paet 14.04.07, 11:46 Byc paetom... To jak miec cztery u reki palce a czasem szesc. To jak miec troje oczu a czasem jedno (i takoz z polkulami) To nie umiec liczyc Nawet na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: Byc paetom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:06 Lepiej być paetom czy np. poetą? Odpowiedz Link Zgłoś
paet Re: Byc paetom 15.04.07, 14:27 Gość portalu: sylwia napisał(a): > Lepiej być paetom czy np. poetą? mysle, ze np. w Rosji lepiej byc tym pierwszym a w Polsce tym drugim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Byc paetom 15.04.07, 22:11 Ja chciałbym być poetą Bo dobrze jest poecie Bo u poety nowy sweter Zamszowe buty piesek seter I dobrze żyć na świecie Ja chciałbym być poetą Bo byczo u poety Bo u poety cztery żony A z każdą dawno rozwiedziony A ja lubię kobiety Ja chciałbym być poetą Może mnie przecież przyjmą Bo dla poety Zakopane Nie trzeba wcześnie wstawać rano A wstawać rano zimno Bo fajno jest poecie Nie musi w biurze ślipić I fuk mu cała dyscyplina Tylko gitara i dziewczyna I złote gwiazdy liczyć I mylić się i liczyć I liczyć wciąż od nowa Na ziemi w drzewie i błękicie Trudnego szukać słowa I gniewać się i martwić Bo ciągle jeszcze nie to I ciągle baczyć ciągle patrzeć Ja nie chcę być poetą. Bursa. ------ To taka optymistyczna wersja "bycia poetą". Odpowiedz Link Zgłoś