modre.oczko 29.04.03, 12:26 Czekam ostatni dzień, żebyś do mnie napisał. Jeśli nie napiszesz to......sama nie wiem co..... Chyba powinieneś się już domyśleć kim jestem. malinkowe całuski :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 12:36 modre.oczko napisała: > > Czekam ostatni dzień, żebyś do mnie napisał. > Jeśli nie napiszesz to......sama nie wiem co..... > Chyba powinieneś się już domyśleć kim jestem. > > malinkowe całuski :-)) Truskawkowe przytulanki. Ale przyznam, że nie domyślam się kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: jasna anielka ! 29.04.03, 12:44 Bo to nie chodzi o Ciebie. Gdyby w istocie tak było wiedzialbyś, że to ja :) ogórkowe pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 12:46 modre.oczko napisała: > > Bo to nie chodzi o Ciebie. Gdyby w istocie tak było > wiedzialbyś, że to ja :) > > ogórkowe pozdrowienia No to przepraszam. Wiem że nie o mnie chodzi. pomidorowe westchnienia Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: jasna anielka ! 29.04.03, 16:35 karolinkaśniezynkamalinka???? Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: jasna anielka ! 29.04.03, 12:51 O mnie tez nie chodzi, ale doloze Wam baklazanowe szepty do dialogu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 12:57 didi111 napisała: > O mnie tez nie chodzi, ale doloze Wam baklazanowe szepty do dialogu.:) Chodzi o to że nie chodzi o nas . Pytanie o kogo chodzi? pozostaje niewyjaśnione. Kalafiorowe jęki (poszedłem na całość) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:04 Gość portalu: Drak napisał(a): > didi111 napisała: > > > O mnie tez nie chodzi, ale doloze Wam baklazanowe szepty do dialogu.:) dzieki didi- jesteś wspaniałomyślna :) > > Chodzi o to że nie chodzi o nas . > Pytanie o kogo chodzi? pozostaje niewyjaśnione. > > Kalafiorowe jęki (poszedłem na całość) Drak proszę NIE !!!!!!! Nie chciałam tego.... cebulowe łzy wypalają moje modre oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 13:13 modre.oczko napisała: > Gość portalu: Drak napisał(a): > > > didi111 napisała: > > > > > O mnie tez nie chodzi, ale doloze Wam baklazanowe szepty do dialogu.: > ) > > dzieki didi- jesteś wspaniałomyślna :) > > > > Chodzi o to że nie chodzi o nas . > > Pytanie o kogo chodzi? pozostaje niewyjaśnione. > > > > Kalafiorowe jęki (poszedłem na całość) > > Drak proszę NIE !!!!!!! > > Nie chciałam tego.... > > cebulowe łzy wypalają moje modre oczy Mokre oczko , spokojnie, dopiero 13 z minutami. (dygresja -18 lat temu właśnie otwierano sklep monopolowy zgodnie z ówczesnymi przepisami) Ten ktoś o kogo chodzi i udaje że nie wie o co chodzi na pewno napisze. Rzodkiewkowe współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:16 > Ten ktoś o kogo chodzi i udaje że nie wie o co chodzi > na pewno napisze. I bukiet chabrow przysle, co by bylo pod kolor. :) Marchewkowe zaklecia Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:05 Sorki, Modrooka, probujemy tu zdramatyzowac temat. Wlasnie sobie probowalam uswiadomic jak brzmia kalafiorowe jeki, jak glowka walniesz o blat kuchenny, to raczej trzeszczy. Klafiorowe trzaski i szumy pora, Didi P.S. A moze otworzymy warzywniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 13:19 Mokro/oka cierpi a my tu debatujemy o warzywniaku. Zupa grzybowa (zaskoczyłem was ?) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:23 Moze sie chociaz usmiechnie przez lzy :) Drak, knajpe chcesz otwierac czy moze zaprosisz Modrooka na domowy obiadek?;) Szpinakowe chrzakania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Przepraszam z góry IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 13:28 Czosnkowe oddechy :) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: Przepraszam z góry 29.04.03, 13:33 Romantycznie i lirycznie...;) Chociaz, na katar jak znalazl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Przepraszam z góry IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 13:36 Lubię romantyzm z nutką bezlitosnego realizmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: Przepraszam z góry 29.04.03, 13:38 Tak, szczegolnie jak po romantycznej kolacji, trzeba garnki i talerze pozmywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Przepraszam z góry IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 14:23 Albo romantycznej kolacji ze świecami czknie się niechcący, ups, pardon:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:30 Gość portalu: Drak napisał(a): > Mokro/oka cierpi a my tu debatujemy o warzywniaku. > > Zupa grzybowa (zaskoczyłem was ?) Pewnie, że cierpię, bo jeszcze przy okazji spowodowałam cierpienie u niewinnej osoby ( przypadkowo, niecelowo i niechcąco) A ta zupa czasem nie ze zgrzybiałych grzybów ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:26 didi111 napisała: > Sorki, Modrooka, probujemy tu zdramatyzowac temat. > Wlasnie sobie probowalam uswiadomic jak brzmia kalafiorowe jeki, jak glowka > walniesz o blat kuchenny, to raczej trzeszczy. > Didi, ależ ja się o nic nie gniewam :) > Klafiorowe trzaski i szumy pora, A kalafior gotowany pachnie błeeeeeeee, ale za to jęczy, bo mu soki puszczają:) > Didi > > P.S. A moze otworzymy warzywniak? Jestem za. Będziemy propagować wgetarianizm. brzoskwiniowa aprobata :) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:29 No, prosze, temat nam sie owocowo i zdrowo-zywnosciowo rozwinal. Juz mialam napisac cos o jablkowych kwasach, ale nie, przesylam morelowe usmieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 13:46 Reasumując , bardzo romantyczny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:51 Gość portalu: Drak napisał(a): > Reasumując , bardzo romantyczny wątek. > nawet nie wiesz jak bardzo:) wzdycham waniliowo Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: jasna anielka ! 29.04.03, 13:56 Nie pozostaje mi nic innego, jak pieprznie zamrugac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 14:30 modre.oczko napisała: > > chrzanić wszystko, chrzanić :)) > > Racja. Chrznić wszystko i pieprzyć. Pakujcie się, jedziemy do Laponii. Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko oooooooooooooooooo!!!!!!!!!! 29.04.03, 14:40 Gość portalu: Drak napisał(a): > modre.oczko napisała: > > > > > chrzanić wszystko, chrzanić :)) > > > > > > Racja. > Chrznić wszystko i pieprzyć. > Pakujcie się, jedziemy do Laponii. Pójdziemy do sauny, czy do Św. Mikołaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: oooooooooooooooooo!!!!!!!!!! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 14:46 modre.oczko napisała: > Gość portalu: Drak napisał(a): > > > modre.oczko napisała: > > > > > > > > chrzanić wszystko, chrzanić :)) > > > > > > > > > > Racja. > > Chrznić wszystko i pieprzyć. > > Pakujcie się, jedziemy do Laponii. > > > Pójdziemy do sauny, czy do Św. Mikołaja ? Mikołaja zaprosimy do sauny - będzie weselej. laponia to zły przykład , pojedziemy do Albanii - będzie jeszcze weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: oooooooooooooooooo!!!!!!!!!! 29.04.03, 14:59 , pojedziemy do Albanii - będzie jeszcze weselej. jej, a co mozna wesolego robic a Albanii?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: oooooooooooooooooo!!!!!!!!!! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 15:13 messja napisała: > , pojedziemy do Albanii - będzie jeszcze weselej. > > > jej, a co mozna wesolego robic a Albanii?:) Nie mam pojęcia. Nigdy tam nie byłem. Nic lepszego nie przyszło mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: oooooooooooooooooo!!!!!!!!!! 29.04.03, 15:18 Gość portalu: Drak napisał(a): > messja napisała: > > > , pojedziemy do Albanii - będzie jeszcze weselej. > > > > > > jej, a co mozna wesolego robic a Albanii?:) > > Nie mam pojęcia. Nigdy tam nie byłem. > Nic lepszego nie przyszło mi do głowy. tak tez sobie pomyslalam. nie wiem dlaczego, ale Albania jakos malo turystycznie brzmi:) ale jesli sie wybierzecie do WB, to mozecie mnie odwiedzic - napewno bedzie wesolo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: oooooooooooooooooo!!!!!!!!!! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 15:34 messja napisała: > Gość portalu: Drak napisał(a): > > > messja napisała: > > > > > , pojedziemy do Albanii - będzie jeszcze weselej. > > > > > > > > > jej, a co mozna wesolego robic a Albanii?:) > > > > Nie mam pojęcia. Nigdy tam nie byłem. > > Nic lepszego nie przyszło mi do głowy. > > tak tez sobie pomyslalam. nie wiem dlaczego, ale Albania jakos malo > turystycznie brzmi:) > > ale jesli sie wybierzecie do WB, to mozecie mnie odwiedzic - napewno bedzie > wesolo:))) > > WB to domyślam się są Wdzydze Bulwiaste (woj. pomorsko kujawsie) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: oooooooooooooooooo!!!!!!!!!! 29.04.03, 15:58 > WB to domyślam się są Wdzydze Bulwiaste (woj. pomorsko kujawsie) niezupelnie. ale tam tez mozemy sie wybrac - nazwa mi sie podoba. tez pewno bedzie wesolo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drak Re: jasna anielka ! IP: 143.26.83.* 29.04.03, 14:03 didi111 napisała: > Nie pozostaje mi nic innego, jak pieprznie zamrugac :) A ja idę coś przegryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jasna anielka ! 29.04.03, 14:25 Gość portalu: Drak napisał(a): > didi111 napisała: > > > Nie pozostaje mi nic innego, jak pieprznie zamrugac :) > > A ja idę coś przegryźć. > > po lekturze tego watku zrobilam sie strasznie glodna. chyba pojde do kantyny sie najesc. kawa i batonik mi wystarczy:) p.s. modreoczko - wywolaj go po imieniu, to napewno napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: jasna anielka ! 29.04.03, 14:23 modrooka, to ty lyle lat już żyjesz i jeszcze nie wiesz, że mężczyźni to tacy mało domyślni są? musisz z panem owym zagadać wprost, inaczej doczekasz się siwych włosów na głowie, a on słowa nie powie ;-) i za przykładem draka idę do warzywniaka :-) modre.oczko napisała: > > Czekam ostatni dzień, żebyś do mnie napisał. > Jeśli nie napiszesz to......sama nie wiem co..... > Chyba powinieneś się już domyśleć kim jestem. > > malinkowe całuski :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: jasna anielka ! IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 14:27 Na ból głowy połóż schabowego na płata czołowego. Koniec, dziś już nie pracuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jasna anielka ! 29.04.03, 17:57 A mi coś świta co do tego, kto to jest modre oczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko mam nadzieję 30.04.03, 09:25 ja_nek napisał: > A mi coś świta co do tego, kto to jest modre oczko:) Że mnie nie zdradzisz:) Jeśli Ci świta przekonaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: popieram 30.04.03, 09:48 Czyli wszyscy udajemy, ze nie wiemy, o co chodzi, gdy wiemy, o co chodzi. Wydalo sie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: ja nie udaję! 30.04.03, 10:21 Jmx, obudz sie wreszcie! Bambosze na stopki, szlafroczek i zdejmij te walki z glowy. ;) Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx oooch! 30.04.03, 10:27 Wałki?? Mam tylko chochle ;-) Kiedyś usłyszałam takie zdanie: "nie ma znaczenia o której wstaję bo i tak budzę się po dwunastej"... Hi, hi, Modre.oczko się zdenerwowało - jak to miłośc wpływa na poczucie humorku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: oooch! 30.04.03, 10:31 jmx napisała: > Wałki?? Mam tylko chochle ;-) > Kiedyś usłyszałam takie zdanie: "nie ma znaczenia o której wstaję bo i tak > budzę się po dwunastej"... > > Hi, hi, Modre.oczko się zdenerwowało - jak to miłośc wpływa na poczucie > humorku ;-) > mysle, ze nie - nie dostrzeglam tego symptomow. ale pewnie w koncu sie zdenerwuje, jesli nie przestaniesz ja podszypywac. Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: oooch! 30.04.03, 10:47 messja napisała: > jmx napisała: > > > Wałki?? Mam tylko chochle ;-) > > Kiedyś usłyszałam takie zdanie: "nie ma znaczenia o której wstaję bo i tak > > > budzę się po dwunastej"... > > > > Hi, hi, Modre.oczko się zdenerwowało - jak to miłośc wpływa na poczucie > > humorku ;-) Nie nie zdenerwowałam się, ale chciałam pisząc pod zmienionym nickiem uniknąć tyego rodzaju niezbyt sympatycznych uszczypliwości. > > > > mysle, ze nie - nie dostrzeglam tego symptomow. ale pewnie w koncu sie > zdenerwuje, jesli nie przestaniesz ja podszypywac. Dokładnie, już szczerzę kły :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: oooch! 30.04.03, 11:10 modre.oczko napisała: > Nie nie zdenerwowałam się, ale chciałam pisząc pod zmienionym nickiem > uniknąć tyego rodzaju niezbyt sympatycznych uszczypliwości. No widzisz, nie udało się ;-))))) Być może gdybyś pisała pod dawnym - reakcje byłyby inne? Któż to wie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: oooch! 30.04.03, 11:15 jmx napisała: > modre.oczko napisała: > > > Nie nie zdenerwowałam się, ale chciałam pisząc pod zmienionym nickiem > > uniknąć tyego rodzaju niezbyt sympatycznych uszczypliwości. > > No widzisz, nie udało się ;-))))) I nie prędko się udaje ;-))) > > Być może gdybyś pisała pod dawnym - reakcje byłyby inne? Któż to wie... > Bez przesady. A to, że się przyznałam to nic nie znaczy ? :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: oooch! 30.04.03, 12:15 modre.oczko napisała: > Bez przesady. A to, że się przyznałam to nic nie znaczy ? :-) Skoro bez skutku to chyba nic (to akurat na serio) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko jmx 30.04.03, 12:45 jmx napisała: > modre.oczko napisała: > > > Bez przesady. A to, że się przyznałam to nic nie znaczy ? :-) > > Skoro bez skutku to chyba nic (to akurat na serio) Znowu mnie nie zrozumiałaś. Pisałam o tym, że skoro się przyznałam, nie powinnaś mi nawet tak dyskretnie dogryzać. Dla mnie to jest ważna sprawa, ale Ty jak widzę zwykłaś obracać wszystko w żarty. Skoro sprawia Ci to satysfakcję proszę nie żałuj sobie... > > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jmx 30.04.03, 13:34 modre.oczko napisała: > Znowu mnie nie zrozumiałaś. Pisałam o tym, że skoro się przyznałam, > nie powinnaś mi nawet tak dyskretnie dogryzać. > Dla mnie to jest ważna sprawa, ale Ty jak widzę zwykłaś obracać wszystko > w żarty. Skoro sprawia Ci to satysfakcję proszę nie żałuj sobie... Chciałam Ci jedynie uzmysłowić jak może czuc się Twój Wybranek - wszyscy się domyslaja, plotkują a on o niczynm nie wie. Nie wydaje mi sie, żeby mu było przyjemnie z tego powodu. A to, że obracam wszystko(?) w żart ma tu akurat najmniejsze znaczenie - bo chyba Ty nie traktujesz swego ukochanego poważnie tworząc takie wątki. Mnie takie zachowanie razi, ale jestem w mniejszości. Bo tu większośc lubi takie zachowania - ja nie. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: jmx 30.04.03, 13:51 jmx napisała: > modre.oczko napisała: > > > Znowu mnie nie zrozumiałaś. Pisałam o tym, że skoro się przyznałam, > > nie powinnaś mi nawet tak dyskretnie dogryzać. > > Dla mnie to jest ważna sprawa, ale Ty jak widzę zwykłaś obracać wszystko > > > w żarty. Skoro sprawia Ci to satysfakcję proszę nie żałuj sobie... > > > Chciałam Ci jedynie uzmysłowić jak może czuc się Twój Wybranek - wszyscy się > domyslaja, plotkują a on o niczynm nie wie. Nie wydaje mi sie, żeby mu było > przyjemnie z tego powodu. Mój Wybranek? Właśnie TYLKO jednostronny wybraniec... A że wszyscy plotkują ? Tu czasami rozmawia się o poważnych problemach, a cześciej plotkuje. Akurat taka plotka, jak ta nikomu nie zaszkodzi. Chyba nie pomyślałaś, ze On naprawdę się dowie ? Gdyby tak miało być wybrałabym inny sposób, zwykły telefon na przykład, spotkanie i rozmowę. > > A to, że obracam wszystko(?) w żart ma tu akurat najmniejsze znaczenie Dla mnie w pewnym stopniu ma,bo jak nie zauważyłaś niestety ten wątek miał być dla mnie swego rodzaju terapią i wszystko. - bo > chyba Ty nie traktujesz swego ukochanego poważnie tworząc takie wątki. Az zbyt poważnie . Ty za to jesteś wyraznie przewrażliwiona na punkcie swojej "inności ", jesteś w mniejszosci, a ja w pospolitej większosci , tak ? Nie, ja uważam , że każdy z nas tu piszących jest inny, każdy ma inne gusty, upodobania, priorytety. > Mnie takie zachowanie razi, ale jestem w mniejszości. Bo tu większośc lubi > takie zachowania - ja nie. I tyle. > Uważam , że za bardzo się zbulwersowałaś tym wątkiem, który przecież nikomu nie zaszkodził. Jestem anonimem, moja miłość też zostanie anonimowa.Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jmx 30.04.03, 14:09 Nigdy nie twierdziłam, że większośc ludzi tu piszących jest "pospolita", każdy tu postępuje wg swojego uznania i wg tego, co dyktuje mu serce - ja również. Teraz Ty się niepotrzebnie zbulwersowałaś - wyraziłam tylko swoja opinię. Nie chciałam Cie urazić - jeśli tak się stało to przepraszam. Osobiście nie założyłabym takiego wątku, ale jeżeli Tobie on pomaga - to OK. --- P.S. Wydaje mi się, że nie tylko ja pisałam tutaj w żartobliwy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: jmx 30.04.03, 14:19 jmx napisała: > Nigdy nie twierdziłam, że większośc ludzi tu piszących jest "pospolita", każdy > tu postępuje wg swojego uznania i wg tego, co dyktuje mu serce - ja również. W porzadku.Niemniej jednak twierdzisz, że wiekszość bywalców forum kocha plotki. Nawet jeśli, tp przecież są zwykłe gadu-gadu,ple-ple.Istotne jest aby sobie nawzajem nie szkodzić, nie ranić, nie pisywać zaplecami... > > Teraz Ty się niepotrzebnie zbulwersowałaś - wyraziłam tylko swoja opinię. Nie > chciałam Cie urazić - jeśli tak się stało to przepraszam. Osobiście nie > założyłabym takiego wątku, ale jeżeli Tobie on pomaga - to OK. > > Pomaga, może juz nawet pomógł.... A mnie po prostu zrobiło sie przykro. Tak naprawdę nie potrafię sie długo gniewać. > > P.S. Wydaje mi się, że nie tylko ja pisałam tutaj w żartobliwy sposób. > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jmx 30.04.03, 15:17 modre.oczko napisała: > Istotne > jest aby sobie nawzajem nie szkodzić, nie ranić, nie pisywać zaplecami... O właśnie... Trafiłaś w sedno. > > Pomaga, może juz nawet pomógł.... > A mnie po prostu zrobiło sie przykro. Tak naprawdę nie potrafię sie > długo gniewać. To dobrze. Naprawdę nie miałam zamiaru Cie urazić. Może rzeczywiście wszystko traktuję zbyt serio i zbyt się wszystkim przejmuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: jmx 30.04.03, 16:58 jmx napisała: > > > > > Pomaga, może juz nawet pomógł.... > > A mnie po prostu zrobiło sie przykro. Tak naprawdę nie potrafię sie > > długo gniewać. > > To dobrze. Naprawdę nie miałam zamiaru Cie urazić. Wiem. Wszyscy jesteśmy ludzmi. Nie da się znać i przewidzieć wszystkich zachowań. > > Może rzeczywiście wszystko traktuję zbyt serio i zbyt się wszystkim > przejmuję.... > I ja takie wrażenie odniosłam czytając Twoje posty. Ja też bardzo się przejmuję, a moja nadwrażliwosć czasami jest " zabójcza" Prawdę powiedziawszy, jak mówią " ten, co się nie przejmuje, dłużej żyje", ale chyba liczy się "jak się żyje", co myślisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Chciałabym abyście nie mieli tego za złe... 30.04.03, 17:05 Tak naprawdę chciałam Was trochę sprowokować i sprawdzić do jakiego stopnia można w wirtualu nie być sobą. Ja dłużej nie mogę :) A Ciebie jmx bardzo lubię :) Wszystkich uczestników forum również ! z:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 jeszcze coś 01.05.03, 17:16 messja - sorry że wtedy nie potwierdziłam,co i tak nie umniejsza faktu, że rozszyfrowałaś mnie :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jeszcze coś 02.05.03, 00:29 sunrise1 napisała: > > messja - sorry że wtedy nie potwierdziłam,co i tak nie umniejsza faktu, że > rozszyfrowałaś mnie :) > > z:) :))) ale dobrze sie maskowalas, prawie zwatpilam w moja intujcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko nie popieram 30.04.03, 10:06 jmx napisała: > Zawsze warto mieć kogoś w odwodzie... > > ;-) > Cgyba niewłasciwie mnie zrozumiałaś. Ja poprosiłam janka tylko i wyłącznie po to, aby sprawdził w ten sposob czy ja to ta osoba, o której myśli. Nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: nie popieram 30.04.03, 10:22 1) żartowałam - znaczek ";-)"; 2) Janek był zalogowany, mogłaś do niego sama napisać aby rozwiać wszelkie wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: pytanie 30.04.03, 10:28 Pytanie konkretne. Niestety nie jestem nią Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Zgaduj-zgadula 30.04.03, 10:37 Znowu jakas zgadywanka? Konkurs? Demokratyczne wybory? Zatrudnienie firmy detektywistycznej? Modrooka, zdradz nam chociaz clou programu...Odezwal sie, "nicpon", czy nie? Didi Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 10:49 Ten nie, za to inny niespodziewanie :-) Mogę zapewnić że jestem wsród WAs :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 11:11 modre.oczko napisała: > Ten nie, za to inny niespodziewanie :-) Zaraz cała kolejka sie ustawi... Żeby sie tylko nie pobili! Może dawaj numerki? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 11:18 jmx napisała: > modre.oczko napisała: > > > Ten nie, za to inny niespodziewanie :-) > Zaraz cała kolejka sie ustawi... Żeby sie tylko nie pobili! Może dawaj > numerki? ;-)))))) > A niech się ustawia,co mi tam ja przywykła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 11:28 Sprawdź pocztę, ciekaw jestem czy trafiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 12:11 modre.oczko napisała: > > Już wiesz;-) Ha, Janek strzela a Pan Bóg kule nosi. Współczuję Wybrankowi. Ale tak to już jest na tym świecie, że zainteresowani dowiadują się ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 12:36 jmx napisała: > modre.oczko napisała: > > > > > Już wiesz;-) > Ha, Janek strzela a Pan Bóg kule nosi. > > Współczuję Wybrankowi. Ale tak to już jest na tym świecie, że zainteresowani > dowiadują się ostatni... Naprawdę nie masz czego. Swoją drogą jakie wielkie masz serce :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 12:42 modre.oczko napisała: > Naprawdę nie masz czego. Swoją drogą jakie wielkie masz serce :) Hm, no to mnie zaskoczyłaś - powinnam mu współczuć jak sie dopiero dowie? Ach, te moje serce (z piernika) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Zgaduj-zgadula 30.04.03, 13:00 modre.oczko napisała: > > Już wiesz;-) Nie wierz nigdy kobiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: nie popieram 30.04.03, 10:27 jmx napisała: > 1) żartowałam - znaczek ";-)"; dostrzegłam, ale pomyślałam, ze to 'pół zartem,pół serio " > > 2) Janek był zalogowany, mogłaś do niego sama napisać aby rozwiać wszelkie > wątpliwości > > To on się zastanawia, a nie ja .Ewentualnie przeżyję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: nie popieram 30.04.03, 10:35 modre.oczko napisała: > To on się zastanawia, a nie ja .Ewentualnie przeżyję :-) No widzisz do czego doprowadzasz forumowiczów? Wszyscy aż obgryzają paznokcie do krwi z ciekawości. A Twój wybranek pozostaje w błogiej nieświadomości... Ironia losu.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: nie popieram 30.04.03, 10:50 Spokojnie- paznokcie nie zęby. A Mój wbranek jest cokolwiek dziwny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chivas1 Re: nie popieram 30.04.03, 11:41 Nie dziwny, tylko śpi zapewne jeszcze...... witam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: nie popieram 30.04.03, 12:38 Żeby jeszcze jego komory z przedsionkiem nie spały.... Odpowiedz Link Zgłoś
chivas1 Re: nie popieram 30.04.03, 12:55 modre.oczko napisała: > > Żeby jeszcze jego komory z przedsionkiem nie spały.... To już Ty powinnaś się o to zatroszczyć i obudzić w nim zmysły..... przecież Wy kobiety doskonale potraficie manipulować facetami.... Omotać i zostawić Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: nie popieram 30.04.03, 13:31 chivas1 napisał: > modre.oczko napisała: > > > > > Żeby jeszcze jego komory z przedsionkiem nie spały.... > > To już Ty powinnaś się o to zatroszczyć i obudzić w nim zmysły..... przecież Wy > > kobiety doskonale potraficie manipulować facetami.... Omotać i zostawić I vice versa. Jak na razie to on obudził we mnie, coś czego nie chciałam. To niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Pożeram. IP: 213.17.172.* 30.04.03, 11:34 Paznokcie??? Ja właśnie kończę lewą rękę. ;-) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
modre.oczko Re: Pożeram. 30.04.03, 11:40 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Paznokcie??? > Ja właśnie kończę lewą rękę. > > ;-) > Hola, hola ! Zostaw sobie coś na długi weekend ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chivas1 Re: Pożeram. 30.04.03, 11:46 W długi weekend najlepszy długi sen (zaległości odświąteczne) a do tego ani ręce a tym bardziej paznokcie nie potrzebne.... no chyba,ze wieczorkiem przy grillu szklanicę z browarem trza unieść..... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pożeram. 30.04.03, 12:14 chivas1 napisał: > W długi weekend najlepszy długi sen (zaległości odświąteczne) a do tego ani > ręce a tym bardziej paznokcie nie potrzebne.... no chyba,ze wieczorkiem przy > grillu szklanicę z browarem trza unieść..... Pić można przez rurkę! Do Sergiusza: poprzestań na lewej ręce! Teraz możesz zacząć obgryzać paznokcie nóg, nogi nie są Ci potrzebne do pisania na forum... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chivas1 Re: Pożeram. 30.04.03, 12:21 Przez rurkę też można, ale to takie mało męskie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pożeram. 30.04.03, 12:40 chivas1 napisał: > Przez rurkę też można, ale to takie mało męskie.... :) ...a z gwinta bardziej? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chivas1 Re: Pożeram. 30.04.03, 12:51 jmx napisała: > chivas1 napisał: > > > Przez rurkę też można, ale to takie mało męskie.... :) > > ...a z gwinta bardziej? ;-) A jak sobie wyobrażasz grilla na łonie natury....? z zastawionym stołem nakrytym białym obrusem?...... jakoś się gryzie nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pożeram. 30.04.03, 13:37 chivas1 napisał: > A jak sobie wyobrażasz grilla na łonie natury....? z zastawionym stołem > nakrytym białym obrusem?...... jakoś się gryzie nie? :) Hmmm... to Ty szklanek używasz tylko wtedy, gdy jest biały obrus? Fajnie! mało zmywania (nie lubię zmywać... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Pożeram. IP: 213.17.172.* 30.04.03, 12:47 No tak, ale nogi będę musiał obcinać toporkiem, bo w moim podeszłym wieku już się ich nie da włożyć bezpośrednio do paszczy. MS. P.S. Nie wierzysz w moje zdolności! Potrafię, ku utrapieniu innych, pisać swoje bzdury nawet bez rąk. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pożeram. 30.04.03, 13:38 Najlepsze rzeczy będziesz pisał siedząc na klawiaturze.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 przepraszam 30.04.03, 14:28 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > ... okrakiem? > > że się wtrącam, . Tylko okrakiem i na dodatek na oklep . z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: przepraszam IP: 213.17.172.* 30.04.03, 14:33 Na poklep... w klawisze. Poproszę o siodło na klawiaturę! MS. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: przepraszam 30.04.03, 14:38 Zostały ...same siodełka od kucyka. Do tego kucyk gratis ! z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: przepraszam IP: 213.17.172.* 30.04.03, 14:49 A ile qcyk ma klawiszy? MS. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 qcyk ? 30.04.03, 15:08 Qcyk nie ma klawiszy.On składa się w 98 % z włosów. z:) Odpowiedz Link Zgłoś