Gość: aga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 11:27 Panowie,czy lubicie wąchać stopy swoich dziewczyn? Co wtedy odczuwacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Stopy IP: proxy / 192.168.0.* 31.05.03, 11:35 temat do erotica ... ale jeśli już to wolę wąchać troszkę wyżej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 13:16 Gość portalu: piotr napisał(a): > temat do erotica ... ale jeśli już to wolę wąchać troszkę wyżej ;-) Domyślam się że kość piszczelową :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:19 Gość portalu: drak napisał(a): > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > temat do erotica ... ale jeśli już to wolę wąchać troszkę wyżej ;-) > > Domyślam się że kość piszczelową :) Obstawiam rzepkę :) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Stopy IP: 217.8.186.* 02.06.03, 13:24 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > > > temat do erotica ... ale jeśli już to wolę wąchać troszkę wyżej ;-) > > > > Domyślam się że kość piszczelową :) > > > Obstawiam rzepkę :) > > z:)) Troszkę wyżej proszę księdza...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:29 jeśli już, to " proszę niedoszłej zakonnicy " :)) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 13:25 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > > > temat do erotica ... ale jeśli już to wolę wąchać troszkę wyżej ;-) > > > > Domyślam się że kość piszczelową :) > > > Obstawiam rzepkę :) A ja rzodkiewkę :) > z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:29 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > > Obstawiam rzepkę :) > > A ja rzodkiewkę :) Mało (a)roma(n)tyczne określenie, lepiej by brzmiało morelllę,np ( i Twoje protezy lepiej zniosłyby delikatny miąższ :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 13:33 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > > Obstawiam rzepkę :) > > > > A ja rzodkiewkę :) > > Mało (a)roma(n)tyczne określenie, lepiej by brzmiało morelllę,np > ( i Twoje protezy lepiej zniosłyby delikatny miąższ :) Panowie i panie, co czujecie wąchając mozarellę ? > > z:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:37 a co czujecie jedząc pyszne, soczyste truskwy ? z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 13:43 sunrise1 napisała: > > a co czujecie jedząc pyszne, soczyste truskwy ? > > z:) Truskwa - czy to ma coś wspólnego z pluskwą - zazwyczaj nie jadam, raczej tępię. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:48 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > a co czujecie jedząc pyszne, soczyste truskwy ? > > > > z:) > > Truskwa - czy to ma coś wspólnego z pluskwą - zazwyczaj nie jadam, raczej > tępię. No, ja rozumiem ... z Twoją kondycją raczej nie mógłbyś skonsumować idącej pluskwy z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 13:55 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > a co czujecie jedząc pyszne, soczyste truskwy ? > > > > > > z:) > > > > Truskwa - czy to ma coś wspólnego z pluskwą - zazwyczaj nie jadam, racze > j > > tępię. > > > No, ja rozumiem ... z Twoją kondycją raczej nie mógłbyś skonsumować idącej > pluskwy > Zamiast truskwy polecam ślwki i jbki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:59 Gość portalu: drak napisał(a): > > > > Zamiast truskwy polecam ślwki i jbki :) > > Nie czuję się specjalnie zaskoczona Twoim upodobaniem do win marki siarka z serii " Teraz Twój Ruch " z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 14:03 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > > Zamiast truskwy polecam ślwki i jbki :) > > > > > Nie czuję się specjalnie zaskoczona Twoim upodobaniem > do win marki siarka z serii " Teraz Twój Ruch " I to nas łączy :) > > z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 14:07 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > Zamiast truskwy polecam ślwki i jbki :) > > > > > > > > Nie czuję się specjalnie zaskoczona Twoim upodobaniem > > do win marki siarka z serii " Teraz Twój Ruch " > > I to nas łączy :) Zbyt wiele :) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 14:17 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > Zamiast truskwy polecam ślwki i jbki :) > > > > > > > > > > > Nie czuję się specjalnie zaskoczona Twoim upodobaniem > > > do win marki siarka z serii " Teraz Twój Ruch " > > > > I to nas łączy :) > > Zbyt wiele :) W sam raz :) Siarczan "wino kwiat jabłoni" ja , ty zachód słońca i .... jeszcze jeden "kwiat jabłonii" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 14:26 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > Siarczan "wino kwiat jabłoni" ja , ty > zachód słońca i .... jeszcze jeden "kwiat jabłonii" :) No, no , no z koneserem nie pogadasz. A co byś powiedział na ' Zemstę teściowej " ? z:))) PS a na deser bardzo kulturalny i dosć znany drink " sex on the beach " ( pod warunkiem, że uzbiera się wystarczajacą ilość kasy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 14:42 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > Siarczan "wino kwiat jabłoni" ja , ty > > zachód słońca i .... jeszcze jeden "kwiat jabłonii" :) > > > No, no , no z koneserem nie pogadasz. A co byś powiedział na ' Zemstę > teściowej " ? > > z:))) > > PS a na deser bardzo kulturalny i dosć znany drink " sex on the beach " > ( pod warunkiem, że uzbiera się wystarczajacą ilość kasy ) Obawiam się że po dwóch siarczanach nie będziemy mieć siły na "sex on the beach" co najwyżej tylko na "beach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: Stopy 02.06.03, 13:40 dziewczyna ma problem a wy jak zwylke sie podsmiechujecie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 13:42 xeniutka napisała: > dziewczyna ma problem a wy jak zwylke sie podsmiechujecie ;> Czy to moja wina że zamiast wąchać kobiece stopy wolę wąchać mozarellę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 13:51 xeniutka napisała: > mysle, ze tylko Freud wie czyja to wina :> Chyba Fred (Asteur)? Dla ścisłości -być może jestem nietypowym osobnikime ale nie wącham również męskich stóp :) I nikomu nie radzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:54 Gość portalu: drak napisał(a): > xeniutka napisała: > > > mysle, ze tylko Freud wie czyja to wina :> > > Chyba Fred (Asteur)? > > Skąd ? To wie tylko Twój bliski znajomy Freddy Krugger z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Stopy IP: 143.26.81.* 02.06.03, 14:00 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > xeniutka napisała: > > > > > mysle, ze tylko Freud wie czyja to wina :> > > > > Chyba Fred (Asteur)? > > > > > Skąd ? To wie tylko Twój bliski znajomy Freddy Krugger Porównanie Fredd'iego Kruggera do Drak'uli (Draculi) ma się tak porównanie przedszkolaka do Lawrentiego Berii Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 14:06 Gość portalu: drak napisał(a): > > Porównanie Fredd'iego Kruggera do Drak'uli (Draculi) ma się tak > porównanie przedszkolaka do Lawrentiego Berii > > Draculi ? Hmmm, zawsze myślałam, że to jakaś literówka i miało być drag, lub ew. coś w tym stylu z:))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Stopy 02.06.03, 13:43 eee tam, poważniejszych od nas nie znajdziesz choćby ze świecą... z:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr po weekendowej przerwie sunrise stała się bar... IP: proxy / 192.168.0.* 02.06.03, 16:56 sunrise1 napisała: > eee tam, poważniejszych od nas nie znajdziesz choćby ze świecą... > > z:))))) dzo zadziorna i ...niektórzy lubią poniedziałki jak widzę Odpowiedz Link Zgłoś
jmx po przerwie? zawsze taka była 02.06.03, 17:07 Gość portalu: piotr napisał(a): > i ...niektórzy lubią poniedziałki jak widzę Ano lubią bo se moga za darmo w robocie poklikać na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: po przerwie? zawsze taka była IP: proxy / 192.168.0.* 02.06.03, 17:12 jmx napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > i ...niektórzy lubią poniedziałki jak widzę > > Ano lubią bo se moga za darmo w robocie poklikać na forumie dżemik! Ty tam siedz grzecznie w słoiczku i nie dogaduj! > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po przerwie? zawsze taka była 02.06.03, 17:14 Przy takiej pogodzie już dawno sfermentowałam ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: po przerwie? zawsze taka była IP: proxy / 192.168.0.* 02.06.03, 17:16 jmx napisała: > > Przy takiej pogodzie już dawno sfermentowałam ;-PP nie szkodzi bedzie dla os ,mrówek, trzmieli i szerszeni > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po przerwie? zawsze taka była 02.06.03, 17:26 A dla Dyzia nie? Szkoda... ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: po przerwie? zawsze taka była IP: proxy / 192.168.0.* 02.06.03, 17:29 jmx napisała: > > A dla Dyzia nie? Szkoda... ;-PPPP dla mnie? wydukał zmieszany i czerwony jak burak Izydor Duka > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: proszę nie duskutować o mnie IP: proxy / 192.168.0.* 02.06.03, 17:48 sunrise1 napisała: > beze mnie > > z:)))) no zuzia co ty? poplotkować se nie można ? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: proszę nie duskutować o mnie 02.06.03, 17:53 Gość portalu: piotr napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > beze mnie > > > > z:)))) > no zuzia co ty? poplotkować se nie można > ? "Ty" - piszemy właśnie tak, a jeśli sprawia Ci to satysfakcję- plotkuj do woli z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: nie duskutować o mnie! rozeżliła się SUNRISE1 IP: proxy / 192.168.0.* 02.06.03, 17:58 sunrise1 napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > beze mnie > > > > > > z:)))) > > no zuzia co ty? poplotkować se nie można > > ? > > "Ty" - piszemy właśnie tak, a jeśli sprawia Ci to satysfakcję- plotkuj do woli > > z:) a piotr się pisze Piotr i cóz z tego ;-* WSCHODZIKU? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: nie duskutować o mnie! rozeżliła się SUNRISE1 02.06.03, 18:04 Gość portalu: piotr napisał(a): > a piotr się pisze Piotr i cóz z tego ;-* WSCHODZIKU? W takim razie zgłoś żale do autora programu tego forum, że każdego zaczynają i kończą małą literą. A słowa rozezlona to pewnie uzywało się jakieś 40 lat temu, nieprawdaż ? z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: nie duskutować o mnie! rozeżliła się SUNRISE1 IP: proxy / 192.168.0.* 02.06.03, 18:12 sunrise1 napisała: > Gość portalu: piotr napisał(a): > > > a piotr się pisze Piotr i cóz z tego ;-* WSCHODZIKU? > > W takim razie zgłoś żale do autora programu tego forum, że każdego zaczynają > i kończą małą literą. > > A słowa rozezlona to pewnie uzywało się jakieś 40 lat temu, nieprawdaż ? > > z:) nie zrozumiałas mnie ja sam napisałem piotr ,a nie autor programu pewnie tak ;przecież mam 46 lat-to akurat pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: nie duskutować o mnie! rozeżliła się SUNRISE1 03.06.03, 10:10 Gość portalu: piotr napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > A słowa rozezlona to pewnie uzywało się jakieś 40 lat temu, nieprawdaż ? > > > > z:) > nie zrozumiałas mnie ja sam napisałem piotr ,a nie autor programu > pewnie tak ;przecież mam 46 lat-to akurat pasuje Zdarza się. z:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po przerwie? zawsze taka była 02.06.03, 17:42 No tak, buraki z cytryną... i kłopot gotowy ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: po przerwie? zawsze taka była IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 02.06.03, 20:15 jmx napisała: > No tak, buraki z cytryną... i kłopot gotowy ;-PPP a nie kąpot? ale czy kąpot można wąchać???? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po przerwie? zawsze taka była 02.06.03, 23:27 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > a nie kąpot? > ale czy kąpot można wąchać???? > Kąpot z bórakuf? Fój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: po przerwie? zawsze taka była IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 03.06.03, 10:51 No tak, to by byla zupa - czy zupą można się zaciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś