Dodaj do ulubionych

Porozumienia;)

12.09.06, 13:50
Każda książka,każda mysl ,jak głos podany przez radio, dociera tylko do tych, którzy mają tę samą długość fali.)
Obserwuj wątek
    • szybki_wytrysk Re: Porozumienia;) 12.09.06, 13:54
      A nie slyszales o odbiornikach typu multiband ?;)
      • caruzzo Re: Porozumienia;) 12.09.06, 17:11
        Cwiczony byłem jedynie alfabetem Morse'a ,a uzywałem
        duzych dipoli......;)) bardzo dobra zabawa.;))
        • kobietabezserca Re: Porozumienia;) 12.09.06, 18:39
          kropka kreska do mnie mow, odszepne podobnie:D
          • caruzzo Re: Porozumienia;) 12.09.06, 19:04
            oki.....dobrze ze nie mamy SOS.....;))
            • kobietabezserca Re: Porozumienia;) 12.09.06, 19:09
              ja dzis wlASNIE MAM SOS! wysmienity - na fali rosolowej!
              • caruzzo Re: Porozumienia;) 12.09.06, 19:11
                mam się czuć zaproszony??
                • kobietabezserca Re: Porozumienia;) 12.09.06, 19:23
                  owszem:D porozumienie na bazie SOS'u jest kreska z kropka nad i!
                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 12.09.06, 20:15
                    i pojdziemy nową drogą........;)))))
                    • kobietabezserca Re: Porozumienia;) 12.09.06, 20:27
                      przez zoladek do serca:DDDD
                      • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 06:50
                        raczej przez SOS....udzielanie pomocy jest
                        w cenie;)
                        • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:32
                          Dlaczego wzywasz SOS o tak wczesnej porze, w taki piękny poranek???

;)
                          • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 10:22
                            każda pora jest dobra....a poranek owszem
                            b.ładny;)
                            • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:32
                              Każda pora jest dobra, ale niektóre są lepsze od innych:), podobnie jak
                              wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre równiejsze od innych:)))
                              • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 14:36
                                dość oryginalny sposob rozumowania.;)
                                ale częsciowo się zgadam;)
                                • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:38
                                  Chyba bardziej zgadzasz się z pierwszą częścią rozumowania, ponieważ
                                  Orwellowskie zwierzątka zostały przytoczone dla zilustrowania przykładu:)))

Tak czy inaczej ja też się zgadzam, że na pomocną dłoń zawsze jest dobry
                                  czas:)))
                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 16:07
                                    czytasz w moich myslach;))
                                    • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:10
                                      Myśli przejrzyste i ładny charakter (pisma), to odczytać można je bez trudu:)))
                                      • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 17:17
                                        niech będzie jak mówisz Pani;))
                                        • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:59
                                          "Niech będzie", ale co...?Czy ta pomocna dłoń, czy to czytanie w Twoich
                                          myślach?:)
                                          Uważaj, nie zgadzaj się zbyt pochopnie, ponieważ mogłabym się zaczytać...:)))
                                          • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 18:09
                                            eee..czytanie to jest rzecz b.pozyteczna;)
                                            i mysle,ze nigdye jej za wiele nie jest;)
                                            • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:12
                                              Taaaaak???;)

A jeżeli lektura jest deprawująca, nazbyt wolnomyślicielska i burzy spokój nie
                                              tylko w umyśle, ale i w sercu, to też należy ją tak czytać bez ograniczeń?:)))
                                              • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 18:20
                                                ee zaraz deprawująca. Żeby miec wyrobione zdanie
                                                trzeba czytac wszystko...a co do efektów,no cóz
                                                bywają one rozne;)
                                                • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:28
                                                  No właśnie...
                                                  Przed chwilą zetknęłam się z lekturą, która wpłynęła na mnie kojąco:)i to jest
                                                  efekt, który mi się podoba:)))

Trzynastego najlepiej czytać tych autorów, których się lubi;)))

• caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 18:33
                                                    wogole ja czytam,rozmawiam i piszę z ludźmi ktorych 'zasadniczo lubię;)
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:43
                                                    Stąd Twój spokój ducha:)
                                                    Jestem za!
                                                    Wezmę z Ciebie przykład.Rocznica na forum zobowiązuje do zrewidowania pewnych
                                                    poglądów:)))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 19:18
                                                    oczywiscie,,,zawsze trzeba cos w sobie modyfikowac.;)
                                                    a rocznica jest dobrą okazją;0
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 07:31
                                                    Byle nie przesadzić z tymi modyfikacjami, aby nie doprowadzić do mutacji:)))

Może tylko delikatny retusz na początek, poza tym niech zostanie, szczególnie,
                                                    że dzień znów piękny:)
                                                    Zatem miłego dnia , bez szczególnych buntów i rewolucji;))))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 11:29
                                                    ech Lola...ty..ty.;)) widzę ze figle trzymają się
                                                    Ciebie;)
                                                    a dzionek jest wspaniały......to chyba babie lato;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:13
                                                    Cała jestem uśmiechem, czy jak to w piosence- cała jestem w skowronkach:)
                                                    (Skaldowie?):)))

Może i lato, ale dlaczego zaraz "babie", to jakoś tak ciężko brzmi...

Wolę: "Lato pachnących lasów,
                                                    Lato kukułek i czajek"...
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 13:36
                                                    Tak to napewno Skaldowie;)
                                                    LAto w Twoim wydaniu zdarza się wiosna i latem,
                                                    teraz amay juz prawie jesień, ;))
                                                    Ale przy babim lecie nie upieram się koniecznie.;)
                                                    Zmienię baby na Damy;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:59
                                                    A będziesz Huzarem?:)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 19:00
                                                    Trochę kłopot z koniem w M-4.....ale sprobować
                                                    mogę;)
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:25
                                                    Nie martw się M-4, coś wymyślimy...Znajdziemy przestrzeń pod jakimś lasem, albo
                                                    w starym parku.
                                                    Jak oboje dobrze się zastanowimy nad scenografią, to zobaczysz...aż się sami
                                                    zdziwimy:)))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 19:52
                                                    w zasadzie lubię się dziwic.;))
                                                    niech bedzie jak chcesz;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:54
                                                    I to mi się podoba:), ja też lubię trochę poszaleć;)))Zresztą nie musimy się
                                                    martwić ,że nasza interpretacja nie trafi w gust publiczności, gdyż w tym lesie
                                                    i parku nie przewiduję ikogo prócz odtwórców głównych ról:)))

Pogoda ciągle nastraja do przedstawień plenerowych:)Oby chociaż do jutra...
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 15.09.06, 17:57
                                                    na publicznośc nie nalezy zwracac uwagi;))
                                                    wazni sa aktorzy;)
                                                    --
                                                    Życie w cieniu podejrzeń też ma swoje blaski.
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:27
                                                    Jak ja się z Tobą zgadzam...;)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 15.09.06, 18:28
                                                    mozesz mnie rozbroić;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:47
                                                    A jesteś uzbrojony???

Nawet jak tak, to się nie cofnę:)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 15.09.06, 18:51
                                                    jak by tu powiedziec i nie zełgać;))
                                                    chyba taaaaaaaaaak;))
                                                    a Twoja determinacja mi się podoba.;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:20
                                                    Zagrzewasz mnie skutecznie do walki:)
                                                    Dziś tak napromieniowało mie słoneczko, że czuję w sobie moc:)))

• caruzzo Re: Porozumienia;) 15.09.06, 21:45
                                                    coz, moze wypada skrzyzowac rękawice;)
                                                    kazdej akcji towarzyszy reakcja,tak nauczają;)
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:54
                                                    Nie Caruzzo- nic z tego, nie skrzyżuję z Tobą rękawic, ja się od razu
                                                    poddaję:)))

Nie mogłabym z Tobą walczyć, wolę oddać życie walkowerem:)))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 16.09.06, 15:15
                                                    w dobrym tonie jest chociazby raz powiedziec
                                                    "nie" przed poddaniem się....;)
                                                    a w kwestii drugiej,to z "zywej" będzie wiekszy
                                                    pozytek;).tak myslę;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:20
                                                    ;)
                                                    Dobra, raz mówię cichutkie, słabiutkie "nie" i kiedy już mamy to za sobą, no to
                                                    już się poddaję:DDD
                                                    Może być?:)

Co do żywotności kobiety, to może rzeczywiście i z żywej większy pożytek,
                                                    chyba, że robi się nieznośna i zrzędliwa, to wtedy mogą się zrodzić niejakie
                                                    wątpliwości, w jakim stanie żywotności jest lepsza w użyciu:)))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 16.09.06, 16:03
                                                    miło się z Panią robi interesy;)
                                                    co do kwestii drugiej to zrzędliwosć to jest wg
                                                    mni tzw. sprawa drugorzedna....na pierwszym miesjcu stawiam
                                                    inne zalety;)))))))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:43
                                                    Ach, gdybym ja to mogła wiedzieć, które zalety mają dla Ciebie tak kapitalne
                                                    znaczenie...
                                                    Na pewno chociaż kilku (chociażby i na siłę), doszukałabym się w sobie:)))))
                                                  • firenziano Re: Porozumienia;) 17.09.06, 15:58
                                                    Gość portalu: lola napisał(a):
                                                    > Na pewno chociaż kilku (chociażby i na siłę), doszukałabym się w sobie:)))))

Tylko nie grzeb za mocno, bo mozesz uszkodzic przy tym Dusze :)))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:24
                                                    I to już są chirurgiczne obawy:)
                                                  • firenziano Porozumienia dla zdarzenia;) 17.09.06, 16:31
                                                    > I to już są chirurgiczne obawy:)

eee tam...
                                                    Tylko czysto pragmatyczne :)
                                                    Poniewaz mam ochote nadwerezyc nieco Twe Sliczne Cialo,
                                                    to rownie sliczna Dusze chcialbym pozostawic nietknieta.

Na czyms stalym i nienaruszonym trzeba sie w koncu oprzec :)))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia dla zdarzenia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:37
                                                    Eeeeeee....

Trochę mnie zatkało:)

Co do duszy, to obyś się nie pomylił-NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!!!
                                                  • Gość: KbS Re: Porozumienia dla zdarzenia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:46
                                                    falszywa dusza... hmmm nie rozumiem?
                                                  • firenziano Re: Porozumienia dla zdarzenia;) 17.09.06, 16:52

> Eeeeeee....
                                                    >
                                                    > Trochę mnie zatkało:)

- odwroc sie plecami...
                                                    KLAP z calej sily... i juz oddychasz :)))

>
                                                    > Co do duszy, to obyś się nie pomylił-NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!!!

Nie myle sie . Ani na jote nie zamierzam jej ufac.

I dlatego bede uwazal, by jej nie naruszyc i pozostawic nietknieta :)))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:37

> Ach, gdybym ja to mogła wiedzieć, które zalety mają dla Ciebie tak kapitalne
                                                    > znaczenie...
                                                    > Na pewno chociaż kilku (chociażby i na siłę), doszukałabym się w sobie:)))))
                                                    -----
                                                    Masz je napewno,spij spokojnie;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:40
                                                    Już mam spać?:)
                                                    Poza tym jak to zrobić, skoro rozpiera mnie radość z powodu Twojego zapewnienia?
                                                    Zasnąłeś kiedyś w takim stanie????
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:43
                                                    w takim stanie nie, ale zaraz po tym stanie mi
                                                    się zdarzało;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:46
                                                    "Zaraz po stanie":))))

Cokolwiek to znaczy naprawdę, to oprócz tego pozostawia spore pole do
                                                    domysłów:)))))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:48
                                                    tak mi się napisało,wybacz Pani.Ale prawda
                                                    to jest;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:50
                                                    Nic nie wątpię Panie:)
                                                    W prawdy Twojej napisanie...
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:56
                                                    Miło mi,ze masz taki zgodny charakter;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:11
                                                    Zazwyczaj rzeczywiście mam:)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 18:13
                                                    czyli na cud natury trafiłem;)
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:21
                                                    Lub odwrotnie...
                                                    Kto na kogo;)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 18:23
                                                    chyba jednak ja mam rację;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:31
                                                    Umówmy się, że oboje mamy racji po trochę, a wspólnie, to już całkiem sporo:)

Zgadzasz się na taki układ???
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 18:34
                                                    pewnie...zgoda przeciez buduje;))))))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:35
                                                    W takiej sytuacji zanosi się na Wieżę Babel:)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 19:05
                                                    e niekoniecznie,ja kiedy nie trzeba to nie mowię;)
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:21
                                                    Tak sądzę;)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 19:23
                                                    co nie znaczy,ze próżnuję;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:40
                                                    Nie mówisz, jak mówisz:), ale zapewniasz, że nie próżnujesz...To brzmi dość
                                                    obiecująco- jak by tego nie interpretować, to jednak tak jakoś interesująco
                                                    wychodzi:)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 17:55
                                                    w rzeczy samej Pani;))
                                                    dobrze dedukujesz;)
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:10
                                                    No tak,ale dokąd mnie ta dedukcja doprowadzi...?

Szczerze mówiąc, zaczynam się obawiać czy już nie jestem na manowcach:)))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:13
                                                    coz niekiedy trzeba ryzykowac, niekiedy trzeba
                                                    trochę stawiac na intuicję...jak mawiają..diecezja
                                                    nalezy do Ciebie;))
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:18
                                                    Do intuicji należy mieć niewątpliwie zaufanie, tyle tylko, że dość ograniczone:)
                                                    (Tu przypomina mi się stary kawał o studencie i jego intuicji-zapwene znasz)...

Co do diecezji-nie mam nigdy problemów-mam dobre układy w niebie:)))
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:20
                                                    do wszystkiego trzeba miec tzw. zaufanie ograniczone;)
                                                    wyjątkiem jest kobieta;))))))))
                                                    A w kwestii drugiej to ja mam tam slabe uklady,chyba skorzystam
                                                    z Twojej protekcji;)
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:23
                                                    Dyplomata z Ciebie:)
                                                    Pierwsza odpowiedź zaliczona celująco:)))A od siebie dodam, że jesteś
                                                    niebezpieczny dla kobiet:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Co do protekcji, to masz pewne, będę żarliwie zabiegać o specjalne względy dla
                                                    Ciebie.
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:27
                                                    Eeee...zaraz dyplomata....tak sobie kombinuję
                                                    jak konik pod górę;)
                                                    -
                                                    Co do drugiej sprawy to moze i niedlugo.......
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:46
                                                    Och, Ty nie bądź taki skromny....

Nie sądzę, by z Twoim czarem i urokiem, była Ci potrzebnna jakakolwiek
                                                    protekcja:)
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:57
                                                    Powiem tak...poskromiło mnie zycie a skromnosć
                                                    jest tego pochodną..
                                                    -
                                                    W kwestii "b" ....to czarno to widzę...;(
                                                  • Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:45
                                                    Muszę zmykać, ale...nie pozostawiajmy tego w ten sposób...
                                                    Jeden mały uśmiech w kwestii "b"

A w kwestii "a"-"Niejedne rozproszyłem chmury, /nosem zadartym do góry."
                                                  • caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 19:52
                                                    oki...spokojnej nocy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka