Gość: Samotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:13 Szukam samotnej kobiety lub takiej której doskwiera samotność mimo że jest w stałym zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmitka06 Re: Szukam samotnej 28.06.06, 18:48 JA :) A najbardziej brakuje mi sexu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Szukam samotnej 02.07.06, 23:21 witam samotne dziwczyny !!! skad piszecie ! tez jestem samotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotny Re: Szukam samotnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:05 Podaj nr GG lub telefon Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Re: Szukam samotnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:14 Witaj podaj nr GG lub tel Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia w. Re: Szukam samotnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:24 Czy jesteś może tym chłopcem, który lubi jedynie gonić zajączka? Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: Szukam samotnej 03.07.06, 14:04 Jeśli jesteś samotny będąc w stałym związku i nie potrafisz skończyc takiego związku, bądź popracowac nad tym, żeby byc szczęśliwym z Twoja kobietą - to jestes dupa a nie facet. Takiego nie chcę. Już lepiej by było, gdybyś wprost powiedział, że chodzi Ci o dobre du...nie bez zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Szukam samotnej 04.07.06, 10:55 Święte słowa! Trzeba gonić to zboczone tałatajstwo.Ja nie rozumiem,jaka jest przyjemność ze spotykania się z kimś zajętym na wpół gwizdka?Brak odwagi i umiejętności w podołaniu obowiązkom wynikającym z bycia we dwoje,czy ten dreszczyk emocji,że robi się coś nielegalnego i może się wydać? Życie bez sodomy byłoby może mniej ciekawe ale za to bardziej fair,czego sobie i państwu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotny Re: Szukam samotnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:09 Witaj to jest tylko twoje zdanie iwyobraznia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Szukam samotnej 09.07.06, 12:47 Daj mi spokój. Popatrz kiedy to pisałem. Już mówiłem co o tym myślę,finito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKA Re: Szukam samotnej IP: *.kozienice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:19 MOŻE POROZMAWIAMY? 4983817 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakuras Re: Szukam samotnej 07.07.06, 17:05 witam dla czego jestes taki samotny Odpowiedz Link Zgłoś
alusia-c Re: Szukam samotnej 09.07.06, 16:32 Gość portalu: Samotny napisał(a): > Szukam samotnej kobiety lub takiej której doskwiera samotność mimo że jest w > stałym zwiazku a po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Szukam samotnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:25 Po co? Bo mązatki są juz spawdzone, poptrafią zyć z mężczyzną pod jednym dachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Re: Szukam samotnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:08 Żeby nie czuła się samotna ? Odpowiedz Link Zgłoś
irena_k Re: Szukam samotnej 10.07.06, 21:59 Gość portalu: Samotny napisał(a): > Szukam samotnej kobiety lub takiej której doskwiera samotność mimo że jest w > stałym zwiazku Jestem cholernie samotna, niestety w związku (białym od 10 lat - z mojego powodu) ale niestety mam już 49 lat, to chyba sporo tłumaczy. Ostatnio miałam szanse na coś, pewnie tylko romans ale szybko się wycofałam, teraz chyba mi żal itd. itp. bez sensu prawda, przeprazam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Re: Szukam samotnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:06 IRENKO podaj nr GG lub tel moze coś pomoge-pozdr Odpowiedz Link Zgłoś