niegrzeczna 12.11.01, 01:38 Jestem szczupla, mam 70E rozmiar piersi. A w pasie jestem b.szczupla, przez co wydaja sie jeszcze wieksze. Czy sa jakies panie, ktore przeszly przez operacje zmniejszenia i jak potem sie czuly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna_asia Re: za duze piersi 12.11.01, 22:51 Ja kiedys sortowalam paiery i chururga plastycznego w ramach pracy zarobkowej i nawet go polecialm znajomej wlasnie w celu redukcji boustu. Ona byla 75F i zrobil ja na 75D. Dziewczyna jest zadowolona i zadnych komplikacji nie bylo. Moim zdaniem operacja redukci biustu to jedna z niewielu opercaji plastycznych, ktore maja sens. Jak masz wiecej pytan to pisz na moj gazetowy mail i postaram sie skontaktowac Cie z ta panna. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do wrednej 12.11.01, 23:11 Masz nick "wredna" a jestes taka kochana. Ja juz rozgladam sie i oczywiscie jak w bede w potrzebie, to poprosze slicznie o informacje papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Do wrednej IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 23:46 Ale jest wredna, bo namawia do okaleczenia tego, co matka natura stworzyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Do wrednej IP: *.itpp.pl 13.11.01, 11:59 Myślę że XX to facet bo nie wie o czym mowa. Matka natura nie zawsze robi dobrze. Mam kolegę który mówi że podczas porodu ma boleć bo tak chce matka natura. Nie uznaje środków przeciwbólowych w tej sytuacji. Niech sam rodzi jak taki mądry. I ty też powinieneś mieć biust z którym nie byłoby ci zbyt wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Wredna niekogo nie okaleczyla... IP: *.244.86.190.Dial1.Washington2.Level3.net 14.11.01, 17:45 Ja uwazam, ze przed podjeciem decyzji o zmniejszeniu biust nalezy sie skonsultowac najpierw z lekarzem ogolnym. Czy on duzy biust uznaje za patologie i zagrozenie dla kregoslupa czy moze dana osoba uwaza biust za duzy, gdy jest on normalny. Z tego co wiem, to operacja redukcji nie jest specjalnie niebezpieczna i w wielu wypadkach uzasadniona z medycznego punktu widzenia. Nie polecalabym jej jednak gdy ktos ma zla auto-percepcje i normalny biust. Kazda chirurgiczna interwencja pozostawia blizny. I chociaz one bieleja z czasem to jednak, nie znikaja. Dlatego tez ta operacja w kregach chirurgow uchodzi bardziej za operacje korekcyjna niz estetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiax Nie! 14.11.01, 22:33 niegrzeczna Czy Twoj biust zgraza Twojemu zdrowiu? Nie rob tego prosze, na pewno masz piekne, pelne piersi a nie male wypierdki, jak ja na przyklad... zastanow sie, jeszcze raz nie czujesz sie dzieki nim kobieca na 1000%??? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Zalozylam ten watek na zlym forum przez pomylke 14.11.01, 23:19 Przenioslam go gdzie indziej. Odrazu otworzylam 2gi watek z przeprosinami, ale przy dochodzeniu innych watkow ten 2gi odsunal sie od mojego Ale jestem szalenie wdzieczna za te b.zyczliwe rady pan. Powiem ze chyba najwazniejsza przyczyna jest moj nieproporcjonalny wyglad, szczegolnie gdy jestem normalnie ubrana - A gdy naloze cos zakrywajacego bardziej, to z kolei wygladam b.gruba Ale teraz mysle nad dalszymi krokami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Zalozylam ten watek na zlym forum przez pomylke IP: 213.25.166.* 15.11.01, 20:23 Nie musisz nikogo przepraszać, mówię to już drugi raz dzisiaj i zaczynam się powtarzać jak tv polsat.Przy braniu pod uwagę ewentualności przejścia przez chirurgiczny zabieg musisz rozważyć wszystkie za i przeciw. Czasami warto podzielić się swoimi wątpliwościami anonimowo z nieznajomymi ludżmi. Mogę ci powiedzieć jedynie że powinnaś nauczyć się wierzyć w siebie, być pewniejsza swojej wartości. I nie powinnaś nigdy robić niczego pod presją. To jest twoje życie, twoje ciało to jest wreszcie twoja decyzja.Wątpię więc myślę, myślę więc jestem.Nie wstydź się wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Do Forward 15.11.01, 23:55 Myslalam ze jak bede cicho siedziec, to watek bedzie zignorowany. Ale tyle zyczliwosci! Dziekuje Forwardunku za cieplunkie slowka Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: za duze piersi 18.11.01, 20:25 hmmm, są Twoje, masz do nich prawo. Rządź zatem i dziel, jeśli nawet miałoby to tylko nastrój Ci poprawić. O rozmyślaniach nie piszę bo jakoś pewien jestem, że temat masz przemyślany na miliony stron. Powodzenia i radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oF/acet/ Re: nie za duże! IP: 192.168.15.* 20.12.01, 15:23 Trudno mi się wczuć w odczucia kobiety. Może to faktycznie niewygodne. Ale na pewno nie wygląda Pani nieproporcjonalnie! Żadna kobieta tak obdarzona przez naturę nie wygląda nieproporcjonalnie: każda wygląda wspaniale! Wybór oczywiście należy do Pani - ale proszę się naprawdę dobrze zastanowić, nie zwracać uwagi na zaczepki chamów i nie słuchać "życzliwych przyjaciółek". Pozwolę sobie tylko dodać, że mi osobiście bardzo podobają się szczupłe panie z dużymi piersiami (panie "przy sobie" zresztą również). Pozdrawiam - pełen sympatii... Odpowiedz Link Zgłoś