malinka48 30.06.06, 09:43 jest tu jakiś niechciany??????ja go chcę,a co mi tam............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danny251 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 09:45 Ja jestem niechiany , tak masz racje tak naprawde to nikt nikogo tu nie zna ! Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 13:52 tak , to czego odemnie oczekujesz ?? :) a skad jestes ?? mam na imie daniel Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 14:17 jakbym miała 20 lat to pewno wzięłabym Cię na bara bara:)),ale jako starsza pani mogę wziąć Cię ino na piwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 14:29 wiek nie przeszkadza zeby isc na bara bara a przy okazji i piwo mozna wypic. A powiedz skad jestes ?? Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 18:01 lubi warszawianki Ja jestem z czestochowy i bywam raz w miesiacu w warszawie i lubie warszawianki ! Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 18:22 A moze sie kroi ! Zycie zbyt krotkie zeby odmawiac sobie przyjemnosci ! Co prawda oglnie ma co narzekac ale jest jak jest . Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 18:42 Ma adoratora!:) Czekam malinka na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Matko kochana..... 30.06.06, 18:48 czas stracony to wg mnie to samo co nieprzezyty! a wiec zyj, zyj jak najbardziej przyjemnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 18:56 a TY JAK ZYJESZ ?? zADOWOLONA jestes z zycia , jestes szczesliwa , jestes w zwiazku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Matko kochana..... 30.06.06, 19:00 jest bez serca...to wiadomo, a co do reszty? reszta jest milczeniem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 19:06 co za szczordość i łaskawość..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Matko kochana..... 30.06.06, 19:06 danny251 napisał: > a TY JAK ZYJESZ ?? zADOWOLONA jestes z zycia , jestes szczesliwa , jestes w > zwiazku ?? ej danny, czyzbys przyszedl na polowy! lubisz wedkowac? a jakie rybki najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 19:10 skadze,ale mam szacunek do morałów.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Matko kochana..... 30.06.06, 19:13 moral taki z nich wynika i dla wrazliwego i dla cynika! bajki czytaj Matko kochana! nauke czerp z wieczora i rana:))) Matko kochana... cos mi sie robi!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Matko kochana..... 30.06.06, 19:14 o widze...masz wieczor poetycki.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 01.07.06, 10:56 Witam ! napisz do mnie malinka jak bedzies 6785818 Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Matko kochana..... 01.07.06, 12:37 danny251 napisał: > Witam ! napisz do mnie malinka jak bedzies 6785818 Tygrysku kochany:)))chciałabym,chciała krogulca:))ale Ty masz tyle lat co moja najukochańsza istota:))),życzę Ci z całego serca dziewczyny takiej jakiej chcesz.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magilaina Re: Matko kochana..... 06.07.06, 14:34 Danny, ale moze nie wszystko stracone ;) raz w miesiacu w warszawie powiadasz? :))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 08.07.06, 06:25 Moze nawet czesciej niz raz w miesiacu ! :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.czesiek Re: Matko kochana..... 08.07.06, 17:14 Ja jestem do wziecia, jesli Ci będe pasował, to mnie bierz!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 10.07.06, 14:57 wezme chetna kobiete !! Moze byc ze stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
magilaina Re: Matko kochana..... 10.07.06, 15:54 własnie sie zorientowałam, ze jestem za stara :( kurna, wiecznie pod górkę ! ;) chętną na...wzięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Matko kochana..... 10.07.06, 18:09 mr czesku! dziekuje za "pozwolenie"... a co Cie qrnia przypililo"byle skad byle by byla>>>?" heheh Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: Matko kochana..... 10.07.06, 20:28 Nie jestes za stara jak tylko chcesz to czekam na odp. :) do milego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Matko kochana..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:30 do kogo ta mowa? malina!!! odezwij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly malina48, no odezwij sie! 11.07.06, 02:32 Gość portalu: KbS napisał(a): > do kogo ta mowa? malina!!! odezwij sie! No wlasnie malina! Odezwij sie! My chcemy wiecej o bara bara i o piwie, i o Warszawie... Tylko zeby z detalami o tym bara bara. Malolaty nie czytac! Ja tez kiedys bylem w Warszawie. Ale nic nie zlapalem. To byl rok 19...???, chyba 1978. Jakos tak. Wisla byla zatruta. Brudna woda i przerazliwie smierdziala chemikaliami. Byl jeden wedkarz na brzegu, ale on zlapal jeszcze mniej ode mne. Z rozmowy dowiedzialem sie, ze byl bylym powstancem warszawskim. Ale byl jakis troche nadety i w dodatku zaciekly anty-komunista. A ja na to jak na lato! Powiedzialem mu, ze termin wybuchu powstania byl do dupy... i lepiej by bylo dogadac sie wczesniej ze Stalinem, a nie potrzebnie rozjuszac Hitlera. Biedak, jak to uslyszal, to malo nie wpadl do Wisly. Machal rekoma, wedka, prawie ze krzyczal, czerwony sie zrobil, burak jeden... Dobrze, ze obok byl sklepik z "Zywcem" (w Warszawie byl zawsze "Zywiec" i "Okocim" wtedy, kiedy caly kraj musial pic lokalne browary). To byl w sumie bardzo mily wieczor. Chcialem dojsc jeszcze do pomnika Syrenki (to taki kawal, chyba betonowej, cycastej baby z szabla i rybim ogonem, na pewno wam sie obilo o uszy, albo oczy). Powstaniec tlumaczyl mi kilka razy jak trzeba tam dojsc, wiem, ze mowil, ze jest prawie nad sama rzeka, ale on sam juz nie mial sil tam dojsc, a ja tez bylem juz "malo sprawny" (zwlaszcza z wedkami). Ale doszedlem jakims cudem do tramwaju i dotarlem szczesliwie na Sluzewiec, gdzie wtedy spalem w szkole (bylem na OHP). Ale kiedys, to ja ten pomnik jeszcze dopadne, zeby tam nie wiem co! Powstanca chyba juz nie ma. Stary byl i schorowany. W takim razie wypije za niego dzisiaj wieczorem piwo marki "VB" (Victoria Bitter), moze on teraz spoglada na nas, tu na ziemii, razem ze swoimi powstanczymi kolegami? Odpowiedz Link Zgłoś