Gość: taki ktoś IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 09:19 Czy u Was dzisiaj tez zaświeciło słonko ? Wszystkim życzę miłego i słonecznego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosnowa_igielka Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 09:28 Zaświeciło oj zaświeciło w końcu ;-)) Ale chmurki pędzą jak szalone po niebie, więc nie chwalę dnia przed zachodem słońca ;-)) Ja też życzę miłego dnia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Jaką macie pogodę? 09.07.03, 09:33 U mnie świeci Słońce, jest pogodnie, wieje wiatr, aż chce się żyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 09:45 Uwielbiam bryzę morską...Uwielbiam takie uczucie przeszywajacego chłodu , który przenika przez ubranie i ziębi ciało. Jest extra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 09:35 dzięki igiełko...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: Jaką macie pogodę? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.07.03, 10:19 ducha? nienarzekam, dzięki. Ale lece bo wyzione ducha przed tym komp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Jaką macie pogodę? IP: *.stacje.agora.pl 09.07.03, 10:18 Dziś świeci słońce, aż szkoda melancholii wczorajszego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 10:29 :-) dziś zapomniałam o wczorajszej melancholii. Dopiero Ty mi o niej przypomniałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 10:38 Wzajemnie, Tobie też miłego dnia. Słonko owszem, ale dopiero teraz. Rano było brrr... Znowu się spóźniłem do pracy, bo nie mogłem wstać, tak było paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 10:43 Na jutro rano koniecznie zamów budzenie, bo Cię wpiszą na listę spóźnialskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 12:26 U mnie od wczenych godzin rannych, sąsiadka remontuje balkon. Wrażenia słuchowe gwarantowane przez najbliższe dni.... Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 12:48 Zawsze to lepsze niż nocne, ambitne gadki ochroniarzy pod moim oknem. Mieszkam na parterze i ciągle muszę wysłuchiwać tych zajmujących duskusji. Stwarzają wieczorem taki romantyczny nastrój, a rano budzą wyszukanymi słowami. Bomba. Odpowiedz Link Zgłoś