Gość: ..gosc IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.06, 18:54 Po dlugm czasie spotkalem moja ex i oczywiscie zdradzilem z nia moja partnerke(ona swojego partnera)czy ma to ses co z tego wyniknie ? Przyznam ze byla swietna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana_tevka Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:23 Kobietobezserca, pod kogo sie podszywasz? A moze zmienilas orientacje seksualna i juz Cie Twoj A. nie kreci, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:27 ana_tevka napisała: > Kobietobezserca, pod kogo sie podszywasz? A moze zmienilas orientacje seksualna > i juz Cie Twoj A. nie kreci, co??? swietne, doskonale, az mnie poteznie zakrecilo anatevkom... hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
ana_tevka Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:30 Ehh, ciagle te cytaty.. Nie umiesz bez nich zyc, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:35 jasne - tak wlasnie mi odpowiada, natomiast zyc nudnie bez cytatow i zlosliwoscia zionac to chyba Twoja domena ? p.s co za intrygujacy nick Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 19:46 acha, gdzies juz chyba widzialam anatevke, jak wpuszczala w maliny.... Odpowiedz Link Zgłoś
ana_tevka Kobietobez... 19.06.06, 19:52 Napisałaś: "zlosliwoscia zionac to chyba Twoja domena ?" Boze bron!! Jestem lagodnym barankiem, jesli chodzi o scislosc. Ciebie w maliny? A czujesz sie wpuszczona?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Kobietobez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:54 Boga w swoje lagodnosci nie mieszaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: Czy to ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:57 swoja barania nature schowaj na inne okolicznosci! czy masz kota? - pytam, jesli tak to zajmij sie kotem... Odpowiedz Link Zgłoś
ana_tevka Kota????? 19.06.06, 20:09 Co ma piernik do wiatraka??? Kota to chyba ty masz, bo cos ci sie miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kota????? 19.06.06, 20:11 z czym mi sie miesza... piernik z wiatrakiem? dobrze niech sie mieszaja Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Kota????? 19.06.06, 20:21 Ehh, ponurak z ciebie i tyle, nie tylko bez serca, ale i bez jaj, haha Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Kota????? 19.06.06, 20:21 Dziwie sie, poczucie humoru mialas po kim odziedziczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kota????? 19.06.06, 20:22 jajka zjadam z cukrem, kogel-mogel sie nazywaja wtedy! Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Kota????? 19.06.06, 20:23 No tak, ciocia J, mistrzyni cietej riposty, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Kota????? 19.06.06, 20:28 jest jeszcze cioteczka M...obeznana w cienkiej ripostrze haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..gosc Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.06, 20:29 Przepraszam czy prowadzicie prywatna wojne? To co napisalem to prawda ale wydaje mi sie ze niewielu chce na ten temat cokolwiek pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:34 wojne? hmm chyba nie, a moze tak bo ona ma kota a ja mysza nie jestem:)a koty wiadomo myszy potrafia upolwac i mlaskac jak sie myszce glowe schrupie... ot co wiec jej kot zwija sie z glodu Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:35 Moje koty jedza whiskas, a kbs źle sie czuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:38 niech jedza ... jesli ufaja Twojemu dobremu smakowi, a kbs zle sie czuje bo juz ja nudzi rozmowa z Toba! zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:51 -mozliwe- "Dobrze jest,psia krew!,a kto mowi NIE-tego w morde!" (Witkacy) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 20:53 kobietabezserca napisała: -mozliwe- tez mnie smieszy ta Twoja mlodosc niemloda juz przeciez > "Dobrze jest,psia krew!,a kto mowi NIE-tego w morde!" > (Witkacy) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:00 ja tez kiedys mialam, prosze wypowiedz sie na temat watku na temat zdrady ... moze zaloz wlasny watek... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:06 Zdrady? A co ja mam z nia wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:07 watek ma... do niego sie ustosunkuj, a ze mnie zejdz Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 21:10 Hej, ty ze mnie zejdź, szczegolnie podczas rozmow ze swym synem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Czy to ma ..... 19.06.06, 22:18 zamien partnerke na ex(jest w koncu swietna),nastepnie ex na partnerke...przekonasz sie czy tez bedzie swietna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..gosc Re: Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.06, 17:14 Tak jest... ale w lozku co do reszty mam watpliwosci (to nie pociag ze mozna sie przesiadac w nieskonczonosc)a poza tym sa dzieci Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Czy to ma ..... 20.06.06, 22:41 dobrze ze dzieci tego nie czytaja:) cos mi sie wydaje,ze brakuje czegos w Twoim aktualnym zwiazku,Twojej ex chyba tez:) bawisz sie zyciem,moze troche powagi i odpowiedzialnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..gosc Re: Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.06, 16:22 Odpowiedzialny i powazny bylem ( no i chyba jeszcze jestem) do tej pory ten wystepek to moj pierwszy. Z ex mam caly czas kontakt,czuje ze ponowna zdrada jest nie do unikniecia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Czy to ma ..... 21.06.06, 17:12 zycie to kalejdoskop zdarzen,okazuje sie ze nie zawsze mamy to czego oczekujemy:) uwazaj,nie skrzywdz ponownie Swojej ex,krew nie woda:) bawcie sie rozsadnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..gosc Re: Czy to ma ..... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.06, 20:19 Ex o wszystkim wie i sie na to zgadza wiec nie ma mowy o skrzywdzeniu kogokolwiek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś