Dodaj do ulubionych

dla wszystkich kobiet z FR :))))

12.05.03, 13:26
Obserwuj wątek
    • Gość: maria.magdalena fajny wątek...... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 12.05.03, 19:45
      Jestem kobietą,
      wodą, ogniem, burzą, pełnią na dnie
      wolna jak rzeka
      puste wątki zakładać chcę!
      Hej!
      • debestofkropeczka Re: fajny wątek...... 12.05.03, 21:16
        Hej , hej, hej...Wery najs wątek. hej! Ja w tych kwestiach mam zawsze dużo do
        powiedzenia , hej.Dziękuję autorowi , mamie i tacie , hej.
        • kwasna_cytryna Re: fajny wątek...... 12.05.03, 21:19
          a może to propozycja, żeby mówić tu po babsku poplotkować ??:PP
          Facetom wstęp wzbroniony ;PPP
          • maria.magdalena Re: fajne miejsce dla kobiet ;)))))) 13.05.03, 20:15
            Na dobre i na złe
            znalazlam wreszcie
            czy tego chcecie czy nie
            wątek najlepszy

na dobre i na zle
            wlasne miejsce
            a sunrise czeka na nas tu
            • sunrise1 oj czeka i czeka ;) 14.05.03, 10:12
              maria.magdalena napisała:

> Na dobre i na złe
              > znalazlam wreszcie
              > czy tego chcecie czy nie
              > wątek najlepszy
              >
              > na dobre i na zle
              > wlasne miejsce
              > a sunrise czeka na nas tu

Właściwie tu był sobie za szybki enter, ale skoro podoba Wam się
              bardziej niż replay- nie mam nic przeciwko.
              W końcu to nadzwyczajnie kobiecy wątek :)))

z:)
              • kobietka1983 Re: oj czeka i czeka ;) 14.05.03, 10:42
                tez lubie sunrise watek
                zrobila tu dla nas wyjatek
                jest taki kobiecy ciekawy
                jak tork wyszukany do kawy
                :))))
                • Gość: maria.magdalena tort do kawy? enter! IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 00:27
                  A wiec rozmawiamy o zaszybkich enterach....
                  Cóż mogę powiedzieć - wbrew pozorom jednak lubie tych zaszybkich.
                  I nie w tym rozumieniu jak myslicie, tylko mysle, ze kazdy enter musi wiedziec
                  czego chce, byc jasny, stanowczy, nie owijac w bawelne, bo jak miedzy ludzmi
                  zacznie sie nuda, to taki zwiazek jest ... taki troche bez zycia moim zdaniem.
                  • jmx ;-) 17.05.03, 01:15
                    tak, tak, ci szybcy są najlepsi ;-)))))))))))
                    • Gość: maria.magdalena Re: ;-) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 09:07
                      nie, ale naprawdę! Jeszcze w Polsce to jest inaczej - nikt sie nie stara za
                      bardzo, tak mi sie wydaje, ze jeszcze za bardzo licza sie z nami. Gorzej bedzie
                      jak wejdziemy do unii, ale mniejsza o to. Chodzi mi o to, ze za granica wcale
                      nie licza sie z ludzmi. Pracownicy muszą bardzo ciężko pracować, a i tak to nie
                      jest doceniane. I po tej angielskiej klawiaturze to muszą śmigać naprawde
                      bardzo szybko, i czasami się mylą, wciskając nie te entery co trzeba np. Co ja
                      mowie, to juz wtedy nie są entery tylko zupelnie inne klawisze.
                      I co - i potem naprawde można wylecieć!
                      To taki mały skrajny przykład, ale chciałam powiedzieć, że to jest
                      przedmiotowe traktowanie człowieka! Wykorzystywanie!, ....angielska szybkość,
                      może to i dobre ale ja tam wole w Polsce pracować.
                  • sunrise1 Re: tort do kawy? enter! 17.05.03, 09:28
                    Gość portalu: maria.magdalena napisał(a):

> A wiec rozmawiamy o zaszybkich enterach....
                    > Cóż mogę powiedzieć - wbrew pozorom jednak lubie tych zaszybkich.
                    > I nie w tym rozumieniu jak myslicie, tylko mysle, ze kazdy enter musi
                    wiedziec
                    > czego chce, byc jasny, stanowczy, nie owijac w bawelne, bo jak miedzy ludzmi
                    > zacznie sie nuda, to taki zwiazek jest ... taki troche bez zycia moim zdaniem.

