swmikolaj5 06.04.07, 11:33 Niechaj zajączek przybędzie bogaty, Niech nie braknie Ci kolorowych pisanek, A spokoju Twojej chaty Niechaj strzeże różowy króliczek. Wszystkim Wam i Tym, które kocham i które pokocham Wesołych Świąt Życzy Piotr Zajączek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 11:41 Króliczka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 12:01 Dziękuję Najśliczniejszemu Kurczaczkowi-Aniołkowi na forum. Tobie też wszystkiego, wszystkiego Co najlepsze na Święta i długo, długo potem. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 12:12 Uprzejmie dziekuje choc musze przyznac że mnie troszke zawstydziłes bo mocmo przeceniasz moje walory;)PPP ale zawsze to miło:) pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 14:27 Jajka wielkiego bardzo miłego , Dużo zajączków i dobrych pączków. Pełno pisanek i...jeden baranek!!! Życzy Poster P.S. (Brzmi jak toster?) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 14:30 Może podpisz sie imieniem jak mikołaj to nie bedzie wątpliwości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 14:37 Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej, baby polukrzonej,kukielki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy! Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 14:49 Wiersz poświęcony Monice: Uczucie, które mi dałaś słodsza jest niż miód Uczucie, które mi dałaś wonniejsza od róży Uczucie, które mi dałaś przyprawia mnie o głód Uczucie, które mi dałaś mocniejsza od burzy Wierzyłem w nią jak Romeo Julii w ciemną noc Myślałem o niej w każdym momencie Czułem jak rośnie miłosna moc Na twój widok miałem przed oczami tęczę I wtedy, gdy los okrutny nas rozłączył Poczułem ust twych słodki smak Oddech nasz spokojnie się połączył A wokół unosił się aromat delikatniejszy niż jakikolwiek kwiat Ty mi dałaś wiarę w uczucia silne Ty me pęknięte serce uleczyłaś samym spojrzeniem Ty spowodowałaś, że wszystko stało się inne Ty odpędziłaś wszystkie przeszłości cienie Za to właśnie Mój Aniołku Cię Cenie Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:08 Bardzo ładny wiersz..:) Zapewne Monika byłaby mile zaskoczona Piotrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:20 To nie mój wiersz Moniko,ale kiedy go zobaczyłem, to pomyslałem o Tobie i pozwoliłem go sobie tutaj przytoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:22 Domyslam sie że nie Two(choc szkoda)... ale że dla mnie to nawet do główki by mi nie przyszło... jestem bardzo... zaskoczona:) bo nie wiem czym sobie zasłużyłam Drogi Piotrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:27 Myślę,że mógłbym sam napisać dla Ciebie o wiele piękniejszy. Jeżeli dasz mi szanse i zostaniesz moim Aniołkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:30 Hmmm a tak bezinteresownie to nie napiszesz?;))) Aniołkiem to jestem ale jak juz pisałam z małymi różkami;) Twoim powiadasz? stróżem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:34 Mam wakat i w sercu też... Różki się przydadzą w zależności od okoliczności... Spraw,żeby te Święta przeszły do historii... Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:50 Mikołaju czy Ty coś tego? Po Tequili wraca człowiek dopiero po chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:54 A po burbonie nic nie mówi żonie... Nic z tych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 15:54 Pozostaje mi przymknąć oko i nie pilnowac Cie zanadto a mam nadzieję ze mi piór ze skrzydełek nie powyrywasz?;) porozmawiam po znajomości z Amorem coby ustrzelił dla Ciebie jakowegos Króliczka;) zadowolony?;) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 16:05 Skądże?;) jakbym smiała swietego poddawać próbie jakowejś;) Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 16:06 Na pokuszemie,to musiałaby być tylko Khinga... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 16:08 Słusznie prawisz:) nie oparłbyś się takim wdziekom:) Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 16:15 Aniołku mój Ty lepiej przy mnie stój... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 16:36 Ojjj Moniu przeceniasz mnie:) Jak sama widzisz to Mikołaj zauroczony jest Twoją osobą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 16:45 Cóż Osoby z ciałem Bogini zawsze wzbudzały wiele emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 17:01 I do tego, jak jest Aniołem z różkami,jak Monia, to już cud... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 17:17 Kinga:) nie żartuj sobie bo jeszcze ktoś uwierzy;) a o ciele bogini to sądze iz szanowny Poster do Ciebie pisał kochanieńka;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 17:25 Teraz będziemy wzajemnie licytować?;) No i już dobrze wiesz, że nigdy nie żartuję z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś