delusa 23.02.07, 18:25 klamstwa pokrywasz, wygrywasz wszak w tym organizmie grasz technika dominujaca a Ty przypominasz pieszczoty zarys na wstajacym policzku luku brwi szach-mat bez gonca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firenziano grywasz w szachy? 23.02.07, 22:56 - tak powaznie pytam... moze zagramy kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: grywasz w szachy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 23:13 szach mat szach matem mat szachem szacher macher..:)))) -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Grzechem moje... 23.02.07, 23:44 zabłakany kon,w pogoni za krolowa...a moze skoczek,z wiezy? swit ich zbudzi,w pogoni namietnosci gdzies na skraju urwiska dotkna swych marzen,zapragna byc..bez poklasku i złudzen czas niepokorny jest...dogasa w blasku swiec,nieosiagalny,tlacy sie wciaz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Grzechem moje... 23.02.07, 23:56 biale a krol z tarcza orez gotowa szata atlasowa laufer w kacie a4 Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Grzechem moje... 24.02.07, 01:02 pieknie,pieknie...dzis oddaje sie "walkowerem";) zamulona,miłej nocy zycze...na dzis mat;D Odpowiedz Link Zgłoś