caruzzo 12.09.06, 13:50 Każda książka,każda mysl ,jak głos podany przez radio, dociera tylko do tych, którzy mają tę samą długość fali.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki_wytrysk Re: Porozumienia;) 12.09.06, 13:54 A nie slyszales o odbiornikach typu multiband ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 12.09.06, 17:11 Cwiczony byłem jedynie alfabetem Morse'a ,a uzywałem duzych dipoli......;)) bardzo dobra zabawa.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Porozumienia;) 12.09.06, 18:39 kropka kreska do mnie mow, odszepne podobnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 12.09.06, 19:04 oki.....dobrze ze nie mamy SOS.....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Porozumienia;) 12.09.06, 19:09 ja dzis wlASNIE MAM SOS! wysmienity - na fali rosolowej! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Porozumienia;) 12.09.06, 19:23 owszem:D porozumienie na bazie SOS'u jest kreska z kropka nad i! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 06:50 raczej przez SOS....udzielanie pomocy jest w cenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:32 Dlaczego wzywasz SOS o tak wczesnej porze, w taki piękny poranek??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 10:22 każda pora jest dobra....a poranek owszem b.ładny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:32 Każda pora jest dobra, ale niektóre są lepsze od innych:), podobnie jak wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre równiejsze od innych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 14:36 dość oryginalny sposob rozumowania.;) ale częsciowo się zgadam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:38 Chyba bardziej zgadzasz się z pierwszą częścią rozumowania, ponieważ Orwellowskie zwierzątka zostały przytoczone dla zilustrowania przykładu:))) Tak czy inaczej ja też się zgadzam, że na pomocną dłoń zawsze jest dobry czas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:10 Myśli przejrzyste i ładny charakter (pisma), to odczytać można je bez trudu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:59 "Niech będzie", ale co...?Czy ta pomocna dłoń, czy to czytanie w Twoich myślach?:) Uważaj, nie zgadzaj się zbyt pochopnie, ponieważ mogłabym się zaczytać...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 18:09 eee..czytanie to jest rzecz b.pozyteczna;) i mysle,ze nigdye jej za wiele nie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:12 Taaaaak???;) A jeżeli lektura jest deprawująca, nazbyt wolnomyślicielska i burzy spokój nie tylko w umyśle, ale i w sercu, to też należy ją tak czytać bez ograniczeń?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 18:20 ee zaraz deprawująca. Żeby miec wyrobione zdanie trzeba czytac wszystko...a co do efektów,no cóz bywają one rozne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:28 No właśnie... Przed chwilą zetknęłam się z lekturą, która wpłynęła na mnie kojąco:)i to jest efekt, który mi się podoba:))) Trzynastego najlepiej czytać tych autorów, których się lubi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 18:33 wogole ja czytam,rozmawiam i piszę z ludźmi ktorych 'zasadniczo lubię;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:43 Stąd Twój spokój ducha:) Jestem za! Wezmę z Ciebie przykład.Rocznica na forum zobowiązuje do zrewidowania pewnych poglądów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 13.09.06, 19:18 oczywiscie,,,zawsze trzeba cos w sobie modyfikowac.;) a rocznica jest dobrą okazją;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 07:31 Byle nie przesadzić z tymi modyfikacjami, aby nie doprowadzić do mutacji:))) Może tylko delikatny retusz na początek, poza tym niech zostanie, szczególnie, że dzień znów piękny:) Zatem miłego dnia , bez szczególnych buntów i rewolucji;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 11:29 ech Lola...ty..ty.;)) widzę ze figle trzymają się Ciebie;) a dzionek jest wspaniały......to chyba babie lato;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:13 Cała jestem uśmiechem, czy jak to w piosence- cała jestem w skowronkach:) (Skaldowie?):))) Może i lato, ale dlaczego zaraz "babie", to jakoś tak ciężko brzmi... Wolę: "Lato pachnących lasów, Lato kukułek i czajek"... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 13:36 Tak to napewno Skaldowie;) LAto w Twoim wydaniu zdarza się wiosna i latem, teraz amay juz prawie jesień, ;)) Ale przy babim lecie nie upieram się koniecznie.;) Zmienię baby na Damy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:59 A będziesz Huzarem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 19:00 Trochę kłopot z koniem w M-4.....ale sprobować mogę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:25 Nie martw się M-4, coś wymyślimy...Znajdziemy przestrzeń pod jakimś lasem, albo w starym parku. Jak oboje dobrze się zastanowimy nad scenografią, to zobaczysz...aż się sami zdziwimy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 14.09.06, 19:52 w zasadzie lubię się dziwic.;)) niech bedzie jak chcesz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:54 I to mi się podoba:), ja też lubię trochę poszaleć;)))Zresztą nie musimy się martwić ,że nasza interpretacja nie trafi w gust publiczności, gdyż w tym lesie i parku nie przewiduję ikogo prócz odtwórców głównych ról:))) Pogoda ciągle nastraja do przedstawień plenerowych:)Oby chociaż do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 15.09.06, 17:57 na publicznośc nie nalezy zwracac uwagi;)) wazni sa aktorzy;) -- Życie w cieniu podejrzeń też ma swoje blaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:27 Jak ja się z Tobą zgadzam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:47 A jesteś uzbrojony??? Nawet jak tak, to się nie cofnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 15.09.06, 18:51 jak by tu powiedziec i nie zełgać;)) chyba taaaaaaaaaak;)) a Twoja determinacja mi się podoba.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:20 Zagrzewasz mnie skutecznie do walki:) Dziś tak napromieniowało mie słoneczko, że czuję w sobie moc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 15.09.06, 21:45 coz, moze wypada skrzyzowac rękawice;) kazdej akcji towarzyszy reakcja,tak nauczają;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:54 Nie Caruzzo- nic z tego, nie skrzyżuję z Tobą rękawic, ja się od razu poddaję:))) Nie mogłabym z Tobą walczyć, wolę oddać życie walkowerem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 16.09.06, 15:15 w dobrym tonie jest chociazby raz powiedziec "nie" przed poddaniem się....;) a w kwestii drugiej,to z "zywej" będzie wiekszy pozytek;).tak myslę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:20 ;) Dobra, raz mówię cichutkie, słabiutkie "nie" i kiedy już mamy to za sobą, no to już się poddaję:DDD Może być?:) Co do żywotności kobiety, to może rzeczywiście i z żywej większy pożytek, chyba, że robi się nieznośna i zrzędliwa, to wtedy mogą się zrodzić niejakie wątpliwości, w jakim stanie żywotności jest lepsza w użyciu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 16.09.06, 16:03 miło się z Panią robi interesy;) co do kwestii drugiej to zrzędliwosć to jest wg mni tzw. sprawa drugorzedna....na pierwszym miesjcu stawiam inne zalety;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:43 Ach, gdybym ja to mogła wiedzieć, które zalety mają dla Ciebie tak kapitalne znaczenie... Na pewno chociaż kilku (chociażby i na siłę), doszukałabym się w sobie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: Porozumienia;) 17.09.06, 15:58 Gość portalu: lola napisał(a): > Na pewno chociaż kilku (chociażby i na siłę), doszukałabym się w sobie:))))) Tylko nie grzeb za mocno, bo mozesz uszkodzic przy tym Dusze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:24 I to już są chirurgiczne obawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Porozumienia dla zdarzenia;) 17.09.06, 16:31 Gość portalu: lola napisał(a): > I to już są chirurgiczne obawy:) eee tam... Tylko czysto pragmatyczne :) Poniewaz mam ochote nadwerezyc nieco Twe Sliczne Cialo, to rownie sliczna Dusze chcialbym pozostawic nietknieta. Na czyms stalym i nienaruszonym trzeba sie w koncu oprzec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia dla zdarzenia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:37 Eeeeeee.... Trochę mnie zatkało:) Co do duszy, to obyś się nie pomylił-NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Porozumienia dla zdarzenia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:46 falszywa dusza... hmmm nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: Porozumienia dla zdarzenia;) 17.09.06, 16:52 Gość portalu: lola napisał(a): > Eeeeeee.... > > Trochę mnie zatkało:) - odwroc sie plecami... KLAP z calej sily... i juz oddychasz :))) > > Co do duszy, to obyś się nie pomylił-NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!!! Nie myle sie . Ani na jote nie zamierzam jej ufac. I dlatego bede uwazal, by jej nie naruszyc i pozostawic nietknieta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:37 Gość portalu: lola napisał(a): > Ach, gdybym ja to mogła wiedzieć, które zalety mają dla Ciebie tak kapitalne > znaczenie... > Na pewno chociaż kilku (chociażby i na siłę), doszukałabym się w sobie:))))) ----- Masz je napewno,spij spokojnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:40 Już mam spać?:) Poza tym jak to zrobić, skoro rozpiera mnie radość z powodu Twojego zapewnienia? Zasnąłeś kiedyś w takim stanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:43 w takim stanie nie, ale zaraz po tym stanie mi się zdarzało;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:46 "Zaraz po stanie":)))) Cokolwiek to znaczy naprawdę, to oprócz tego pozostawia spore pole do domysłów:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:48 tak mi się napisało,wybacz Pani.Ale prawda to jest;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 17:50 Nic nie wątpię Panie:) W prawdy Twojej napisanie... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 17:56 Miło mi,ze masz taki zgodny charakter;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:11 Zazwyczaj rzeczywiście mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:21 Lub odwrotnie... Kto na kogo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:31 Umówmy się, że oboje mamy racji po trochę, a wspólnie, to już całkiem sporo:) Zgadzasz się na taki układ??? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 18:34 pewnie...zgoda przeciez buduje;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:35 W takiej sytuacji zanosi się na Wieżę Babel:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 17.09.06, 19:05 e niekoniecznie,ja kiedy nie trzeba to nie mowię;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:21 Tak sądzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:40 Nie mówisz, jak mówisz:), ale zapewniasz, że nie próżnujesz...To brzmi dość obiecująco- jak by tego nie interpretować, to jednak tak jakoś interesująco wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 17:55 w rzeczy samej Pani;)) dobrze dedukujesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:10 No tak,ale dokąd mnie ta dedukcja doprowadzi...? Szczerze mówiąc, zaczynam się obawiać czy już nie jestem na manowcach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:13 coz niekiedy trzeba ryzykowac, niekiedy trzeba trochę stawiac na intuicję...jak mawiają..diecezja nalezy do Ciebie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:18 Do intuicji należy mieć niewątpliwie zaufanie, tyle tylko, że dość ograniczone:) (Tu przypomina mi się stary kawał o studencie i jego intuicji-zapwene znasz)... Co do diecezji-nie mam nigdy problemów-mam dobre układy w niebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:20 do wszystkiego trzeba miec tzw. zaufanie ograniczone;) wyjątkiem jest kobieta;)))))))) A w kwestii drugiej to ja mam tam slabe uklady,chyba skorzystam z Twojej protekcji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:23 Dyplomata z Ciebie:) Pierwsza odpowiedź zaliczona celująco:)))A od siebie dodam, że jesteś niebezpieczny dla kobiet:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Co do protekcji, to masz pewne, będę żarliwie zabiegać o specjalne względy dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:27 Eeee...zaraz dyplomata....tak sobie kombinuję jak konik pod górę;) - Co do drugiej sprawy to moze i niedlugo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:46 Och, Ty nie bądź taki skromny.... Nie sądzę, by z Twoim czarem i urokiem, była Ci potrzebnna jakakolwiek protekcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Porozumienia;) 18.09.06, 18:57 Powiem tak...poskromiło mnie zycie a skromnosć jest tego pochodną.. - W kwestii "b" ....to czarno to widzę...;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Porozumienia;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:45 Muszę zmykać, ale...nie pozostawiajmy tego w ten sposób... Jeden mały uśmiech w kwestii "b" A w kwestii "a"-"Niejedne rozproszyłem chmury, /nosem zadartym do góry." Odpowiedz Link Zgłoś