Dodaj do ulubionych

narozrabiałam :(

IP: *.chello.pl 08.07.06, 19:39
jestem przed ciężkimi dniami i powiedziałam facetowi w przypływie złości
straszne rzeczy :( a nie chciałam tego powiedzieć... jak to teraz odkręcić????
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: narozrabiałam :( 08.07.06, 20:15
      Odwrotnie do wskazówek zagara.
      Jeśli nie da rady-podważyć rączką łyżeczki:)
    • mr.czesiek Re: narozrabiałam :( 09.07.06, 08:49
      Rozumiem, ze facet sie zniechęcił, tak? Moze po prostu z nim pogadaj, szczera
      rozmowa często czyni cuda, tym bardziej, ze juz pewnie opadly Wam emocje.
    • Gość: Qrt Re: narozrabiałam :( IP: *.x.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 09.07.06, 09:26
      ma czego chciała,ozor trzeba trzymac na
      uwięzi i kierowac swoimi emocjami.;-)
      • Gość: efka konefka Re: narozrabiałam :( IP: *.chello.pl 09.07.06, 11:32
        Gość portalu: Qrt napisał(a):

> ma czego chciała,ozor trzeba trzymac na
        > uwięzi i kierowac swoimi emocjami.;-)

Wielkie dzięki za pocieszenie.... ciekawe jak faceci gadają to my musimy
        przymykać na to oko. A wy to co tak kierujecie swoimi emocjami zawsze ????
        • wiarusik Re: narozrabiałam :( 09.07.06, 12:34
          Ja dalej będę się upierał-co mu powiedziałaś?Śmiało,nikomu nie powiem;)
          Jeśli to,że ma małego-naprawdę trudno będzie odkręcić.
        • Gość: Qrt Re: narozrabiałam :( IP: *.y.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.07.06, 14:22
          pewnie,ja potrafię panować na sobą.;-)
          nie pozostaje Ci nic innego jak odszczekać
          wszystko pod miejskim pręgierzem.;-D
          i w szacie pokutnej zalowac za grzechy.;(
    • white.falcon Dajże spokój, dziewczyno. :-) 09.07.06, 12:48
      A nie możesz najzwyczajniej w świecie wyjaśnić, że jesteś przed okresem (co to
      za głupie określenie "ciężkie dni"?) i dopadł Ciebie syndrom napięcia
      przedmiesiączkowego. Nie ma na to rady - najwyżej skonsultuj się z lekarzem, by
      Ci przepisał coś, co pomaga złagodzić lub zniwelować ten objaw. We własnym
      zakresie możesz korzystać z herbatek ziołowych lub ziołowych (kupowanych bez
      recepty) leków "Persen" lub "Kalms". Dlaczego piszę jedno albo drugie? Bo jeśli
      na kogoś pozytywnie działa "Persen", to "Kalms" nie będzie pasował i odwrotnie.
      Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, ale tak jest i już - rozmawiałam z
      koleżankami i nam tak wyszło. To taka drobna życzliwa porada na przyszłość, bo
      po co chodzić skwaszoną i niechętna do zycia, jak można normalnie funkcjonować.

Efko, to nie złość przez Ciebie przemówiła, tylko hormony i tyle. Skoro jest to
      osoba Tobie bliska, to po co z siebie robić francuskiego pieska. Sądzisz, że
      Panowie nie wiedzą, że fizjologia organizmu kobiety różni się od ich organizmu?
      No dajże spokój. To są sprawy naturalne, takie, jak pójście siusiu i nic w tym
      nie ma wstydliwego, ze kobieta raz w miesiącu ma okres i wtedy czuje się źle.
      Poprostu wyjaśnij mu, co spowodowało Twoje takie, a nie inne zachowanie. Jak
      nie jest idiotą, to zrozumie i puści w niepamięć złe słowa.

Trzymaj się, Dziewczyno, :-)
      Pozdrawiam,
      Sokółka
      • Gość: efka konefka Re: Dajże spokój, dziewczyno. :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 08:43
        No i nareszcie usłyszałam słowa na które warto było czekać.... Dziękuję za
        pocieszenie..... :) od razu mi lepiej
        • Gość: miły z Wrocławia a co powiedziałaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:15
          • Gość: efka konefka Re: a co powiedziałaś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:39
            Na pewno nie to że ma małego. Powiedzmy ze nazwałam go nieodpowiedzialnym,
            samolubnym itd itd.....
            • Gość: wieszcz Re: a co powiedziałaś? IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.06, 22:01
              Witaj Ewo wiec przeproś go powiedz ze Ci przykro , ze powiedziałaś to pod
              wpływem emocji, jeśli Cię Kocha i zależy mu na Tobie to zrozumie i wybaczy.
              słowa bardziej ranią niż czyny a wypowiedzianych słów nie można
              cofnąć.Powodzenia.
              • wiarusik Re: a co powiedziałaś? 10.07.06, 22:55
                Ja tam bym wolał,żeby dziewczyna powiedziała mi żem debil,
                niż ciupciała się z kolegą w łóżeczku:))))
                • quickly No efka konefka niezle tym razem narozrabialas... 11.07.06, 03:28
                  Na szczescie faceci maja krotsza pamiec od zazwyczaj "zapieklych" pod tym
                  wzgledem kobiet. (Oooooooo!!!! Te to pamietaja kazdy szczegol do samej smierci
                  i sypia przykladami (z nieistotnych dyskusji np. sprzed 30, albo i wiecej
                  laty), jak z rekawa, i to przy pierwszej lepszej okazji nadajacej sie do
                  klotni. Az uszy puchna...

• justiz Re: No efka konefka niezle tym razem narozrabiala 11.07.06, 10:05
                    No quickly nieźle tym razem namataczyłeś...

Czytając to co napisałeś, efka.konefka mogłaby odnieść wrażenie (zupełnie
                    przecież mylne), że uważasz kobiety za jakieś kłótliwe, zawzięte i niewdzięczne
                    baby :-OOOO
                    A Ty nas WSZYSTKIE przecież uwielbiasz !!!!!!!! (tutaj następuje głośny śmiech
                    o wydźwięku szyderczym) :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]
                • justiz Re: a co powiedziałaś? 11.07.06, 10:16
                  wiarusik napisał:

> Ja tam bym wolał,żeby dziewczyna powiedziała mi żem debil,
                  > niż ciupciała się z kolegą w łóżeczku:))))
                  -----------------------------------------------------------

No to z okazji Twojego dzisiejszego święta - niech Ci się spełnią wszystkie
                  Twoje najintymniejsze marzenia ! ;-)))))))))))
                  • Gość: efka konefka Re: a co powiedziałaś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:31
                    Zadzwonił sam i rozmawialismy tak zupełnie normalnie. Chociaż mam wrażenie że
                    coś wisi i coś nie jest jeszcze dopowiedziane.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka