duszka2 01.06.06, 21:37 "Kto nie ma odwagi starać się o swoje szczęście tym samym udowadnia wyraźnie że tego szczęścia nie jest wart. " Carlo Goldoni to zdanie mnie wbiło dzisiaj w krzesło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duszka2 Re: Odwaga 02.06.06, 13:18 nie nie byłam w teatrze, ja mam teratr "on life";-) ale dlugo zastanawiałam się czy szczeście jest uzależnione od odwagi... czasami tak a czasami nie...czasem trudno powiedzieć czy ktoś np kto prze do przodu za wszelką cenę jest odważny czy raczej egoistyczny albo zbyt brawurowy. Bo taką "odwagą" można "połamać" wiele "drzew" wokół.... Jeżeli jednak z tym egoizmem, dobrze pojetym tzn. jesli jest to tzw. egoizm pozytywny nie ma problemów to odwaga na pewno wpływa na szczęscie. Tak wiele okazji przeciez czasami sie traci tylko z powodu braku odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 21:47 moze nie to ze nie jest wart, ale ze nie chce bo chciec, to miec odwage wystarczy chciec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Odwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:49 nie wystarczy tylko chciec... Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 21:52 wystraczy chciec:) wiara i miłosc gory przenosi:) a ile par, związkow o tym nie wie:) bo wyszli w zwiazek bez milosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:05 zawsze:) ale jak kobietka ma racje to trzeba jej przyznac:) wiesz znałam takie zwiazki gdzie duma faceta nie pozwalała mu przyznac racji zonie..:) oj nie tedy droga, tyle ile spojnego zrozumienia tyle i spoiwa w zwiazku jak zonka mowi, ze na niebie ksiezyc w poziomie i tak jest to facet na zlosc jej mowi nie pelnia, aj te malzenstwa:P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:07 no bo nie mozna za kazzdym razem sie zgadzac :) trzeba ja trzoszke podenerwowac, zeby miec kogo potem udobruchac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:09 > no bo nie mozna za kazzdym razem sie zgadzac :) a sa pary co sie zgadzaja:) > trzeba ja trzoszke podenerwowac, zeby miec kogo potem udobruchac :))) a tu jest sekret:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:16 ale czasem moze byc ze sie nie zgodza i co wtedy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:17 tak moze byc, ale wiesz jak maja te same dusze to umieja mowic, to znaczy powiedziec jak widza dany temat np adopcja dzieic przez zwiazki hoho, czy gdzie mieszkac gory czy morze, bo to jest roznica istotna Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:22 oj, widze ze musze sie zgodzic, wiec mamy podobne myslenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:24 jak miło:) podobne myslenie, w zaiaku to juz rzadkosc, dlatego ja tak bardzo zwracałam na to uwage, na ile mamy racje oboje, na ile to samo myslenie:) o taki zwiazek łatwiej sie dba, moze nie w tym sensie, ale taki jets blizszy sercu i daje autentyczna radosc:) wspiera milosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:36 to znowu zycze Wam zeby jak najlepiej sie ukladalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:40 oj wiem, nie zazdroscic:) nie cche cche aby sie pletlo dalej, bo jest fanie, tylko bliskosc jego oczet chce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:43 bo nie bede wiecej z Toba rozmawial jak tak bedziesz mnie nakrecala ;> Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:58 no tak ze jestes szczesliwa ze swoim kochaniem, a ja... Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 21:49 to prawda, ale jak mozna pozbawaic sie szczescia:) trzeba o nie starac sie samemu:) bo koledzy moga byc za bardzo chamscy, widac ze jakis uraz maja do kobiet, taka zlosc, a pierwszy raz mowi do niej przez telefon..:) dobrze, ze moj ma inne teorie, coz kolezkow se nie wybierał, ale wspolczuje mu takich, pewnie ich zony nie maja z nimi lekko:P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 21:54 caprissa napisała: > to prawda, ale jak mozna pozbawaic sie szczescia:) jak sie chce byc smutnym i nieszczesliwym... > trzeba o nie starac sie samemu:) o wszystko trzeba sie starac, a nie liczyc az ktos inny za nas to zrobi, bo mozemy sie przeliczyc > bo koledzy moga byc za bardzo chamscy, widac ze jakis uraz maja do kobiet, > taka zlosc, a pierwszy raz mowi do niej przez telefon..:) hmm??? > dobrze, ze moj ma inne teorie, coz kolezkow se nie wybierał, ale wspolczuje > mu takich, pewnie ich zony nie maja z nimi lekko:P o kim mowisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 21:56 o takim jednym, nie znam go tylko z telefonu. Mieszka w Krakowie. wytsraczył jeden telefon bym wiedziała jaki ma stosunek do kobiet, mam nadzieje, ze moje kochanie wybaczy mi jak nie bede podzielac jego sympatii do takich kumpli:) on ma tez inych, jeden mowi, ze babe to trzeba krotko trzymac, inny, ze cos tam, a moj Niuniek ze trzeba kochac i tyle:) on stawia na partnerstwo:) jak pieknie wypada na tle takich gburow, biedne zony, ale same sobie ich wybrały:P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 21:58 ech, taki juz jest swiat, nie wszyscy sa normalni... Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 21:59 moze nie tak ale sercowi winni byc z sercowymi:) tak jak ja i moje kochanie, kumpli sie poniekad nie wybiera, sa bo sa, no i glosza swoje teoryje..:) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:02 niby tak, ale wez znajdz taka co bedzie podobna do mnie i jeszcze bedzie mi sie podobala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:03 taka jak ty czyli sercowa:) oj los juz oto zadba, tylko miej checi by wyjsc jej naprzeciw:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:06 ojj to super:) naddatek mile widziany:):):) zapasy sie przydaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:08 nie mam tyle wiary, checi i innych skladnikow, ze starczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:18 :) dzieki za dobre checi, mily podarek na dzien dziecka:) hmm raczje z tych o duzym zasobie checi jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:20 w taki dzien to pewnie nie jeden juz podarek dostalas ;)) to tak jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:21 tak lanie:P hi hi ale podarek:) a dzis, hmm słodycze:) ale wolałabym jego, chco małe słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:23 super, ja tez taki chce :DDD wystarczy chciec, bo zawsze mozna zadzwonic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:24 ja tez:DDD > wystarczy chciec, bo zawsze mozna zadzwonic ;)) tak:)))) mile widziane:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:36 ja juz dałam radkowi, od niego wez:) mialam sygnalki, fajny nr z siodemka, ale nie mam abonamentu, aby oddac sygnalek:) smialo dzown:) ja poprowadze:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:38 caprissa napisała: > ja juz dałam radkowi, od niego wez:) nie znam radka :( > mialam sygnalki, fajny nr z siodemka, ale nie mam abonamentu, aby oddac > sygnalek:) ten co ja mam, jeszcze bardziej moze sie Tobie spodobac ;)) > smialo dzown:) ja poprowadze:) a co bedziesz prowadzila?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:40 nie wiem czy radek ae z antyradia:) hi hi bede prowadzic konwersacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 22:44 ja jestem pelna slonca w koncu caprissa ze mnie:) a ten z antyradia to radek?:) jakos tak myslami bylam pryz moim uriwsku, ze jakos wypadlo mi z glowy:) mam numer, to co pslac jakis sms? na dzien dziecka? ale juz posałałam mu prezentacje, on mowi ja to zwykly eelktryk:) hi hi a w tej prezentacji tyle slonca:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Odwaga 01.06.06, 22:56 caprissa napisała: > ja jestem pelna slonca w koncu caprissa ze mnie:) nawet nie smialem twierdzic innaczej ;) > a ten z antyradia to radek?:) jakos tak myslami bylam pryz moim uriwsku, ze > jakos wypadlo mi z glowy:) > mam numer, to co pslac jakis sms? na dzien dziecka? ale juz posałałam mu > prezentacje, on mowi ja to zwykly eelktryk:) hi hi a w tej prezentacji tyle > slonca:) teraz tylko mam mozliwosc sluchania tylko wieczorami, ale i tak nie zawsze, bo tylko z netu, wiec nie wiem jak on ma na imie :) a nie prosciej bezposrednio do mnie poslac?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Odwaga 01.06.06, 23:00 czyli na ten nr z sygnalkow:):) ok juz sle:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Odwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:19 cos w tym jest ale za dlugie do cytowania :D Odpowiedz Link Zgłoś