Gość: piękny marian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:03 wścibska i wymagająca kobieta, kobieta bez serca, twardo trzymająca się swoich zasad, nieustępliwa, Piwne oczy, brunetka, 170 cm, zadbane dlonie, pelne konto w banku - matrymonialne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:06 Gość portalu: piękny marian napisał(a): > wścibska i wymagająca kobieta, kobieta bez serca, twardo trzymająca się > swoich zasad, nieustępliwa, > Piwne oczy, brunetka, 170 cm, zadbane dlonie, pelne konto w banku - > matrymonialne Znalazłeś (174 cm) słucham, piękny marianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny_marian Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:13 Rozumiem że speniasz wszystkie zalety które opisalem, możesz coś o sobie powiedzieć ? Masz jakieś wady ? Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:19 Mam ciut więcej centymetrów niż podałeś. Rozumie, że nie mierzysz np. 171 cm. Zanim opowiem Ci o moich wadach, to Ty opowiedz mi o swoich zaletach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:25 Pytaniem na pytanie ... Może być 174 cm, ok , lubię zakupy tzn wydawać pieniądze, lubię czystość, lad, lubię pracować, lubię kontakty z ludźmi, lubię ... Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:29 Gość portalu: p_m napisał(a): > Pytaniem na pytanie ... > Może być 174 cm, ok , lubię zakupy tzn wydawać pieniądze, lubię czystość, lad, > lubię pracować, lubię kontakty z ludźmi, lubię ... Lubisz zakupy? Myślę, że nie jesteś gosposią domową. Czyje pieniądze lubisz wydawać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:31 Ja zawsze swoje wydaje, jeszcze nigdy nie wydalem jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:32 Gość portalu: p_m napisał(a): > Ja zawsze swoje wydaje, jeszcze nigdy nie wydalem jej :) To jest jeszcze jakaś "ona"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:35 Nie, nie ma , tak zrozumialem z pytania i tak odpowiedzialem czyje mam wydawać ??? Nie kradnę, nie jestem gosposią, zarabiam i wydaję :))) Kocham życie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:32 no nie stac mnie jeszcze na gosposię :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:34 Gość portalu: p_m napisał(a): > no nie stac mnie jeszcze na gosposię :)))))) Ja też nie przewiduje takiej roli dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:36 Tak jak napisalem na początku ... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio cos mi tu nie gra... 26.08.06, 17:37 powiedzial dyrygent - slyszac brak glownego bebna w orkiestrze :) Skoro jego nie stac na gosposie, a Ty nie chcesz byc gosposia, to jak ten problem rozwiazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:38 Mozesz spac spokojnie... damy radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:39 Może zatrudnię Ciebie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 17:40 nie balbys sie, idac do pracy, zostawic kamerdynera samego z zona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:48 Dlaczego mialbym się bac ...? Chcesz zrobic jej krzywdę ? Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 17:42 maly.jasio napisał: > powiedzial dyrygent - slyszac brak glownego bebna w orkiestrze :) > > Skoro jego nie stac na gosposie, a Ty nie chcesz byc gosposia, > to jak ten problem rozwiazecie? W takiej sytuacji, to piękny marian spełniałby, powiedzmy to ważne obowiązki domowe, a ja od czasu do czasu, postarałabym sie o to, aby tego nie żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:46 Jak mam to rozumieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 17:50 to mi wyglada na uczciwa propozycje, nie do odrzucenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:52 Że co wlasciwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 17:56 Gość portalu: p_m napisał(a): > Że co wlasciwie ? Pytałeś: "jak mam to rozumieć" Odpowiedziałam: właściwie Chyba za krótko się znamy, aby podawać Ci przepis " co zrobić z facetem, żeby świata poza tobą nie widział" i jeszcze ci za to dziękował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:59 Nooo jak zansz taki przepis to może chcesz go zademonstrowac ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 18:01 Gość portalu: p_m napisał(a): > Nooo jak zansz taki przepis to może chcesz go zademonstrowac ... ? Wszystko w swoim czasie Marianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:04 ... a tym czasem co proponujesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 18:06 Gość portalu: p_m napisał(a): > ... a tym czasem co proponujesz ??? Poznać Ciebie. Na razie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:07 POZNAWAJ ! Jestem, pozawaj mnie a ja Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 18:23 Gość portalu: p_m napisał(a): > POZNAWAJ ! Jestem, pozawaj mnie a ja Ciebie ! Oczywiście na tyle ile, to tutaj jest możliwe. Mam nadzieje, że jesteś pełnoletni, jak bardzo pełnoletni? Mam nadzieje, że skończyłeś jakieś studia. Jeżeli techniczne, to mam nadzieję, że nie jesteś antyhumanistą. Potrafisz się ładnie wysławiać w kazdym towarzystwie i wiesz jak zachować się przy stole,podczas tradycyjnych przyjęć. Znasz dobrze angielski, bo ja znam tylko francuski i włoski, a w najbliższym czasie chciałam zwiedzić Szkocje. Co przeczytałeś w ciagu ostatnich trzech miesięcy? Nie interesują mnie oczywiście: dzienniki ustaw i prenumerowane tygodniki. Dobrze prowadzisz, bo mnie to szybko męczy. Na razie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 18:31 O kurka.... Wymagania zaporowe. Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 18:35 wiarusik napisał: > O kurka.... > Wymagania zaporowe. Trudno, jeżeli ktoś szuka pięknej i mądrej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: cos mi tu nie gra... 26.08.06, 18:38 A dla reszty to co? Same lampucery pozostają? Każdy chce mieć najlepszy okaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:41 Lampucery ... dobre ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:43 Lista nie jest zamknieta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:47 Wredna i bogata kobieta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:41 Zawsze sa jakies trudności, jeśli chodzi o wygląd to mozna zawsze nadrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:39 No więc ... Dobrze, raczej b dorze zanam rosyjski, w Moskwie spędzem większość czasu, jakieś 10-11 mcy w ciągu roku, mam nadzieję że z jazdą autem radzę sobie dobrze, jeśli chodzi o zachowanie przy stole ... nie wiem co masz na mysli, ale jadam widelcem i nożem, jszecze nigdy nikogo w oko nie dźgnolem, ok jadam obiady i kolacje biznesowe, obecni są tam biznesmeni z Moskwy i usa . .... Szkocja ... może kiedys tam pojadę .... Antyhumanista ... j.w. pozdrawiam r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: cos mi tu nie gra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:16 ... tak mnie nie poznasz ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:33 lubię wino_ to zaleta ??? czy wada ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:27 ... wyprasowane koszule, czyste buty, lubie to robić ... to wada czy zaleta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:12 Mam ci podać swoje wymiary, żebyś się odezwał. Czy też pomału myślisz i jeszcze wolniej piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny_marian Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:14 Wymiary nie zaszkodzą .... Odpowiedz Link Zgłoś
tentatore Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:24 Gość portalu: piękny_marian napisał(a): > Wymiary nie zaszkodzą .... Przepraszam ale ta Pani jest już zajęta. Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 17:26 tentatore napisał: Przepraszam ale ta Pani jest już zajęta. Wybacz, ale o tym czy i przez kogo jestem zajęta, to ja będę decydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:29 zamieszanie .... tego nie lubie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:19 No i ...? Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 18:37 Marianie zatkało Cię, czy teraz przglądasz bibliotekę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:42 O to mi wlaśnie chodzilo kati ... jesteś ... mmmmhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:30 Tak jak myslalem, żadna kobieta nie pojedzie za mną do Moskwy ... szkoda, bo to piekne miasto, może uprzedzenia ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 19:36 Może spróbuj na moskiewski rynku. Tam są piękne kobiety i mądre i nie będą musiał nigdzie wyjeżdżać Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 19:38 Do Moskwy bym pojechała, ale innych wymagań nie spełniam ;) Poza mądrością ;) No i skromna jestem niesłychanie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:45 Szukam kobiety która chce spędzić życie na jak to nazywam "na gazie" tzn. rodzina,TY, TY, TY .... znajomi, praca, praca, Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:08 Może mój ból głowy dzisiejszy troszkę przeskadza, ale co ma znaczyć Ty, Ty, Ty?? Bo resztę chyba złapałam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:11 Ważna jesteś TY ! a potem inne sprawy, chcę k .... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:13 A TO PROSTAK! Widzicie-on chce K... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:17 Odpuść sobie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Wiarusiiik!!! :-( 26.08.06, 20:23 wiarusik napisał: > A TO PROSTAK! > Widzicie-on chce K... > :))))))))))))) Wiarusik!!! Tu nie Silesiana, bądź grzecznym Wiarusikiem. Człowiekowi enter zbyt szybko się wcisnął, a Ty odrazu... Więcej dobrego smaku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusiiik!!! :-( 26.08.06, 20:25 Ja nie gniewać się, tylko naprawdę nie warto zapędzać się zbyt daleko. Żartujemy sobie, ale nie aż na tyle. Komuś można przykrość zrobić niechcący. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:21 Co chcesz?? kawy?? Nie ma sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 19:41 Russkij malczik paszoł WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:46 Wytrzeźwiej i przyjdź, porozmawiamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:52 Może czas na naukę ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 19:57 Skoro potrzebujesz to smatrii w knigi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:47 Ty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 19:57 Gość portalu: p_m napisał(a): > Ty ??? Chyba wyraźnie napisałam. Co taki zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:00 No proszę ... jest kobieta, jedyna do Moskwy a nie do Londynu ! Brwo dzla dziewczyny która nie do Londynu za cieślą pojechala ( uklony dla cieśli ) r Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:04 Hmm...nie piłam dziś alkoholu i wyspana jestem...ale nie rozumiem Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:07 Nic nie piłaś??? Dla gościa ze wschodu to poważna wada! Ja też mało rozumiem,chyba słabo zna polski. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:21 Upsss...czyli już nie mam szans ;)) Uff, czyli nie jestem sama w nie zrozumieniu kolegi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: poszukiwana piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:30 No jak sie okazalo nie jestes sama ... ale cago tu nie rozumieć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 19:49 A Ty Khinga czego tu szukasz? Przecież masz narzeczonego;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 19:58 Co się czepiasz:PP Moim adwokatem jesteś, czy jak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:00 Chętnie,takie studia-rozumiesz;) Po znajomości-2000 PLN za usługę,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:05 Tylko 2000PLN? :) Jednak musisz przedstawić mi referencje:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 20:08 No tylko,tylko bo nie mam referencji;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Czy możecie... 26.08.06, 20:11 ... mnie oświecić, czego wogóle dotyczy ten wątek? Najpierw Marian niby kogoś szukał, pasującego do ideału wyśnionej przez niego kobiety, a potem zeszło na zachowanie przy stole, a potem wogóle wszystko niewiadomo dlaczego zaczęło zbaczać w kierunku Moskwy, Londynu (dość przecowne kierunki) i jakiegoś cieśli. Czuję się jak po lekturze "Sklepów cynamonowych" Shultza. Może mi ktoś wyjaśnić, o co tu chodzi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: Czy możecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:14 Droga Niejaki Piekny Marian poszukuje milości która zamieszka wspólnie z nim w Moskwie (on tam pracuje) co jeszcze chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:16 Jak Ty do mnie, to tak i ja do Ciebie ;-) Drogi, Dlaczego poszukuje akurat na FR? W realu nie ma czasu, czy ma pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: Czy możecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:18 A dlaczego Ty tu zaglądasz ?? w realu nie wychodzi czy masz pecha ?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:19 Bo jestem grafomanką i lubię ludzi. Ja tu już piszę bardzo długo - takie moje hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_m Re: Czy możecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:20 Ja tu zaglądam b dlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:21 W takim razie też masz hobby - zaglądanie na FR. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:15 Jaki pan taki kram. Skoro autor tematu nie wie czego chce to co ja Ci pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:17 Wiarusiku, Ty już wczoraj mnie i Justiz porzuciłeś tu na rzecz volksdojczy na Sil-u. Chyba nie bardzo "uf, uf" w Twoją pomoc. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:29 Czasami w życiu mężczyzny przychodzi taki moment,że musi porzucić miłe domowe pielesze i iść na wojnę.Tam kraj chcieli sprzedać i kobiety polskie wyśmiewali.TO SE NE VRATI! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:31 Nie oni pierwsi, nie oni ostatni, Wiarusiku. Głową muru nie przebijesz, ani tamtych nie nawrócisz - nie Twój poziom myślenia i postrzegania świata. Dobrze, że nie poszedłeś w swoich poszukiwaniach dalej w forumowy gąszcz, bo natknąć się na rzeczy paskudniejsze można, niż to, z czym wczoraj walczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Czy możecie... 26.08.06, 20:42 Wiem jakie bywają tu fora,np.SWINGERSI(Tfu!Psia mać!). Ale ku mojemu zdziwieniu znalazłem-Samobójcy.Muszę sprawdzić co tam,bo byłem raz z ciekawości i dawno. Zdażają się też fora lamerskie-Szybki numerek(nawet się tam wpisałem). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:46 :-)))) Też mam podobnie - tylko poruszam się ostrożnie i nie wdaję się w czcze dyskusje. Wiarusik, hmmm, jak nie sekret, po Chiny Ludowe Ci potrzebni jacyś Samobójcy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:47 Po nic. Chciałem zobaczyć co tacy piszą.Można też spróbować pocieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:50 :-D Na Psach Ci mało ludków do pocieszania? To jeszcze chcesz S. pocieszać? Ciekawie jak - przy pomocy reklamy mydła, czy doradzisz jakość sznurka? Coś Ty dziś taki wolontariusz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:53 No nie od dzisiaj. A nie szkoda Ci takich sierot? Po to oni właśnie piszą by ktoś się wreszcie nimi zainteresował. To ich ostatni krzyk rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:55 Jakich sierot ?? Pisali co mieli na sercu .... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:58 No dobra-sierotek.Już lepiej brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:55 Ja nie jestem Matka Teresa i na aspektach samobójczych zupełnie nie znam się. Palnę coś nie tak i jeden z drugim przejmie się i pójdzie wyciągnąć kopytka i bedzie na mnie. Nie, dziękuję. Wolę prostsze ludzkie problemy, na których jako- tako się znam lub potrafię sobie wyobrazić siebie na czyimś miejscu i mówię, co bym zrobiła w takiej sytuacji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 20:58 Jako tako i ten bezdomny sie zna co nawsadzal Kaczce :) Ale jak go dorwą w kacze szpony do po chlopie :( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Oho... :-) 26.08.06, 21:01 Drogi Milioniku, poproszę o wytłumaczenie tego idiomu, którego użyłeś. Mogę tylko domyślać się, co znaczy, ale mogę też się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Oho... :-) 26.08.06, 21:05 O co chodzi z kaczką i bezdomnym? Domyślam się, że to idiom, ale nie umiem go rozszyfrować. Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Oho... :-) 26.08.06, 21:08 No więc go sama, bez mojej pomocy rozszyfrowalaś :) jaka Ty dzielna jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:09 ... Milionik, mówisz zagadkami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:12 Zeby zdobyć milion dolarow trzeba się nagimanstykować, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:13 Zależy w jakim kraju. Niektórzy muszą nagimnastykować się, by jakoś żyć bez miliona dolarów. To jest dopiero sztuka, Milioniku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:13 Łada pogoda na spacer ?? Idźmy więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:15 Zazdroszczę Ci ładnej pogody. U mnie za oknem mało przyjemnie. W dzień było jeszcze w miarę, a teraz bardzo nieprzytulnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:17 weź parasol, fajną historyjkę, dobry humor, ... zapraszam na deszczowy spacer ... Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:14 Nie Ty pierwsza mi to mówisz że jestem zagatkowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Teraz to już nic nie rozumiem... 26.08.06, 21:15 Widocznie taka Twoja uroda, że wszyscy tę cechę dostrzegają. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Oho... :-) 26.08.06, 21:05 Jakiego idiomu użylem którgo nie rozumiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 21:02 Zapewne im wystarczy sam wpis,sama obecność,zainteresowanie,pochylenie się nad niedolą ludzką. Nie trzeba od razu wiele. Najlepiej może by było gdyby ktoś tam poszedł i za rączkę takiego zaprowadził. Ja,niestety,nie mam środków. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 21:07 A ja to niby jakie wyjątkowe środki mam? Milionika poproś - on jak widać z nicku ma i może zlituje się nad tymi samobójcami, którymi tak przejąłeś się. Wiarusiku, nie namawiaj mnie do chodzenia tam, bo jeszcze będzie odwrotnie i mnie przekonaja do swoich idei i jednej Sokółki mniej bedzie. Będziesz musiał wtedy czarną ramkę w wizytówce narysować dookoła Sokółki. Podoba Ci się taka wizja? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 21:14 Nie. Chodzić tam nie musisz. Śmieszne,że na forum można znaleźć w jednym worku samobójców i swingersów. To jak bigos w czekoladzie. A Milionik chętnie,przyda się.Na ulicy nie leży;) (chyba,że się spije) Odpowiedz Link Zgłoś
milion_dolarow Re: Wiarusik i samobójcy 26.08.06, 21:15 Nie leże jasne, ale i nie stoje na ulicy i nie kiwam przechodniom ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon :-) 26.08.06, 21:16 Odrazu widać, że to szanujący się Milionik, a nie jakaś podróbka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Wiarusik!!! 26.08.06, 20:41 Zajrzyj z łaski swojej w końcu do wizytówki i zdecyduj się! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik!!! 26.08.06, 20:44 Jest.Przynajmniej Justiz nie będzie u mnie sama samiusieńka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusik!!! 26.08.06, 20:47 No, dzięki!!! Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć. Nie boisz się obecności dwóch zołz forumowych w wizytówce? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusik!!! 26.08.06, 20:50 Byle nie "Ich Troje", bo będziesz musiał przefarbować się. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik!!! 26.08.06, 20:57 "Keine grenze!Keine kriege!" :))) Śmieszą mnie tacy utopiści,którzy walną piękne hasła lecz żadnego pomysłu na realizację. Za to modnie i uniwersalnie to brzmi,a kaska brzęczy w kieszeni do taktu;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusik!!! 26.08.06, 20:59 Na nas z Justiz marne szanse na dorobienie się. Niemieckiego ni w ząb nie znam i nie kcem znać. Wolę angielski i parę innych języków. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wiarusik!!! 26.08.06, 21:06 1-szy z brzegu-Wiśniewski. Inne gwiazdy estrady są w kolejce;) Pewien afroamerykański raper mówił o głodzie w Afryce. Sam miał złoty naszyjnik wysadzany jakimiś diamentami.Pewnie z kopalni w Sierra Leone,gdzie arbeit macht frei;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 23:10 Niezły post matrymonialny:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: poszukiwana piękna i mądra 26.08.06, 23:58 Jak dla kogo. Kolejne poszukiwanie ideału poprostu. Tym razem o charakterze pragmatyczno-romantycznym i przynajmniej realistycznym. Zastanawia mnie to wtrącenie o dłoniach. Odmiana fetyszyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:00 white.falcon napisała: > Jak dla kogo. Kolejne poszukiwanie ideału poprostu. Tym razem o charakterze > pragmatyczno-romantycznym i przynajmniej realistycznym. Zastanawia mnie to > wtrącenie o dłoniach. Odmiana fetyszyzmu? Może on wróży z dłoni:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:02 Jeśli to prawda, to jest to potężna wada - wszystko wie, nawet tego, czego dana osoba nie wie i nie spodziewa się nawet. Wszystko wiedzieć jest ogromnie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:05 white.falcon napisała: > Jeśli to prawda, to jest to potężna wada - wszystko wie, nawet tego, czego dana > > osoba nie wie i nie spodziewa się nawet. Wszystko wiedzieć jest ogromnie nudne. Rzecz jasna odrobinka tajemniczości zawsze jest wskazana, a tak jak czytam to on się chyba rozczarował i uciekł biedak samotnie do tej Moskwy Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:08 Może nie uciekł, tylko się przyczaił? Nie sądzę, by osoba o charakterze zaradnym, prowadząca rozmowy o interesach z zagranicznymi kontrahentami przejmowała się głupimi dyskusjami. Poprostu odpuścił sobie dyskusję o głupotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:15 white.falcon napisała: > Może nie uciekł, tylko się przyczaił? Nie sądzę, by osoba o charakterze > zaradnym, prowadząca rozmowy o interesach z zagranicznymi kontrahentami > przejmowała się głupimi dyskusjami. Poprostu odpuścił sobie dyskusję o > głupotkach. No tak , w sumie chyba przeliczył się z zamiarami, albo chciał sprawdzić jaki jego post wywoła odzew Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:22 Taki, jakiego właściwie można było spodziewać się. Częściowo zwabił zazdrosnych Panów, a potem dyskusja skręciła w dziwnym kierunku i temat rozwiał się (zresztą nie bez mojego wstrętnego udziału, za co kajam się przed Autorem). Inny odzew byłby, gdyby napisał, że jest mu smutno, bo poprzedni związek rozsypał się lub został porzucony. Wtedy ludzie współczują, pocieszają. Klasyczne reakcje ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:28 white.falcon napisała: Hmmm zazdrość na FR??:), czyzby o uczestniczki tej dyskusji:)? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:31 Pieski ogrodnika - sam nie "am", a innemu nie dam. Boją się, że może kogoś wartościowego im sprzed nosa kto inny sprzątnie. A sami są zbyt leniwi, by kogoś poznać w realu nawet z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:21 Gość portalu: piękny marian napisał(a): > wścibska i wymagająca kobieta, kobieta bez serca, twardo trzymająca się > swoich zasad, nieustępliwa, > Piwne oczy, brunetka, 170 cm, zadbane dlonie, pelne konto w banku - > matrymonialne > Wścibska wymagająca, bez serca, z zasadami, nieustępliwa potem konkretne wymagania Pełne konto w banku, ciekawe dlaczego mu na tym zależy:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:24 Bo sam takie ma i nie chce, by taka wścibska i zaradna, a do tego mądra zajęła się jego portfelem. Równe do równego poprostu i przynajmniej będzie pewien, że jest z nim z miłości, a nie dla kasy. Tak to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:31 white.falcon napisała: > Bo sam takie ma i nie chce, by taka wścibska i zaradna, a do tego mądra zajęła > się jego portfelem. Równe do równego poprostu i przynajmniej będzie pewien, że > jest z nim z miłości, a nie dla kasy. Tak to rozumiem. Kobieta z klasą i kasą jak to mówią Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:32 Taj jest, Panie Policjancie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 00:43 to chyba nie moja liga kiedyś próbowałem i kiedy ruszyłem, ktoś mi uświadomił że jestem "za krótki" Upadek był bolesny Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 01:40 Choć osobiście mam zupelnie inną definicję tzw. faceta z klasą czy kobiety z klasą, i nie świadczą o tym pieniążki. Dobranoc* Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Prawo do bajki :-) 27.08.06, 02:32 O człowieku i jego człowieczeństwie w moim mniemaniu także nie świadczą pieniądze tylko zupełnie inne rzeczy, choć osobiście nie potępiam tych, którzy myślą inaczej. To ich wybór i ich bajka. Każdy pisze swoją, więc dlaczego mam komuś w tym przeszkadzać, potępiać, czy - jak to jest popularne - sprowadzać do czyjegoś poziomu? Dajcie im żyć tak jak chcą w ramach obowiązującego prawa (mam na myśli, iż nie pójdą nikogo mordować, nie będą więzić w nieludzkich warunkach pracowników, czy pt.) i niech im się dzieje dobrze - tylko przyklasnę. Każdy ma prawo wyboru i szukania i niech Autor też szuka. Każda metoda nie jest zła, przynajmniej powiedział uczciwie, o jakiego rodzaju Panią mu chodzi. A że włączyli Panowie zazdrość - bardzo męskie i to akurat rozumiem. Jedno małe pytanie, Adamie. Dlaczego na pieniądze mówisz pieniążki? Pieniążek jest inną nazwą monety groszowej lub kilkugroszowej, a zdrabnianie czegoś ponad tę kwotę w moim pojęciu jest trochę "nie takie". Pieniądz to jest pieniądz i już i w tym nie ma nic wstydliwego. :-) A teraz - po przeinstalowaniu sobie Widnowsa - życzę miłych snów. Porządkowałam sobie komputerek - strasznie "mulił", więc nie mogłam odpowiedzieć wcześniej, a w tygodniu na tę czynność nie miałam czasu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Prawo do bajki :-) 27.08.06, 10:16 Każdy jak najbardziej ma prawo do tworzenia swojej bajki, najpiękniejszej i jedynej w swoim rodzaju, i zgodnie ze swoimi marzeniami.Człowiek nawet w otoczeniu pieniędzy nie czuje się najlepiej, jesli po prostu jest samotny. Nie wiem jaki jest autor tego postu, nie znam go, ja życzę mu jak najlepiej i jak najbardziej daję mu żyć:) i nie tylko w ramach obowiązującego prawa..Wypowiadając zdanie o tym że o klasie człowieka decydują inne przymioty, wypowiedziałem swoj osobisty punkt widzenia, natomiast każdy ma swój własny pogląd na tą sprawę Wirtualny świat jak widać zaczął już przypominac świat ludzkich ale tylko przypominać, choć powiedzmy dzięki współczesnej technologii można wiele już nawet zobaczyć z emocji reakcji piszącego. Czasem się zastanawiam czytając FR i inne fora, gdzie własciwie konczy się świat realnych i wirtualnych uczuć.. A skąd pieniążki..hmmmm, widzisz white właśnie uświadomiłaś mi że ja bez przerwy używam tego słowa, a skąd?. Myślę że stąd, że większośc moich znajomych z pracy używa takiego określenia, być może ze względu na formę wynagrodzenia:).Faktycznie czas to zmienić Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoja Ewa Re: Prawo do bajki :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:39 bajka to czy nie bajka? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Prawo do bajki :-) 27.08.06, 10:43 Gość portalu: Twoja Ewa napisał(a): > bajka to czy nie bajka? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Prawo do bajki :-) 27.08.06, 13:34 Również, Adamie, nie mam pojęcia, kim jest Autor postu i też mu życzę wszystkiego najlepszego, w tym znalezienia swojej wymarzonej połówki pomarańczy. Moja wzmianka o prawie poprostu dotyczyła prawa człowieka do..., może poprostu niezbyt jasno wyraziłam się. Nie chcę wplątywać w miły wątek Konwencji Praw Człowieka, czy innych aktów prawnych, nie po temu to miejsce. Z mojego punktu widzenia i obserwacji akurat forum gazetowe jest specyficzne, bo nie jest tylko światem wirtualnym. Owszem, część ludzi pisuje na nim z różnych innych względów, niż poznawanie ludzi lub wymiana poglądów, ale nie o nich mowa. Znaczna część przychodzi na konkretne fora jak do swoistej kawiarni, w której spotyka znajomych bywalców, z którymi albo się bawi, albo rozmawia na poważnie, albo flirtuje, albo... Paleta barw rozmów jest ogromna. Forum ma to do siebie, że pozwala pominąć konwenanse typu "podszedłbym/abym pogadać, ale...". Wystarczy poprostu napisać i poczekać na odpowiedź. Wirtualny i realny świat tu się przeplatają, bo często z pisania wynikają spotkania w realu, ludzie przenoszą się ze znajomościami do świata realnego i tylko od osób piszących zależy, czy te znajomości realne będą mieć dalszy ciąg. Poprostu wszystko zależy od stopnia szczerości w wypowiedziach. Jeśli ktoś kreuje się na kogoś, kim nie jest - real wyleje kubeł zimnej wody na ludzi. W realnym świecie, spotykając się z osobą z forum, nie spotykamy osoby o której nic nie wiemy, tylko osobę, którą znamy z jej przemysleń, przekonań, troszeczkę znamy świat wewnętrzny tej osoby. Nie jest to ktoś kompletnie z Księżyca. A emocje? Literkami je też można wyrazić. Inną sprawą jest kwestia wiarygodności osób piszących. Różnie z tym jest, było i będzie - jak w realnym świecie. Jeżeli osoba pisząca nie daje ponieść się wyobraźni i nie jest łatwowierna, to nie buduje sobie zamków z piasku na temat tego, że raptem w necie wybuchnie wielka miłość bez zobaczenia danej osoby w świecie realnym. Owszem, można poznać się na jednym, czy drugim forum, zaprzyjaźnić na zasadzie podobieństwa myśli, zainteresowań czy przekonań (chyba każdy ma swoje nickowe sympatie i antypatie), ale nie więcej. Do uczuć potrzebny jest jednak real. Uważam, że wirtualny świat forum i realny przeplatają się ze sobą, są lustrzana odbitka tego, co dzieje się w społeczeństwie. Wirtualny świat poprostu jest jakąś częścia składową realnego. Mam nadzieję, że nie obraziłeś się o te pieniądze? Poprostu zastanawia mnie geneza powstania tego zdrobnienia - "pieniążki". Z czegoś się to wzięło, ale z czego? Podobnie z nieznanych przyczyn zdrabniamy inne słowa: dowodzik, chlebek, papierosik... Pozdrawiam, :-) Sokółka Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia2233 Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 21:19 a niebieskich oczu miec nie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 21:24 Nie. Ja myślę,że jest to lewy przetarg pod konkretną osobę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia2233 Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 21:33 moze masz racje, wszystko na to wskazuje, ogrodkiem ogrodkiem i do celu Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia2233 Re: poszukiwana piękna i mądra 27.08.06, 21:35 czyzbys myslał o white... Odpowiedz Link Zgłoś