Gość: Ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:16 Jak często rodzice mówią Wam, że Was kochają. Ja nie usłyszałam do tej pory tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Słowo: Kocham Cię 31.05.07, 20:33 Mamusia jak ma ze 3 promile, to gada. Ale kto by jej uwierzył :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 tez nie uslyszalam tego , Nigdy... 31.05.07, 20:42 ale widzialam to codziennie w ich czynach wobec mnie. o co Ci chodzi, o slowa, czy o czyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko216 Re: tez nie uslyszalam tego , Nigdy... IP: *.elpos.net 09.06.07, 20:02 Ja tez na nie czekam. Zastanawiam się czy pierwsza je wypowiedzieć....nie wiem. Ale momentami tak bardzzo chcialbym to powiedzieć i bardzo o tegochcialabym je usłyszeć. Kto by pomyslal ze tak się w Nim zakocham nic tego nie zapowiadało. Ale jak za wcześnie je wypowiem to może wszystko popsuje a może powinnam jeszcze poczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Słowo: Kocham Cię 09.06.07, 20:44 wystarczajaco często, nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga3101 Re: Słowo: Kocham Cię 10.06.07, 17:40 Własnie o tro chodzi że nigdy nie usłyszałam tego słowa ani tez nie zobaczyłam to w czynach czasem mam wrażenie że rodzice mnie nienawidza. mam nadzieję że tak nie jest:( Chociuaz kto wie. Rodzice powinni kochac swoje dzieci mów sie że kazda matka kocha swoje dziecko ale czy tak jest naprawde chyba nie sa matki ktre w zaden sposób nie chca dzioecka staraja sie je usunać ze swojego zycia czy tak mozna? Ja mam takie wrazenie. Obiecałam sobie że jak bede mieć dziecko to bardzo często bede mu mówic że je kocham. Odpowiedz Link Zgłoś