Gość: KbS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:55 czy rzadza w naszym zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KbS Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:31 rzadza zadze emocji! buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:33 w miedzyczasie tez tak uwazam .. Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: emocje 02.10.06, 19:10 one mną rządzą, ja im się poddaje, potrzebuję ich Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: emocje 02.10.06, 19:12 nie wiem czy Ci gratulowac, czy po prostu przemilczec!:DDD mam dokladnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnia3 Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:47 Jak może istnieć związek bez emocji? Jesli ich nie ma tzn że to nie związek tylko układ....w uczuciach muszą być emocje i to jeszcze jaaakie;) czasem szybciej cos powiemy niż pomyslimy i potem trzeba odwracać kota ogonem żeby druga strona nas dobrze zrozumiała bo najczęściej mylnie interpretuje nasze zamairy....kurcze za długie zdanie....:( a sens choć ktoś pojmie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: emocje 02.10.06, 19:49 mowie o emocjach nie tylko zwiazkowych! emocje ktore w codziennosci biora gore nad spokojnym rozwazeniem dobro - zlo, tak-nie! jesli kierujemy sie emocjami nie zawsze trafny wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajedna Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:07 Są emocje różnej wagi. Są takie, które bardzo przeszkadzają w życiu. Są takie, od których człowiek chory staje się wręcz - chory na życie. Takich emocji nie lubię w sobie, więc nauczyłam się rozpoznawać je i być ich Panią. Lubię umieć je określić, nazwać ocenić ich skalę w sobie. Nie lubię kiedy coś we mnie wyrasta w sposób rozbuchany, niekontrolowany. Mam więcej spokoju i wbrew pozorom, dobre rozeznanie własnych emocji nie czyni człowieka zimnym,wręcz przeciwnie:) Odpowiedz Link Zgłoś