Dodaj do ulubionych

a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć....

IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:02
...kochanke.stary zrzędliwy,depresyjny,skąpy,ponury,neurastenik,z pochodzenia
cudzoziemiec poszukiwać kochanke ona musieć być piękna
mądra,dobra,inteligentna,sexy,bogata i oczywisćie bez makijażu.i niech ona na
nic nie liczyc dobrego z moja strona.która taka odważna być.....?????????????
Obserwuj wątek
    • ka_27 a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:02
      Ale kochanka to jak modliszka, wyssie wszystko :-P
      • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:05
        ka_27 napisał:

> Ale kochanka to jak modliszka, wyssie wszystko :-P
        acha ja zapomniec dodać:do wyssania już niewiele być.i ja być złośliwy na
        dodatek
        • ka_27 a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:06
          To może Ty dobry kochanek być? :-)
          • meduza4 Twoja oferta Zahedan... 17.07.03, 10:09
            mnie zainteresować. Ja chcieć spędzić chociaż jedna noc z taka mężczyzna jak
            Ty. Ja jeszcze zapłacić i zrobić rano śniadanie ;-)
            • ka_27 Twoja oferta Zahedan... 17.07.03, 10:10
              Z tej nowej lodówki ?? :P
            • Gość: zahedan Re: Twoja oferta Zahedan... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:12
              meduza4 napisała:

> mnie zainteresować. Ja chcieć spędzić chociaż jedna noc z taka mężczyzna jak
              > Ty. Ja jeszcze zapłacić i zrobić rano śniadanie ;-)
              acha ja miec wielka brzuch;ty musiec duzo pieniadz dac.ja go potem schować do
              słoik i liczyc po nocach.ja wielka kutwa być
              • ka_27 Twoja oferta Zahedan... 17.07.03, 10:13
                To dobra cecha, ze liczysz się z każdym groszem :-P

Oszczędnością i pracą ... i jakoś to tak dalej biegło :-P
              • meduza4 Re: Twoja oferta Zahedan... 17.07.03, 10:16
                Gość portalu: zahedan napisał(a):

> acha ja miec wielka brzuch;ty musiec duzo pieniadz dac.ja go potem schować do
                > słoik i liczyc po nocach.ja wielka kutwa być

Nic nie szkodzić -ja zapłacić każda cena ;-)
                • Gość: zahedan Re: Twoja oferta Zahedan... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:24
                  meduza4 napisała:

>
                  > Nic nie szkodzić -ja zapłacić każda cena ;-)

dobrze my sie moze zgadać.ale zahedan nie lubieć noga swoje myć ty musieć to
                  zaakceptować.ty meduza zacząć już pieniadze na nasza noc oszczędzać
                  >
                  • meduza4 Re: Twoja oferta Zahedan... 17.07.03, 10:27
                    Nie, ja Twoja noga nie myć :-(
                    Śniadanko do łóżeczka to ja owszem zrobić, ale brudna noga Zahedan nie myć :-(
                    • Gość: zahedan Re: Twoja oferta Zahedan...wspaniała być meduzo ;- IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:54
                      meduza4 napisała:

> Nie, ja Twoja noga nie myć :-(
                      > Śniadanko do łóżeczka to ja owszem zrobić, ale brudna noga Zahedan nie myć :-(
                      to ty stracić swoja niepowtarzalna szansa ty moze jeszcze zastanowić sie...
                      • meduza4 Re: Twoja oferta Zahedan...wspaniała być meduzo ; 17.07.03, 10:56
                        Nie, ja na innym forum poznać właśnie mężczyzna który moja brudna noga myć
                        i mnie zapłacić za seks ;-)
                        • Gość: zahedan Re: Twoja oferta Zahedan...wspaniała być meduzo ; IP: *.protonet.pl 17.07.03, 11:00
                          meduza4 napisała:

> Nie, ja na innym forum poznać właśnie mężczyzna który moja brudna noga myć
                          > i mnie zapłacić za seks ;-)
                          no tak ty znowu zakochac sie,a za chwila potem na forum płakać-ale wtedy ja
                          ciebie nie pocieszać już ;-)
                          • meduza4 Re: Twoja oferta Zahedan...wspaniała być meduzo ; 17.07.03, 12:32
                            I co,że się zakochać? Taki już być sens moje życie :-)
          • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:16
            ka_27 napisał:

> To może Ty dobry kochanek być? :-)
            ja być mnóstwo dobry kochanek ja móc to robić mnóstwo raza:nawet 2x na miesiąc
            ale czy to nie byc za dużo dla taka młoda kobieta ja ty?;-(
            • sosnowa_igielka Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:17
              ka_27 być chyba mężczyzna ;-)))
              • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:40
                sosnowa_igielka napisała:

> ka_27 być chyba mężczyzna ;-)))

ja sie tam na taka niuans nie znac.jaka to róznica być.my przecież wszystka
                ludzia być
                • ka_27 a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:58
                  Człowiek to człowiek :-)
    • sosnowa_igielka Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:14
      A co ty robić z kochanka? dokuczać jej? zrzędzić? A jak trafić na gorsza zołza
      od siebie? I ona wyssać ciebie na wiór, tak, że ty uciec z krzykiem? Kochanka
      chcieć drogich prezentów, futra z norek, limuzyny, mieszkania z widokiem na
      morze ... chcieć pereł i brylantów ... ty sprzedać ostatnia koszula by jej
      dogodzić? A może ona tobie kupować złota bransoleta i łancucha? skorzane
      spodnie i hawajska koszula? ty chciec moze zostać kochankiem, a nie mieć
      kochanka?? ty sie zastanowić nad tym i nad złotym łańcuchem na szyi ;-))
      • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:20

> A co ty robić z kochanka? dokuczać jej? zrzędzić? A jak trafić na gorsza
        zołza
        > od siebie? I ona wyssać ciebie na wiór, tak, że ty uciec z krzykiem? Kochanka
        > chcieć drogich prezentów, futra z norek, limuzyny, mieszkania z widokiem na
        > morze ... chcieć pereł i brylantów ... ty sprzedać ostatnia koszula by jej
        > dogodzić? A może ona tobie kupować złota bransoleta i łancucha? skorzane
        > spodnie i hawajska koszula? ty chciec moze zostać kochankiem, a nie mieć
        > kochanka?? ty sie zastanowić nad tym i nad złotym łańcuchem na szyi ;-))

ja jej zrzędzić i stękać cały czas a ona się mną musieć opiekować.ja chciec
        od nie mnóstwo złoty gruby sygnet.a jak mnie ona znudzić to ja w interfnet
        oglądać sobie www.laski.pl i koniec ;-)
        • sosnowa_igielka Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:22
          Ja nie kusić ale ja mieć w sobie dużo opiekuńczości i w dodatku mieć sygnet!!
          złoty, gruby, wypasiony!! i pozwalać ogladać www.laski.pl miedzy tymi 2 razami
          w miesiącu ;-PP
          • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:31

> Ja nie kusić ale ja mieć w sobie dużo opiekuńczości i w dodatku mieć sygnet!!
            > złoty, gruby, wypasiony!! i pozwalać ogladać www.laski.pl miedzy tymi 2
            razami
            > w miesiącu ;-PP
            i mnóstwo piwo ja pic i papierosa kurzyć,żona ja mieć i czytac ja tylko
            bulwarowa gazeta.ja być po technikum wieczorowe tylko.i samochód ja nie mieć.
            na kwiaty ja też skąpić.no może ja ci kupić chanel no5 .on kosztować na stragan
            u takiego pan tylko 15 zł.on mnóstwo fajny i mocny perfuma być
            • sosnowa_igielka Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:35
              ja cie tolerować takiego jakim ty być ;-)) a perfumy to ja sobie sama kupić bo
              ja być dzielna dziewczynka ;-))
              • white.falcon Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 17:32

> ja cie tolerować takiego jakim ty być ;-)) a perfumy to ja sobie sama kupić
                bo
                > ja być dzielna dziewczynka ;-))

Igiełko, jak tolerować, to zaproponować Zahedan jej kupić "Czerwone maki" -
                taka rosyjska perfuma. Na straganie 5 złotych. Zahedan być zadowolony, że
                tańszy prezent Ty wybrać dla siebie. ;PPP
                Pozdrv.:)
        • ka_27 a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:28
          Jak już coś, to ja mogę być kochanek,
          ale nie chcę :-P
          • sosnowa_igielka Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:29
            chcij :P
            • ka_27 a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:57
              Ja chcę różne rzeczy ... :-P
    • elzbieta28 Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 10:26
      Twój wielki brzuch, skąpstwo, neurasteniczna natura, to są same atuty na pewno
      znajdziesz całą masę chętnych pań. Życzę powodzenia:))))
      • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 10:35
        elzbieta28 napisała:

> Twój wielki brzuch, skąpstwo, neurasteniczna natura, to są same atuty na
        pewno
        > znajdziesz całą masę chętnych pań. Życzę powodzenia:))))

elżbieta: ja ci bardzo dziękować za twoje dobre słowo.zahedan zawsze czuć,że
        dobra kobieta z ciebie być ;-)
        • elzbieta28 Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 11:13

>
          > elżbieta: ja ci bardzo dziękować za twoje dobre słowo.zahedan zawsze czuć,że
          > dobra kobieta z ciebie być ;-)

Dobra, nie dobra, ale nie ma wielu ludzi zasługujących na radość tak jak TY:))))
          • Gość: zahedan honey,honey.. IP: *.protonet.pl 17.07.03, 11:20
            elzbieta28 napisała:

>
            > >
            > > elżbieta: ja ci bardzo dziękować za twoje dobre słowo.zahedan zawsze czuć
            > ,że
            > > dobra kobieta z ciebie być ;-)
            >
            > Dobra, nie dobra, ale nie ma wielu ludzi zasługujących na radość tak jak
            TY:)))

"miodem mi waćpanna serce ty posmarować"
            • elzbieta28 Re: honey,honey.. 17.07.03, 11:56

>
              > "miodem mi waćpanna serce ty posmarować"

Nie bój się - "Mój Ci On" - nie krzyknę:))))Pozdrawiam
              • Gość: zahedan Re: honey,honey.. IP: *.protonet.pl 17.07.03, 13:16
                elzbieta28 napisała:

>
                > >
                > > "miodem mi waćpanna serce ty posmarować"
                >
                > Nie bój się - "Mój Ci On" - nie krzyknę:))))Pozdrawiam

a cóz to? czy ja na szafot iść?
    • taka_tam Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 13:17
      oj zahedaniku, cieżko ci będzie znaleźć taką dzielną, co to da radę udźwignąć
      twoje liczne walory dłużej niż tydzień... ;-) oglądałam wczoraj "dzień świra" i
      tak jakoś nieodparcie skojarzyłeś mi się z adasiem... ;-) przyznam jednak, że
      tu, na forum, żyje się z tobą przemiło i beztrosko... :-)
    • kasia-s Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 13:46
      a ja myślę, że ani taki stary, ani taki ponury, ani źle mówiący po polsku,
      tylko bardzo inteligentny osobnik, który z sobie bliżej znanych powodów
      wykreował taką postać i świetnie się bawi z naszych reakcji ;)))
      • taka_tam Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 13:48
        adaś też był inteligentny, tylko żyć się z nim nie dało ;-)

kasia-s napisała:

> a ja myślę, że ani taki stary, ani taki ponury, ani źle mówiący po polsku,
        > tylko bardzo inteligentny osobnik, który z sobie bliżej znanych powodów
        > wykreował taką postać i świetnie się bawi z naszych reakcji ;)))
      • gosc_x Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 13:53
        kasia-s napisała:

Wszyscy to wiedziec na Forum. Ameryki nie odkrylas
        • kasia-s Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 19:01
          gosc_x napisał:

> Wszyscy to wiedziec na Forum. Ameryki nie odkrylas

widocznie za rzadko bywam, przykro mi, że jestem taka mało odkrywcza :(((((

• izatora Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 13:57
        kasia-s napisała:

A dziewczyny wyczuly smaczny kesek na kilometr i dlatego jest idolem Forum.
        Rozbrajajaco skromny do tego:-)))))

• Gość: zahedan drogie panie wy :zleść z zahedan.. IP: *.protonet.pl 17.07.03, 14:04

ja być piękny jak Quasimodo z katedra notre dame w paris
      • kasia-s Re: drogie panie wy :zleść z zahedan.. 17.07.03, 22:57

>
        > ja być piękny jak Quasimodo z katedra notre dame w paris

on może nie był piękny, ale za to jaki atrakcyjny...

• jmx Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 14:33

> ...kochanke.stary zrzędliwy,depresyjny,skąpy,ponury,neurastenik,z pochodzenia
      > cudzoziemiec poszukiwać kochanke ona musieć być piękna
      > mądra,dobra,inteligentna,sexy,bogata i oczywisćie bez makijażu.i niech ona na
      > nic nie liczyc dobrego z moja strona.która taka odważna być.....?????????????

O kurcze, Zahedan... z takim anonsem to Ty chyba mieć szanse na forum
      depresja...?

;-)
      • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 14:43
        jmx napisała:

>
        >
        > O kurcze, Zahedan... z takim anonsem to Ty chyba mieć szanse na forum
        > depresja...?

dżem ty mylić-moja skrzynka już puchnieć od oferta mnóstwa kobieta
        nie sztuka w net być młoda i piękna człowiek tu taki każda być;
        kobieta trzeba w psychologiczna sposób zainteresować ;-)
        • izatora Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 14:46

> jmx napisała:

a jmx za kazdym facetem biegac, zahedan byc dla meduza
          • jmx Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... 17.07.03, 14:55
            izatora napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
            >
            > > jmx napisała:
            >
            > a jmx za kazdym facetem biegac, zahedan byc dla meduza

;-DDDDD
            Dobrze, że Zahedan mieć taka obrończynia ;-)))
            • Gość: zahedan pax,paaaaax między kobietami.!!!! IP: *.protonet.pl 17.07.03, 15:09
              jmx napisała:

> >
              > > a jmx za kazdym facetem biegac, zahedan byc dla meduza
              >
              > ;-DDDDD
              > Dobrze, że Zahedan mieć taka obrończynia ;-)))

wy nie kłocić kobieta między swoja osoba.o co kłócic nie mieć wcale
              >
              • delicatesca Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 17.07.03, 15:11

> jmx napisała:
                >
                > > >
                > > > a jmx za kazdym facetem biegac, zahedan byc dla meduza
                > >
                > > ;-DDDDD
                > > Dobrze, że Zahedan mieć taka obrończynia ;-)))
                >
                > wy nie kłocić kobieta między swoja osoba.o co kłócic nie mieć wcale

Pewnie :)))) niech to "co" samo podejmie decyzje
                • jmx Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 17.07.03, 15:40

Jaaasne, skrzynka pęka, bitwy na forum... "cicha woda brzegi rwie" ;-DDDDDDD
                  • white.falcon Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 17.07.03, 17:37
                    jmx napisała:

>
                    > Jaaasne, skrzynka pęka, bitwy na forum... "cicha woda brzegi rwie" ;-DDDDDDD

Dołączam się w apelu do jmx - nastał piękny dzień, gdy Zahedan przemówił w
                    większej ilości, niż jednozdaniowa wypowiedź. Jeszcze się wystraszy i co robić
                    będziecie? Płakać? ;PPP
                    • jmx Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 17.07.03, 18:04

A widziałaś Ty kiedy by kot uciekał przed myszami?? ;-DDDDDD
                      • elzbieta28 Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 17.07.03, 18:21
                        jmx napisała:

>
                        > A widziałaś Ty kiedy by kot uciekał przed myszami?? ;-DDDDDD
                        Mój kot namiętnie bawi się myszami, myślisz że Zahedan robi to samo z nami?:)))
                        • white.falcon Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 17.07.03, 19:04
                          elzbieta28 napisała:

> jmx napisała:
                          >
                          > >
                          > > A widziałaś Ty kiedy by kot uciekał przed myszami?? ;-DDDDDD
                          > Mój kot namiętnie bawi się myszami, myślisz że Zahedan robi to samo z
                          nami?:)))

Zahedan chce nas nauczyć pokory. ;PPP
                          • jmx Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 18.07.03, 00:24
                            white.falcon napisała:

> Zahedan chce nas nauczyć pokory. ;PPP
                            > Pozdrv.:)

Hehe, ilość nie jest tożsama z jakością ;-)))

Do Elżbiety: nie mam co do tego żadnych wątpliwości ;-))))
                            • elzbieta28 Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! 18.07.03, 09:32
                              No to ja w takim razie będę po cichutku tęskniła za Zahedana wielkim , piwnym
                              brzuchem, pokręconą naturą...:))))Pozdrawiam
                              • Gość: zahedan Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! IP: *.protonet.pl 18.07.03, 09:36
                                elzbieta28 napisała:

> No to ja w takim razie będę po cichutku tęskniła za Zahedana wielkim , piwnym
                                > brzuchem, pokręconą naturą...:))))Pozdrawiam
                                brzuch moj duża być ale jeszcze nie wielka...
                                • Gość: elzbieta28 Re: pax,paaaaax między kobietami.!!!! IP: *.aries.com.pl 18.07.03, 09:56

> elzbieta28 napisała:
                                  >
                                  > > No to ja w takim razie będę po cichutku tęskniła za Zahedana wielkim , piw
                                  > nym
                                  > > brzuchem, pokręconą naturą...:))))Pozdrawiam
                                  > brzuch moj duża być ale jeszcze nie wielka...

Ojej, taki kubeł zimnej wody na moją głowę z samego rana, ja tak sobie
                                  marzyłam, że masz wielki brzuch i do tego malutką ponętną łysinkę...Pozwól
                                  marzyć Zahedanie...:)))) Pozdrawiam
    • Gość: Obiekt Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 21:59
      Zahedan też bajdurzyć jak taki jeden z tego forum. Żeby kochanka mogła być, to
      najpierw żona musi być, a Zahedan żona nie mieć!
      • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 17.07.03, 22:09
        Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> Zahedan też bajdurzyć jak taki jeden z tego forum. Żeby kochanka mogła być,
        to
        > najpierw żona musi być, a Zahedan żona nie mieć!

errare humanum być
        • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.07.03, 23:14
          zahedan, Ty wybrac pierwsza kobieta Ewa i ostatnia w kolejce byc
          • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 01:26
            Gość portalu: Ewa napisał(a):

> zahedan, Ty wybrac pierwsza kobieta Ewa i ostatnia w kolejce byc

francja daleko od polska byc :-(((
            • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 10:10
              ech, co tam, internet byc pod reka
              • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 10:18

> ech, co tam, internet byc pod reka
                taaak:"zamknął oczy,wyciągnął dłon w poszukiwaniu jej twarzy lecz palce jego
                oparły się o zimną niemą szybę monitora"

vive la france być
                • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 10:44
                  " za zimna, niema szyba monitora
                  w odleglosci ilestam kilometrow
                  zredukowanych do nacisniecia klawiatury
                  byla ona"

merci la compréhension
                  • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 10:56

> " za zimna, niema szyba monitora
                    > w odleglosci ilestam kilometrow
                    > zredukowanych do nacisniecia klawiatury
                    > byla ona"
                    >
                    > merci la compréhension
                    "z zamknietymi oczy,jak ślepiec, czuł pod palcami pachnące włosy ,tak znaną
                    i wytesknioną jedwabistość ciała i wilgotną gęstwę jej miłośnego runa...
                    • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 11:18
                      vive la pologne et vive la france byc
                      "jej pachnace wlosy, jedwabiste cialo
                      i milosne runo, dla niego, och dla niego
                      is"
                      • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 11:38

> vive la pologne et vive la france byc
                        > "jej pachnace wlosy, jedwabiste cialo
                        > i milosne runo, dla niego, och dla niego
                        > is"

"po francusku"mówić dobrze ja widzieć.ty mistrzyni ten język być ;-)
                        • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 11:58
                          Mistrzyni to ja nie byc,
                          tylko wysilek robic coby Cie
                          uwiesc, but,
                          tu résistes so much
                          • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 12:07

> Mistrzyni to ja nie byc,
                            > tylko wysilek robic coby Cie
                            > uwiesc, but,
                            > tu résistes so much
                            ja oporny być????????????? wolniej jechac dalej byc:-))
                            • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 12:16
                              hmmm-tisze jedjesz dalsze budjesz,
                              to tez byc
                              amateur de cerises est précose grimeur
                              • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 12:21

> hmmm-tisze jedjesz dalsze budjesz,
                                > to tez byc
                                > amateur de cerises est précose grimeur
                                amator czereśni jest.... tu moja słownik nie mieć dalsze słowa :-
                                ((((((((((((((((
                                • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 12:34
                                  ojejeku, ucieklo "p"-grimpeur a nie grimeur
                                  przeciez nie trzeba kawe na lawe, ale niech bedzie-
                                  ta madrosc ludowa jest odwrotnoscia poprzednio cytowanej
                                  • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 12:43

> ojejeku, ucieklo "p"-grimpeur a nie grimeur
                                    > przeciez nie trzeba kawe na lawe, ale niech bedzie-
                                    > ta madrosc ludowa jest odwrotnoscia poprzednio cytowanej
                                    ach ta francja!! oliwki cykady,upał południa być,senne kawiarenki na
                                    prowincja,pustka w owernia,trzcina w camargue.na korsika ja mieć bardzo
                                    romantyczna chwile przeżyć
                                    • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 13:00
                                      francja sympatyczna byc, ale pojezierza mazurskiego
                                      nie miec, gdzie ja ostatnio byc i tez chwile romantyczne
                                      przezyc;
                                      ja bardzo lubiec we francja normandia i bretania
                                      • Gość: zahedan Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.protonet.pl 18.07.03, 13:05

> ja bardzo lubiec we francja normandia i bretania
                                        prowansja romantyczna byc a normandia i bretania tajemnicza sie wydawac-ale
                                        zahedan tam nie byc:-((((((
                                        • Gość: Ewa Re: a co to? ja gorszy być? ja tez chciec mieć... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 14:55
                                          istotnie prowansja romantyczna byc, a normandie i bretanie,
                                          obie tajemnicze i dzikie , zahadan zawsze odkryc moze
    • sunrise1 taka okazja 17.07.03, 23:09
      trafiać sie raz na tysiąc lat. Ja nie tam nie dyskutować
      i nie zastanawiać sie zbyt długo :)))))

z:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka