Dodaj do ulubionych

2 dziewczyny 1 chłopak

IP: *.wifi-networks.pl 18.09.06, 20:10
Pomocy!! Nie wiem co mam zrobić!!
Jestem prawie 3 miesiące z dziewczyna ale nie wiem dlaczego.. Ona jest we mnie zakochana na zabuj a ja nie czyje do niej nic.. za to jest pewna osoba która jest moją najlepszą kumpela ( niektórzy twierdzą że przyjazń miedzy kobietą i mężczyzna nie istnieje.. do tej pory tak nie nie myślałem jednak sie myliłem.. ) i to wlasnie do niej czuje więcej niż do dziewczyny z którą jestem. Nie wiem czy Ona też coś do mnie czuje ale może warto zaryzykować i porzucić wszystko , postawić na jedna karte i powiedzieć jej o wszystkim.. O tym że codziennie zastanawiam sie co porabia jak jest ubrana i o czym myśli.. A z drugiej strony boje sie że zostane odrzucony.. Jednak nie chce dłużej ranić osoby z która teraz jestem , oszukiwać jej że Ją kocham.. Dlatego prosze was POMÓŻCIE MI poradzicie coś.. dzieki za wszystki odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dariusz Re: 2 dziewczyny 1 chłopak IP: *.wifi-networks.pl 19.09.06, 00:05
      Wiesz co zrób tak:
      1.powiedz Twojej dziewczynie, że jej nie kochasz
      2.spotkaj sie z tą kumpela i wyznaj jej prawde poprostu powiedz to co tu napisaleś
      3.a najlepiej znajdz sobie trzecia dziweczyne i zapomnij o tych obecnych - i wiesz co tak bedzie najlepiej
      Pozdrawiam trzymaj sie.. i uważaj żebyś nie dostał po gębie od obu..
    • jest.super Re: 2 dziewczyny 1 chłopak 19.09.06, 10:29
      mysle ze sam juz sobie odpowiedziales na pytanie w swoim poscie:

>"O tym że codziennie zastanawiam sie co porabia jak jest ubrana i o czym myśli
      (...)
      >Jednak nie chce dłużej ranić osoby z która teraz jestem , oszukiwać jej że Ją
      kocham"
    • Gość: Wiola Re: 2 dziewczyny 1 chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:53
      Powiem tam moim zdaniem powinieneś się bardzo mocno nad tym wszystkim
      zastanowić. A jeśli chcesz swojej kumpeli o wszystkim powiedzieć to delikatnie
      w miarę i jeśli ona nie będzie wykazywała chęci do związku to pamiętaj do
      niczego nie zmuszaj. Może ona chce żebyście nadal byli przyjaciółmi? zastranów
      się...
    • Gość: Wiola Re: 2 dziewczyny 1 chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:54
      Próbować zawsze warto ale czasami nie warto może lepiej jest tak jak jest nie
      zepsuj wszystkiego.
      • jasminar Re: 2 dziewczyny 1 chłopak 19.09.06, 13:02
        jessssu ze Ty jeszcze nie masz schizofreni?;)))
    • Gość: Mariolka Re: 2 dziewczyny 1 chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:14
      Ja napisze krótko moim zdaniem powinieneś powiedzieć swojej dziewczynie ,że nic
      do niej nie czujesz skrzywdzisz ją o wiele bardziej jak ona będzie myślała że ją
      kochasz nie ma się co bać bo i tak wcześniej czy później to wyjdzie na jaw
      lepiej porozmawiaj z nią ,przyznaj się i wytlumacz ,ze lepiej bedzie jesli
      bedzie z kims kto ja naprawede pokocha zobaczysz wszysko sie ulozy :))..pozdrawiam
    • Gość: Mariolka Re: 2 dziewczyny 1 chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:21
      ..aha i dodam jeszcze ze tymbardziej ze jestescie ze soba krotko powinna Cie
      zrozumiec i pewnie jest narazie toba zauroczona a wiec moze sie pozbiera i
      zrozumie ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze lepiej powiedziec prosto z mostu
      niczym mowic komus kocham Cie a myslec o calkiem innej osobie chyba jestes juz
      doroslym chlopakiem i skonczysz to i nie bedziesz jej robil nadzieji zawsze
      trzeba wybrac jedna rzecz wszystkiego nie mozna miec w twojej sytuacji to albo
      dwie dziewczyny i z zadna nie przezyjesz nic fajnego albo jedna dziewczyna i
      szczescie ktorego nigdy nie zapomnisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka