Dodaj do ulubionych

Jaką macie pogodę?

IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 09:19
Czy u Was dzisiaj tez zaświeciło słonko ? Wszystkim życzę miłego i
słonecznego dnia!
Obserwuj wątek
    • sosnowa_igielka Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 09:28
      Zaświeciło oj zaświeciło w końcu ;-)) Ale chmurki pędzą jak szalone po niebie,
      więc nie chwalę dnia przed zachodem słońca ;-)) Ja też życzę miłego dnia ;-))
      • ka_27 Jaką macie pogodę? 09.07.03, 09:33
        U mnie świeci Słońce,
        jest pogodnie,
        wieje wiatr,
        aż chce się żyć :-)
        • Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 09:45
          Uwielbiam bryzę morską...Uwielbiam takie uczucie przeszywajacego chłodu ,
          który przenika przez ubranie i ziębi ciało. Jest extra!
      • Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 09:35
        dzięki igiełko...:-)
        • Gość: cal.....ka Re: Jaką macie pogodę? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.07.03, 10:19
          ducha? nienarzekam, dzięki.
          Ale lece bo wyzione ducha przed tym komp.
    • Gość: M. Re: Jaką macie pogodę? IP: *.stacje.agora.pl 09.07.03, 10:18
      Dziś świeci słońce, aż szkoda melancholii wczorajszego dnia :)
      • Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 10:29
        :-) dziś zapomniałam o wczorajszej melancholii. Dopiero Ty mi o niej
        przypomniałeś.
    • von-koza Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 10:38
      Wzajemnie, Tobie też miłego dnia. Słonko owszem, ale dopiero teraz. Rano było
      brrr... Znowu się spóźniłem do pracy, bo nie mogłem wstać, tak było paskudnie.
      • Gość: taki ktoś Re: Jaką macie pogodę? IP: *.powiatradomski.pl 09.07.03, 10:43
        Na jutro rano koniecznie zamów budzenie, bo Cię wpiszą na listę spóźnialskich.
        • ja_nek Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 12:26
          U mnie od wczenych godzin rannych, sąsiadka remontuje balkon. Wrażenia
          słuchowe gwarantowane przez najbliższe dni....
          • von-koza Re: Jaką macie pogodę? 09.07.03, 12:48
            Zawsze to lepsze niż nocne, ambitne gadki ochroniarzy pod moim oknem. Mieszkam
            na parterze i ciągle muszę wysłuchiwać tych zajmujących duskusji. Stwarzają
            wieczorem taki romantyczny nastrój, a rano budzą wyszukanymi słowami. Bomba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka