Dodaj do ulubionych

Czy to ma .....

IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.06, 18:54
Po dlugm czasie spotkalem moja ex i oczywiscie zdradzilem z nia moja
partnerke(ona swojego partnera)czy ma to ses co z tego wyniknie ? Przyznam ze
byla swietna
Obserwuj wątek
    • ana_tevka Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:23
      Kobietobezserca, pod kogo sie podszywasz? A moze zmienilas orientacje seksualna
      i juz Cie Twoj A. nie kreci, co???
      • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:27
        ana_tevka napisała:

> Kobietobezserca, pod kogo sie podszywasz? A moze zmienilas orientacje
        seksualna
        > i juz Cie Twoj A. nie kreci, co???
        swietne, doskonale, az mnie poteznie zakrecilo anatevkom... hehehhe
        • ana_tevka Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:30
          Ehh, ciagle te cytaty.. Nie umiesz bez nich zyc, co?;)
          • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:35
            jasne - tak wlasnie mi odpowiada, natomiast zyc nudnie bez cytatow i
            zlosliwoscia zionac to chyba Twoja domena ?
            p.s co za intrygujacy nick
            • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:46
              acha, gdzies juz chyba widzialam anatevke, jak wpuszczala w maliny....
              • ana_tevka Kobietobez... 19.06.06, 19:52
                Napisałaś:
                "zlosliwoscia zionac to chyba Twoja domena ?"
                Boze bron!! Jestem lagodnym barankiem, jesli chodzi o scislosc. Ciebie w maliny?
                A czujesz sie wpuszczona??
                • Gość: kobietabezserca Re: Kobietobez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:54
                  Boga w swoje lagodnosci nie mieszaj....
                  • Gość: kobietabezserca Re: Czy to ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:57
                    swoja barania nature schowaj na inne okolicznosci!
                    czy masz kota? - pytam, jesli tak to zajmij sie kotem...
                    • ana_tevka Kota????? 19.06.06, 20:09
                      Co ma piernik do wiatraka??? Kota to chyba ty masz, bo cos ci sie miesza.
                      • kobietabezserca Re: Kota????? 19.06.06, 20:11
                        z czym mi sie miesza... piernik z wiatrakiem? dobrze niech sie mieszaja
                        • marta_i_koty Re: Kota????? 19.06.06, 20:21
                          Ehh, ponurak z ciebie i tyle, nie tylko bez serca, ale i bez jaj, haha
                          • marta_i_koty Re: Kota????? 19.06.06, 20:21
                            Dziwie sie, poczucie humoru mialas po kim odziedziczyc...
                          • kobietabezserca Re: Kota????? 19.06.06, 20:22
                            jajka zjadam z cukrem, kogel-mogel sie nazywaja wtedy!
                            • marta_i_koty Re: Kota????? 19.06.06, 20:23
                              No tak, ciocia J, mistrzyni cietej riposty, hehehe...
                              • kobietabezserca Re: Kota????? 19.06.06, 20:28
                                jest jeszcze cioteczka M...obeznana w cienkiej ripostrze haha
                          • Gość: ..gosc Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.06, 20:29
                            Przepraszam czy prowadzicie prywatna wojne? To co napisalem to prawda ale wydaje
                            mi sie ze niewielu chce na ten temat cokolwiek pisac.
                            • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:34
                              wojne? hmm chyba nie, a moze tak bo ona ma kota a ja mysza nie jestem:)a koty
                              wiadomo myszy potrafia upolwac i mlaskac jak sie myszce glowe schrupie... ot co
                              wiec jej kot zwija sie z glodu
                              • marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:35
                                Moje koty jedza whiskas, a kbs źle sie czuje...:)
                                • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:38
                                  niech jedza ... jesli ufaja Twojemu dobremu smakowi, a kbs zle sie czuje bo juz
                                  ja nudzi rozmowa z Toba! zegnam
                                  • marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:49
                                    To raczej starośc, hehe
                                    • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:51

-mozliwe-
                                      "Dobrze jest,psia krew!,a kto mowi NIE-tego w morde!"
                                      (Witkacy)
                                      • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:53
                                        kobietabezserca napisała:
                                        -mozliwe- tez mnie smieszy ta Twoja mlodosc niemloda juz przeciez
                                        > "Dobrze jest,psia krew!,a kto mowi NIE-tego w morde!"
                                        > (Witkacy)
                                        • marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:58
                                          Ale 14 lat mniej;)
                                          • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:00
                                            ja tez kiedys mialam, prosze wypowiedz sie na temat watku na temat zdrady ...
                                            moze zaloz wlasny watek...
                                            • marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:06
                                              Zdrady? A co ja mam z nia wspolnego?
                                              • kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:07
                                                watek ma... do niego sie ustosunkuj, a ze mnie zejdz
                                                • marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:10
                                                  Hej, ty ze mnie zejdź, szczegolnie podczas rozmow ze swym synem..
    • kamea5 Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 22:18
      zamien partnerke na ex(jest w koncu swietna),nastepnie ex na
      partnerke...przekonasz sie czy tez bedzie swietna;)
      • Gość: ..gosc Re: Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.06, 17:14
        Tak jest... ale w lozku co do reszty mam watpliwosci (to nie pociag ze mozna sie
        przesiadac w nieskonczonosc)a poza tym sa dzieci Pozdrawiam
        • kamea5 Re: Czy to ma ..... 20.06.06, 22:41
          dobrze ze dzieci tego nie czytaja:)
          cos mi sie wydaje,ze brakuje czegos w Twoim aktualnym zwiazku,Twojej ex chyba
          tez:)
          bawisz sie zyciem,moze troche powagi i odpowiedzialnosci:)
          • Gość: ..gosc Re: Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.06, 16:22
            Odpowiedzialny i powazny bylem ( no i chyba jeszcze jestem)
            do tej pory ten wystepek to moj pierwszy.
            Z ex mam caly czas kontakt,czuje ze ponowna zdrada jest nie do unikniecia.
            Pozdrawiam
            • kamea5 Re: Czy to ma ..... 21.06.06, 17:12
              zycie to kalejdoskop zdarzen,okazuje sie ze nie zawsze mamy to czego
              oczekujemy:)
              uwazaj,nie skrzywdz ponownie Swojej ex,krew nie woda:)
              bawcie sie rozsadnie;)
              • Gość: ..gosc Re: Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.06, 20:19
                Ex o wszystkim wie i sie na to zgadza wiec nie ma mowy o skrzywdzeniu kogokolwiek
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka