kobietabezserca Re: Nowa deska ogłoszeń:)) 03.09.06, 18:56 x_adam napisał: > Bo stara ledwie zipie a zabezpieczyles - na wypadek gdyby Twoja tez chciala zipnac? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Nowa deska ogłoszeń:)) 03.09.06, 18:58 kobietabezserca napisała: > x_adam napisał: > > > Bo stara ledwie zipie > a zabezpieczyles - na wypadek gdyby Twoja tez chciala zipnac? No ba przeżyje wszelkie burze i wichury Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Ze starej deski ;)) 03.09.06, 18:57 Re: 500 Autor: x_adam ☺ Data: 03.09.06, 18:49 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- tygryska_28 napisała: > Z pazurkami były czy z kolcami?? ;)) > > Sokółka się ukrywa, bo ile można z nami wytrzymać :PPPP > Z ostrymi kłami:)) A skąd Ty te kły wziąłeś??!! Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Do Tygryski:) 03.09.06, 18:58 Rodzinka juz wróciła z łona natury? tj z działeczki? a jak nauka?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Do Tygryski:) 03.09.06, 19:00 Rodzinka wraca właśnie... A nauka... A jak u Ciebie nauka??!! Witamy na nowej desce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Do Tygryski:) 03.09.06, 19:04 Hi hi u mnie jeszcze w lesie...dopiero w pazdzierniku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Do Tygryski:) 03.09.06, 19:07 Szczęściara... A moja nauka cichutko śpi i nie trzeba jej budzić, więc szszszsz..... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Do Tygryski:) 03.09.06, 19:09 tygryska_28 napisała: > Szczęściara... A moja nauka cichutko śpi i nie trzeba jej budzić, więc > szszszsz..... To ja włączę jakiś death metal na fulla!!!, a jak nie poskutkuje to całą płytę upsupsupsupsupsupsupsupsumcaumcaumcaumcaumca Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Do Tygryski:) 03.09.06, 19:10 wrrrrr...... drap, drap... Porysuję ci te płytki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Do Tygryski:) 03.09.06, 19:12 tygryska_28 napisała: > wrrrrr...... drap, drap... > Porysuję ci te płytki ;)) Taaaa to włączę disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ze starej deski ;)) 03.09.06, 18:59 tygryska_28 napisała: > Re: 500 > Autor: x_adam ☺ > Data: 03.09.06, 18:49 + dodaj do ulubionych wątków > > skasujcie post > > + odpowiedz cytując + odpowiedz > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > tygryska_28 napisała: > > > Z pazurkami były czy z kolcami?? ;)) > > > > Sokółka się ukrywa, bo ile można z nami wytrzymać :PPPP > > > Z ostrymi kłami:)) > > > > A skąd Ty te kły wziąłeś??!! Ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ze starej deski ;)) 03.09.06, 19:01 No przecież nie ja!! Ty napisałeś, że Cię czworonogi goniły... Eh, sklerozka w tak młodym wieku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ze starej deski ;)) 03.09.06, 19:06 tygryska_28 napisała: > No przecież nie ja!! Ty napisałeś, że Cię czworonogi goniły... > Eh, sklerozka w tak młodym wieku ;)) > No wiem wiem:)), nie chciałem sie kompromitować jednak tym że nie wiem jak nazwę nosi uzębienia psa, ale wyciągnęłas to ze mnie. Dobra czy psy mają kły?:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ze starej deski ;)) 03.09.06, 19:08 Poczekaj, sprawdzę. Auć! Mają ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ze starej deski ;)) 03.09.06, 19:10 tygryska_28 napisała: > Poczekaj, sprawdzę. Auć! Mają ;)))) No wiec te kły to psie były:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 polecam 03.09.06, 19:12 Program pierwszy TV ;)) Moi ulubieńcy: Miś o bardzo małym rozumku i brykający Tygrys!! Tak, lubię tę bajkę w wersji zarówno książkowej jak i tej rysunkowej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: polecam 03.09.06, 19:14 tygryska_28 napisała: > Program pierwszy TV ;)) > Moi ulubieńcy: Miś o bardzo małym rozumku i brykający Tygrys!! > Tak, lubię tę bajkę w wersji zarówno książkowej jak i tej rysunkowej ;)) wolałem Buggsa, Kaczora Duffy i Augie Dougie i Dougie Daddy:)).No i mój ulubieniec Kaczor Donald, którego potrafię naśladować Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: polecam 03.09.06, 19:16 He, he... Prześlę ci w wolnej chwili trochę Puchatkowych mądrości, też go pokochasz za te relaksujące głupotki zawierające dużo prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: polecam 03.09.06, 19:18 tygryska_28 napisała: > He, he... Prześlę ci w wolnej chwili trochę Puchatkowych mądrości, też go > pokochasz za te relaksujące głupotki zawierające dużo prawdy... Ok:)) Zatem oglądaj oglądaj tego Puchatka Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 :PP 03.09.06, 19:21 Oglądam, oglądam, a raczej słucham jednym uchem ;)) Bo tu też ciekawie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 nowa deska 03.09.06, 19:36 Podbijam.Ja obejrzałabym ,,Wilk i zając,,muzyczka super. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: nowa deska 03.09.06, 19:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=47900868 A czytałaś nasze ostatnie wspomnienia? ;))) Oj tak, Nu pagadi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: nowa deska 03.09.06, 19:41 kiki1102 napisała: > Podbijam.Ja obejrzałabym ,,Wilk i zając,,muzyczka super. > > Hehehe ta bajka miała swój styl hehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Posłuchajcie ;)) 03.09.06, 19:46 www.nostalgia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=174 Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Ciekawe... 03.09.06, 19:48 ile desek zapiszemy ;))) Kto obstawia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ciekawe... 03.09.06, 19:50 tygryska_28 napisała: > ile desek zapiszemy ;))) > > Kto obstawia? :))) Trudne pytanie. Kto to moze wiedziec:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Sokółka!! 03.09.06, 19:55 Ona wszystko wie ;)) Tylko dziś gdzieś nam odleciała... Pozdrowienia Sokółko. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Ciekawe... 03.09.06, 19:55 weekend sie konczy, umysly wypoczete, rozum rozumie:DDD mysle ze w zwiazku z tym wpisow bedzie co niemiara! deska oczywiscie z odpowiedniego materialu, co by nie kaleczyc do zywego? acha i jeszcze o Puchatku, przyjaciolach i rozumku: ..."O, Krolik jest madry - powiedzial Puchatek w zamysleniu. Tak - przyznal Prosiaczek. I ma rozum - rzekł Puchatek. Nastalo dlugie myslenie. Ma rozum i dlatego czesto nic nie rozumie - odokonczyl mysl Puchatek.":DD Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 No, no, no!! 03.09.06, 20:14 W samo sedno trafiłaś ;)) I za to Kubusia uwielbiam ;)) A weekend się kończy rzeczywiście. Ciekawe jaki był dla Was? Dla mnie leniwy, trochę wycieczkowy, rozmarzony, łzawy czasami, przypieczętowany plastrem na palcu przy tworzeniu obiadu (a obiadek był pyszny...), zaczytany... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: No, no, no!! 03.09.06, 20:20 ja trafilam ... och dzieki to zasluga Mieszkancow Stumilowego Lasu! - rozumni sa nawet ci o malym rozumku - bo to tylko pozory! Weekend spedzilam aktywnie, ale w odosobnieniu - zrobilam sobie wycieczke - ucieczke! milo bylo:) cos Puchatkowego na zakonczenie: "Lubie zeby tak przemawiac nie od dzis Nikt nie umie tak przemawiac nawet Krzyś lecz Krolika "Misiu zjedz co" Niebezpieczne jest co nieco Bo zanadto lubi Miś swe Conieco" wiec - do kolacyjnych lekkostrawnych pysznosci zasiadam ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki1102 Re: No, no, no!! IP: *.devs.futuro.pl 03.09.06, 20:22 Dzięki Tygrysko moja droga.Lecę na wiadomą stronkę:))Pa.. Wieczór wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Jaką stronkę?? 03.09.06, 20:25 Nie za maco ;)) Gdybym jeszcze wiedziała za co mi dziekują ;)) Miłego wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon No nieźli jesteście :-) 03.09.06, 21:10 Drugą deskę zawiesiliście. Co u kogo słychać? Jak tam ostatnie godziny weekendu, bo jutro zacznie się... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Hej!! 03.09.06, 21:11 Bo Twoją deseczkę wykończył pewien taki... :PP Nie, nie będę skarżyła, sam się przyzna ;) Czyhał cały dzień na 500!! A co u Ciebie Sokółko? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam heheh 03.09.06, 21:13 tygryska_28 napisała: > Bo Twoją deseczkę wykończył pewien taki... :PP > Nie, nie będę skarżyła, sam się przyzna ;) Czyhał cały dzień na 500!! > > A co u Ciebie Sokółko? przypadkiem napisałem 500 posta na twojej forumowej deseczce, a tygryska płacze że to nie ona :PP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: heheh 03.09.06, 21:15 Ostatnia to 500-ka? Nie wiedziałam, że planujecie ją jako ostatnią. Trzeba było czychać na 1000. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: heheh 03.09.06, 21:17 white.falcon napisała: > Ostatnia to 500-ka? Nie wiedziałam, że planujecie ją jako ostatnią. Trzeba było > > czychać na 1000. ;-) pewnie że planujemy 1000, ale pohasamy na niej po 22:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: heheh 03.09.06, 21:19 Nie ze mną te Brunery, numer. Ja dziś skromnie, bo jeszcze trochę roboty mi zostało. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: heheh 03.09.06, 21:20 To sobie musisz znaleźć hasaczy ;)) niektórzy jutro wstają rano do pracy ;)) eh, za krótki ten weekend ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: heheh 03.09.06, 21:19 Nie planowaliśmy ale coś się zaczęło potem dziwnego dziać, przynajmniej u mnie... Nie wyświetlały się posty :( I nasz dzielny Adaś zadziałał szybciutko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: heheh 03.09.06, 21:21 Znam to - tak bywa po 500 poście. Dlatego podjęliście bardzo mądrą decyzję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: heheh 03.09.06, 21:28 Adam podjął... Nie pytając nikogo o zdanie. I dobrze, gdyby było coś źle to bedzie tylko na niego :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: heheh 03.09.06, 21:30 O, trafne spostrzeżenie, Tygrysko. Ja też umywam łapki od odpowiedzialności za tę deskę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Przypadkiem... 03.09.06, 21:17 Mnie ściągnął na zupełnie odległe forum a sam myk... wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Już, Kocie, już... :-) 03.09.06, 21:21 Już, za uszkiem podrapię i pocieszę. To po coś poszła na jakieś wertepy? Tam mogą źli i paskudni łowcy Tygrysek czychać. Nie wiedziałam, że Adam ścichapęk sprowadza co poniektórych na manowce. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Już, Kocie, już... :-) 03.09.06, 21:22 white.falcon napisała: > Już, za uszkiem podrapię i pocieszę. To po coś poszła na jakieś wertepy? Tam > mogą źli i paskudni łowcy Tygrysek czychać. Nie wiedziałam, że Adam ścichapęk > sprowadza co poniektórych na manowce. ;-P kurcze nie wiedziałem że jeszcze słowo ścichapęk usłyszę heheheheehe dzieki Sokółko własnie przypomniałaś mi moją sorke od polskiego z podstawówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Ścichapęk... :-) 03.09.06, 21:24 Adam, tu można nie takie coś usłyszeć, a raczej poczytać. Poczytać można czasem takie coś, że ho, ho i to mało. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ona też się na Tobie poznała?? 03.09.06, 21:25 tygryska_28 napisała: > :PPPPPP :))))))))))) poddaje sie zostałem ujawniony:) moj pseudonim "Ścichapęk" Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ona też się na Tobie poznała?? 03.09.06, 21:27 :-P Nie wierzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Już, Kocie, już... :-) 03.09.06, 21:23 mrrruu, mrruuu... No, sprowadza... A potem będzie odkręcał wierszami... O nie, nie dam się nabrać ;))) Na Tygryskę nikt nie chyha (niestety??) :PP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Już, Kocie, już... :-) 03.09.06, 21:24 I coś tam znalazła? Jakieś ciekawostki? Czy to samo w zwielokrotnionej formie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Już, Kocie, już... :-) 03.09.06, 21:27 No przyznam, że narazie nie żałuję tego wyjścia ;)) Poznałam kolejną miłą osóbkę... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Już, Kocie, już... :-) 03.09.06, 21:29 No to fajnie, uspokoiłaś mnie. Bo poczułam się zaniepokojona, gdy Wiarusik poszedł niepotrzebnie gadać na Sil-u. Potem można przywlec za sobą "ogon" w postaci jakiegoś niemiłego nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Przypadkiem... 03.09.06, 21:21 tygryska_28 napisała: > Mnie ściągnął na zupełnie odległe forum a sam myk... > wrrr... no wiesz musiałem odwrócić jakoś twoją uwagę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Hej!! 03.09.06, 21:14 Dzięki, wszystko w porządku. Zrobiłam sobie przerwę malutka w dopinaniu ostatnich czynności przed nowym tygodniem. A jak Ci minął dzień? :-) No to ładnie - czychał na 500 i doczychał się. Ja tam cierpliwości bym nie miała. A za taki godny pochwały czyn - dać mu kawy, wina, czy co Adam sobie życzy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Hej!! 03.09.06, 21:18 Nie wiem dlaczego ale jakoś nie pochwalam tego czynu... Założyłaś deskę i specjalnie pilnowałam żebyś mogła stuknąć 500 ;)) A tu niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Hej!! 03.09.06, 21:22 Ejże, no to co z tego? Ja tam pazerna nie jestem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Hej!! 03.09.06, 21:26 Ale miało być uroczyście!! Fanfary, sztuczne ognie, tort, szampan... Moja pierwsza pięćsetka z Wami... A szampan nadal sie mrozi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Hej!! 03.09.06, 21:27 tygryska_28 napisała: > Ale miało być uroczyście!! > Fanfary, sztuczne ognie, tort, szampan... > Moja pierwsza pięćsetka z Wami... > > A szampan nadal sie mrozi ;)) Nic sie nie chwaliłaś że masz szampejn, Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Hej!! 03.09.06, 21:27 tygryska_28 napisała: > Ale miało być uroczyście!! > Fanfary, sztuczne ognie, tort, szampan... > Moja pierwsza pięćsetka z Wami... > > A szampan nadal sie mrozi ;)) > niech sie mrozi! jejku nawet nie wiem ktora to dziestka u mnie! //?z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Hej!! 03.09.06, 21:23 tygryska_28 napisała: > Nie wiem dlaczego ale jakoś nie pochwalam tego czynu... Założyłaś deskę i > specjalnie pilnowałam żebyś mogła stuknąć 500 ;)) > A tu niespodzianka... No juz dobrze dobrze tygrysko przejde w worze pokutnym z Lublina do Warszawy za tego 500 posta:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:26 Ja tam nie mieszam się w pielgrzymki pod postacią jakichś podejrzanych postaci w workach po węglu, czy mące. Adam, uważaj, bo Tygryska jeszcze każe Ci po drodze bawić się w biczownika. Ostrożnie z takimi deklaracjami. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:30 Ja?? A za kogo Ty mnie masz?? Spokojna ze mnie kobietka, niech wsiada w pociąg, autko czy autobus i przyjeżdża jak człowiek. A potem się zobaczy ;) jak będzie podskakiwał to... :)* Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:30 Paralotnia byłaby lepsza. Bardziej oryginalnie. Albo metrem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:32 ciiiii! podziemna kolej niewskazana! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:32 Metrem to nie wiem kiedy by do nas dotarł ;)) Ale jak tam sobie chcecie... Nie chciałam Adama straszyć dziwnymi środkami lokomocji ;) Jak dla mnie to i rower jest super ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:33 ale jesli per pedes/tzn nogami dotrze, to wiesz jakie to bohaterski wyczyn:P Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Ktoś smaży naleśniki 03.09.06, 21:35 podobno chomiki reaguja na zapach nalesnikowy? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ktoś smaży naleśniki 03.09.06, 21:36 Jak reagują? Zaczynają skradać się na patelnię, grożąc samobójstwem, jak im naleśnika nie da się? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ktoś smaży naleśniki 03.09.06, 21:36 kobietabezserca napisała: > podobno chomiki reaguja na zapach nalesnikowy? tak a skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zapytaj Wiarusika 03.09.06, 21:38 Koniecznie jego - on się na tym zna. Dobrze, Tygrysko, że przypomniałaś. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:32 white.falcon napisała: > Paralotnia byłaby lepsza. Bardziej oryginalnie. Albo metrem. ;-) E tam wyskoczę nad kwadratem w którym mieszka tygryska jako spadochroniarz a co, postaram się idealnie wylądować na parapecie jej pokoju:PP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:35 Jak ma parapet - upewnij się. Bo niektóre bloki nie mają. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Ma, ma... 03.09.06, 21:38 Ale skok nie będzie długi, bo ja wysoko mieszkam ;))) Bliżej do mnie z nieba niż z ziemi ;)) Ja jednak wolę, żebyś przyjechał normalnie... Ale jeżeli inni sobie życzą extremalnych wyczynów... to już na ich parapetach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ma, ma... 03.09.06, 21:41 U mnie parapet się zarwie i do tego akacja zbyt blisko okna rośnie. Odpada takie pojawienie się. A może niech czołg pożyczy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Oj tak!! 03.09.06, 21:43 Uwielbiam czołgi!! hammer też mile widziany no łazik ostatecznie, bo amfibią to chyba nie przypłynie? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Oj tak!! 03.09.06, 21:45 tygryska_28 napisała: > Uwielbiam czołgi!! hammer też mile widziany no łazik ostatecznie, bo amfibią to > > chyba nie przypłynie? Znaczy lubisz zmotoryzowanych panów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Oj tak!! 03.09.06, 21:46 Zmotoryzowanych - czemu nie, byle by to nie był motor ;)) Ale sprzęt wojskowy jak najbardziej... Hammerek śni mi się po nocach odkąd nim jeździłam... Czołgiem też śmigałam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Oj tak!! 03.09.06, 21:47 tygryska_28 napisała: > Zmotoryzowanych - czemu nie, byle by to nie był motor ;)) > Ale sprzęt wojskowy jak najbardziej... > Hammerek śni mi się po nocach odkąd nim jeździłam... > Czołgiem też śmigałam ;)) Jeździłaś Hummerem??? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ma, ma... 03.09.06, 21:44 white.falcon napisała: > U mnie parapet się zarwie i do tego akacja zbyt blisko okna rośnie. Odpada > takie pojawienie się. A może niech czołg pożyczy? ;-) No jeżeli lubi tak romantyczne wjazdy jak Marusia z 4 pancernych nie ma sprawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ma, ma... 03.09.06, 21:46 Tamten czołg pożyczyli do stania na minowym polu u Kargula. Jak sądzę, jeśli nie odminowali tamtego łanu pszenicy w filmie, to dalej tam jest. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:31 tygryska_28 napisała: > Ja?? A za kogo Ty mnie masz?? > Spokojna ze mnie kobietka, niech wsiada w pociąg, autko czy autobus i > przyjeżdża jak człowiek. > A potem się zobaczy ;) jak będzie podskakiwał to... > :)* Nie drażnij Lwa bo lew to ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:33 Kolejny kot. Chyba trzeba Forum Romantica na kociniec, czy kociarnik przemianować. ;-P Dobrze że ja nie mam nic wspólnego z kotem, bo już byłaby przesada. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:35 white.falcon napisała: > Kolejny kot. Chyba trzeba Forum Romantica na kociniec, czy kociarnik > przemianować. ;-P Dobrze że ja nie mam nic wspólnego z kotem, bo już byłaby > przesada. :-) hehehehe kociarnik niezłe:)))))) Punkt dla ciebie sokółko za ten tekst Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:37 No a gdzie siedzą koty w większej ilości? W kocińcu lub kociarniku. Jakoś to-to powinno nazywać się. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A to już uzgodnijcie sami... 03.09.06, 21:38 white.falcon napisała: > No a gdzie siedzą koty w większej ilości? W kocińcu lub kociarniku. Jakoś to-to > > powinno nazywać się. ;-) No ba jak najbardziej powinno sie tak nazywac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:40 Ja tu widzę jednego kota i x-mana podszywającego się pod lwa... Czy dobrze widzę?? to gdzie tu kociarnia?? wrrrrr.... Ja nie jestem pewna czy Tygrysy tolerują inne koty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:43 A ja czytałam, że koty - jako jedyne zwierzaki na świecie, niezależnie od odmiany i szerokości geopgraficznej, pod którą występują - dogadają się ze sobą. Ale Duży Kot w Paski jest wyjątkowy, więc niech się zastanowi, czy ten łatkowany Lew jest do akceptacji przez kota. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:43 tygryska_28 napisała: > Ja tu widzę jednego kota i x-mana podszywającego się pod lwa... Czy dobrze > widzę?? to gdzie tu kociarnia?? > wrrrrr.... > Ja nie jestem pewna czy Tygrysy tolerują inne koty :))) hehehe ale ja jestem uniwersalnym ponadczasowym lwem i co ty na to koleżanko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:45 Na początek tyle, że się boję... Nie miałam dotąd do czynienia z innymi Kotami... mrau? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:46 tygryska_28 napisała: > Na początek tyle, że się boję... > Nie miałam dotąd do czynienia z innymi Kotami... > mrau? hehehe czemu akurat mmmrau??:P Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:48 Tygrysce paski zaczęły się trząść, stąd to mmmmmmrauuuu. Inaczej by powiedziała MRAU! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:49 mrau było pytająco zaniepokojone zaczepne ;)) a koty to jak robią?? przecież nie szczekają!! Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:50 tygryska_28 napisała: > mrau było pytająco zaniepokojone zaczepne ;)) > > a koty to jak robią?? przecież nie szczekają!! pamietam jak w Misiu zrobili z kota zająca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:51 Jak to było? "Prawdziwie robotniczy kot, ukrywający się przed burżuazyjnymi prześladowcami na piastowskiej gruszy...". Czy jakoś podobnie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:55 white.falcon napisała: > Jak to było? "Prawdziwie robotniczy kot, ukrywający się przed burżuazyjnymi > prześladowcami na piastowskiej gruszy...". Czy jakoś podobnie? ;-) Prasłowianska grusza chroni w swoich konarach plebejskiego uciekiniera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:59 :-) O, właśnie. :-) Ale, ale, nie jesteś chyba takim podrabianym Lwem, jak kot zającem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 22:00 white.falcon napisała: > :-) O, właśnie. :-) Ale, ale, nie jesteś chyba takim podrabianym Lwem, jak kot > zającem? ;-) Nie zupełnie inny znak zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A jaki? ;) 03.09.06, 22:04 Jak napisze, że Skorpion, to spadnę z krzesła. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A jaki? ;) 03.09.06, 22:04 white.falcon napisała: > Jak napisze, że Skorpion, to spadnę z krzesła. :-) Nie nie Skorpion Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: A jaki? ;) 03.09.06, 22:06 No to zostało tylko 11... Zwierzę? Woda? Ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: A jaki? ;) 03.09.06, 22:07 tygryska_28 napisała: > > No to zostało tylko 11... > Zwierzę? Woda? Ludzie? Raczej ludzka profesja:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:10 Hm, niewiele wiem o strzelcach, trzeba się douczyć ;)) A ja?? No pokombinuj detektywie troszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:11 tygryska_28 napisała: > Hm, niewiele wiem o strzelcach, trzeba się douczyć ;)) > A ja?? No pokombinuj detektywie troszkę... Zwierze, człowiek czy ludzie pewnie zwierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:17 Dedektyw z Ciebie kiepski, albo przespałeś moje ostatnie urodziny!! Ale składałeś mi życzenia - przez sen?? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:18 tygryska_28 napisała: > Dedektyw z Ciebie kiepski, albo przespałeś moje ostatnie urodziny!! Ale > składałeś mi życzenia - przez sen?? pamietam faktycznie juz sobie przypomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:19 No ja rozumiem, zmęczenie, tyle tych kobiet wkoło... No i romantyk z głową w chmurach a nie w kalendarzu... Ja to chyba nie tu trafiłam gdzie trzeba ;) Ale tu milutko jest... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:21 tygryska_28 napisała: > No ja rozumiem, zmęczenie, tyle tych kobiet wkoło... No i romantyk z głową w > chmurach a nie w kalendarzu... > > Ja to chyba nie tu trafiłam gdzie trzeba ;) Ale tu milutko jest... A one tylko i wyłacznie rozbijają się o progi x_adama heheheh-dowcip dziesieciolecia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:25 No a jak, trudno się dopchać do Ciebie :)** Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:26 A Adaś tylko je podnosi z tego progu i obdarza romantycznymi pocałunkami i wierszami... Już biegnę ;)) Może się załapię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:28 tygryska_28 napisała: > A Adaś tylko je podnosi z tego progu i obdarza romantycznymi pocałunkami i > wierszami... > > Już biegnę ;)) Może się załapię ;)) Hehehe śmialo tłoku nie ma. Ech tygrysko jak ty mnie kiedyś na oczy zobaczysz, to szybko umieścisz mnie w kategorii przestepców:)). Ale na ciebie sie nie obraze, tak jak i na Sokółkę i paru innych moich forumowych przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:31 Przestań Adaś. Bo nie potrafię powiedzieć ci nic pocieszającego. Zresztą tu nie trzeba pocieszenia ale akceptacji. Dobrze będzie. Zobaczysz. Przynajmniej nie będziemy się bały spacerować z Tobą nocą po Warszawie ;)) Nie dość, że wysportowany to jeszcze wygląd od razu groźny :PP Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:33 tygryska_28 napisała: > Przestań Adaś. Bo nie potrafię powiedzieć ci nic pocieszającego. Zresztą tu nie > > trzeba pocieszenia ale akceptacji. Dobrze będzie. Zobaczysz. > > Przynajmniej nie będziemy się bały spacerować z Tobą nocą po Warszawie ;)) Nie > dość, że wysportowany to jeszcze wygląd od razu groźny :PP hehehehehe nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Uhm:)) Bingo 03.09.06, 22:34 Hhhmmm spacerować?.... per aspera ad astra... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Ha, na chwilkę zerkłam... :-) 03.09.06, 22:38 A ja jestem sobie Skorpion z dnia, kiedy najczęściej przełamuje się w naszej strefie klimatycznej jesień na zimę (nie kalendarzowo - pogodowo, wieloletnia obserwacja). I co mi za to zrobicie? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Ha, na chwilkę zerkłam... :-) 03.09.06, 22:40 Witaj:*))) ty skorpion? nigdy bym nie zgadła...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ha, na chwilkę zerkłam... :-) 03.09.06, 22:40 monnia3 napisała: > Witaj:*))) ty skorpion? nigdy bym nie zgadła...:)))) A ty kim jestes Monniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Ha, na chwilkę zerkłam... :-) 03.09.06, 22:44 A ja...charakterystyka mojego znaku pasuje do mnie jak ulał...nietrudno sie domyśleć..romantyczka i idealiska....;))) a ty Adamie jaki znak bo chyba przeoczyłam cosik? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ha, na chwilkę zerkłam... :-) 03.09.06, 22:45 Dlaczego nie zgadłabyś, Moniu? Inny znak do mnie nie pasowałby. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ha, na chwilkę zerkłam... :-) 03.09.06, 22:40 A dlaczego mamy ci coś zrobić? Będziemy Cię unikać ;))) He, he, jeśli chciałaś nas tym wystraszyć to Koty się nie boją ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ha, na chwilkę zerkłam... :-) 03.09.06, 22:44 Nie o straszeniu mowa. Tylko moglibyście mieć pretensje o to przełamywanie jesieni na zimę. Ja temu winna nie jestem - samo się robi, a że tego dnia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:49 Co z Ciebie za kot??!! Mam pewne wątpliwości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:50 Potargaj go za grzywę łapką. Może przylepiona? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:51 tygryska_28 napisała: > Co z Ciebie za kot??!! > Mam pewne wątpliwości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zaraz, zaraz... 03.09.06, 21:52 no troszkę lepiej, ale musisz poćwiczyć ;))) mrrruuu, mrrruuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: 100!!! 03.09.06, 21:50 I nie powiem kto był przede mną... eh... taki life. Ale ktoś powiedział, że ostatni będą pierwszymi?? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: 100!!! 03.09.06, 21:53 A pierwsi ostatnimi i tak będą sobie wymieniać się w zależności od tego, w którym kierunku pełznie pleń. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Poprosze o odwiedziny i wpis 03.09.06, 21:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28581&w=47973540 Kolezanki synek jest w szpitalu wesprzyjmy ja dobrym słowem Prosze wpiszcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Wiarusik to mi powinien... 03.09.06, 21:58 ... piętki sokole całować. Załatwiłam mu aneks w ogłoszeniu u pewnej Pani, co by nie płakał, że nie załapuje się, bo ma tylko xx wiosen. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Wiarusik to mi powinien... 03.09.06, 22:01 white.falcon napisała: > ... piętki sokole całować. Załatwiłam mu aneks w ogłoszeniu u pewnej Pani, co > by nie płakał, że nie załapuje się, bo ma tylko xx wiosen. ;-P zajęty dyskusją na Silesianie bądź Psychologii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wiarusik to mi powinien... 03.09.06, 22:03 To - mam nadzieję - zauważy, co mu z dobroci serca wyprosiłam. I ma nosem nie kręcić - sam chciał. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam dzięki dziewczyny 03.09.06, 22:00 za wpis O czym mówiliśmy::)) To jak tygrysko uwazasz ze mruczysz profesjonalnie??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 no ba! 03.09.06, 22:05 Jak najbardziej profesjonalnie... Mogę otworzyć szkołę mruczenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: no ba! 03.09.06, 22:06 tygryska_28 napisała: > Jak najbardziej profesjonalnie... > Mogę otworzyć szkołę mruczenia ;)) Wiesz że to na pewnych etapach związku się przydaje takie słodkie mruczando:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: no ba! 03.09.06, 22:08 tygryska_28 napisała: > wiem... (zarumieniłam się) Gorzej jak odpowiedzią na to mruczenie będzie chrapanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no ba! 03.09.06, 22:10 he, he... nie ma takiej możliwości... od razu by wyleciał. Przy mnie się nie śpi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: no ba! 03.09.06, 22:13 tygryska_28 napisała: > he, he... nie ma takiej możliwości... od razu by wyleciał. > > Przy mnie się nie śpi ;)) Taaak, a to ciekawe:))), a co sie robi, śpiewa??:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Domyśl się!! 03.09.06, 22:18 i znowu rumieniec pojawił się na jej skromnej buźce... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Zodiakalna Panna 03.09.06, 22:19 Uuuu to wyjątkowo zdyscyplinowana osobka w sensie dokładności i czystości i zapewne punktualności Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zodiakalna Panna 03.09.06, 22:20 wrrr skąd wiesz?? ;)) i nie tylko zodiakalna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zodiakalna Panna 03.09.06, 22:23 tygryska_28 napisała: > wrrr > skąd wiesz?? ;)) > i nie tylko zodiakalna ;))) Mam kumpla spod tego znaku, te cechy ma wyśrubowane aż do przesady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zodiakalna Panna 03.09.06, 22:25 He, he... I wiele innych trudnych cech mają Panny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zodiakalna Panna 03.09.06, 22:29 tygryska_28 napisała: > He, he... I wiele innych trudnych cech mają Panny ;)) Uparte sa Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zodiakalna Panna 03.09.06, 22:34 tygryska_28 napisała: > Oj tak... ;)) do bólu... Ale co by jej nie powiedzieć tej Pannie to wierna z niej partnerka Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zodiakalna Panna 03.09.06, 22:36 A to nie zawsze jest zaletą ;)))))) Szczególnie kiedy jest się zdradzanym... :PP Tak, to też prawda. Wierność, zasadom i partnerowi. Kiedy już pokocha to całym sercem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Horoskop Panny 03.09.06, 22:38 "Panny są bardzo krytyczne i wymagające wobec siebie i innych. Należy więc być doskonale przygotowanym i przewidzieć wszystkie możliwe pomyłki, wpadki czy trudności, jakie spotkać może starający się o Pannę mężczyzna czy kobieta. Inaczej zmiażdżą adoratora narzekaniami oraz druzgocącą krytyką i o romantycznym nastroju nie może być już mowy. Warto więc wcześniej zarezerwować stolik w restauracji, sprawdzić czy pościel jest czysta i czy są jeszcze świeże ręczniki. Nie trzeba się zrażać skromnością i brakiem zaangażowania Panien w rozmowy czy żarty o seksie. Panny praktycznie podchodzą do wszystkich dziedzin życia. Dlatego posiadanie kochanka czy kochanki, niektóre z nich traktują jak dbanie o higienę ciała... Panny nie mogą kochać się w miejscu przypadkowym. Wszystko powinno być zaplanowane. Koniecznie musi to być pokój z łazienką. W łóżku trzeba Panny ośmielić. Chętnie nauczą się wszystkiego w praktyce, trzeba im tylko pokazać co i jak. Są pilnymi czytelnikami poradników erotycznych - uczą się ich na pamięć i potem praktykują na partnerze. Z czasem stają się doskonałymi kochankami. Są przewrażliwione na punkcie higieny. Zastosują wszelki możliwe środki antykoncepcyjne, a później w trakcie namiętnej nocy i tak będą miały rozterki, czy może naturalne metody nie są lepsze... I myślą cały czas o tym, że muszą wziąć prysznic. Marzą o namiętnej randce na łonie przyrody. Kontakt z naturą działa na nie tak, jak na wszystkie znaki ziemskie, pobudzająco. W przeciwieństwie do Byków nie lubią jednak ukwieconej łąki. Do erotycznych igraszek wolą łany pszenicy lub żyta". ach te łany pszenicy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:42 o mamo... spłonęłam rumieńcem... No cóż, nie wszystko się zgadza, ale o tym nie publicznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:44 tygryska_28 napisała: > o mamo... spłonęłam rumieńcem... > > No cóż, nie wszystko się zgadza, ale o tym nie publicznie ;))) Mam swoje sposoby:))) To jak to z tymi łanami jest?:)) Bo jako twój ewentualny adorator zastanawiałbym się czy nie posiac z 10 ha pszenicy albo żyta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:47 Lepiej kukurydzy. Tam indyk się zagubił, więc jest szansa na zagubienie się przed ludzkim okiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:48 white.falcon napisała: > Lepiej kukurydzy. Tam indyk się zagubił, więc jest szansa na zagubienie się > przed ludzkim okiem. ;-) Ok ale tam pisza że Panny wolą łany żyta i pszenicy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:59 Ja nie przepadam za ziarnem. Sokoły wolą myszy jesienne - tłuściutkie, grubiutkie, krąglutkie. Fajnie się je jada, tylko ogonki przeszkadzają. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:47 Ewentualny adorator powninien, tak jak tam napisano, posiadać hektary łąk i zbóż wraz z łazienką i czystymi ręcznikami :PPPP Już to widzę... kociczka owinięta ręczniczkiem pomyka nerwowo pomiędzy polami do łazienki... A tu deszczyk :) błahahahahahahahaha!!!!! sam romantyzm!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:48 Ech....i bursztynowy świeżop:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Skąd Ty to wytrzasnąłeś??!! 03.09.06, 22:49 wiarusik napisał: > Ech....i bursztynowy świeżop:) dzięcielina jak śnieg biała, a tygryska o łanach zbożowych nic nam nie powiedziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Oj Adaś 03.09.06, 22:52 Prosisz się żebym wystawiła pazurki... Ty byś chciał wszystko na tacy podane, jak większość mężczyzn a tu trzeba odkrywać ;)))) Jaka to by była przyjemność gdybym wszystko napisała w pierwszym postcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Oj Adaś 03.09.06, 22:55 tygryska_28 napisała: > Prosisz się żebym wystawiła pazurki... > > Ty byś chciał wszystko na tacy podane, jak większość mężczyzn a tu trzeba > odkrywać ;)))) > > Jaka to by była przyjemność gdybym wszystko napisała w pierwszym postcie?? Nie no skąd :))) Za łatwo by było:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiu3li Re: Horoskop Panny 08.05.13, 09:52 Doprawdy, bardzo ciekawy tekst:) polecam wszystkim partnerom panien. Jeśli jednak sam zainteresowane szukają aktualnych przepowiedni, polecam zajrzec na tą stronę: horoskopy.net.pl/panna/ Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Muszem iść popracować :-( 03.09.06, 22:02 Ale przed snem zerknę tu, co by dowiedzieć się o profesjonalnym mruczeniu kota i innych ciekawostkach przyrodniczych. Sokole buziaczki dla wszystkich. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Muszem iść popracować :-( 03.09.06, 22:04 white.falcon napisała: > Ale przed snem zerknę tu, co by dowiedzieć się o profesjonalnym mruczeniu kota > i innych ciekawostkach przyrodniczych. Sokole buziaczki dla wszystkich. :-) Sokółko juz nas zostawiasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Muszem iść popracować :-( 03.09.06, 22:05 Nie zostawiam, tylko muszem pójść i jeszcze parę rzeczy zrobić. Nie umiem prasować rano. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Muszem iść popracować :-( 03.09.06, 22:06 white.falcon napisała: > Nie zostawiam, tylko muszem pójść i jeszcze parę rzeczy zrobić. Nie umiem > prasować rano. :-) szkoda ale prasuj prasuj byś ładnie w pracy jutro wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Muszem iść popracować :-( 03.09.06, 22:40 Et, w pracy - poprostu nie cierpię sterty do prasowania, a po następnym tygodniu i kolejnym praniu już by mi łapki odpadły. Wolę na bieżąco. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Papatki ;) 03.09.06, 22:04 Mnie też już pewnie niedługo nie będzie tylko jeszcze pouczę mruczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Przecież jestem!! 03.09.06, 22:18 Grzybki fotografowałam ;) Zbiory Mamy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Przecież jestem!! 03.09.06, 22:20 tygryska_28 napisała: > Grzybki fotografowałam ;) Zbiory Mamy ;)) Grzybki??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Przecież jestem!! 03.09.06, 22:20 Tak, grzybki, Mama była na działce i zbierała grzybki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 :((( 03.09.06, 22:21 I znów nie zdążyłam jak była Sokółka:( a wy cały czas przy kompie?:))) podziwiam...oczka nie bolą?;)) per aspera ad astra... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Popularność ;-) 03.09.06, 22:46 Nas ktoś czyta i komuś sprawiamy naszymi wpisami radochę. Sami zobaczcie na forum. :-) Zaprośmy tego kogoś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Widziałam ;)) 03.09.06, 22:49 Super!! Lubię sprawiać ludziom radość ;) Nie, nie lubię, UWIELBIAM!! A w tak doborowym towarzystwie sama przyjemność ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Popularność ;-) 03.09.06, 22:52 Bo jeszcze tego nie wiesz Łajt,ale jesteśmy gwiazdami serialu,ewentualnie Big Brothera.Mamy swoich fanów i antyfanów,którzy nie piszą lecz obserwują. Jest to dla nich fajniejsze niż telenowela bo tu nie wiadomo co się może przydażyć.Nie ma scenariusza;) Ciekawe ile ludzi nas obserwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Wielu... 03.09.06, 22:53 he, he... to muszę się następnym razem ładniej ubrać ;) I pazurki pomalować?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Nieważne, Tygrysko... ;-) 03.09.06, 23:07 Lepiej zachować uśmiech na buzi na cały dzień. Co tam pazurki i fryzurki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Nieważne, Tygrysko... ;-) 03.09.06, 23:16 Akurat o to z pazurkami średnio dbam, tzn nie są szponowate, długie, wymalowane ;)) Są śliczne, króciótkie, czyściutkie ale potrafią też zadrapać ;)) ja nie potrafiłabym nic zrobić z takimi pazurami ;)) jak można pisać na komp?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Nieważne, Tygrysko... ;-) 03.09.06, 23:18 Nie mam długich, ale jakieś tam mam. Takie lekko za opuszek, by móc coś zaczepić lub wydłubać rzęsę. Opuszkiem idzie to trudniej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Popularność ;-) 03.09.06, 22:54 A ja nadal nie wiem kogo miałaś na myśli Sokółko? no fanów to macie na pewno:))) ale nie dziwie sie im wcale;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Popularność ;-) 03.09.06, 22:57 Pojawił się, a podziękować to co? Ja Ci, Wiarusik, promocję zrobiłam i chody, a Ty - co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Gratuluje 200 ;) 03.09.06, 22:59 Hhhmmm Sokółko chyba już wiem o kim pisałaś?;) *))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Popularność ;-) 03.09.06, 22:59 Na razie nic. Jak zobaczę efekty to może,może..... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:00 No jakby co to ja tez jakby co mogę jakiś autograf czy cuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Popularność ;-) 03.09.06, 22:57 To ja sie moge usmiechnąć o podpisik?;))) a na czym sie podpisujesz Wiarusiku?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:02 Dla Monisi od(boskiego)wiarusika z wyrazami sympatii:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:02 Hi hi dziękuję:)))) aż mi sie buzia smieje od ucha do ucha;)) ale skromny to jesteś...musze ci to przyznać;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:03 Każdy na tym forum wie,że moja skromność jest legendarna. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:04 Aha, czyli pomiędzy bajki i legendy włożyć? Tuś mi, Bratku Wiarusiku! Wydało się. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:06 Serio? nie zauważyłam ale jestem króciótko;) to proszę o wyrozumiałość:))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Monniu 03.09.06, 23:03 zachowaj tenze piekny autograf od Wiarusika Na pamiątke czasów forumowych:P Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Monniu 03.09.06, 23:04 Nie omieszkam:))) mam nadzieję że te czasy tak szybko nie miną...i że Wiarusik pojawi sie na naszym planowanym zjeżdzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Popularność ;-) 03.09.06, 22:58 Mnie tam to ni grzębi ni zieje. Chcą, to czytają, nie - to nie. Ale miło przeczytać, że komuś sprawiamy radość tymi naszymi pogawędkami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:08 No właśnie, sprawianie radości - to lubię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:11 Tygrysko, na tym polega m.in. lekarstwo forum - cieszysz innych ludzi swoim słowem i obecnością, wywołujesz ich uśmiech. To Ciebie samą leczy. :-) Taka tajemnica forum. To działa tylko w przypadku, gdy przychodzisz tu ze szczerością. Nie wiem, dlaczego, ale wtedy to działa, bo myślisz o innych, nie o sobie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Popularność ;-) 03.09.06, 23:13 Ja tylko szczerze. inaczej nie potrafię i chyba dlatego po poopie (tak, nauczyłam się od Wiarusika) dostaję ;)) W życiu też wolę dawać niż brać, nawet chyba nie bardzo potrafię brać. Dopiero się uczę... Ale dziś już chyba nie będę Was bawić... Jutro trzeba wstać... Miło było jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Idę 03.09.06, 22:55 się pluskać ;)) ale jeszcze tu wrócę na chwilkę sprawdzić co nabroiliście ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Idę 03.09.06, 23:10 tygryska_28 napisała: > się pluskać ;)) > ale jeszcze tu wrócę na chwilkę sprawdzić co nabroiliście ;))) To i ja się wypluskam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Plusk, plusk 03.09.06, 23:14 he, he... sobie coś pomyślałam, ale późna już godzina i dlatego głupawka do głowy uderza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Plusk, plusk 03.09.06, 23:15 Niech Kot ładnie się wypluszcze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Dobranoc ;)) 03.09.06, 23:17 Kot się pięknie wypluskał. Czyściutki, pachnący idzie spać. I życzy wszystkim dobrej nocy i snów kolorowych... mrrrr, mrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Dobranoc ;)) 03.09.06, 23:19 Dobranoc, Duży Kocie w Paski. Dobrych senków i dobrego jutrzejszego dnia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 mrrraaauuuu!! 03.09.06, 23:23 Dziękuję ;) Wam również Ale trudno stąd wyjść... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: mrrraaauuuu!! 03.09.06, 23:36 tygryska_28 napisała: > Dziękuję ;) > Wam również > > Ale trudno stąd wyjść... Słodkich snów mmmmrauuuuuuuu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 La! La! La!!!! 04.09.06, 19:41 Podbijam deseczkę, urażona nieco atakami, ale może i słusznymi? Chociaż nie, nie czuję sie beznadziejna i taka nie jestem!! Jestem do bólu szczera a niektórzy tego nie potrafią!! Niech się podjudzacz schowa głeboko w norę!! Koniec tematu, nie warto strzępić języka na takiego człowieka... ADORUJMY SIĘ WZAJEMNIE!!! To miłe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Zapachniało mielonym:)) 04.09.06, 20:00 Może to tygryski wczorajszy obiad przywiało spod Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zapachniało mielonym:)) 04.09.06, 20:08 Co Ty taki zapachowy?? Nie, Tygryska wczoraj odżywiała się warzywkami ;) Zrobiłam sobie duszoną papryczkę z pomidorkami i cukinią... Mniam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Zapachniało mielonym:)) 04.09.06, 20:11 tygryska_28 napisała: > Co Ty taki zapachowy?? > Nie, Tygryska wczoraj odżywiała się warzywkami ;) Zrobiłam sobie duszoną > papryczkę z pomidorkami i cukinią... Mniam ;)) No bo kurcze mieszkam w takim miejscu gdzie wszystko czuć:))) mmmm rozumiem że to nowa koncepcja odzywiania tygrysów Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Zapachniało mielonym:)) 04.09.06, 20:15 He, he... Ponad wszystko uwielbiam schabowego więc wegetarianką nie zostanę ;)) Po prostu w domu nie było niczego innego wartego zainteresowania, a że mamy sezon paprykowo-cukiniowo-pomidorowy i robi się to wszystko bardzo szybko - lubię takie wynalazki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Schabowy górą 04.09.06, 20:17 Jak stwierdziła tygryska i poszla jeść warzywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Już jadła ;)) 04.09.06, 20:22 Dziś ;) wrrrr A co? Chciałbyś troszkę? Zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Już jadła ;)) 04.09.06, 20:27 tygryska_28 napisała: > Dziś ;) wrrrr > A co? Chciałbyś troszkę? Zapraszam ;) a zostało co jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Już jadła ;)) 04.09.06, 20:28 Nie, ale dla Ciebie ugotuję nowe ;)) Dorzucę do środka kawałeczki mozarelki i posypię grzaneczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Już jadła ;)) 04.09.06, 20:29 tygryska_28 napisała: > Nie, ale dla Ciebie ugotuję nowe ;)) Dorzucę do środka kawałeczki mozarelki i > posypię grzaneczkami... Kusisz kusisz kusisz A ja z raju przybyłem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Już jadła ;)) 04.09.06, 21:09 tygryska_28 napisała: > A na deser jabłuszko :PPP Jabłuszko jabluszko jabłuszko pełne snów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: zamienie 04.09.06, 20:02 gszesznica napisała: > serce na kierpce:) A czemu akurat na kierpce , a "Relaksy" nie mogą być:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: zamienie 04.09.06, 20:15 x_adam napisał: > gszesznica napisała: > > > serce na kierpce:) > > A czemu akurat na kierpce , a "Relaksy" nie mogą być:)) nie ! w gre wchodza tylko kierpce i ciupaska;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Nowa deska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:14 Też już trochę zużyta. Jednak skoro twierdzicie, że nowa, to wpiszę się na nią ze swą starą tęsknotą:) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: zamienie 04.09.06, 20:16 tygryska_28 napisała: > A jaki rozmiar? ;)) 38-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: zamienie 04.09.06, 20:17 O serducho pytałam ;)) A kierpce za małe :((( Może się rozciągną?? Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: zamienie 04.09.06, 20:18 tygryska_28 napisała: > O serducho pytałam ;)) > > A kierpce za małe :((( Może się rozciągną?? :)) no serducho..;)lewa i prawa komora do tego przedsionek..bedzie ze 2 kilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: zamienie 04.09.06, 20:19 tygryska_28 napisała: > O serducho pytałam ;)) > > A kierpce za małe :((( Może się rozciągną?? Specjalnie podpuściłaś spryciaro P:) W tym pytaniu o rozmiar każdy pomyślał o bucie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: zamienie 04.09.06, 20:23 Jak to się pięknie komponuje - beznadziejna spryciara ;))) No serducho też ważne... Ale dlaczego gszesznica chce zamienić?? Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: zamienie 04.09.06, 20:25 tygryska_28 napisała: > Jak to się pięknie komponuje - beznadziejna spryciara ;))) > > No serducho też ważne... Ale dlaczego gszesznica chce zamienić?? -bo mi nie potrzebne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Jak to?? 04.09.06, 20:27 Dlaczego?? A co będzie pompowało krew i pobudzało do życia? Sama kawa nie wystarczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Jak to?? 04.09.06, 20:28 tygryska_28 napisała: > Dlaczego?? A co będzie pompowało krew i pobudzało do życia? Sama kawa nie > wystarczy ;)) Może ona mówi że jej niepotrzebne do kochania??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Jak to?? 04.09.06, 20:33 tygryska_28 napisała: > Dlaczego?? A co będzie pompowało krew i pobudzało do życia? Sama kawa nie > wystarczy ;)) mam silnik w samochodzie to sie podlacze.. naturalnie ze myslalam o serco do kochania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jak to?? 04.09.06, 20:38 Ja też o tym... Ale ostatnio mi się dostało za sprowadzenie krzyku przy porodzie do krzyku rozpaczającego serca więc wolę być ostrożna ;)) Dlaczego ci niepotrzebne serce do kochania??!! Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Jak to?? 04.09.06, 20:42 tygryska_28 napisała: > Ja też o tym... Ale ostatnio mi się dostało za sprowadzenie krzyku przy > porodzie do krzyku rozpaczającego serca więc wolę być ostrożna ;)) > dlaczego tak Cie sie ten krzyk przy porodzie kojarzy.. > Dlaczego ci niepotrzebne serce do kochania??!! bo juz w zyciu nikogo kochac nie zamierzam..no oprocz mlodocianych czlonkow rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jak to?? 04.09.06, 20:45 To nie mi się kojarzy ;) Ktoś napisał o wykrzyczeniu miłości no i jakoś w końcu okazało się, że coś o porodach się znalazło? Nie wiem, przyznam szczerze, że zgubiłam się na tamtym wątku... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=47967475 Poczytaj i może Ty mi wytłumaczysz gdzie popełniłam błąd? Bo ja nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Jak to?? 04.09.06, 20:47 tygryska_28 napisała: > To nie mi się kojarzy ;) > Ktoś napisał o wykrzyczeniu miłości no i jakoś w końcu okazało się, że coś o > porodach się znalazło? Nie wiem, przyznam szczerze, że zgubiłam się na tamtym > wątku... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=47967475 > Poczytaj i może Ty mi wytłumaczysz gdzie popełniłam błąd? Bo ja nie wiem :( ok!dzieki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Jak to?? 04.09.06, 21:10 gszesznica napisała: > tygryska_28 napisała: > > > Ja też o tym... Ale ostatnio mi się dostało za sprowadzenie krzyku przy > > porodzie do krzyku rozpaczającego serca więc wolę być ostrożna ;)) > > > > dlaczego tak Cie sie ten krzyk przy porodzie kojarzy.. > > > Dlaczego ci niepotrzebne serce do kochania??!! > bo juz w zyciu nikogo kochac nie zamierzam..no oprocz mlodocianych czlonkow > rodziny:) > Eee tam na pewno kogos pokochasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Jak to?? 04.09.06, 21:12 > Eee tam na pewno kogos pokochasz:))) > dzisiaj mysle ze ,nie:) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jak to?? 04.09.06, 21:13 Poczekamy do jutra ;)) Kobieta zmienną jest... la, la, la ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jak to?? 04.09.06, 21:12 A jeżeli nie, to ktoś pokocha Ciebie i głupio będzie nieodwzajemnić tego uczucia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Jak to?? 04.09.06, 21:48 Zatem nie ma wyboru - albo Gszesznicę ktoś pokocha, albo ona jego, a może nawzajem pokochają się. Fajna perspektywa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jak to?? 04.09.06, 21:50 Tylko żeby serduszka wcześniej nie zamieniła... Ale gszesznico!! Kierpce na zimę? Raczej takie ocieplane papucie na zimowe wieczory :PP Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Jak to?? 04.09.06, 21:59 white.falcon napisała: > Zatem nie ma wyboru - albo Gszesznicę ktoś pokocha, albo ona jego, a może > nawzajem pokochają się. Fajna perspektywa. :-) Ciebie tez Sokółko ktoś pokocha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jak to?? 04.09.06, 22:03 Jeżeli już nie kocha :PPPP Ja nic nie wiem, mnie nie pytaj :) Późna już pora... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Jak to?? 04.09.06, 22:07 Znowu jakieś konszachty późną porą. Jak na dziś tej adrenaliny mam po sokole uszka. :-) Tygrysko, coś Ty, Kocie w Paski, wymyślasz? Jeszcze Adama rozumiem, bo on tak zawsze z dobrymi życzeniami, ale kombinujący Duży Kot w Paski? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jak to?? 04.09.06, 22:09 A ja to nie z dobrymi?? :(( Paski mi posmutniały... Ja bym chciała Wam nieba przychylić za te wszystkie dobre słowa i chwile... Nie kombinuję, obserwuję, czytam, nadstawiam uszka... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Jak to?? 04.09.06, 22:11 Ależ niech paski nie smutnieją. Przeciez wiem, że z dobrymi, jakże możesz myśleć, że mniemam inaczej? Tylko tak na uszko spytam się: Czy coś Kot wie, czego Sokółka nie wie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie wiem ;) 04.09.06, 22:13 No to jesteśmy w tej wiedzy ciemne jak tabaka w rogu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: nie wiem ;) 04.09.06, 22:16 Kot będzie obserwował i potrzebuje trochę czasu ;) A kiedy się dowie wyśle liścik gołębiem pocztowym... Czy sokoły polują na gołębie? No dobrze, małpą wyśle ;)) Znowu mnie tu dziś obrażają... Idę spać!! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie wiem ;) 04.09.06, 22:20 No coś ty, nikt Ciebie nie obrazi - Sokółka takiemu dziobem przyłoży i pazurkami. :-) Sokółki nie gustują w gołębiach, ani w jaskółkach pocztowych, więc jak Kot będzie miał pomysł lub bez pomysłu, to zapraszam. :-) I dobrej nocki w przytulności łóżeczka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: nie wiem ;) 04.09.06, 22:21 Tobie również kolorowych snów... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie wiem ;) 04.09.06, 22:22 Nie dziękuj. Oby były te sny mięciutkie, słodkie i przytulne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:08 Wpadam na chwilkę, żeby się przywitać. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:09 Hej, Justiz!!! Miło Cię widzieć. Duża buźka!!! Jak tam minął dzionek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:11 Zabiegany.. A jak u Ciebie? (odpowiedziałam na maila) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:13 Wielkie dzięki - też był bardzo zabiegany i pracowity. O, zaraz zerknę do skrzyneczki i już teraz dziękuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:10 Nie wiem czy mogę ale witam ;)) Wieczór dobry z nieźle podniesioną adrenalinką ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:14 Widziałam od rana "podwieszony" złośliwy wątek, ale nie wpisywałam się tam w nadziei, że ludzie też go zignorują... Nie ma się chyba czym przejmować. Zawiść nie opiera się na racjonalnych powodach .. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:17 Ależ ja się nie przejmuję. Ja nei widziałam od rana bo dopiero wieczorkiem przyszłam i był już mocno rozwinięty więc zajrzałam i jakos mi tak ręka na klawiaturę opadła... ;)) Miłego wieczoru życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:12 justiz napisała: > Wpadam na chwilkę, żeby się przywitać. :-)) > cześć Justiz:))). Dołączysz do nas:)) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:15 Nie czytałam o czym piszecie, ale jeśli mi strścisz - to się dołączę! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:21 justiz napisała: > Nie czytałam o czym piszecie, ale jeśli mi strścisz - to się dołączę! ;-))) Było o mielonych, schabowych, teraz szukamy Sokoła dla Sokółki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:26 To dużo mnie ominęło... chyba nie nadgonię ;-)) A, gdzie maluszek? (Adasiu dziękuję Ci za pocztę, nie miałam dziś czasu odsłuchać) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Dobry Wieczór! :-)) 04.09.06, 22:34 justiz napisała: > To dużo mnie ominęło... chyba nie nadgonię ;-)) > A, gdzie maluszek? > > (Adasiu dziękuję Ci za pocztę, nie miałam dziś czasu odsłuchać) > Zniknął może na Silesianie jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Sokół cichy romantyczny wielbiciel Sokółki:)) 04.09.06, 22:23 Niechże się nam tu objawi Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Nie ma takowych... 04.09.06, 22:25 ... mówiłam przecież. Tylko jakieś Juzki i Pińdzie po forum chodzą i wykazują się innymi uczuciami. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz A dlaczego? 04.09.06, 22:28 Masz takie duże wymagania, czy odczuwasz niechęć do mężczyzn? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A dlaczego? 04.09.06, 22:31 A sama nie wiem. Jakieś tam wymagania mam, ale chyba coś nie tak robię: nie kryguję się, nie robię z siebie większej idiotki, niż jestem, nie jestem łzawa. Raczej taka sobie zaradna osóbka z własnym zdaniem. Może powinnam zrobić się na Dodę, tylko obawiam się, że wtedy potencjalni Panowie będą nieciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Daj się ponieść... 04.09.06, 22:35 ... fantazji! Odrobina szaleństwa może niesłychanie urozmaicić życie! A pomysł z Dodką.. No, no! To już prawie rozpusta! ;-DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Wybieram się spać :-) 04.09.06, 22:34 Dobranoc, Romantyczki i Romantycy. Jutro kolejny dzień, więc trzeba zdążyć na niego. Śpijcie miło i przyjemnie, śnijcie dobre sny. No i mam nadzieję, że jutro na forum znajdę znów coś miłego do lektury (nie mam na myśli wynurzeń dziwnej dwójki - J. i P.):-) Dobranockowe papatki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Śpij dobrze! :-))) 04.09.06, 22:38 Niech Ci się przyśni jakiś wspaniały Sokół! ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Wiecie co... 05.09.06, 16:33 Poczytałam sobie te wszystkie przykre słowa na innych wątkach i jakoś mi tak się przykro zrobiło. Nie dotyczy to mnie, ale człowieka, który wyciągnął do mnie pomocną dłoń i słowa kiedy tego potrzebowałam. Ja niestety nie potrafię mu pomóc, ale wierzę, że sam sobie świetnie poradzi. Mam w pracy do czynienia z dłużnikami, którzy od kilkunastu lat nie płacą za mieszkanie, ale mają pracę, jeżdżą super samochodami i nie widac po nich żadnej biedy. Są też tacy, którzy nie radzą sobie w życiu ale też nie chcą nic z tym zrobić, kiedy kieruje się ich do odpowiednich miejsc "olewają" całą pomoc i dalej tkwią w długach i z głupoty pchają się w dalsze "tanie" kredyty. Więc? Tak naprawdę, biedni ludzie skrzywdzeni przez los a nie przez samych siebie trafiają się rzadko... A reszta to cwaniacy albo lenie. Nie żal mi tych. A tak naprawdę komornik to ostateczność na którą trzeba sobie zasłużyć. I to by było na tyle. Reszta nie jest warta moich słów... Życzę wszystkim miłego popołudnia. Dzisiaj postanowiłam poszerzać moją wiedzę, więc niektórzy się ucieszą z mojej nieobecności. Jak ja lubię sprawiać ludziom przyjemność :DD Towarzystwo wzajemnej adoracji w okrojonym składzie ;)) Cieszcie się i napawajcie tą chwilą... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wiecie co... 05.09.06, 16:41 Witaj Kociczko w paski:) widze że nie tylko mnie ogarnął znów smutek...a bylo juz całkiem dobrze...miłej nauki:)) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Hej Monniu;) 05.09.06, 16:48 No widzisz, nie zawsze świat jest przychylny nam i dobrym ludziom. Ale przezwyciężymy i to ;) A co!! Nie bedą nam tu niemieckimi zwrotami po forum szaleć ;)) A co u Ciebie? Jakie plany na popołudnie? Bo jakoś trudno zabrać mi się za naukę. Smutno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Stuk! Stuk! 05.09.06, 21:28 Idę sobie. Wcale nie przez niektórych niemiłych ludzi, ale przez to, że mam jeden komputer i nauczyłam Mamę korzystania z niego... I mam za swoje, Mama grywa sobie w Scrable w sieci ;)) A wczoraj przez jednego takiego zapomniałam nastawić budzik i dziś o mało nie spóźniłam się do pracy ;)) Życzę wszystkim, bez wyjątku, dobrej nocki i lepszych snów niż niektóre tu wpisy... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Teraz wpis Adama ;)) 06.09.06, 13:37 No! I niech ktoś go spróbuje uprzedzić!!! Podrapię! Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Teraz wpis Adama ;)) 06.09.06, 13:53 hehehe dzięki, przestudiowałem uważnie kilka map chyba dotrę tam na własną rękę na te Ujazdowskie, a potem może..))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Teraz wpis Adama ;)) 06.09.06, 13:55 Na pewno dasz sobie radę?? ;PPPP Pewnie, że dasz ;)) A gdybyś miał pytania o komunikację miejską to pytaj ;) A potem to ja pracuję do 18... :((( Gratuluję 300 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Teraz wpis Adama ;)) 06.09.06, 13:57 tygryska_28 napisała: > Na pewno dasz sobie radę?? ;PPPP > Pewnie, że dasz ;)) > A gdybyś miał pytania o komunikację miejską to pytaj ;) > > A potem to ja pracuję do 18... :((( > > Gratuluję 300 ;))) Pracujesz do 18:((. To nici z placków:((( Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Teraz wpis Adama ;)) 06.09.06, 14:01 x_adam napisał: > tygryska_28 napisała: > > > Na pewno dasz sobie radę?? ;PPPP > > Pewnie, że dasz ;)) > > A gdybyś miał pytania o komunikację miejską to pytaj ;) > > > > A potem to ja pracuję do 18... :((( > > > > Gratuluję 300 ;))) > Pracujesz do 18:((. To nici z placków:((( > Ale spoko no problem, do zobaczenia na forumowisku zlotowym, znaczy na zlocie forumowym Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Tygrysko... :-) 06.09.06, 21:29 Dziekuję Ci ogromnie, tylko teraz Sokółka posmutniała. Dlaczego Duży Kot w Paski uważa, że spotkanie z innymi ludzikami miałoby w jakiś tam sposób zaszkodzić Tygrysce, czy też wpłynąć na dotychczasowe rozmowy? Wiesz, Tygrysko, skoro paski tam trwożliwie onbawiają się, to może na pierwszy ogień Tygryska spotkałaby się kameralnie z Sokółką? Zobaczyłabyś, że nie jest to takie straszne, jak rysuje wyobraźnia. Może w ten sposób dałabyś się przekonać, że duży strach o wielkich krągłych oczach tak naprawdę jest małym nadymającym się straszkiem? Co myslisz na ten temat, Tygrysko? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksanthippe Re: Tygrysko... :-) 06.09.06, 22:00 white.falcon napisała: > Zobaczyłabyś, że nie jest to takie straszne, jak rysuje wyobraźnia. Może w > ten sposób dałabyś się przekonać, że duży strach o wielkich krągłych oczach > tak naprawdę jest małym nadymającym się straszkiem? Co myslisz na ten temat, Tygrysko? :-) Tygrysko, słuchaj Sokółki, dobrze rzecze:) też miałam "duszę na ramieniu", czułam się jak przed pierwszą randką:-) bałam się, że te "nicki" patrzące na mnie z tego szklanego ekranu przyjdą i mnie pożrą, a okazały się całkiem normalnymi, miłymi osobami i z niektórymi nie było to pierwsze i ostatnie spotkanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Tygrysko... :-) 06.09.06, 22:40 Ksanthippe, kto z nas tak nie miał. Ja również miałam - całkiem niesłusznie - "nogi z waty". Jak widać, nikt nas nie zjadł, żyjemy, mamy się całkiem nieźle. Tygrysko, proszę, by paski nie zaczynały dygotać, dorysowując wszystkim rogi i ogony. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Tygrysko uśmiechnij się 06.09.06, 21:05 Nasza forumowa tygryska jest smutna dziś..Wpisujmy się wszyscy ze slowami pocieszenia Tygrysko uśmiechnij się bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Nowa deska ogłoszeń:)) 06.09.06, 21:30 Ale tu dzis cichutko:( nikogo znajomego..czyżby skutecznie ktos popsuł wszystkim nastroje:( Sokółko nasz dobry duszku:)) odezwij się:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Nowa deska ogłoszeń:)) 06.09.06, 22:42 Jestem, jestem. Tylko widzę, że wszyscy gdzies się podziali, a sama ze sobą przeciez nie będę rozmawiać. Tak więc zabrałam się za zaległą w związku z tą forumową burzą, korespondencją. :-) Mam nadzieję, Moniu, że u Ciebie tez wszystko w jak najlepszym porządku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś