jmx Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 07.02.07, 02:13 Dla moich ulubionych i wspaniałych Wodniczków (a wiadomo, że wszystkie Wodniczki są wspaniałe i najlepsze), które właśnie teraz obchodzą, obchodziły lub będą obchodzić swoje urodziny :))). Sto lat! teledyski.onet.pl/10172,1551730,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 07.02.07, 10:32 Cięsze się baaardzo, że się zaliczam do tego grona! :-) Dziękuję Jmx!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 07.02.07, 10:34 A bardzo bym się pomyliła, gdybym powiedziała: >n a w z a j e m< ?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 20.02.07, 22:09 Oj, bardzo, ja jestem okropna. Nie ma takiego znaku ale dla mnie powienien zostać stworzony. A jego nazwa to p o k r z y w a ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Dla... 07.02.07, 10:10 tych kochających i samotnych,wesołych i smutnych,szczęśliwych i nieszczęśliwych,znanych mi i obcych... www.youtube.com/watch?v=x6gKtXNAf1w&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaletnik Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:47 youtube.com/watch?v=K4lCfxAxX0g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.insat.net.pl 17.02.07, 13:03 www.youtube.com/watch?v=qF2kpkiYwVk Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 dobranoc;) 21.02.07, 01:06 www.youtube.com/watch?v=FlOuOZRzVbY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dobranoc;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:10 Nudny już ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Toi Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.07, 18:22 teledyski.onet.pl/0,2146137,0,1,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
prezerwator2 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 06.04.07, 21:43 teledyski.onet.pl/10172,2127548,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 08.04.07, 18:38 Dla tych co kochają Paryz....:))) www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaba Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.insat.net.pl 11.04.07, 23:19 Dziękują Ci bardzo rozczochrany_jelonku za ten teledysk, którego bezskutecznie kiedyś szukałem. Przywołał mi on wspaniałe wspomnienia związane z pokazanymi miejscami, a także wprowadził w dobry nastrój przepiękną melodią. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 tylko dla dorosłych;) 13.04.07, 00:01 www.youtube.com/watch?v=yaQCirSxnvg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: tylko dla dorosłych;) IP: *.hsd1.ma.comcast.net 13.04.07, 00:27 Czy po uplywie 6 minut i 30sekund, facet pokazuje setanik symbol(SSociety) swoja prawa reka. i dalej inni do konca nagrania? Czy juz moze znalazlas cos wczesniej? Jak sie nie myle, to musza sie ci clonkowie tych organizacji cieszyc, ze "sa wszendzie", a my nic o tym niewiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: tylko dla dorosłych;) 13.04.07, 00:37 mikus,napisałam "dla dorosłych";) słuchaj muzyki i nie skupiaj sie na symbolice...kazdy ma w swoim zyciu ,okres buntu,ja tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 dla mikiego,na dobranoc;) 13.04.07, 00:42 www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: dla mikiego,na dobranoc;) IP: *.hsd1.ma.comcast.net 13.04.07, 01:26 Powodzenia w swirowaniu. Sorry mialo byc buntowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: dla mikiego,na dobranoc;) 13.04.07, 01:46 dzieki;) a tak na marginesie,czasem czytam co piszesz i dochodze do wniosku ,ze zycie ukierunkowało Ciebie z negatywnym nastawieniem ,do wszystkiego co staje na "drodze":) konczac,zycze wiecej humoru na codzien,a zycie stanie sie zaskakujaco barwne i pełne "swirowania";) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: dla mikiego,na dobranoc;) 13.04.07, 02:11 a to "kołysanka" na dobranoc...czas na przemyslnia...kolorowych snow;D www.youtube.com/watch?v=6unDcYBQSpQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: dla mikiego,na dobranoc;) IP: *.hsd1.ma.comcast.net 13.04.07, 15:10 Dzieki za zyczenia. Dezinformacja jest super. Prawda? Dolacz do tego i Twojego buntu: "powod" i Watykan, a znajdziesz rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 13.04.07, 02:36 na dobranoc dla forumowych ludzików:) www.youtube.com/watch?v=jbdPUiih020 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalejdoskop... Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.bredband.comhem.se 13.04.07, 09:16 ... digitalny na sloneczne dzien dobry : )) Gdzies kiedys mialam to wraz z muzyka na komputerze LIVE... Dziekuje : ) Odpowiedz Link Zgłoś
prezerwator2 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 14.04.07, 07:42 Coś dla romantycznych mężczyzn /proszę oglądać do końca/. www.youtube.com/watch?v=vLb7WKNXoZo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: 80.51.55.* 16.04.07, 19:47 www.youtube.com/watch?v=szbFNPNU2Ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobranoc Kochanie. Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.tkdami.net 16.04.07, 21:01 Śpij słodko śliczny Pysiu. www.youtube.com/watch?v=UJaVXkBfroI&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ;) Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 01:33 www.youtube.com/watch?v=BjNAxzDmu5w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.insat.net.pl 23.04.07, 20:20 Nastrojowy teledysk, w sam raz na to Forum... www.youtube.com/watch?v=SB6ha4iCk6Y Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 01.05.07, 10:49 Youtube-Kent-Dom andra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robeert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: 88.251.207.* 01.05.07, 19:53 Pozdrawıam z Pamukale. www.youtube.com/watch?v=fNQV0mboKg8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagierka G..... Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.bredband.comhem.se 02.05.07, 01:10 Pozdrawiam z Timbuktu :D www.youtube.com/watch?v=yoxAAcCPmIk TIMBUKTU - " KARMAKONTOT " Sanna mina ord, mina damer och herrar Ja vi kan hitta på, a vi kan hitta på Ja vi kan bara hitta på, ja vi kan bara hitta på Ja vi kan bara, ja vi kan bara [Vers 1] Jag gör det flera gånger om dan, jag menar väl väl Jag menar väl bra, vad jag menar är, jag menar vad Om gud sitter däruppe med nån sorts polygraf Gör jag vågar på hans papper som en storm i ett glas Gör man något är det klart att det kommer tillbaks Man får man lov att känna hettan av ånger och kval När karmakontot är övertrasserat, det e komplicerat Men jag vet att jag kommer serveras min del av det hela För ärlighet vara längst men Jag önskar att det alltid kunde vara så enkelt Men jag är en jävel på att trassla till Ja, jag erkänner det nu men det e knappt jag vill [Refräng x2] Ingen kan ljuga som vi, eller vad tror ni Jag tycker det liknar nån sorts Sjuk typ av tragikomik o vi ramlar dit Det sitter på karmakontot [Vers 2] Jag sa till Lisa att jag satt i ett möte Men i själva verket fikade jag med Pia från Götet Och Peter sa till mig att han var på släktmiddag Men Ali såg honom med en tjej på Gräddhyllan O syrran undrade varför jag inte hade dykt opp Jag sa att jag skulle ringt med hade batteritorsk O farsan sa till mej att hans hälsa var god Men doktorn ringde morsan med en annan version O Fiddy säljer crack o han går med pistol O Diddy lägger rap för det är hans passion O Bush sa att Saddam höll på att bygga ett vapen O Cheney skulle minsann inte tjäna på saken O jag sa till min bokare att jag hade feber Men jag stod ändå på krogen o bedöva min lever För man står bakom sanningen, gömmer sig bakom lögner O shit, jag ljuger nog till och med när jag drömmer [Refräng x2] [Vers 3] Jag ljuger för mig själv som om jag inte har en aning e Den mest lättlurade på 15 mils radie Om det enda jag vet e att jag inte vet nåt Så går väl hela denna sanningsgrejjen fet bort Så jag bygger luftslott med luftbroar mellan dom Men i fantasin är det ju alltför sällan som Lögner rinner förbi sanningen sitter kvar Mellan jag, mig och vi är det nog trippelmoral O rekordlåga sanningshalter funna i norr Dom alltför svåra faktumen kan vi bortse från Att vi står där och vippar mellan det sanna o falska Vi hycklar o skarvar, kryddar det och saltar O jag talar till och med sanning när jag ljuger Ibland får samvete men ibland bara njuter [Refräng] [Outro] Jag kan bara hitta på Spotta en massa bluff o båg Ja du kan hitta, på vi kan bygga en ridå O så lever vi på låtsas så Ja, jag kan bara hitta på O du kan bara hitta på Vi kan hitta på Vi kan bygga en ridå O så lever vi på låtsas så Sanna mina ord, mina damer och herrar Ja vi kan hitta på, a vi kan hitta på Ja vi kan bara hitta på, ja vi kan bara hitta på Ja vi kan bara, ja vi kan bara [Vers 1] Jag gör det flera gånger om dan, jag menar väl väl Jag menar väl bra, vad jag menar är, jag menar vad Om gud sitter däruppe med nån sorts polygraf Gör jag vågar på hans papper som en storm i ett glas Gör man något är det klart att det kommer tillbaks Man får man lov att känna hettan av ånger och kval När karmakontot är övertrasserat, det e komplicerat Men jag vet att jag kommer serveras min del av det hela För ärlighet vara längst men Jag önskar att det alltid kunde vara så enkelt Men jag är en jävel på att trassla till Ja, jag erkänner det nu men det e knappt jag vill [Refräng x2] Ingen kan ljuga som vi, eller vad tror ni Jag tycker det liknar nån sorts Sjuk typ av tragikomik o vi ramlar dit Det sitter på karmakontot [Vers 2] Jag sa till Lisa att jag satt i ett möte Men i själva verket fikade jag med Pia från Götet Och Peter sa till mig att han var på släktmiddag Men Ali såg honom med en tjej på Gräddhyllan O syrran undrade varför jag inte hade dykt opp Jag sa att jag skulle ringt med hade batteritorsk O farsan sa till mej att hans hälsa var god Men doktorn ringde morsan med en annan version O Fiddy säljer crack o han går med pistol O Diddy lägger rap för det är hans passion O Bush sa att Saddam höll på att bygga ett vapen O Cheney skulle minsann inte tjäna på saken O jag sa till min bokare att jag hade feber Men jag stod ändå på krogen o bedöva min lever För man står bakom sanningen, gömmer sig bakom lögner O shit, jag ljuger nog till och med när jag drömmer [Refräng x2] [Vers 3] Jag ljuger för mig själv som om jag inte har en aning e Den mest lättlurade på 15 mils radie Om det enda jag vet e att jag inte vet nåt Så går väl hela denna sanningsgrejjen fet bort Så jag bygger luftslott med luftbroar mellan dom Men i fantasin är det ju alltför sällan som Lögner rinner förbi sanningen sitter kvar Mellan jag, mig och vi är det nog trippelmoral O rekordlåga sanningshalter funna i norr Dom alltför svåra faktumen kan vi bortse från Att vi står där och vippar mellan det sanna o falska Vi hycklar o skarvar, kryddar det och saltar O jag talar till och med sanning när jag ljuger Ibland får samvete men ibland bara njuter [Refräng] [Outro] Jag kan bara hitta på Spotta en massa bluff o båg Ja du kan hitta, på vi kan bygga en ridå O så lever vi på låtsas så Ja, jag kan bara hitta på O du kan bara hitta på Vi kan hitta på Vi kan bygga en ridå O så lever vi på låtsas så ..... / säg som det är/..... " ..jak slowo daje, Panie i Panowie potrafimy bajerowac, o tak, potrafimy zmyslac... Potrafimy tylko bajerowac, o tak, potrafimy tylko zmyslac... Tylko to potrafimy, tylko to potrafimy.... Ja robie to pare razy dziennie, w dobrej wierze. Ja chce dobrze, mam na mysli, ze tak mysle. Jezeli Bog siedzi gdzies tam w gorze, z jakims rodzajem wykrywacza klamstw, to ja robie faliste wykresy na jego papierach, jak burze w szlance wody... To jasne, ze to, co czlowiek robi, wraca do niego spowrotem. Mozna sobie czuc zar zalu i wyrzutow sumienia, ale kiedy konto karmy jest przekroczone, to sprawy sie komplikuja. I ja wiem, ze dostane za swoje, bo " uczciwosc ma najdluzsze nogi"..... Chcialbym, aby to bylo takie proste, ale ja jestem sQ..ysynsko dobry w tym, aby wszystko sp....yc, zaklamac. Tak, przyznaje sie do tego teraz, choc tak naprawde wcale nie chce. Ref. Nikt nie potrafi tak klamac jak ja, jak sadzicie... Ja uwazam, ze to wyglada, jak jakis rodzaj tragikomedii chorego typa, i wpadamy w to, i to siedzi na karmy koncie. Powiedzialem do Lisy, ze siedze na zebraniu, kiedy tak naprawde bylem na kawie z Pia z Banku Göta. I Peter powiedzial do mnie, ze on byl na rodzinnym obiedzie, ale Ali widzial go z dziewczyna w kafejce "Smietankowa poleczka". A siostra zastanawiala sie dlaczego nie przyszedlem, powiedzialem jej, ze mialem zadzwonic, ale siadla mi bateria. I ojciec powiedzial mi, ze jego zdrowie jest OK, ale lekarz zadzwonil do matki z inna wersja. Fiddy sprzedaje crack i lazi ze spluwa. A Diddy rapuje, bo to jest jego pasja. I Bush powiedzial, ze Saddam budowal bombe, I Cheney nie powinien na tym skorzystac... I ja powiedzialem recepcjonistce, ze mam goraczke i nie przyszedlem /do lekarza/, a siedzialem w knajpie, zeby znieczulic watrobe... Bo czlowiek stoi za prawde i chowa sie za klamstwa. O shit! ja klamie naw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 01:11 www.youtube.com/watch?v=QPIckC7UH9w - fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ;) Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 01:22 W poprzednim poście z wrażenia pomyliłam "rubryczki" i tutuł wpisałam w miejsce nicka... - przepraszam <ukłon> Lubi ktoś Cardigans? Dla tych którzy lubią i mają podobny kłopot... www.youtube.com/watch?v=uJ5dOTDo2nU Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 02.05.07, 10:56 Jasne,ze fajne... , ale powiedz mi jak to zrobiles/as ze uzywasz mojego nicka? osv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja do osv IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 15:43 wytłumaczenie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=53250551&a=61686546 jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: do osv 02.05.07, 15:50 Ok, OK: ))) rozumiem... powiedz raczej, czy podoba Ci sie piosenka / noo, obie : ) / ...to sie swietnie tanczy ! Mialam wczoraj "wene tworcza " i tlumaczylam na szybko, wiec tekst jest troszke nieoszlifowany : ) ...ale to ciekawy zespol, z bardzo dobrymi tekstami... : )) Nic nie zdarza sie bez powodu..... KRAM : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja :) Re: do osv IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.07, 01:30 bardzo:) juz kiedyś tłumaczyłaś opowiadanie i też mi sie podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagierka G..... Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.bredband.comhem.se 02.05.07, 01:35 O shit! ja klamie nawet chyba gdy spie. Ja klamie i sobie, nie zdajac sobie z tego sprawy, ale najbardziej oszukani sa ci w promieniu 15 mil ode mnie. Jezeli wszystko co wiem, jest to, ze nic nie wiem, to mozna sobie darowac caly ten kram z prawda. Ja buduje te zamki z powietrza, z powietrznymi mostami miedzy nimi. Ale w fantazji rzadko kiedy klamstwo spotyka sie z prawda i ono pozostaje. Miedzy "JA" i " MNIE" a Wami istnieje prawdopodobnie potrojna moralnosc i rekordowo niska ilosc prawdy na polnocy, te najtrudniesze przypadki nalezy wykluczyc. Wszystko co umiemy, to stac miedzy prawda i falszem, oszukujemy, przykrawamy, dopieprzamy, dosalamy... Ja mowie prawde, nawet wtedy, kiedy klamie ; )) Czasami mam wyrzuty sumienia, ale najczesciej po prostu, bo to sprawia mi to przyjemnosc... Ja potrafie tylko zmyslac. Wypluwac mase klamstw. Ja, ty, umiemy zmyslac, spuscmy na to kurtyne i pozyjmy sobie, tak na niby. Taak, ja potrafie tylko zmyslac... i ty potrafisz tylko zmyslac. My potrafimy zmyslac, spuszczamy kurtyne i zyjemy w swiecie iluzji. Mowie prawde, Panie, Panowie. Potrafimy zmyslac, tak potrafimy... Potrafimy tylko zmyslac, tak, potrafimy tylko zmyslac. Tylko to potrafimy, tylko tyle potrafimy i tak zyjemy w swiecie iluzji... / säg som det är/ ....powiedz jak to jest, szczerze ; )) Tlumaczenie/sie/ szwagra-Blizniaka ; )) osv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja :) Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.07, 02:24 i tradycyjnie dla rycerza na dobranoc :) www.youtube.com/watch?v=ZjUyv_wP_KQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja :) Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.07, 02:41 i pomyśleć, że to ten sam utwór... www.youtube.com/watch?v=wrobo5ladRI Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 05.05.07, 08:24 Zdecydowanie druga wersja !... " TOYA " ; ))) BOSKA... mrozaca krew w zylach..... No, i to wykonanie..... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja :) Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.07, 16:55 Popieram!:) a w nocy z soboty na niedzielę, obejrzałam powtórkę serialu "Miasteczko Twin Peaks" w TVP, tyle wspomnień... Kto to jeszcze pamięta? www.youtube.com/watch?v=7oDuGN6K3VQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: 80.51.55.* 11.05.07, 13:40 Troszkę romantyzmu nie zaszkodzi. www.youtube.com/watch?v=D14q9IKUkL0 Odpowiedz Link Zgłoś
osv Pelnia... 12.05.07, 13:28 Romantyzm bez slow.....www.youtube.com/watch?v=Ou1kZgskhgU Haiku: Murakami,Kijo / 1865-1938/ The moment two bubbles are united, they both vanish A lotus blooms. Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Prosze o fajny teledysk. 16.05.07, 19:33 Posłuchałbym czegoś co jest na fali i rownocześnie jest romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Prosze o fajny teledysk. 16.05.07, 20:06 www.youtube.com/watch?v=p-tqYXYAMWQ Here you are... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.chello.pl 16.05.07, 21:32 advocatusdiaboli.wrzuta.pl/audio/i9eRVJxmFL/nazareth_-_love_hurts Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 16.05.07, 21:56 Jeżeli ten teledysk "osv" był między innymi dla mnie, to dziękuję. W rewanżu proponuję przesłuchać całą poniższą stronę, gdzie jest wiele przebojów dobrej muzycznej jakości. musicbox.sonybmg.com/video/justin_timberlake/what_goes_around_comes_around_preview Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: 80.51.55.* 16.05.07, 22:24 daro727.wrzuta.pl/film/2wgJPzUECI/timbaland_-_give_it_to_me_feat._j._timberlake_n._furtado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja romantycznie i na czasie IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 01:40 dla wszystkich, a w szczególności którym to potrzebne www.youtube.com/watch?v=44Wwr8PuSfs Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 19.05.07, 16:10 www.youtube.com/watch?v=iRSpPy8KQi4 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 19.05.07, 22:33 OSV, piekna byla Twoja propozycja:) ---------------------------------------------------- A teraz moja....dla wszystkich smutnych, tak jak ja.....teraz.... Blue - A chi mi dice youtube.com/watch?v=g31gtWm7HYg&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 19.05.07, 22:44 Nie badz smutna... Czy mam dla Ciebie cos wybrac? Co poprawi Ci nastroj? GIRlPOWER !! : ) www.youtube.com/watch?v=zWUSYP_fbrs Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 19.05.07, 23:00 Dziekuje za dobre checi:) ....niestety...to bedzie trwalo dluzej i jak narazie bede sobie sluchala tylko Blue.....jak to mowia..."raz na wozie raz pod wozem"...teraz jest "pod.." Milej i spokojnej nocy zycze Tobie i wszystkim tutaj zagladajacym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.insat.net.pl 19.05.07, 22:39 Coś dla nas, czyli wzrokowców... www.youtube.com/watch?v=5TOAP2aiKRM Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 19.05.07, 22:59 Dla YABA ; ) i dla wszystkich " wzrokowcow " ; ))) www.youtube.com/watch?v=pxn567bHny8 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 20.05.07, 08:53 Gość portalu: YABA napisał(a): > Zapraszam wszystkich uczestników tego Forum do wzajemnego przekazywania sobie > wyrazów sympatii. Dla wszystkich Smutasow.... Limp Bizkit - Behind Blue Eyes youtube.com/watch?v=f2dDpzNbJ-Q