A ja lubię normalne entery, szybkie wtedy, gdy trzeba i podobnie wolne:)
                    Nie mam recepty na to , zeby związek nie był nudny.Moim zdaniem
                    wystarczy tak niewiele ; nie zaniedbywać drugiego entera, od poczatku
                    pielęgnować. W zasadzie nie trzeba tu stosować żadnych przemyślnych działań.
                    Wystarczy trochę pomyśleć i być sobą.

z:)))
                    • Gość: maria.magdalena być sobą...... enter....? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 09:38
                      Widzisz, tylko czasami tego drugiego entera się nie wyczuwa - i się nie wie czy
                      działa czy nie. I dlatego można popełniać błędy......
                      choćby klikanie było jak najbardziej przemyślane!
                      • sunrise1 Re: być sobą...... enter....? 17.05.03, 09:49

> Widzisz, tylko czasami tego drugiego entera się nie wyczuwa - i się nie wie
                        czy
                        >
                        > działa czy nie. I dlatego można popełniać błędy......
                        > choćby klikanie było jak najbardziej przemyślane!

Wiem , wiem, zwłaszcza w świetle moich ostatnich doświadczeń-
                        doskonale to rozumiem.
                        Chodzi mi o to, że należy zawsze być sobą, a nie próbować się zmieniać,
                        bo moze coś enterowi będzie nie w smak.
                        Owszem należy się umieć dostosować, pójść na kompromis- to wazne,
                        ale nie grać kogoś kim się nie jest.

z:)))
                        • Gość: maria.magdalena to ciekawe co mówisz IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 10:00
                          a ja ciągle probuje cos zmienic bo widze ze ja enter - a tam nic.
                          Tam enter jest, ale taki inny, tak mi cos mruga w komputerze swiatelko takie ze
                          tamten enter byl nie do końca. I dlatego ja bym chciala to naprawić.
                          Może on chce dać escape a nie potrafi?
                          • sunrise1 Re: to ciekawe co mówisz 17.05.03, 10:13

> a ja ciągle probuje cos zmienic bo widze ze ja enter - a tam nic.
                            > Tam enter jest, ale taki inny, tak mi cos mruga w komputerze swiatelko takie
                            ze
                            >
                            > tamten enter byl nie do końca. I dlatego ja bym chciala to naprawić.
                            > Może on chce dać escape a nie potrafi?

Może chce esc, a nie wie jak to zronić, może ctrl, wszystko mozliwe...
                            Można sie zmieniać, ale trzeba być pewnym, ze to właściwy krok...

a moja klawiatura chce szmatki i pronto :)

• Gość: maria.magdalena enter albo życie! IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 10:11
                          ale nasunelaś mi myśl!
                          Nie walczyć.
                          Nie z enterami.
                          Właściwie po co walczyć?
                          Od wieków komputery wszystkim sie kojarza z walką - gry - to jest największa
                          rozrywka na dziś dzień. Nic innego tylko zabijanie z tego wychodzi.
                          A przecież można w o wiele ciekawszy, przyjemniejszy sposob uzywac komputerow.
                          Ja niewiem, ta dzisiejsza młodzież......!!!!!!!
                          • sunrise1 to ciekawe 17.05.03, 10:14

co mówisz...;)
                            • Gość: maria.magdalena Re: to ciekawe IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 10:25
                              bo to jest tak, ze ja za dużo tych ctrl-i daję. Ja właściwie tylko kontrol i
                              kontrol bo ja inaczej poprostu nie umiem, bo jak widze ze ktos tez kontrol, to
                              zeby nie zabic tego kogoś to ja czekam az ten ktos puści ten klawisz.
                              I dziwnie sie czasami sklada, ze mam takie dziwne przeczucie ze ktos chce
                              zrezygnowac z tego ctrl - tez powoli puszczam ale wtedy wogole przestajemy sie
                              rozumiec, ani po polsku ani po żadnemu. Gra zaczyna sie psuć. I znow trzeba
                              wrocic do "ctrl".

Szkoda ze ten ktos nie wie, ze ja tak naprawde to wole spiewać wciskając alt,
                              ale zeby zaspiewac musze najpierw puścic ctrl....oj, zakrecona historia.
                              • Gość: maria.magdalena zyc albo nie zyc, enter? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 10:36
                                Bo to jest wszystko wina tego entera. Tylko ze ja niewiem, tzn nie znam jego
                                klawiatury, zeby moc poslugiwac sie tez innymi klawiszami, i dlatego tak nam
                                ciezko (trzymajac wciaz ctrl). To tylko takie utrzymywanie przy życiu.
                                Zupelnie jak w szpitalu utrzymuja tych co juz mieli umrzec 5 lat temu. Nie, ja
                                jestem przeciwniczką eutanazji! Tylko ze dziwne jest to, ze oni tak spią i śpią
                                i nikt nie może ich obudzić. To dziwne.
                                • Gość: maria.magdalena dzisiejsze komputery są dobijające! IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 11:01
                                  A właśnie! Może by tu pośpiewać "alt-em"?
                                  Po co wiecznie walczyć!
                                  Bardzo chetnie bym pospiewala.
                                  Precz z enterami, kontrolami i zabijaniem!
                                  Przez komputer można przecież śpiewać - i wtedy może bądzie miło?
                                  Tylko co. Ja bede spiewac, a po drugiej temu komus moze sie nie podobac...
                                  zreszta. Sluchawki, mikrofon, karte glosowa....
                                  oj ciezkoby to bylo, ciezko......
                                  • sunrise1 śpiewy 17.05.03, 11:12

spróbuj, ja bym spróbowała, gdybym śpiewać komu miała, zaśpiewałabym, zanuciła,
                                    rozrzewniona , bardzo tkliwa, chętnie bym śpiewała do snu, i co rano też
                                    radośnie :)

• Gość: maria.magdalena BYŁOBY fajnie gdyby........ IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 11:22
                                      Ogólnie rzecz biorąc jest zle. Probowalam i programy zainstalowac i nic z tego.
                                      U mnie dziala - tam nie. I to tak jest. I ja bym wogole mogla wszystko
                                      zainstalowac z drugiej strony tez - serio! Nawet juz wymyslilam - poniewaz tam
                                      nic nie dziala to ja skopiowalam program do rozmowy (gg) (o i tam tez spiewac
                                      mozna!) na dyskietke tak, ze nie trzeba tego wcale tam instalować! Ale co z
                                      dyskietką....ja tam wiem, czy ktos chce ta dyskietke? Moze chce? moze nie, kto
                                      to wie....
                                      Bo ja nigdy niewiem. Wszystko byloby dobrze, wszystko potrafie naprawic (moze
                                      nie) ale przynajmniej moglabym sie postarac problem tylko w tym, ze ja niewiem,
                                      czy ten ktos chce! Moglabym zadzwonic i przedyktowac co ma gdzie wlaczyc, bo
                                      znam ten program.
                                      Ale co - prosic sie o adres zeby wyslac dyskietke...
                                      Prosic sie o telefon zeby powiedziec jak obslugiwac...
                                      Moze jeszcze prosic o rozmowe...?
                                      • sunrise1 Re: BYŁOBY fajnie gdyby........ 17.05.03, 11:32

wykluczone, jeśli ktoś potrzebuje naprawdę- sam zapyta, chyba ze jest niesmiały
                                        w co wątpię.

• Gość: maria.magdalena to juz rozumiesz IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 12:04
                                          sunrise1 napisała:
                                          > wykluczone, jeśli ktoś potrzebuje naprawdę- sam zapyta, chyba ze jest
                                          niesmiały> w co wątpię.
                                          > > z:)

A ja czuje sie niepotrzebna wtedy....

Poprzez palce moich rak widze ze
                                          Wszystko sie wymyka i traci sens
                                          Poprzez palce moich rak plyna dni
                                          Nie wiem nawet ile juz w slodkim winie
                                          Topie lzy, gasze wolno slonosc i----ich

A moze to moj bla--ad
                                          Ze zyje wsrod pustych scian....
                                          oto co może dać komputer
                                          tak żyć ciężko jest......

Bo nie mam nic czego ty nie mozesz miec
                                          Nie mam nic, bo nie pragne wiecej
                                          Niz mi dawac chcesz
                                          Nie mam nic i dlatego kiedyś rzucisz mnie
                                          Wcisniesz mnie w kat ooo jak stara rze---ecz
                                          Gdy przestane cieszyc Cie

A moze to twoj bla--ad
                                          Odchodzisz zimno mi tak
                                          oto co może dać komputer
                                          tak żyć ciężko jest...............

Bo nie mam nic czego Ty nie mozesz miec
                                          Nie mam nic, bo nie pragne wiecej
                                          Niz mi dawac chcesz
                                          Nie mam nic wiec dlatego kiedyś rzucisz mnie
                                          Wcisniesz mnie w kat ooo jak stara rze---ecz
                                          Gdy przestane cieszyc Cie
          • Gość: maria.magdalena jak mężczyzna z mężczyzną... ;)))))))) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 18.05.03, 02:09
            kwasna_cytryna napisała:
            > a może to propozycja, żeby mówić tu po babsku poplotkować ??:PP
            > Facetom wstęp wzbroniony ;PPP

a może po męsku?
            Faceci to dopiero plotkarze....!
            -nawet to ukrywaja bo sie boja co by nie wyszlo gdybysmy sie dowiedziały....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka