Dodaj do ulubionych

Magia zyczeń;)

20.07.06, 21:09
Życzenia są podobne do wędrownych ptaków: z tęsknotą czekamy na ich
przylot, a gdy już są, cieszymy się nimi. Serdeczne życzenia otrzymane
we właściwym momencie odmieniają zamknięte serce: pobudzają do
refleksji, wywołują radość, wprawiają w dobry nastrój - tak jak
śpiew ptaka. Jeśli nasze serce otrzymało dobre życzenia, chętnie
przekazujemy je dalej. Szkoda trzymać piękne ptaki w ukryciu i tylko
dla siebie;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ogórek Re: Magia zyczeń;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:12
      Och, Grey_5, stałeś sie właśnie łamistrajkiem.
      Romantycy dziś nie piszą na forum.
      • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 20.07.06, 21:14
        Oki w ramach pokuty myknę sobie na
        pielgrzymkę.;) W taki upał to kara dostateczna.;))
        • Gość: ogórek Re: Magia zyczeń;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:19
          Jedna pielgrzymak i wszystkie prośby wysłuchane.
          Warto spóbować.
          Im większe poświecenie,
          tym lepsze efety.
          • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 20.07.06, 21:21
            e tam.znam przyjemniejsze sposoby milego
            spędzenia czasu.a wyzej zartowalem.;)
            • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 20.07.06, 21:53
              grey_5 napisał:

> e tam.znam przyjemniejsze sposoby milego
              > spędzenia czasu.a wyzej zartowalem.;)
              >
              żadne żartowałem zobowiązałeś się publicznie:) więc włóż worek pokutny i
              wyruszaj na pielgrzymkę:))
              • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 20.07.06, 21:54
                najblizej mam do malborka.;))mogę za
                Juranda robic.;)
                • duszka2 Re: Magia zyczeń;) 20.07.06, 22:00
                  byłam wczoraj w malborku...trwa oblęzenie...;-)
                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 08:00
                    wtedy najkorzysttniej byloby wizytę przelozyc.;)
                • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 20.07.06, 22:20
                  grey_5 napisał:

> najblizej mam do malborka.;))mogę za
                  > Juranda robic.;)
                  > hmm.. ja raczej myślałam o pielgrzymce do Werony:))ale jak założysz strój
                  pokutny i pójdziesz boso to wystarczy i do Malborka:))
                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 08:01
                    oj,nie tylko Werona jest miejscem kultowym;)
                    i u nas cos by tez się znalazło.;)
                    • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 08:06
                      oj wymigujesz się:) przyznaj się lepiej, że nie chce ci się pielgrzymować aż
                      tak daleko:))
                      • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 14:00
                        eskorta szykuje się całkiem,całkiem.;)
                        rzecz godna rozwazenia;)
                        • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:34
                          a to nie miała być samotna pielgrzymka?:)
                          • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:37
                            myslalem ze bedziesz ja nadzorować,po co sam
                            do Worony mam iść.:)
                            u nas tez balkonów jest pod dostatkiem;)
                            • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:40
                              ja Twoją pielgrzymkę mogę eskortować do Zamku Królewskiego czy też Łazienek:)
                              do eskortowania aż do Werony musisz znaleźć Julię:)))
                              • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:42
                                dotad bylem pod wrazeniem Telimeny, ale co się
                                nie robi w upałach mogę zmienic zainteresowania.;0
                                • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:45
                                  to może zmień trasę pielgrzymki a nie upodobania co do kobiet:)
                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:46
                                    toco,proponujesz Nowogródek:)myslę ze tez
                                    trasa męcząca,np. sladami księcia Witolda;)
                                    • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:48
                                      a może Petersburg wszak Telimena go ubóstwia:)
                                      • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:50
                                        Telimena wiele rzeczy ubostwiała,nie koiecznie
                                        trzeba wybierać Petersburg.;)
                                        • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:50
                                          niekoniecznie* mialo byc napisane.;)
                                        • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:53
                                          co byś w takim razie zaproponował jako cel pielgrzymki?:)
                                          • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:57
                                            eee....dwie pompki i trzy przysiady wystarczą
                                            za pokutę,potem ewentualnie aspekt turystyczny
                                            pozostaje;)
                                            • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 17:59
                                              to zdecydowanie za mało na pokutę za takie przestępstwo:))
                                              • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:01
                                                nalezy zwrocic uwagę na fakt,ze jak dotąd jeszcze
                                                nic zlego nie zrobiłem.a tzw. wolne mysli nie podlegaja
                                                regulom prawnym.;)
                                                • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:03
                                                  złamałeś zasadę ostatnio rządzącą tym forum :))
                                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:04
                                                    zamiar mialem dobry,jestem na dobrej drodze
                                                    na uniewinienie.;)
                                                  • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:07
                                                    to, ze działałeś w dobrej wierze po części zmazuje twoje winy, ale bez
                                                    pielgrzymki do Malborka w stroju Juranda nie uda ci się wymigać
                                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:09
                                                    w Malborku teraz toczą pojedynki zakute
                                                    łby (czyli rycerze). Czas i miejsce jest
                                                    bardzo nieodpowiednie;0
                                                  • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:13
                                                    jak najbardziej odpowiednie, w stroju Juranda będziesz idealnie pasował do
                                                    sceneri :)
                                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:14
                                                    eee.wolę z Jagienką na bobry myknąć.wyprawa
                                                    tez niebezpieczna.;)
                                                  • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:17
                                                    to ma być kara a nie nagroda:))
                                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:17
                                                    plywac trzeba w jeziorku o swiecie.woda moze byc
                                                    zimna.;)
                                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:19
                                                    a ponadto jak wszytkim wiadomo Jagienka
                                                    posladkami rozłupywała orzeczy.Strach
                                                    przebywac w takim towarzystwie;)
                                                  • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 19:09
                                                    grey_5 napisał:

> a ponadto jak wszytkim wiadomo Jagienka
                                                    > posladkami rozłupywała orzeczy.Strach
                                                    > przebywac w takim towarzystwie;)
                                                    o kurde!! nie no na takie ryzyko to ja cię nie mogę narażać jeszcze przez nie
                                                    uwagę rozgniecie coś innego:PP
                                                  • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:20
                                                    niech ci będzie:) ale jak wrócisz z wyprawy z Jagienką weźmiesz się za
                                                    haftowanie z Danuśką:))
                                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:29
                                                    osiołkowi w zlobie dano...)
                                                    chyba trzeba losowac;)
                                                  • agniecha_k1 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 19:11
                                                    grey_5 napisał:

> osiołkowi w zlobie dano...)
                                                    > chyba trzeba losowac;)
                                                    >
                                                    hmm..ciężki wybór, jedno i drugie śmiertelnie niebezpieczne:))
                                                  • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 20:16
                                                    raczej nęci i kusi,niebepieczenstwa
                                                    nie sa znowu tak straszne;)
    • gszesznica Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:34
      zycze sobie zeby spadl deszcz
      • grey_5 Re: Magia zyczeń;) 21.07.06, 18:35
        u mnie się zyczenie spełnia,nadchodzi burza.;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka