fastremedium 04.10.07, 12:59 Dwie dziewczynki pluły z okna na przechodniów. Jedna dziewczynka była dobra, druga zła. Zła trafiła trzy razy, dobra osiem. Dobro zawsze zwycięży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:06 fastre, ja Cię proooszę :)))) bo przez Ciebie poplułam monitor kawą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:17 Lepiej zadawać się z chłopcami. Ale...czy ja wiem? chłopcy ciągną za warkocze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:22 właśnie, zauważyłam że fastre jest tendencyjny :)) "wszystko co złe od dziewczynek pochodzi". a chłopcy strzelają procą w okna! :)) i co? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:28 a my plujemy;))) ja tam zawsze wolałam towarzystwo chłopców-juz od dzieciństwa:).. i tak zostało:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:40 myślałam że to wielbłądy plują na pustyni, i szympansy w zoo, a padło... na kobiety :)) martwi mnie trochę, że to mężczyzna (chyba) w takiej opinii tkwi, no bo... jak z takim przekonaniem ku temu no ...eee.. "o........" dążyć??:)) do tego poplułam monitor, to (mammamija!) może mieć rację!:-/ ale moim kolegom to zupełnie nie przeszkadza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 14:23 nie plułaś będąc dzieckiem ze złości na inne niedobre koleżanki?;))) heh, nie raz zdarzyło mi sie opluc monitor (i nie tylko-rany!) kawą czy inną cieczą:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 14:32 nie plułam, naprawdę. jakoś u nas plucie nie było modne :)) ale mieliśmy w przedszkolu taką jedną, która szczypała od tyłu wszystkich, którzy jej podpadli. gdy pani nie widziała. nazywaliśmy ją Szczypawka, vel Szczypawica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 14:45 Wow:) możliwe, że chodziłyśmy do tego samego przedszkola. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:38 Dokładnie nie wiadomo co z tymi tendencjami;) można jeszcze zrobić. Szarpamie za warkocze można uznać za młodzieńcze "wprawki" do przyszłych męskich podbojów. Najgorsze jest sypanie piachem w oczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:44 na to jest rada : rozlożyć się na leżakach na kamienistej plaży(piachu brak) w pełnym słońcu (+morska bryza). po 10 minutach nic co ludzkie nie będzie (tym dwojgu) obce :)) i nie o ślinie mysleć będą a.. o pragnieniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:45 Oj dziewczyny, nie mam nic przeciwko Wam,a wręcz przeciwnie jestem za.....:) Tzw. płeć piękna ma u mnie stosowny szacunek:) A wyjątki bywają jak wszędzie.Nie mozna przeciez powiedzieć,ze ta płeć jest dobra a tamta nie,to byloby uproszczenie sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:55 Świat ma tendencje do rozproszenia, do chaosu. Może dlatego tyle spraw się komplikuje a świat dzieli na pół? :) Lama bywa czasami nerwowa, pluje z lęku. Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 13:59 a dziewczyny się skarźą i ciągle chcą się bawić w dom, albo w sklep Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 14:13 Ktoś musi uspołeczniać chłopców poznających świat na kolanach, z samochodzikiem w rękach i warczących "bruuuuummmm, bruuummm, bruuuummmmm". :) I jeszcze my też mamy swoje tendencje. Z reguły tendencje płciowe z czasem znajdują wspólny język i współistnieją szczęśliwie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: Bywa tak i na forum IP: *.centertel.pl 04.10.07, 14:39 To akurat jest bardzo proste. Pluly na zlych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 14:50 Pluły nie dla zabawy ale dla zasady bo to to lubią wg mnie.Pisząc to nie wykluczam ze bylo to stwierdzenie ukierunkowane.Ale jak wskazuje zycie wypowiedziane stwierdzenie w okreslonych warunkach z czasem staje się poglądem ogolnym,a dalej w uogolnieniach złotą myslą, sentecją itd..a na koncu wszyscy twierdzą za dobro zwycięża,a wcale tak nie jest i nie musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: Bywa tak i na forum IP: *.centertel.pl 04.10.07, 16:11 Gdzie dobro nie moze zwyciezyc, niech zwyciezy mniejsze zlo. Bywa, ze chocby czlowiek bardzo chcial, to wszystkim nie dogodzi, bo sie nie da i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Dla jasnosci IP: *.centertel.pl 04.10.07, 17:02 Moje stwierdzenie o zlych facetach NIE JEST ukierunkowane na nikogokolwiek. To cynizm. W stosunkach damsko meskich, w szczegolnosci, jezeli nie mam pelnego obrazu sytuacji, stosuje podejscie jak andrexx - prawda jest jak dupa - kazdy ma swoja. Nie jestem takim idiota, na jakiego wygladam :) Aha - aa via centertel = asleep_alien :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Bywa tak i na forum 04.10.07, 16:56 Może dlatego że była to zabawa i że robiły to razem. Czy one wiedziały, która z nich jest dobra, a która zła? Czy to tak zostało ocenione. Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 05.10.07, 09:07 Problem w tym,ze obie są zle i nie wiem czy zdają sobie z tego sprawę W ich mniemaniu kazda z nich jest ktorymś tam cudem swiata.A dobrą wprowadzilem celowo po to aby z tego i jakis morał wynikał. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Bywa tak i na forum 05.10.07, 22:39 wolę być cudem świata choćby tylko we własnych oczętach niż bogiem wskazującym paluchem - ta jest zła i ta też jest zła ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Bywa tak i na forum 05.10.07, 23:10 alfika napisała: > wolę być cudem świata choćby tylko we własnych oczętach niż bogiem > wskazującym paluchem - ta jest zła i ta też jest zła > ;PPP aaa.. pieknie to powiedzialas:) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 08:34 ala.l napisała: > aaa.. > pieknie to powiedzialas:) a ty się nieoptrzebnie podniecasz.Dopiero TROCHU ci się dostalo,wszystko jeszcze przed tobą.Lepiej grzej za jasiem do londynu, albo broszki wypalaj;)zapędzę cię do twojego skansenu. Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 08:34 alfika napisała: > wolę być cudem świata choćby tylko we własnych oczętach niż bogiem > wskazującym paluchem - ta jest zła i ta też jest zła > ;PPP jakos nie mogę uwierzyc w twoją pięknosc,ale ktos niewidomy moze to kupi;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: a feee :) 28.10.07, 21:11 taka infantylna odpowiedź... :) widzisz, fast, nie każdemu bozia urodę dała :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia501 Re: Bywa tak i na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 00:26 Jedyny wniosek, wybierajmy odpowiednich przyjaciół, bo zło bywa zaraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 08:40 Gość portalu: lusia501 napisał(a): > Jedyny wniosek, wybierajmy odpowiednich przyjaciół, bo zło bywa zaraźliwe. nie sądzę abym byl zly.jeszcze raz piszę jak ala atakowa w szale ludzi tu na forum to zadnej lusi czy alfiki nie bylo,bo to ocyzwiscie kloniki stwozone na doraźną potrzebę ali.dajcie więc mi wypelnic chrzescijanski bibilijny obowiązek - oko za oko.;) jest jeszcze opinię alternatywną - oko za oko albo doopa za darmo, ale ala do urodziwych nie nalezy;) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 08:35 altinka napisała: > Może dlatego że była to zabawa i że robiły to razem. Czy one > wiedziały, która z nich jest dobra, a która zła? Czy to tak zostało > ocenione. jest zasada,ze jak nie zna się tematu to lepiej zamilczec. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 08:44 I tu jest sedno sparawy, sporo ludzi miele klawiaturką aż miło, a temat znają tylko z FAKTów. Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 09:07 exman napisał: > I tu jest sedno sparawy, sporo ludzi miele klawiaturką aż miło, a temat znają > tylko z FAKTów. Exman ,cenię Twoją obecnosc na forum i mniemam,ze napisałes to w dobrej wierze.zyczę udanego wekeendu.) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 08:59 fastremedium napisał: > altinka napisała: > > > Może dlatego że była to zabawa i że robiły to razem. Czy one > > wiedziały, która z nich jest dobra, a która zła? Czy to tak zostało ocenione. > > jest zasada,ze jak nie zna się tematu to lepiej zamilczec. Temat jest taki w wątku, że dwie dziewczynki pluły. Nie wiem czemu odmawiasz mi prawa do komentarza wątku. Potraktowałam go integralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Bywa tak i na forum 06.10.07, 09:10 altinka napisała: > > Temat jest taki w wątku, że dwie dziewczynki pluły. Nie wiem czemu > odmawiasz mi prawa do komentarza wątku. Potraktowałam go > integralnie. Dziękuję na komentarz.To nieporozumienie,odnioslrm się jedynie do zasady ogolnej a Tobie absolutnie nic nie odmawiam.Masz wszelkie prawa czynne i bierne;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: a to teraaz 06.10.07, 09:37 ala.l napisała: > robisz za tolla:)) > TROCHU przesadzasz,splacam dlug i zrobię to skutecznie. juz nigdy na nikogo nie bedzisz paplac ozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: a to teraaz 06.10.07, 09:40 fastremedium napisał: > ala.l napisała: > > > robisz za tolla:)) > > > TROCHU przesadzasz,splacam dlug i zrobię to skutecznie. inni cie tak ocenili,nie ja czyli wszyscy przesadzaja? > juz nigdy na nikogo nie bedzisz paplac ozorem. nie pochlebiaj sobie.. paskudo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: a to teraaz 06.10.07, 09:44 ala.l napisała: > nie pochlebiaj sobie.. > paskudo:)))) 'chyba Cię Ala znowu polubię;) czytaj dobrze, inni wzięli mnie za trolla a pozniej zmienili zdanie poza pewną osobistoscią.ale to mi snu z oczu nie pędza;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: a to teraaz 06.10.07, 11:17 fastremedium napisał: > ala.l napisała: > > > > nie pochlebiaj sobie.. > > paskudo:)))) > 'chyba Cię Ala znowu polubię;) nie wyglupiaj sie.. > czytaj dobrze, inni wzięli mnie za trolla a pozniej zmienili zdanie > poza pewną osobistoscią.ale to mi snu z oczu nie pędza;) nie chce mi sie sledzic twojej prawdomownosci.. zbyt dobrze cie znam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: a to teraaz 06.10.07, 12:10 ala.l napisała: > nie wyglupiaj sie.. > zartowalem,szanuję swoje zdanie. > nie chce mi sie sledzic twojej prawdomownosci.. > zbyt dobrze cie znam:))) I vice versa.Krotko i na temat) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Kim moze byc fast remedium? 06.10.07, 12:22 Let me think... Dojrzala kobieta...? O tak! To nie ulega watpliwosci... Ogien w lozku!? Oczywiscie, ze tak! Posluguje sie z wprawa jezykiem polskim... hmmm... Kogos z taka elokwencja i poczuciem humoru, to ja juz spotkalem na tym forum... :))) Wiec kim jestes moja piekna nieznajoma??? Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Kim moze byc fast remedium? 06.10.07, 13:57 quickly napisał: > Let me think... > Dojrzala kobieta...? O tak! To nie ulega watpliwosci... > Ogien w lozku!? Oczywiscie, ze tak! > > Posluguje sie z wprawa jezykiem polskim... hmmm... Kogos z taka > elokwencja i poczuciem humoru, to ja juz spotkalem na tym > forum... :))) > Wiec kim jestes moja piekna nieznajoma??? quickly cos Ci się pomyliło;) jestem manem.Ale to nie powod abys dalej szukał pieknych nieznajomych,niekiedy nazywanych tez przez ludzi ze swiecznika "małpą w czerwonym".) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Kim moze byc fast remedium? 06.10.07, 14:02 to jedna z dwoch osob albo stary lysy pan albo pani tez wiekowa i niezbyt urodziwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
flegellum Caruzzo... 06.10.07, 17:07 ala.l napisała: > to jedna z dwoch osob albo stary lysy pan > albo pani tez wiekowa i niezbyt urodziwa:)) Czemu zmieniłeś nick? Dawno mnie tu nie było. Co u Ciebie i gdzie piękne wiersze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Kim moze byc fast remedium? 06.10.07, 18:54 ala.l napisała: > to jedna z dwoch osob albo stary lysy pan > albo pani tez wiekowa i niezbyt urodziwa:)) rozumiem,ze chcesz przez to powiedziec ze jestes mloda,ładna masz talię jak osa.chyba mąz Ci luterko zabiera.myslę ze osoba postury łyska z pokładu idy nie powinna sie brac za ocenę innych jezeli juz cos mozesz powiedziec,to chyba najmniej w kwestii urody. szczegolów ogółowi zaoszczędzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Kim moze byc? ja wiem, ja! :)))))) 06.10.07, 22:04 po pierwsze, uważa, że szanuje swoje zdanie po drugie, uważa, że spłaca dlugi i uważa, że jest skuteczny (hihihi) to się w szlachetnej odmianie narcyzm nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
quickly fastremedium to facet!!! 07.10.07, 02:11 O matko swieta! Nie moze byc! Do czego to juz swiat doszedl. Dobrze, ze my tu w Australii ciagle furmankami jezdzimy, bo inaczej czlowiek by zwariowal od tego postepu, badan gentycznych (zmian plci) i telewizora... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :))))))) 07.10.07, 21:53 kurczę, rozumiem, że to foro fromantica, ale co za różnica, czy facet, czy babka?... wszak o sposób bycia i jakieś pretensyje idzie, nei o randkę Odpowiedz Link Zgłoś