04.04.07, 08:44
swieta swieta swieta za pasem,a mi jakos tak markotno. radosci, gdzie jestes?
Obserwuj wątek
    • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 08:50
      Ciekawe co by Cię rozweseliło? Od razu mówię, że modernizacja ta nie powinna być
      specjalnie kosztowna.
      • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 08:53
        moze spiewajacy kicajacy zajaczek, a moze stado kurczakow, ktore przyszlyby
        piskajac do mojego biurka
        • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 08:58
          Życzenia w miarę realizacyjnych możliwości.
          • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 09:03
            swmikolaj5 napisał:

> Życzenia w miarę realizacyjnych możliwości.

Jak to Mikołaju??!! Nie spełniasz życzeń Wielkanocnych? łeee, zawiodłam się...
            Czyżby te wiosenne były trudniejsze do spełnienia? A jeśli spadnie śnieg to je
            spełnisz?
            • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 09:32
              spełniam, spełniam z dziką rozkoszą, a dla Ciebie Tygrysko gorący całus
              • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 09:45
                Ty weź już przestań z tymi gorącymi całusami, sam widziałeś co się tu wczoraj
                działo :)
                Jeszcze się zakocham wirtualnie i co wtedy??
                To ja poproszę o spełnienie życzenia na święta, może być z dziką rozkoszą
                chociaż to niekonieczne :)
                Żeby mi się ciasta udały i żebym miała święty spokój i pogoda żeby była ładna
                żebym mogła sobie spokojnie spacerować :)
                • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 09:46
                  Tygrysko, ciasta na pewno sie udadza. Nie ma takiej mozliwosci, zeby nie wyszly
                  takiej milej i sympatycznej osobce
                  • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 09:49
                    Bardzo jesteś miła, ale z ciastami to u mnie różnie, co nie znaczy że w domu
                    nikt zakalca nie zje :) Zjedzą, zjedzą, chyba że sobie kupią inne ciasta :))
                • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 09:51
                  Zakochaj się Tygrysko, nie mam nic przeciwko temu. Fajnie by było.
                  • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 09:57
                    Wiesz, jakoś wirtualna miłość chyba nie jest tym rozwiązaniem, którego bym
                    oczekiwała :)
                    Same złudzenia i po co to komu?
                    Niestety jestem cholerną realistką i wolę rzeczy że tak powiem namacalne :)
                    • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 10:02
                      Namacalne? Najpierw musielibyśmy trochę pochodzić słodka Tygrysko
                      • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:11
                        hahahahaha :))
                        Czy Ty się za bardzo nie rozpędziłeś??
                        Święta za pasem a ty o przyjemnościach myślisz :) Trzeba troszkę popracować :)
                        Pospełniać marzenia, życzenia a dopeiro potem poszaleć :)
        • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 09:05
          Żeby tylko ten zajączek nie fałszował zbytnio :))
          Polecam zakupienie kwiatuchów :) Żonkile są piękne, żółciótkie, do tego bazie, i
          takie wiklinowe witki (to chyba coś w stylu wierzby ale nie wiem dokładnie jak
          się nazywa) a na tych gałązkach powiesić ozdoby świąteczne :)
          Kolorowo i wiosennie :))
          • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 09:08
            tak.... falszujacy zajaczek bylby katastrofa
            • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 09:30
              Nie fałszuje i mam piękny tenor.
              • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 09:45
                Swiety Mikolaju, to Ty jestes tez spiewajacym zajaczkiem? A moze to jest tak,
                ze zmieniasz sie w zaleznosci od Swiat?
                • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 09:49
                  Muszę z czegoś żyć więc obsługuję wszystkie święta
                  • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 09:50
                    Znaczy się uniwersalny święty mikołaj z uszami zająca :)) hehe, wyobraziłam
                    sobie, ogonek też masz puszysty? :PPP
                    • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 09:53
                      Całkiem spory /bez podtekstów/
                      • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:00
                        błahaha, ja nie pytam czy spory tylko czy puszysty :)))

Poza tym Ty tak dla zarobku obskakujesz te święta? nie dla idei? dla
                        przyjemności spełnienia zyczeń i marzeń? tak, ja wiem, z czegoś trzeba żyć :))
                        Tylko teraz to nie wiem co przygotować bo Mikołajowi to słodycze w skarpecie a
                        Króliczkowi marchewkę??
                        • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 10:04
                          Może być dobra nalewka i ogórek
                          • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 10:11
                            Oj Swiety Mikolaju,czy raczej wielkanocny kroliczku, ani nalewka ani ogorek z
                            Toba sie nie kojarza
                            • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:13
                              No tak, dość oryginalny ten króliko-święty :)
                              taki raczej dla dorosłych niż dla dzieci :)
                              a kawałek ciasta nie wystarczy? ogórek będzie tylko w sałatce a nalewki brak :(
                              • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 10:14
                                Jesli nasz drogi mikolajowo kroliczkowy znajomy ma wyobraznie, to zwykly soczek
                                stanie sie nalewka pierwszego gatunku
                                • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:17
                                  Soczek oczywiście marchewkowy :D
                                  • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 10:19
                                    Za soczek to macie tylko całusy
                                    • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:23
                                      No wiesz, to my tu jakoś oceniane jesteśmy co za co dostaniemy?
                                      Mamy się licytować, która da więcej? A figa. Na mnie nie licz, albo bierzesz co
                                      jest albo szukaj dalej :)
                                      • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 10:27
                                        Jasne,że biorę jest i jeszcze wiecej
                                        • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:32
                                          A jeszcze więcej to niby co???
                                          Ale mi się wybredny zając trafił, no niech go... :PPP
                                          lalala...
                                          :)
                                      • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 10:28
                                        Tygrysko masz racje, zajaczek niech nie wybrzydza, tylko niech umie docenic to,
                                        co dostaje
                                        • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:34
                                          Mam pytanie :) Może zbyt późno, ale jednak, czy możesz zdradzić swoje imię? Bo z
                                          nicku wychodzi mi Aga albo Agata :)) ale mogę się mylić bo w takich zagadkach
                                          nigdy dobra nie byłam :)
                                          Ania

A co do Królika niech się decyduje a jak nie to znajdziemy sobie kurczaczka
                                          jakiegoś :)
                                          • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 10:36
                                            Anula, lepiej późno niż wcale :) Zgadłaś - Agata.
                                            Króliczku nasz drogi co masz pewnie skoczne nogi. Jak Ci na imie?
                                            • tygryska_28 Re: swieta 04.04.07, 10:38
                                              Uh, no to jeszcze nie jest ze mną tak źle :)
                                              Miło mi Cię poznać :)
                                              Jak szary nastrój? Mam nadzieję, że powoli mija...
                                              • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 10:44
                                                Tak po malusiu mija. Miedzy innymi za sprawa Twoja i Zajaczka
                                            • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 10:42
                                              Piotruś, Agatko
                                              • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 10:52
                                                NO TO JUZ WIEM O WAS JAK MACIE NA IMIE - TAK JAK MOI PRZYJACIELE Z OGÓLNIAKA
                                                • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 10:53
                                                  A do którego chodzisz?
                                                  • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 11:05
                                                    Do którego chodzisz LO ?
                                                  • aga77ti Re: swieta 04.04.07, 13:08
                                                    Mikolaju, zajączku, Piotrusiu
                                                    nie chodze do LIceum
                                                    kidys chodzilam.
                                                    a ile Ty masz lat zajaczku???
                                                  • swmikolaj5 Re: swieta 04.04.07, 13:17
                                                    Agatko mam tyle lat na ile wyglądam, czyli poważniej wyglądam niż mam lat.
                                                    A Ty na ile wyglądasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka