exman 22.09.07, 09:57 tylko nie jak zwierzęta, na ulicy itd. to mnie wku..a ! Miłość, uczucie to prezent a nie powerdrink. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volume Re: Całujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 10:30 Mnie też,okropne jest eksponowanie całemu światu swoich wijących sie języków.Ale w zaciszu..:P Odpowiedz Link Zgłoś
quickly A special,cordial message for exman from quickly:) 22.09.07, 10:33 exman, ty sie kur-wa lecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: A special,cordial message for exman from quic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 10:47 :-O ! Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: A special,cordial message for exman from quic 22.09.07, 11:53 zgadzam się z quicklym :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: A special,cordial message for exman from quic 22.09.07, 12:00 quickly napisał: > exman, ty sie kur-wa lecz! Niby czemu miałby się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A special,cordial message for exman from quic 23.09.07, 00:02 Quickly, czy to była opinia (jeśli tak, to moim zdaniem, wybiórcza, bo każdy ma prawo do swojego zdania), czy też wycieczka osobista, bo Ci dokopał? I w jednym i w drugim przypadku nie świadczy to dobrze o Twojej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezowate szczescie Re: Całujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 13:54 A ja tak w kwestii formalnej, to zwierzęta calują się na ulicy??? Oooooo, ni wiedzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
free_wolna Re: Całujmy się 22.09.07, 23:54 jakos tak mnie naszlo, aby delikatnie zapytac: kto tu o zdrowych zmyslach jest!? co nie znaczy wg mnie ze powinni sie leczyc;)))))) p.s sa miejsca gdzie psy szczekaja nie tylko pyskami! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatry Re: Całujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:23 exman ty to jakiś stary zgred jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Całujmy się 23.09.07, 00:03 A ja uwielbiam pocałunki:))) Nie te na pokaz, na sprzedaż...Uwielbiam ich intymność, która zaczyna się i kończy między dwojgiem... Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujmy się 23.09.07, 11:14 ano prezent;-) Całujący się często żyją dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici kici Re: Całujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:58 Pod warunkiem Duszko, że druga osoba jest zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Całujmy się 26.09.07, 23:17 Dawno mnie tu nie było,Exman z Quicklym się pożarli? coś takiego! pozdrawiam wszystkich,teraz rymuję dla odmiany,zapraszam chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś