Gość: ... :) ... IP: *.chello.pl 23.10.07, 21:35 pl.youtube.com/watch?v=KKoiMiOQvMc Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: :) ... 23.10.07, 22:19 cudowne:) pl.youtube.com/watch?v=DOZyMGPMPVU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: :) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 09:03 dzięki! "Bajum bajum" był moją ulubioną kreskówką z dzieciństwa :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.chello.pl 27.10.07, 01:15 pl.youtube.com/watch?v=-KlZhfPYKEA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ISIS IP: *.chello.pl 27.10.07, 01:21 pl.youtube.com/watch?v=ToTTOBDqVFQ Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: ISIS 27.10.07, 09:11 pl.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4 IZIS...Garden of light...po prostu piekne : )) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dla mojego ukochanego :))))) 28.10.07, 19:00 Colbie Caillat - Bubbly pl.youtube.com/watch?v=2PWfB4lurT4 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 28.10.07, 19:10 Nickelback - Far Away youtube.com/watch?v=j4y-RzVGrHg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.chello.pl 30.10.07, 21:46 pl.youtube.com/watch?v=yInF1ixeHy8 Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. 31.10.07, 00:32 pl.youtube.com/watch?v=rbAPt30K9Yg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Romantyczny muzyczny koncert życzeń dla ... IP: *.chello.pl 05.11.07, 20:45 www.universe.pl/tyle.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Where is the love??????????? Black eyed peas 06.11.07, 10:58 www.youtube.com/watch?v=PJV9EMkv0u4 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Bring Me To Life Evanescence feat. Paul McCoy 06.11.07, 11:30 www.youtube.com/watch?v=LalkiosgUvQ Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 ..................Here without You......... 06.11.07, 12:40 3 Doors Down - Here Without You eve94.wrzuta.pl/audio/kn9uJTr1P8/3_doors_down_-_here_without_you Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Akon ft. Snoop_Dogg - I Wanna Love You 06.11.07, 21:19 misiugg.wrzuta.pl/audio/Apf0jUzoo8/akon_ft._snoop_dogg_-_i_wanna_love_you Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Justin Timberlake ft T.I & Timberland - My Love 06.11.07, 21:30 www.youtube.com/watch?v=kWlnzVGcUL8 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Tylko dla zakochanych :))))))))))) 08.11.07, 09:51 ♥ Cascada- Everytime we touch (slow) ♥ pl.youtube.com/watch?v=VfcTafDJo8Q&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Ta piosenka dzisiaj... 09.11.07, 08:14 postawila mnie na nogi...:))) Nelly, Justin and Timbaland - Lovestoned pl.youtube.com/watch?v=pM4BNBZLPyY&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Rihanna - Hate That I Love You 12.11.07, 08:50 pl.youtube.com/watch?v=DHr711HFrXE Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Rihanna - Hate That I Love You 15.11.07, 10:08 W poprzednim poście ten clip stał sie nieaktywny, więc wklejam go powtórnie. pl.youtube.com/watch?v=FIUv3dOBbCk Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Rihanna - Hate That I Love You 15.11.07, 10:35 ...lubie ten utwor.....super:) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Rihanna - "Unfaithfu"l i "Don't Stop The Music" 15.11.07, 10:41 uzupelnie jeszcze tymi dwoma piosenkami moje wczesniej wklejone... pl.youtube.com/watch?v=PgZgubuT2DM i Rihanna - Don't Stop The Music pl.youtube.com/watch?v=xsRWpK4pf90 lubie ten rytm:) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Eros Ramazotti and Anastacia - I Belong To You 15.11.07, 19:28 Eros Ramazzotti & Anastacia - I Belong To You - LIVE pl.youtube.com/watch?v=ws0nFzF8PBs -- Milosc jest jak woda.....bez niej nie mozna zyc.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Silbermond - Das Beste 16.11.07, 18:33 Przepiekne sa slowa tej piosenki...:-))) Silbermond - Das Beste www.youtube.com/watch?v=QOZt7takAFw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Dla Darka:-)) 17.11.07, 14:00 www.youtube.com/watch?v=fM1ujosaDTE Abyś każdego dnia był radosny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Nie potrzebojemy nastepnego bohatera? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 18.11.07, 16:11 www.youtube.com/watch?v=9IV9an1EE9M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Czekam na bohatera do konca nocy(tyklo?). IP: *.hsd1.ma.comcast.net 18.11.07, 16:20 www.youtube.com/watch?v=Ltps17if3t8&feature=related Khinga, moje Pozdrowienia z Usmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Czekam na bohatera do konca nocy(tyklo?). 19.11.07, 17:36 Zaskoczyłeś mnie...bardzo lubię tą piosenkę:))czyżbyś wiedział?;) Stawia mnie na równe nogi:)) Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: Czekam na bohatera do konca nocy(tyklo?). IP: *.hsd1.ma.comcast.net 20.11.07, 01:20 Khinga jak zawsze jestes bardzo uprzejma. Mi chodzilo o slowa tych piosenek i raczej byl to impuls chwili. Tak dla zabawy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Czekam na bohatera do konca nocy(tyklo?). 20.11.07, 16:17 Impuls, nie impuls...ale jedna z moich ulubionych:)) Trafiłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Alicia Keys - No One IP: *.insat.net.pl 23.11.07, 16:54 www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Richard Marx-Calling You 19.11.07, 00:04 foxia.wrzuta.pl/audio/bPncXzpkoh/richard_marx-calling_you Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Justin Timberlake- hat goes around comes around" 19.11.07, 00:13 barthez1994.wrzuta.pl/audio/1tWeKvQYtU/justin_timberlake-what_goes_around_comes_around Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Miejmy odwage powiedziec......Kochaj mnie.. :) 19.11.07, 08:04 Perfekt - Kochaj mnie karollinka1256.wrzuta.pl/audio/8KXbnx84zY/perfekt_-_kochaj_mnie 1.Gdy nie bawi Cię już świat zabawek mechanicznych Kiedy dręczy Cię ból, nie fizyczny Zamiast słuchać bzdur, głupich telefonicznych wróżek zza siedmiu mórz Spytaj siebie czego pragniesz, dlaczego kłamiesz, że miałaś wszystko? Gdy udając, że śpisz, w głowie tropisz bajki z gazet Kiedy nie chcesz już śnić cudzych marzeń Bosa do mnie przyjdź i od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz Słuchaj jak dwa serca biją, co ludzie myślą to nieistotne Ref. Kochaj mnie Kochaj mnie Kochaj mnie nieprzytomni, jak zapalniczka płomień, juk sucha studnia wodę Kochaj mnie namiętnie tak, jakby świat się skończyć miał 2.Swój miejsce znajdź i nie pytaj czy taki układ ma jakiś sens Słuchaj co Twe ciało mówi, w miłosnej studni już nie utoniesz Ref. Kochaj mnie Kochaj mnie Kochaj mnie nieprzytomnie, jak księżyc w oknie śmiej się i płacz Na linie nad przepaścią tańcz, aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Timbaland - Apologize 24.11.07, 23:29 pl.youtube.com/watch?v=KHfyDxy8i5o I'm holding on your rope got me ten feet off the ground and i'm hearing what you say but i just can't make a sound you tell me that you need me then you go and cut me down but wait... you tell me that you're sorry didn't think i'd turn around and say.. that it's too late to apologize, it's too late i said it's too late to apologize, it's too late i'd take another chance, take a fall, take a shot for you and i need you like a heart needs a beat (but that's nothing new) yeah yeah i loved you with a fire red, now it's turning blue and you say sorry like an angel, heavens not the thing for you, but i'm afraid it's too late to apologize, it's too late i said it's too late to apologizes, it's too late woahooo woah it's too late to apologize, it's too late i said it's too late to apologize, it's too late i said it's too late to apologize, yeah yeah i said it's too late to apologize, a yeah i'm holding your rope got me ten feet off the ground... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Stachursky - Z Każdym Twym Oddechem 27.11.07, 08:13 hmmm, pierwszy raz uslyszalam i spodobala mi sie za pierwszym razem:) Stachursky - Z Każdym Twym Oddechem blitz.wrzuta.pl/audio/tDgKR32J6o/stachursky_-_z_kazdym_twym_oddechem Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Stachursky - Z Każdym Twym Oddechem 28.11.07, 15:37 wiesz, co dobre:))) Byłam kilka razy na jego koncercie:) pochwalę się...ze dostałam autograf z dedykacją:)) Jest uważany za "discopolowca",ale moim zdaniem jego piosenki nie mają nic wspólnego z disco polo. a to? www.youtube.com/watch?v=6gH8T19OvAI Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Stachursky - Z Każdym Twym Oddechem 29.11.07, 08:04 Tez mi sie podoba:) Nie zanlam go do tej pory, az uslyszalam jego utwor poznany na innym forum:) To byla jakby tu powiedziec "milosc" od pierwszego sluchu :PP Lubie jego teksty, rytm, glos itd... Do repertuaru doklejam jeszcze te dwa: Jak aniol Sstachursky www.youtube.com/watch?v=tT4yjW3jvb8&feature=related i Stachursky - Czekalem na taka jak ty www.youtube.com/watch?v=oWs01McZ2QU&feature=related Polubilam faceta...jednym slowem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Britney Spears - Gimme More 29.11.07, 12:02 pl.youtube.com/watch?v=Nn0slMzD44o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Spice Girls - Headlines... IP: *.insat.net.pl 30.11.07, 20:02 Ciekawy jestem, czy obecny powrót Spice Girls będzie sukcesem? Osobiście bardzo lubiłem ten zespół prawdopodobnie z tego powodu, że na początku jego kariery w 1997 na plaży w Cannes cudem udało mi się nagrać niespełna cały jego występ dla prominentnych przedstawicieli Świata Arabskiego, pomimo bardzo szczelnej ochrony. Ten utwór dedykuję wszystkim uczestnikom Forum Romantica. pl.youtube.com/watch?v=cdTZS-M6PHI Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Band Aid - Do they know it's Christmas 07.12.07, 22:05 pl.youtube.com/watch?v=qsqsiJRiCY0 Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: Bryan Adams - Christmas Time 08.12.07, 10:05 pl.youtube.com/watch?v=vicwb4UT13M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone IP: *.insat.net.pl 09.12.07, 22:09 pl.youtube.com/watch?v=BbDk8vcunUc Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: East 17 - Stay Another Day 09.12.07, 22:21 pl.youtube.com/watch?v=V4jLfCjlYD0 Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone 09.12.07, 23:16 pl.youtube.com/watch?v=_8HehlaZG5Y To jest nieprawdopodobnie zabawne... i niesamowite : ))) jak ludziom przychodza do glowy podobne pomysly, czy melodie : ))) Nie wiem kim jestes YABA, ale wlasnie TE piosenke, wybralam dzis wieczorem z mysla, ze wstawie ja troche pozniej... Nie mogles tego wiedziec, ale bylam pierwsza! : )) ...wiec niech leci na bis : )) osv : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Slade - Merry Christmas Everybody IP: *.insat.net.pl 10.12.07, 17:28 Osv, już Ci raz pisałem, że masz podobny gust muzyczny do mojego i być może w tym przypadku zadziałała jeszcze telepatia. Przepraszam, że wyprzedziłem Ciebie z wklejeniem tego clipu. Następnym razem obiecuje poprawę. Jako przeprosiny przyjmij rzekomo najlepszy w historii utwór Bożonarodzeniowy, który po raz pierwszy został wykonany w 1973 roku przez zespół Slade, zatytułowany Merry Christmas /Xmas/ Everybody. Nie wklejam oryginału, tylko późniejszą wersję wykonana na żywo, gdyż ten pierwszy ma urwane zakończenie. pl.youtube.com/watch?v=6OAUs0rcsA4&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Bino - Mama Leone 12.12.07, 21:36 Troszkę ROMANTYZMU nie zaszkodzi w tych przedświątecznych czasach... youtube.com/watch?v=ChvC6BhxyI0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Christmas in my heart - Sarah Connor IP: *.insat.net.pl 13.12.07, 19:05 pl.youtube.com/watch?v=lMtuc1yd00w Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Christmas in my heart - Sarah Connor 14.12.07, 10:29 pl.youtube.com/watch?v=1nV_p6cvr2A Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Slade - Merry Christmas Everybody 14.12.07, 10:17 Cos w tym jest... YABA ; ))) ... zwlaszcza ten pianista pod Akropolem...bardzo ekspresyjne! : )) pl.youtube.com/watch?v=OFMMlap9-YM Jezeli juz o Swietach mowa, to wszystkiego najlepszego... pl.youtube.com/watch?v=jMB62g-A3Hk ... i maly prezent pod choinke dla Ciebie, mam nadzieje, ze bedzie dobrze przyjety ; ))))))) pl.youtube.com/watch?v=M_Oj1Yx80uc osv : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: IP: *.insat.net.pl 14.12.07, 22:05 Osv, serdecznie dziękuję Ci i również życzę wszystkiego najlepszego... Szczególna radość zrobiłaś mi wklejając poniższy link, gdyż bardzo lubię tego typu utwory i to w jakim wykonaniu... O Mare e Tu - Andrea Bocelli & Dulce Pontes pl.youtube.com/watch?v=dRAnIIegyRY Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Shania Twain - You've Got... 16.12.07, 18:55 pl.youtube.com/watch?v=7eEAP3Uo8a4 Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Shania Twain - You've Got... 18.12.07, 16:21 pl.youtube.com/watch?v=EV0qAQ9uyzY Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Shania Twain - That Don't Impress Me Much 21.12.07, 10:35 Drupi w tej piosence jest wyjątkowy, a z kolei mój clip wyraźnie uzewnętrznia cechy obu płci naszego gatunku. pl.youtube.com/watch?v=_SOh6mSEZss Odpowiedz Link Zgłoś
osv God Jul och Gott Nytt År 2008... 21.12.07, 12:00 ... bez KANTOW ! ; )) pl.youtube.com/watch?v=ihW56Xa3XGQ&feature=related pl.youtube.com/watch?v=xMtuVP8Mj4o&feature=related osv : )) Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Megamix - Ottawan 23.12.07, 00:01 Tak będzie w Sylwestra? Wesołych Świąt. pl.youtube.com/watch?v=qK7kuppfavs Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Megamix - Ottawan 23.12.07, 10:58 ... z pewnoscia ! : )))))) Ale najpierw koleda... pl.youtube.com/watch?v=RlfKim6Y5Pg Odpowiedz Link Zgłoś
boleslawb Re: Boney M. - Mary's Boy Child/Oh My Lord (1978 23.12.07, 11:35 pl.youtube.com/watch?v=7BVtzu59feY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.insat.net.pl 24.12.07, 10:30 Serdecznie Życzę Wszystkim Cudownych, Miłych, Radosnych, Pogodnych oraz Spokojnych i Zdrowych Świąt. pl.youtube.com/watch?v=J6P3fCDQVMI Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Wesołych Świąt!!! 24.12.07, 12:49 Podlaczam sie pod Twoje zyczenia... pl.youtube.com/watch?v=hmCCj3JPo9k .......wicz - Family : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Romantyczny muzyczny koncert życzeń. IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 20:10 Dla Ciebie - z życzeniami cudownych Świąt... www.wrzuta.pl/audio/iX9JkZj9DA/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YABA Re: Et si tu n'existais pas - Joe Dassin IP: *.insat.net.pl 25.12.07, 20:51 pl.youtube.com/watch?v=bHUH8cP7p90 Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Przeboje na Musicbox... 29.12.07, 22:18 musicbox.sonybmg.com/video-player/justin_timberlake/what_goes_around_comes_around_preview Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: September - Can't Get Over 30.12.07, 23:12 Nastał czas przygotowań do Sylwestra, a więc już próbujmy... pl.youtube.com/watch?v=W7L_IV9KWQw Odpowiedz Link Zgłoś
osv Zanim... 31.12.07, 00:19 ... porwie nas bal za pare godzin... SMILE : )))) ...bo widze, ze znowu ktos mysli SYLWESTROWO !! ...chcialam dla WSZYSTKICH DJ-ow/ek tego muzycznego watku, za ich pasje do muzyki, zlozyc najlepsze zyczenia na Nowy Rok 2008! : )) ... a takze, myslac globalnie, kazdemu ZIEMIANINOWI w najdalszym zakatku swiata, z tym pieknym zdjeciem ZIEMI, ktore przez przypadek mam rowniez na moim monitorze, przy otwarciu strony : )) / nie wiedzialam, ze go tutaj znajde! / ... zyczenia wysylane w eter "zlotym glosem" ... o ktorym ktos napisal: " It is good for my soul that there is a person who can bring beauty to this world by singing."... ...abysmy sie nie musieli martwic na przyklad, "dziura ozonowa" nad Pakistanem ;( pl.youtube.com/watch?v=ZmWvdrdm7VE ...kazdemu z osobna wlasciwego MOTTA na zycie : ))... pl.youtube.com/watch?v=ejEVczA8PLU ...slowem : )) pl.youtube.com/watch?v=7qCRQqOz63s ...a poza tym : )) pl.youtube.com/watch?v=gEe2j43X-Ms ...moze byc w innej wersji... wybor wlasny ; )) pl.youtube.com/watch?v=4u6ycs90YIk ...oraz karnawalu w Brazylii ; )) pl.youtube.com/watch?v=THk5GB3JYG4 z tego miejsca ... pl.youtube.com/watch?v=MI2JUhMPldE zyczy WAM osv : )) Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: Życzę Szampńskiej Zabawy Sylwestrowej. 31.12.07, 09:19 Craig David - Hot Stuff (Let's Dance) HQ pl.youtube.com/watch?v=7ddJLllHtVg Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Życzę Szampńskiej Zabawy Sylwestrowej. 31.12.07, 09:26 Suuuuuuuuuuuuper :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Room2012 - Haunted 01.01.08, 17:05 pl.youtube.com/watch?v=jUulnYHoMsI&feature=related Sle noworoczne najlepsze zyczenia dla Wszystkich przyjaciol... kochajacych muzyke:))) ...i slodkie muyczne buziaczki dla Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Room2012 - Haunted 02.01.08, 16:07 pl.youtube.com/watch?v=o_UAydZnMgM pl.youtube.com/watch?v=o_UAydZnMgM "Milosc jest...albo jej nie ma." M* ... i chcialam tylko napisac, ze pisze WYLACZNIE...jako osv : ) ... jezeli juz sie zjawiam tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
osv ... i tylko 02.01.08, 16:34 pl.youtube.com/watch?v=wxV4wi-sa2s&feature=related ... przez pomylke zgubil sie ten MELODRAMAT... niechcacy : ) KRAM osv : )) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Kocham CYRK ... ; )))) 03.01.08, 16:32 ... dzisiaj o 13.35 z okazji 20-to lecia tego CYRKU, TV2 tutaj, pokazala prawdziwy show... NIESAMOWITE!! : )))) pl.youtube.com/watch?v=y8YjtozRX1o&feature=related pl.youtube.com/watch?v=oKGBkc77sDw&feature=related ...nadal szampansko i urlopowo ; )) osv : )) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: ... i tylko 05.01.08, 12:30 pl.youtube.com/watch?v=H6itI0aEWH8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Boyz II Men - End Of The Road 05.01.08, 22:02 pl.youtube.com/watch?v=XZcG0NBMcDA Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Sentymentalne piosenki..... Boltona...cudenka :))) 08.01.08, 09:20 Michael Bolton- How Am I Supposed To Live Without You pl.youtube.com/watch?v=1UNeZSZm4BQ ....no, nareszcie obcial te okropne wlosy... :))) To jest dopiero cudo...:))))) Michael Bolton-The Best Of Love pl.youtube.com/watch?v=-PCNYkYk7XE Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Oj, tylko nie dzisiaj Tiniu... 08.01.08, 11:24 Dzisiaj Kochana więcej pary mi potrzeba, a Bolton wciągnąłby mnie jeszcze bardziej w dół. Właśnie zaserowałam sobie Glorię Gaynor i hasło na dzisiaj I'll survive! www.youtube.com/watch?v=Xv6lHwWwO3w................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Dla Gini na porawe nastroju.. :-))) 08.01.08, 12:36 Marquess - Vayamos Companeros www.youtube.com/watch?v=AjuPqjyxQCQ Uwierzylabys ze to spiewaja Niemcy????? Uwielbiam ten utwor, bo on zawsze poprawi mi nastroj, czego i Tobie z calego serca zycze, Gini:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Działa Tiniu :))) 08.01.08, 13:19 Muzyka ma ogromną moc! Dzięki, lubię takie gorące rytmy. Zachciało mi się jakiś szalonych tańców - tylko nie zawsze jest taka możliwość... W rewanżu przesyłam Ci Gipsy Kings trochę inaczej, ale piękne, gorące rytmy i idę tańczyć ze ścierką :))) Dzięki Tiniu :))) www.youtube.com/watch?v=sA0eGtuyxRs&feature=related................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Dzieki Gini :))) 08.01.08, 15:25 .... za te Gipsy nutki:)) Cieszy mnie, ze podzialaly te hiszpanskie rytmy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: Shania Twain - From this moment on Video 12.01.08, 23:46 www.youtube.com/watch?v=NdeLKAfKQNE Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: Elize - Into Your System 13.01.08, 18:44 www.youtube.com/watch?v=gVt9_OImKiE Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: Sugababes - Change (new single) 17.01.08, 09:51 www.youtube.com/watch?v=jbUk5ipfp3E&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Bon Jovi - Till We Ain't Strangers Anymore 20.01.08, 14:21 de.youtube.com/watch?v=Sjimw3leMUM Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Bon Jovi - Till We Ain't Strangers Anym 20.01.08, 19:10 de.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo Milosc jest jak woda..... bez niej nie ...ma dzieci!! ; ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: Ricky Martin & Eros Ramazzott - Non Siamo Sol 25.01.08, 12:01 de.youtube.com/watch?v=khB_fenpA4I Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Bon Jovi - Till We Ain't Strangers Anym 25.01.08, 13:31 Taki usmiech...... wynagradza wszystko..:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fabianj Re: Julio Iglesias - Un canto a Galicia 26.01.08, 20:06 de.youtube.com/watch?v=Q18XHQxyH78 Odpowiedz Link Zgłoś