aga77ti 08.06.07, 09:26 no i mamy piatek :) jak to dobrze. jutro bede mogla wygrzac sie w lozeczku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriella7 Re: juz jutro weekend 08.06.07, 10:24 siemka chora. No tak, ja tu jutro będe się chlapać w chłodnej wodzie w ten gorąc, a Agunia pod kołderką z jaśkiem z gorącą herbata malinową.I weź tu człowieku zrozum te nasze gusta :) Pozdrawiam G Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: juz jutro weekend 08.06.07, 11:14 a ja będę poprawiać egzamin :DD no co kto tam sobie lubi :)) Jak zdrówko Maleńka? Gabi jak robota nie do przerobienia? :)) Miłego piątku, ja dziś mam wolne, właśnie idę z koleżankami na ploteczki a potem coś dla siebie :DD Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: juz jutro weekend 08.06.07, 13:05 dziewuszki kochane,normalnie czuje sie jak z krzyza zdjeta. no moze nie az tak bardzo zle, ale takie okreslenie przychodzi do glowy mej i takie okreslenie uslyszalam dzisiaj od mojej kolezanki z pracy. niezle musze wygladac.... he he a jeszcze za godzine przychodzi gosciu na podpisanie kontraktu etc. a ja taka niewyjsciowa :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: juz jutro weekend 08.06.07, 13:51 e tam. Skoro umówiony gościu, znaczy warunki juz uzgodnione, to nie ma co aż tak przeżywać dziewuszko Kochana. Dziś jestem jakos tak dziwnie ubrana, włosy nie takie, a słysze komplementy, że dziś wyjątkowo ładnie wyglądam. Powiem tak: usmiech na twarzy dodaje nam - kobietom - uroku większego, aniżeli najlepsze, markowe ciuchy i kosmetylki. Panowie - dobrze mówię ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: juz jutro weekend 08.06.07, 17:48 > Panowie - dobrze mówię ? widze ze w koncu jakas girl zrozumiala co jest najwazniejsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: juz jutro weekend 08.06.07, 14:49 ja juz dzisiaj sie wygrzewam i juz mam dosyc :/ ale co zrobic jak przeziebienie meczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: juz jutro weekend 08.06.07, 15:39 no masz ... epidemia brrrr... To od zimnego piwa czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: juz jutro weekend 08.06.07, 17:46 raczej od zmian temp zimne piwo u mnie dziala jak lekarstwo na gardlo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś