IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:37
sexu z odrobiną romantyczności, na dziś
Obserwuj wątek
    • diver_r Re: szukam 16.08.06, 14:39
      zaocznie czy stacjonarnie ???
      • Gość: gość portalu Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:43
        chciałoby się napisać tryb dzienny (co znaczy wieczorową porą)
        • ostatnie.lato Re: szukam 16.08.06, 14:44
          A ubezpieczony jesteś od nagłego napotkania żony?
          • diver_r Re: szukam 16.08.06, 14:46
            wrecz zaszczepiony
          • Gość: gość portalu Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:47
            jestem wolna, nie zamężna tym bardziej żonata
            • ostatnie.lato Re: szukam 16.08.06, 14:49
              O,niespodzianka. A wyglądałaś jak facet.:-))
              • ostatnie.lato Re: szukam 16.08.06, 14:49
                Ale ubezpiecz się od spotkania żony tego z którym się spotkasz dzisiaj. Tak na
                wszelki wypadek.:-)
            • diver_r Re: szukam 16.08.06, 14:50
              jakies szanse na CV i list motywacyjny ?:)))))))
              • Gość: gość portalu Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:54
                wiek:do 40tki, bez zobowiązań, naisz co ostatnio czytałeś/oglądałeś w kinie, z
                fantazją, dowcipny i kurturarny :)
                łapiesz się?
                • diver_r Re: szukam 16.08.06, 14:58
                  ojejjjjjj juz nie mogeeeeee!!!!!!!!!!!
                  troche to moze byc klopotliwe .......(piszesz z kraju czy spoza????)
                  • Gość: gość portalu Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:01
                    czyli tak?
                    warszawa 21 będzie o.k.?
                    • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:07
                      manchester-do wa-iy sie dostac moze byc maly klopot:(
                      • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:09
                        :(
                        • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:12
                          wszystkiemu można zaradzić - chcieć to moc :)
                          • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:14
                            niby jak? chcę faceta nie haseł czy tym bardziej pocieszania się butelką wina
                            • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:21
                              czy jestem tylko jedynym kandydatem do pocieszenia zdesperowanej KOBIETY....
                              kuka 40 mil naród ( 10% homo ; 30% starcy ; 10% niedołęgi ; 10% bezpolciowcy)
                              hlopy!!!!
                              rozumiem Cie - tak naprawde zostaje niewielu
                              • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:26
                                sam widzisz jaka beznadzieja...
                                wszyscy wyjechali, nikogo tu nie ma...
                                • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:33
                                  znam to z opowiesci moich kolezanek : wydekoltują sie , wydepilują , wysokie
                                  obcasy , diety .... a pleć przeciwna zainteresowana w telefonach kom ., grach
                                  komputerowych , samochodach ......- i to naprawde moze doprowadzac do desperacji
                                  • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:36
                                    zerkinij w inne wątki ilu ich jest (i jacy męscy) a jak przychodzi co do
                                    czego....
                                    • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:37
                                      ogon miedzy nogi i do mamusi :)
                                    • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 15:40
                                      > zerkinij w inne wątki ilu ich jest (i jacy męscy) a jak przychodzi co do
                                      > czego....

Bo faceci z takimi kobietami nie chca sie zadawac :)
                                      • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:43
                                        to co tutaj robisz podglądaczu ?
                                        • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 15:54
                                          Jak sama nazwa wskazuje podgladam ;)
                                      • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:45
                                        to sa brednie Prosze Pana - oplynolem ziemie i one wszedzie sa takie same - jak
                                        poczuja , ze facet ma JAJA..... możesz byc biedny , garbaty i pryszczaty.....
                                        ( to nie miejsce na intymne zwierzenia , ale mysle , ze faceci sa
                                        zakompleksieni i to bardzo)
                                        • diver_r czy to komiec dyskusji? 16.08.06, 15:50
                                        • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:51
                                          dzięki, :)
                                          już mam dosyć chłoptasiów którym bajki trzeba opowidać, co za różnica czy
                                          napisane jest to co napisałam czy że szukam kogoś do założenia rodziny,
                                          zakochania itd itp - przecież to to samo
                                          • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 15:56

> dzięki, :)
                                            > już mam dosyć chłoptasiów którym bajki trzeba opowidać, co za różnica czy

Czyli szukalas naiwniakow ? ;)
                                            • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:58
                                              na pewno nie ciebie zakompleksiona sierotko
                                              • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 15:59
                                                To ja sie ciesze, bo na takiej kobiety nie chcial bym spotkac nigdy w zyciu :)
                                                • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 16:03
                                                  "bo na takiego" bez znajomości j.polskiego to ja tym bardziej
                                                  • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 16:05
                                                    > "bo na takiego" bez znajomości j.polskiego to ja tym bardziej

Jestes polonistka ? :)
                                                • diver_r Re: szukam 16.08.06, 16:03
                                                  zamiast zaptroponowac spotkanie - odrazu kogos obrazasz i nastawiony jestes
                                                  negatywnie - dlaczego???
                                                  • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 16:06
                                                    diver_r napisał:

> zamiast zaptroponowac spotkanie - odrazu kogos obrazasz i nastawiony jestes
                                                    > negatywnie - dlaczego???

Z taka kobieta spotkanie to naprawde tylko strata czasu :) Przeciez jej nie
                                                    obrazam osobiscie, tylko mowie o takim typie kobiet :)
                                                  • diver_r Re: szukam 16.08.06, 16:09
                                                    wszystkie sa takie same ....trzeba przytulic , poglaskac , potrzymac za
                                                    raczke .... to nie sztuka gonic za myszka - sztyka ja zlapac.. to tak na
                                                    przyszłość
                                                  • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 16:11
                                                    diver_r napisał:

> wszystkie sa takie same ....trzeba przytulic , poglaskac , potrzymac za
                                                    > raczke .... to nie sztuka gonic za myszka - sztyka ja zlapac.. to tak na
                                                    > przyszłość

Chyba jednak samo gonienie jest ciekawsze :) Potem to juz tylko nuda.
                                                    Ale nie powiesz mi, ze jedne nie sa goretsze od drugich ;)
                                                  • diver_r Re: szukam 16.08.06, 16:17
                                                    to zycze powodzenia no zebys nie umarł z glodu po drodze , a co do Ich
                                                    temperamentu - to wielu Ich nie miales , niektóre jak wulkan hl-opie .
                                                    I oszczędzaj sily bo jak zabardzo sie nagonisz to moze ci zabraknie na
                                                    zatrzymanie :)
                                                  • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 16:22
                                                    diver_r napisał:

> to zycze powodzenia no zebys nie umarł z glodu po drodze , a co do Ich
                                                    > temperamentu - to wielu Ich nie miales , niektóre jak wulkan hl-opie .
                                                    > I oszczędzaj sily bo jak zabardzo sie nagonisz to moze ci zabraknie na
                                                    > zatrzymanie :)

A dziekuje :) Na powodzenie nie narzekam :)
                                                    Jak mi siely zabranknie to ktoras sama mnie zatrzyma ;)
                                                  • diver_r Re: szukam 16.08.06, 16:28
                                                    To czego wlasciwie tutaj szukasz ??? mysle ze blefujesz -inaczej spędzałbyś
                                                    teraz czas.....
                                                  • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 16:44
                                                    diver_r napisał:

> To czego wlasciwie tutaj szukasz ??? mysle ze blefujesz -inaczej spędzałbyś
                                                    > teraz czas.....

Szukam wiedzy :)
                                                  • diver_r gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:18
                                                    chyba sobie poszła ........
                                                  • gosc-portalu1 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:23
                                                    nie chciałam przeszkadzać
                                                  • diver_r Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:26
                                                    no to teraz masz do myślenia ???
                                                  • gosc-portalu1 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:31
                                                    niekoniecznie,kilka razy trafiłam na posty Piotra i nie znajduję go
                                                    interesującym, nie mówiąc o tym,że nie jest konsekwentny niedawno chyba był
                                                    samotny i "cięty" na wszystkie kobiety a teraz okazuje się że ma duże
                                                    powodzenie..
                                                    mnie to rybka, jego racja- mój spokój, po prostu mnie nie interesuje
                                                  • diver_r Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:36
                                                    nie mam zamiaru kreowc sie na Rasputina , ale wydaje mi sie , ze nie ma
                                                    racji...jest wiele agresji w jego wypowiedziach no i jak tu pomarzyć o
                                                    romantycznym sexsie.........
                                                  • piotr_321 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:39
                                                    diver_r napisał:

> nie mam zamiaru kreowc sie na Rasputina , ale wydaje mi sie , ze nie ma
                                                    > racji...jest wiele agresji w jego wypowiedziach no i jak tu pomarzyć o
                                                    > romantycznym sexsie.........

Agresji to Ty chyba w zyciu nie widziales :)
                                                    Po co masz marzyc, jak masz chetna ;)
                                                  • gosc-portalu1 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:43
                                                    jesteś niesympatyczny i wulgarny, dlaczego sobie nie założysz własnego wątku,
                                                    łatwiej krytykować niż wykazać się odrobiną inwencji?
                                                  • piotr_321 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:43
                                                    gosc-portalu1 napisała:

> jesteś niesympatyczny i wulgarny, dlaczego sobie nie założysz własnego wątku,
                                                    > łatwiej krytykować niż wykazać się odrobiną inwencji?

Mocne slowa :) Chyba sie obraze :)
                                                  • gosc-portalu1 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:47
                                                    wystarczy jak się zastanowisz skąd w tobie tyle złości
                                                  • gosc-portalu1 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:45
                                                    to było do Piotra gdyby miał wątpliwości
                                                  • gosc-portalu1 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:40
                                                    lepiej pójdę po to winko, posiedzę w kąciku i poczekam aż mi przejdzie myślenie
                                                    że można spotkać kogoś interesującego z kim można szczerze pogadać i nie tylko
                                                  • piotr_321 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:42
                                                    gosc-portalu1 napisała:

> lepiej pójdę po to winko, posiedzę w kąciku i poczekam aż mi przejdzie
                                                    myślenie
                                                    >
                                                    > że można spotkać kogoś interesującego z kim można szczerze pogadać i nie tylko

Prosze zostawic troche winka dla mnie ;)
                                                    I szczerze pogadac i pokochac ? ;) To tylko w Erze ;)
                                                  • diver_r Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:44
                                                    na krzywy ryj - :)
                                                  • piotr_321 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:38
                                                    Czyli gosc to nie taki znow gosc, pare dni juz nie pisalem,
                                                    wiec jestes tu od dawna :)
                                                    Nieraz pozornie rzeczy sie wykluczajace sa mozliwe :D
                                                    Przynajmniej nie nie zlamie CI serca ;)
                                                  • piotr_321 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:28
                                                    gosc-portalu1 napisała:

> nie chciałam przeszkadzać

Chociaz grzeczna sie okazala :)
                                                  • diver_r Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:31
                                                    tematy damsko-meskie wyholują dużo emocji - jakies negatywne energie!?
                                                  • diver_r gosc_portalu1 16.08.06, 16:39
                                                    jezeli nie masz nic przeciwko to moze na priv - no ale sex przez internet to
                                                    nie to samo co w realu :)
                                                  • piotr_321 Re: gosc_portalu1 16.08.06, 16:43
                                                    diver_r napisał:

> jezeli nie masz nic przeciwko to moze na priv - no ale sex przez internet to
                                                    > nie to samo co w realu :)

A jeszcze nie to samo co seks grupowy ;)
                                                  • diver_r Re: gosc_portalu1 16.08.06, 16:47
                                                    nie masz poczucia humoru za grosz - trochę jak internetowy zbokolek....
                                                  • piotr_321 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:39
                                                    > tematy damsko-meskie wyholują dużo emocji - jakies negatywne energie!?

Nie slyszales o wojnie plci ?;)
                                                  • diver_r Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:41
                                                    a o spiskowej teorii dziejów :)
                                                  • piotr_321 Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:42
                                                    diver_r napisał:

> a o spiskowej teorii dziejów :)

To byl jeden wielki spisek :)
                                                  • diver_r Re: gdzie jest gosc_portalu_1 ??? 16.08.06, 16:50
                                                    a ty jestes jego wynikem :(
                                          • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:59
                                            zycie w samotnosci , bez mozliwosci dzielenia sie wydaje m9i sie pozbawione
                                            sensu...nie wiem co napisac ....trudno jest dawac porady i to przez inrerner-
                                            nie jestem typem , ktory ocenia i moralizuje - każdy sposób jest dobty oby byl
                                            skuteczny :)
                                        • piotr_321 Re: szukam 16.08.06, 15:55
                                          diver_r napisał:

> to sa brednie Prosze Pana - oplynolem ziemie i one wszedzie sa takie same -
                                          jak
                                          >
                                          > poczuja , ze facet ma JAJA..... możesz byc biedny , garbaty i pryszczaty.....

No nie wiem :) DLa wielu lmozesz nie miec jaj, tylko pekaty portfel :)
    • agatea1 Re: szukam 16.08.06, 14:41
      napisz na priva
      • diver_r Re: szukam 16.08.06, 14:43
        czy chodzi o mnie???
    • diver_r Re: szukam 16.08.06, 14:55
      czy juz przeszla Ci ochota za sex z odrobina ramantycznisci ??? :(
      • Gość: gość portalu Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:57
        niestety nie, wręcz się pogłębia
        • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:00
          "stodola sie pali ...... a tu nic"
          ps. ale o tej godzinie????
          • gosc-portalu1 Re: szukam 16.08.06, 15:07
            napisz na priv
            • diver_r Re: szukam 16.08.06, 15:11
              z sexem jest jak z butelka wina - musisz mieć towarzystwo żeby sie nią
              rozkoszować
              • diver_r bede sie zbierac :( 16.08.06, 16:58
                robi sie nieprzyjemnie a zapowiadalo sie bardzo ciekawie........
                jezeli ktos ma jakies uwagi to zapraszam na priv ....
                nie ma sensu tracic czasu na beznadzieje :( jest tego zaduzo a grunt to
                selekcja ....wiec zaostawiam piotra w jego schizofrenicznym swiecie niech sie
                wyzywa na kobietach -moze to sie skoncZyc szpitalem psychiatrycznym....
                bylo mi bardzo milo podyskutowac z gosc_portalu1 pozddrawiam ( jak mawiaja
                faceta poznaje sie jak konczy a nie jak zaczyna :)hahaha)
                zapraszam na priv
                Radek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka