wszelaki i jako-taki... Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:37 tymczasem zamykam się w mojej wyobraźni tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=26974299 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:40 Duszko! Jeszcze mam to niebo i morze pod powiekami!!!Santorini...To zdjęcie wykonane jest z małej wysokości,wyżej jest jeszcze piękniej.Byłam tam całkiem niedawno:) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:41 oddałabym dusze diabłu aby tam być naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:43 duszka2 napisała: > oddałabym dusze diabłu aby tam być naprawdę... nie mow, bo jeszcze sie skusze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:50 Nie oddawaj:)Szkoda duszy Duszko.Chociaż...Wiesz ,że 80% widokówek z Grecji pochodzi właśie z Santorini???Białe domy i niebieskie dachy...Niebieskie niebo i bajecznie niebieskie niebo...Baśń... Wyspa uznana przez Platona za Atlantydę.Niegdyś w kształcie idealnym-była (niemal)okrągła.Niestety wybuch wulkany(ok.150 lat p.n.e.)sprawił.że wyspa rozpadła się na 3 części.Dzis mozna jedynie ją zwiedzać-wczasy na niej to koszmar.Wulkaniczne plaże,brak wody(jest dowożona z Krety) i tłumy turystów... No nie ma rzeczy idealnych. Jedź tam,ale dusz diabłu nie oddawaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:42 ten wątek tez jest niezły: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=34672351 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zamykam się w sobie IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:44 Duszko czy, aby Ty nie jestes zakochana?? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 21:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=20755436 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no..no...no.... Re: Zamykam się w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:53 Kreta tak... Pierwsze zdjęcie przedstawia widok z najdłuższego wąwozu Europy-Samarii Wyzwanie dla prawdziwych traperów.Przeszłam te 15 kilometrów w 60 st.upale. Żyję!!!I to jest dziwne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Zamykam się w sobie 12.05.06, 23:43 A o czym myslalas, zadajac sobie taki ciezki trod? PS. Ja mysle o czyms milym(seksownym) jak sie decyduje na cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: Zamykam się w sobie IP: *.27-151.libero.it 12.05.06, 23:57 A ja myslalam o ciezarach ortografii i trUdnych, dobrego poczatkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Zamykam się w sobie 13.05.06, 00:07 Gość portalu: delusa napisał(a): > A ja myslalam o ciezarach ortografii i trUdnych, dobrego poczatkach... No nie. Ja mam problemy z ortografia i nawet myslalem, ze sie nabijasz, ale widzac, ze Ciebie to samo gnebi juz i chec reakcji odeszla. Hahahaha. PS. Z mysleniem o seksie dalej po gorach zajdziesz. Sprawdzone. A z ortografia tylko beda plusy u polonistki. Odpowiedz Link Zgłoś