aga77ti 29.05.07, 16:32 moja bardzo dobra kolezanka wychodzi za maz i jak tradycja nakazuje organizuje wieczor panienski. moze ktos podpowie, jaki prezent mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: wiezcor panienski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:34 frywolną bieliznę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wiezcor panienski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:39 kajdanki (wręczone z odpowiednim komentarzem "skazana na zawsze") Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: wiezcor panienski 29.05.07, 19:06 aga77ti napisała: > moja bardzo dobra kolezanka wychodzi za maz i jak tradycja nakazuje > organizuje wieczor panienski. moze ktos podpowie, jaki prezent mozna kupic? Moja koleżanka na wieczór panieński znajomej upiekła tort w kształcie penisa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: wieczor panienski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:56 Co prawda nie byłem na żadnym wieczorze panieńskim (w odróżnieniu od kilku kawalerskich), ale też nie słyszałem, że konieczny jest prezent. Czy to taka nowa świecka tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: wiezcor panienski 29.05.07, 21:24 wałek, drewniany, do ciasta, przyda się przyszłej małżonce, nie tylko do wałkowania, ale gdyby mąż stał się niegrzeczny... :)))) tak, tak, zmęczona jestem, głupotki gadam :P Odpowiedz Link Zgłoś