kobietabezserca 19.08.06, 12:48 sie w imie milosci! kto gotowy??? hmm ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc* Re: poswiecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 13:05 Namiętność i uczucie jak ciało umarłe obrócą się w proch. Żal po miłości i wspomnienia bezcelowy zadają ból. Najwspanialszego zachodu słońca obraz nie przekroczy granicy, najgorętsza miłość zgaśnie a jej cierpienia nie wzbogacą świata. Wszystko umrze, zostawi pustą duszę, szczęście, tęsknota, ból - nic nie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: poswiecenie 19.08.06, 13:32 poznac kogos pokochac miloscia bezwarunkowa poswiecic sie temu uczuciu uwazam za najwspanialsze z przezyc! jestem gotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
111ciekawy Re: poswiecenie 19.08.06, 14:00 To wszystko prawda. Bardzo lubimy żyć na jawie. Fajnie się pisze i mówi takie słowa, tylko potem bywa, że jesteśmy rozczarowani, coś nam nie pasuje, bo oczekiwania nasze nie zbiegły się z rzeczywistością...itp.itd. Ale spokojnie możemy sobie pomarzyć, zwłaszcza gdy dotyka nas dreszczyk emocji... Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: poswiecenie 19.08.06, 14:05 nie kazdy jest zdolny do poswiecen szuka sie zazwyczaj partnera atrakcyjnego pod kazdym wzgledem, a tak naprawde wazne jest aby w sytuacjach trudnych zyciowo ten ktos obok byl zdolny udzielic nam wsparcia emocjonalnego z dolka wyciagnac z przeswiadczeniem ze co na dnie sie znajdzie nie zawsze jest gie..warte ! zycze sobie odwajemnionej bezwarunkowej milosci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: poswiecenie 19.08.06, 14:09 kobietabezserca napisała: > zycze sobie odwajemnionej bezwarunkowej milosci!!!! ODWZAJEMNIONEJ - czyli pierwszy warunek już jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: poswiecenie 19.08.06, 14:14 przemyslalam ... ale czy ten warunek tak trudny do spelnienia!? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: poswiecenie 19.08.06, 14:24 ale przyjac mozna! sam znasz o wiele trudniejsze uwarunkowania, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: poswiecenie 19.08.06, 14:27 kobietabezserca napisała: > ale przyjac mozna! sam znasz o wiele trudniejsze uwarunkowania, tak? Co można przyjąć? Warunek, że ma byc odwzajemniona? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: poswiecenie 19.08.06, 14:29 no tak, wlasnie tak ten jeden warunek!!!!! czy to poswiecenie jest wielkie? Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: poswiecenie 19.08.06, 14:38 tak - ex ante można przyjąć ten warunek. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: poswiecenie 19.08.06, 14:41 nie masz wiary ze potem nie bedzie mial prawa bytu? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: korekta 19.08.06, 14:42 brak wiary , ze potem bedzie mial prawo bytu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: korekta 19.08.06, 14:46 mam wiarę w miłość, nie w warunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: korekta 19.08.06, 14:47 no wiec jestes ze tak sie wyraze sklonny do poswiecen w imie milosci!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re:poswiecenie 20.08.06, 11:34 ogrnelo mnie zwatpienie wczoraj poswiecilam pare godzin aby udowodnic bliskiej mi osobie, ze jest dla mnie wyjatkowa - powatpiewala... brak wiary? a przeciez za slowami byly czyny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc* Re:poswiecenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 14:45 Warto się poświecić ale żeby jakiś skutek był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietazsercem42 Re:poswiecenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 16:07 Nie ma skutku bez przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: korekta 20.08.06, 16:55 a moze jednak nie warto sie w pelni poswiecac, troche ostrzej reagowac troche zgrzytnac zebami, maly strach powoduje racjonalne myslenie! Nie dac sie owinac wokol palca!!! Odpowiedz Link Zgłoś