Milej niedzielI :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 22.05.07, 19:05 Dziękuję osv. W rewanżu dedykuję Ci dwa teledyski, które od dłuższego czasu za mną chodzą i nie chcą mi dać spokoju. www.youtube.com/watch?v=szbFNPNU2Ok www.youtube.com/watch?v=Yei5jFdyCFo&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 22.05.07, 19:50 Dla smutnych.....ciagle... jeszcze:( Justin Timberlake - Cry Me A River www.dailymotion.com/relevance/search/Justin%2BTimberlake%2B-%2BCry%2BM/video/xi3jr_justin-timberlake-cry-me-a-river ...ech jakie to piekne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 23.05.07, 15:50 www.youtube.com/watch?v=QFekK49HOLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.insat.net.pl 24.05.07, 21:32 Coś lekkiego i miłego dla ucha. www.youtube.com/watch?v=xRK600UTgfE Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 25.05.07, 09:00 Skojarzylam z Vanessa Paradis i jej chyba pierwszym przebojem w 1088 roku... Pamietacie?? :) Vanessa Paradis - Joe Le Taxi www.dailymotion.com/relevance/search/Vanessa%2BParadis/video/x3a5c_vanessa-paradis-joe-le-taxi Wkleilam te wersje, bo z YouTuba jest bardzo slabej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 15:21 > Skojarzylam z Vanessa Paradis i jej chyba pierwszym przebojem w 1088 roku... Postarzyłaś biedną Vanessę i nas przy okazji;)) (pamiętamy...) Dla bardzobardzobardzosmutnych, żeby się uśmiechnęli - "Help is coming" www.youtube.com/watch?v=yTPZD_CZVuw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wyrazem sympati Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.chello.pl 26.05.07, 22:30 www.youtube.com/watch?v=Y9a66c7HWNk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.chello.pl 26.05.07, 23:10 www.youtube.com/watch?v=Qn6b5mZZD-I&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.aster.pl 27.05.07, 22:37 Z wyrazami sympatii dziękuję za przypomnienie piosenki Emmy Shapplin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: 80.51.55.* 29.05.07, 15:12 Nie wiem dlaczego, ale blondynki zawsze są lubiane. teledyski.onet.pl/10172,2266129,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 29.05.07, 19:23 Nastrojony romantycznie pozwolę sobie zadedykować teledysk pewnej blondynce... Mam nadzieję, że nadal nią jest. teledyski.onet.pl/10172,796594,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
prezerwator2 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 02.06.07, 08:50 Na dobry początek dnia. www.youtube.com/watch?v=0NpKgqUum2g Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla wszystkich na dobry poczatek tygodnia :) 04.06.07, 10:49 Down Low - So Long Goodbye (1999) www.dailymotion.com/relevance/search/DOWN%2BLOW%2B/video/x174ng_down-low-so-long-goodbye-1999 Czy to nie jest piekne? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 A to dla naszych wzrokowcow :-)) 04.06.07, 10:58 Down Low - We Do It Like That (1997) www.dailymotion.com/relevance/search/DOWN%2BLOW%2B/video/x16sa8_down-low-we-do-it-like-that-1997 Milej zabawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Proszę o dalsze teledyski... 06.06.07, 11:39 Dziękuję bettina75. Akurat w 100% trafiasz w mój gust. www.youtube.com/watch?v=xRK600UTgfE Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Proszę o dalsze teledyski... 06.06.07, 13:07 www.youtube.com/watch?v=uDk-Ai0TDk8 Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Proszę o dalsze teledyski... 06.06.07, 13:59 www.youtube.com/watch?v=N5I6glM5ZwE Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla Bruke gorace rytmy ...... Santany :) 06.06.07, 13:20 bruke napisał: > Dziękuję bettina75. Akurat w 100% trafiasz w mój gust. > > www.youtube.com/watch?v=xRK600UTgfE :-) Nie wiem czy to tez Twoj gust...ale ja uwielbiam Sanatane...zwlaszcza w takim wydaniu jak ponizej...:) Przy takim rytmie nie moglabym usiedziec spokojnie...tez bym zatanczyla na ulicy razem z nimi :))) www.youtube.com/watch?v=xuqganBGykU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Rob Thomas - Lonely No More 07.06.07, 08:04 www.dailymotion.com/relevance/search/Rob%2BThomas%2B/video/x18ukp_rob-thomas-lonely-no-more Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Joss Stone And Rob Thomas 07.06.07, 08:10 www.dailymotion.com/relevance/search/rob%2Bthomas%2B/video/x1nwkt_joss-stone-and-rob-thomas/1 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Sean Paul feat. Santana - Cry Baby Cry 07.06.07, 08:21 www.dailymotion.com/relevance/search/Joss%2BStone%2Bfeat%2BSantana/video/xnddq_sean-paul-feat-santana-cry-baby-cry Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla wszystkich szczęśliwie zakochanych :-))))) 06.06.07, 13:48 Michelle Branch - The Game Of Love. feat Santana www.youtube.com/watch?v=DrbIy2I_5Dw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Dla wszystkich szczęśliwie zakochanych :-)))) 06.06.07, 14:09 www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4 Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Dla wszystkich szczęśliwie zakochanych :-)))) 06.06.07, 15:18 muzyka.interia.pl/teledyski/ Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Dla wszystkich szczęśliwie zakochanych :-)))) 06.06.07, 15:21 teledyski.onet.pl/10172,1795066,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Dla wszystkich szczęśliwie zakochanych :-)))) 06.06.07, 15:44 www.youtube.com/watch?v=ms0ds4uPH0c Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Bryan Adams - Have you ever really loved a woman 07.06.07, 12:54 Bryan Adams-Have you ever really loved a woman www.dailymotion.com/relevance/search/Bryan%2BAdams/video/x1ctst_bryan-adamshave-really-loved-a-woma Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla wszystkich, ktorzy kochaja energie zycia :-))) 07.06.07, 08:33 Anastasia - One Day In Your Life www.dailymotion.com/relevance/search/Anastasia/video/xne0o_anastasia-one-day-in-your-life Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dla wszystkich, ktorzy kochaja energie zycia 07.06.07, 08:44 Eros & Anastacia - I Belong To You ttp://www.dailymotion.com/relevance/search/Anastacia/video/xwy5c_eros-anastacia-i-belong-to-you Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 poprawka linku 07.06.07, 08:49 www.dailymotion.com/relevance/search/Anastacia/video/xwy5c_eros-anastacia-i-belong-to-you Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dla wszystkich, ktorzy kochaja energie zycia 07.06.07, 08:58 Anastacia - Paid My Dues www.dailymotion.com/relevance/search/anastacia/video/xbjaa_anastacia-paid-my-dues/1 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 We Will Rock You Aids Queen Anastacia 07.06.07, 09:01 www.dailymotion.com/relevance/search/anastacia/video/xezcv_we-will-rock-you-aids-queen-anastac/1 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla wielbicieli kobiet z czerwonymi wlosami :-)) 07.06.07, 10:12 Joss Stone ft Common Tell Me What Were Gonna Do www.dailymotion.com/relevance/search/Joss%2BStone/video/x22awr_joss-stone-ft-common-tell-me-what-w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gans Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.chello.pl 07.06.07, 11:09 www.youtube.com/watch?v=0M1RHupjxHc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) tylko mnie przytul IP: *.chello.pl 07.06.07, 11:34 www.youtube.com/watch?v=YUphgPE9PWM&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
osv Tylko ktorego... ; )) 07.06.07, 12:30 www.youtube.com/watch?v=-igVi62y49s ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Tylko ktorego... ; )) 07.06.07, 12:34 Kazdego po kolei :-))) Znam ten utwor, jest przepiekny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Celine Dion & Bryan Adams dla zakochanych :) 07.06.07, 12:38 Celine Dion & Bryan Adams - Everything I Do I Do It For You www.youtube.com/watch?v=QkAYSUjtLbs&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Bryan-Adams-here-i-am 07.06.07, 12:50 www.dailymotion.com/relevance/search/Bryan%2BAdams/video/xd0by_bryanadamshereiam Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Bryan Adams - Run to You 07.06.07, 12:59 www.dailymotion.com/relevance/search/Bryan%2BAdams/video/x1vx67_bryan-adams-run-to-you Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Chicane Ft Bryan Adams - Dont Give Up 07.06.07, 13:04 Chicane Ft Bryan Adams - Dont Give Up www.dailymotion.com/relevance/search/bryan%2Badams/video/xb7c7_chicane-ft-bryan-adams-dont-give-up/1 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla milosnikow hard rocka : " Knocking on the ... 07.06.07, 11:49 Tak, stary ale jary......:) Dolacze jeszcze jeden z najpopularniejszych utworow hard rocka :-)) Knocking on heavens door www.youtube.com/watch?v=rhCM88LhoW0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Wszyscy potrzebujemy...milosci i wybaczenia :)) 07.06.07, 13:12 Seal - Love's Divine www.youtube.com/watch?v=vlC5mg9fW3U Odpowiedz Link Zgłoś
osv O milosci, / szewskiej/ pasji...i o wybaczaniu ; ) 07.06.07, 15:53 www.youtube.com/watch?v=Cwx8Qvaq-Q0 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla ........zwariowanych..... ;-)) Seal - Crazy 07.06.07, 13:20 Seal - Crazy www.youtube.com/watch?v=ECznJPcWiRI Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Coś wspaniałego :) 07.06.07, 15:19 www.smog.pl/wideo/1978/wspanialy_muzyk/ Odpowiedz Link Zgłoś
osv Znam lepszych : ) 07.06.07, 17:51 www.youtube.com/watch?v=TOCUrN7LUZQ ... i muzyka J.C. jako podklad muzyczny : )) dla... www.youtube.com/watch?v=aJDa7X-O_zk ...... i takie jest zycie ; ) ...trzeba umiec przegrywac, aby moc sie podniesc! ; )) www.youtube.com/watch?v=-QA7UU2R-hQ www.youtube.com/watch?v=gqvkip9S1VA osv ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Znam lepszych : ) 07.06.07, 18:39 Widzę, ze lubisz jazdę figurową ;) ja też; a co do podkładów muzycznych to ten ostatni jest zajebisty :P Ale ja mam fioła na punkcie tego utworu Johann'a Pachelbel a w tym wykonaniu jest po prostu wyśmienity ;) A tu jeszcze coś do posłuchania:D www.smog.pl/wideo/8015/stand_by_me_w_wykonaniu_timona_i_pumby/ Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re:errata 07.06.07, 18:41 www.smog.pl/wideo/8015/stand_by_me_w_wykonaniu_timona_i_pumby/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaba Re: Serdecznie Wszystkich pozdrawiam. IP: *.insat.net.pl 07.06.07, 20:28 Jestem bardzo szczęśliwy, że ten wątek nadal rozwija się i mam nadzieję, że przedstawiane tutaj wideoklipy każdemu z nas dostarczają chociaż troszeczkę radości. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam. www.youtube.com/watch?v=rHT477ffjGo&mode=related&search= Zapraszam też na moje forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47890 Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Serdecznie Wszystkich pozdrawiam. 07.06.07, 23:35 Naturalnie, ze sprawiaja przyjemnosc i dobrze sie przy nich pracuje : ) Dziekuje za Lise, artystow nie nalezy podobno porownywac, sa indywidualistami, jak kazdy z nas :) , ale Lisa Nilsson to troche taka ikona, jak Ewa Demarczyk. Ma dobre teksty i znakomita dykcje, wiadomo " 08 " /"noll-otta"/...ze Sztokholmu ; ) Pozdrawiam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Lubie jeszcze... 07.06.07, 20:29 ..... prawdziwych facetttow ; )))) Moze byc ten ! www.youtube.com/watch?v=Xxl_X1PbFng ; )))) ..... i dzieci, sa urocze!! ; ))) www.youtube.com/watch?v=mVZRTui-gQ4 ..... kocham tez teatr i opere..... i prawdziwych muzykow... www.youtube.com/watch?v=KzxKOF_d-cg www.youtube.com/watch?v=SfxhVFT9b8E... ..... i... www.youtube.com/watch?v=H6itI0aEWH8 Milego wieczoru : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Bardzo lubię Santanę bettina75 07.06.07, 21:55 Bardzo dziękuję za ten mój wyjątkowo ulubiony utwór: www.youtube.com/watch?v=xuqganBGykU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
osv Bardzo lubię Santanę... 07.06.07, 23:44 rowniez : )) ... to juz wybitna klasyka. Nie znam nikogo, kto by nie reagowal na jego muzyke, czy styl gry. Dopisze tylko tutaj, ze nistety srodkowy wpis mi nie wypalil, tam mial byc inny spiewak operowy... z powodu tych kropek : ) Moze innym razem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Bardzo lubię Santanę bettina75 08.06.07, 09:44 Ciesze sie, ze trafilam w Twoj "nerw" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla tych ktorzy kogos utracili....... 08.06.07, 09:18 MEAT LOAF & MARION RAVEN: It's All Coming Back to me nowwww.youtube.com/watch?v=xOGPHUFAxWQ Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla wszystkich ................Macho`s :))) 08.06.07, 09:30 k-maro - gangsta party www.youtube.com/watch?v=bwXHTDWv814 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dla wszystkich ................Macho`s :) 08.06.07, 09:33 kmaro - let's go www.youtube.com/watch?v=O6nOca2tgzM&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dla wszystkich ................Macho`s :) 08.06.07, 09:35 K maro - Femme like u www.youtube.com/watch?v=so-BSP_-bZc&mode=related&search= Milego dnia wszystkim :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla tych ktorzy lubia ...... Michelle Pfeiffer 08.06.07, 09:42 Super utwor i film Tytul: "Dangerous Minds" z Michelle Pfeiffer ....w ktorym wlasnie ta piosenka jest podkladem....film warty obejrzenia, lecial juz dosyc dawno....moze jako DVD w wypozyczalni lub w sklepie... :-))) COOLIO - GANGSTAS PARADISE www.youtube.com/watch?v=D_-Uomo9Io8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Axelle Red - Naive IP: *.insat.net.pl 08.06.07, 15:28 Poniższy wideoklip chciałbym zadedykować osv, która z treści swoich wpisów przypomina mi pewną niezapomnianą przeze mnie osobę z Forum Romantica. Przyznam się, że bardzo chciałbym, aby wróciła pod wcześniejszym nickiem. www.youtube.com/watch?v=xRK600UTgfE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Axelle Red - Naive IP: 80.51.55.* 09.06.07, 19:34 www.youtube.com/watch?v=1R21LOsFFLE Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Z filmu Cabaret 09.06.07, 22:40 Pamietam ten film :))) www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Bez dedykacji... 11.06.07, 08:13 teledyski.onet.pl/0,944276,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Dla wszystkich Agat :D 11.06.07, 08:18 www.youtube.com/watch?v=xFSmSMMfE8E&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
osv Z dedykacja... 11.06.07, 10:37 ... dla devil.ki ; )) www.youtube.com/watch?v=DrO0UFjDQ4E Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Z dedykacja... 11.06.07, 10:58 ... dla fanow J.M.J ; ) www.youtube.com/watch?v=yvC95d5MGfo Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla osv :-)) Jean Michel Jarre - Oxygene 7 11.06.07, 11:26 osv napisała: > ... dla fanow J.M.J ; ) > > www.youtube.com/watch?v=yvC95d5MGfo Jestem jedna z nich juz od ......ulala....wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelu lat :))) www.youtube.com/watch?v=C6ckDYae2SY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Z dedykacja... 11.06.07, 11:19 Chociaz to nie dla mnie.... musze powiedziec, ze swietne .-))) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Boska klasyka... : )))) 11.06.07, 11:50 ...stare, ale "JARRE" !! ; ) www.youtube.com/watch?v=E9sixXZ_4Xk Pewne rzeczy sie nie zmieniaja! Pozdrawiam betty :)) osv Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Boska klasyka... : )))) 11.06.07, 12:12 Co racja to racja.... :-))) Milego dnia Ci zycze osv :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Zdziwienie... 13.06.07, 10:50 Kto nie lubi opery ( ?? )....., moze posluchac country; )) www.youtube.com/watch?v=h_xqaADfQ-o osv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adorator Re: Dla tych ktorzy lubia ...... Michelle Pfe IP: *.centertel.pl 12.08.13, 18:23 fromhollywoodwithlove.blogspot.com/2013/08/normal-0-21-false-false-false.html Wpis o michelle na nowym blogu filmowym. Naprawdę fajny Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla tych, ktorzy czekaja na wakacyjna milosc :-)) 12.06.07, 12:39 Wakacyjnie i nastrojowo :)) Reamonn - Tonight www.youtube.com/watch?v=XaW8FyL7xZs www.dailymotion.com/relevance/search/REAMONN-Tonight/video/xmpd8_reamonn-tonight Odpowiedz Link Zgłoś
osv Nothing can go wrong... :)) Betty 13.06.07, 10:19 Reamon: Supergirl You can tell by the way, she walks that she's my girl, You can tell by the way, she talks she rules the world. You can see in her eyes that no one is her Chi, She's my girl, my Supergirl. And then she'd say: It's OK, I got lost on the way But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry. And she'd say: It's all right, I got home late last night But I'm a Supergirl and Supergirls just fly. And then she'd say, that nothing can go wrong, When you're in love, what can go wrong? And then she'd laugh the night turns into the day, Pushing her fears further along. And then she'd say: It's OK, I got lost on the way But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry. And she'd say: It's all right, I got home late last night But I'm a Supergirl and Supergirls just fly. Then she'd shout down the line, tell me she's got no more time Cause she's a Supergirl and Supergirls don't cry. And then she'd scream in my face, tell me to leave, leave this place Cause she's a Supergirl and Supergirls just fly. She's a Supergirl, a Supergirl, She's sowing seeds, she's burning trees, She's sowing seeds, she's burning trees, Yes, she's a Supergirl, a Supergirl, A Supergirl, my Supergirl www.youtube.com/watch?v=Wyco2Uva7hI Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Nothing can go wrong... :)) Betty 13.06.07, 11:20 Yes, but: "When you're in love, what can go wrong?" :-)) pospiewalam sobie razem z nim :-)) ....uwielbiam te piosenke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Reamonn - Strong 13.06.07, 11:52 www.youtube.com/watch?v=gC9xGu8mPJc&mode=related&search= I see the fear in the things we don't understand I see the fear in another blind man I can't hold back this fight that stills inside I can't hold back who I am I know you're strong I know you belong I know you're strong My beautiful one I know you're strong I know you belong I know you're strong My beautiful one I can't turn Away from what I believe I can't destroy Or deceive Oh no, Oh no, Oh noohoo I know a beauty In all that I can see I can't hold on but you can't release I know you're strong I know you belong Alle I know you're strong My beautiful one I know you're strong I know you belong I know you're strong My beautiful one Cause they can't hold you And they can't hold me And they can't hold on To what they can't believe Cause they cant hold you And they can't hold me And they won't understand Till the blind man sees I know you're strong My beautiful one I know you're strong I know you belong I know you're strong My beautiful one I know you're strong I know you belong I know you're strong My beautiful one Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Thank you for loving me... :))) 13.06.07, 13:14 Bon Jovi - Thank You For Loving Me www.dailymotion.com/relevance/search/Bon%2BJovi%2B/video/x1e9n4_bon-jovi-thank-you-for-loving-me Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla tych ktorzy lubia...Dido :)) 13.06.07, 14:01 Milego dnia:) Dido - White Flag www.youtube.com/watch?v=aJCmKFANPEc Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: Dla Ciebie :)) ode mnie 13.06.07, 20:35 www.youtube.com/watch?v=BIN8T2tQ780 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dido ...............................Th ank You :) 21.06.07, 13:25 youtube.com/watch?v=0NpKgqUum2g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Besame Mucho... IP: *.chello.pl 13.06.07, 20:44 www.youtube.com/watch?v=Z9deMopdTtg Odpowiedz Link Zgłoś
osv Dziekuje Chello : )) 13.06.07, 22:59 www.youtube.com/watch?v=xAZgjaNyQTU Mnie sie podoba : ) Odpowiedz Link Zgłoś