IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:55
czy rzadza w naszym zyciu?
Obserwuj wątek
    • Gość: KbS Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:31
      rzadza zadze emocji! buuuuuuuuuuu
      • miedzyczas Re: emocje 02.10.06, 18:32
        to glupie
        • Gość: KbS Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:33
          w miedzyczasie tez tak uwazam ..
          • dozakochania1krok Re: emocje 02.10.06, 19:10
            one mną rządzą,
            ja im się poddaje,
            potrzebuję ich
            • kobietabezserca Re: emocje 02.10.06, 19:12
              nie wiem czy Ci gratulowac, czy po prostu przemilczec!:DDD
              mam dokladnie tak samo.
              • Gość: monnia3 Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:47
                Jak może istnieć związek bez emocji? Jesli ich nie ma tzn że to nie związek
                tylko układ....w uczuciach muszą być emocje i to jeszcze jaaakie;) czasem
                szybciej cos powiemy niż pomyslimy i potem trzeba odwracać kota ogonem żeby
                druga strona nas dobrze zrozumiała bo najczęściej mylnie interpretuje nasze
                zamairy....kurcze za długie zdanie....:( a sens choć ktoś pojmie?;)
                • kobietabezserca Re: emocje 02.10.06, 19:49
                  mowie o emocjach nie tylko zwiazkowych!
                  emocje ktore w codziennosci biora gore nad spokojnym rozwazeniem dobro - zlo,
                  tak-nie! jesli kierujemy sie emocjami nie zawsze trafny wybor
                  • Gość: takajedna Re: emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:07
                    Są emocje różnej wagi. Są takie, które bardzo przeszkadzają w życiu.
                    Są takie, od których człowiek chory staje się wręcz - chory na życie.
                    Takich emocji nie lubię w sobie, więc nauczyłam się rozpoznawać je i być ich
                    Panią. Lubię umieć je określić, nazwać ocenić ich skalę w sobie.
                    Nie lubię kiedy coś we mnie wyrasta w sposób rozbuchany, niekontrolowany.
                    Mam więcej spokoju i wbrew pozorom, dobre rozeznanie własnych emocji nie czyni
                    człowieka zimnym,wręcz przeciwnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka