nr.zakochana 22.06.06, 13:11 Wczoraj był ostatni przed wakacjami odcinek M-jak Miłość........... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no...no...no... Re: Gdy Miłość odchodzi......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:20 Kiedy miłośc odchodzi,nie zatrzymuj jej siłą...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nr.zakochana Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 13:25 Padłam na kolana, objęłam TV odbiornik, kurz pobrudził moją bluzkę, krzyczałam NIE! NIE! NIE ODCHODŹ! płakałam, błagałam................. Wszystko na nic.... Jak mam zatrzymać Miłość??????!!!!! No jak!!? Jak mam bez niej żyć?????!!! Jutro.... pojutrze...... za tydzień??!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Gdy Miłość odchodzi......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:30 ;(To straszne...Twój ból rozdziera mi serce:(((Łączę się z Tobą w bólu i żałości;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 13:31 to był ostatni odcinek A-jak-Azbest?? chyba dobrze bo jak widac spore spustoszenie robi w organizmie ;) zreszta bracia ksero i spolka tez musza odpoczac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 13:35 Odeszła, by powrócić znów... jako replay! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nr.zakochana Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:16 Ale czy warto wchodzić dwa razy do tej samej rzeki???!! Próbowałam już raz..... Starałam się, wierna byłam i wytrwała.... a teraz Miłość znowu odeszła... Co mam robić!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 13:57 co to jest "m jak miłość" ??? telewizyjna nauka abecadła ??? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 13:59 Sewerynku no nie mów że telenoweli nie oglądasz??No to może chociaż jakąś argentyńską?Albo meksykańską?One takie wartościowe przecież...:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:02 Słoneczko, dla Ciebie gotów jestem zacząć oglądać kosztem Mundialu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:04 Ale spokojnie możesz Mundka ogladać bo ja Kotuś z tych"nietelenowelfanek":) A co jeszcze gotów jesteś dla mnie zrobić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:06 narąbać Ci drew do kominka, zedrzeć skórę z niedźwiedzia na dywanik przed ten kominek... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:11 Upały idą więc niekoniecznie,ale doceniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:13 doceń, że myślę perspektywicznie i długofalowo o naszej znajomości ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:14 No fakt!A ja blondi nie załapałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:16 Nie przejmuj się taki drobiazgami, masz przecież mnie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:17 Nie bez powodu mówi się że mężczyzna to głowa a kobieta szyja:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:19 "moja szyjko" od dziś będę do Ciebie mówił... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:21 Szyjko...hihi.Wole już opcję"słoneczko":) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:22 Słoneczko... hmmmm, sugerujesz, że razi mnie blask i piękno Twych postów ? może i tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:23 No wiesz...z jakiegoś powodu prawisz mi te wszystkie komplementy;) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:25 przecież wiesz - z ogromnej i nie skrywanej przed Tobą, forumowiczami i światem sympatii do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:27 Wiem,wiem-ale musze się czasem trochę z Tobą podroczyć:) Jak mija dzień?Pewnie zaraz uciekniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:28 kobieta prawdziwa, ot co ;) za jakies pół godziny zacznę się zbierać, żeby zobaczyć mecz Włochy - Czechy :) A Ty biedactwo pewnie dłużej w pracy zostajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:31 Kobiałka 150%-z czego 50% jest gratis;) Biadactwo dziś umiera z nudów w pracy,ale wcześniej raczej się nie wyrwie- odsiedzień swoje trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:34 no to ciesze się, że chociaż tych kilkadziesiąt minut Twojego nudzenia się mogę spędzić razem z Tobą, będę miał co wspominac do końca zycia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:40 I Ty się chcesz zadowolić kilkudziesięcioma minutami?Co z Ciebie za mężczyzna?A gdzie lekka pazerność?;) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:42 kilkadziesiąt minut to tak na razie, na początek, gdybym napisał co mi chodzi po głowie to bym Cię przedwcześnie spłoszył :D Ułożyłem sobie taktyke postępowania z Tobą i konsekwentnie ją realizuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:43 O Qrcze!To masz jakiś taki "plan"?A czy ja przez Google to znajdę jego treść do wglądu?Bo jak to kobieta-ciekawa jestem i niecierpliwa czekać aż go w całości zrealizujesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:46 Co by ze mnie był za facet gdybym kobiecie zdradzał swoje plany i zamiary ??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:48 Twardziel z Ciebie!Nie ulegasz hihi Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:51 ulegam, ulegam, tylko rzadko się do tego przyznaję :D Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:54 A jak Cię rozmiękczyć?Czym? Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:56 sposoby ? choćby takie: przytulić, pogłaskać, popatrzeć z poodziwem w moje oczy, powiedzieć że jestem super facet, swoje zdjęcie w toplesie przysłać ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 15:01 Ale to wszystko niewykonalne-przytulić przez net się nie da,a zdjęć topless nie mam bo mogły by być niesmaczne;) A wiesz Sewerynku że z Ciebie suuuperowy facet?:) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 15:04 Ojej, tego posta to ja sobie wydrukuję, powieszę nad biurkiem i samoocena już nigdy nie będzie u mnie na niskim poziomie :) Dziękuję Analityczko :)))) Przyjemnego popołudnia Ci życzę :) Ja juz zmykam na dzisiaj, pa pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 15:06 Miłe słowo było a gdzie kopia planu?:) Miłego...papaty Odpowiedz Link Zgłoś
nr.zakochana Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:08 Zaraz po tym jak Miłość odeszła...... przyznaję, chciałam się jakoś pocieszyć....... Chciałam zapomnieć, o bólu, o rozpaczy...... Przełączyłam kanał..... Patrzyłam jak zgrabni i silni chłopcy z Wybrzeża Kości Słoniowej szaleli na boisku w strugach deszczu........ Ale nie było w stanie to zahamować moich łez za Miłością która odeszła..... Płakałam wraz z tym deszczem.... Czy Miłość powróci?????? Czy powróci do mnie????? Jak mam sobie z tym poradzić!?? Ratujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:09 może ktoś ma ponygrywane stare odcinki ?? poszukaj, skoro chłopcy z WKS Twego zalu nie ukoili... Odpowiedz Link Zgłoś
nr.zakochana Re: Gdy Miłość odchodzi......................... 22.06.06, 14:59 Tak bardzo cierpię.... A nikt nie chce mnie zrozumieć i wesprzeć... Obojętnie rzucają zdawkowe BEDZIE DOBRZE i odwracają się do swoich spraw i swoich zabaw, śmieją się bo ich to nie obchodzi, oni nie maja tego problemu, ich Miłośc nigdy nie obchodziła... nawet minuta milczenia nie uszanują mojego bólu , dlaczego ludzie są tacy okrutni???! To tak bardzo boli...! Odpowiedz Link Zgłoś